Antonis3d Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Οκ με αποκαλείς και βλάκα τώρα. Γιατί τι μου απέδειξαν τα Links σου? Τπτ απολύτως, μόνο έναν από τους άτυχους που δεν μπόρεσαν να πάρουν δώρο να λέει πως το lockerz είναι απάτη. Έστω και ένα xbox πχ να δίνουν εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ μέχρι να το κερδίσω γιατί δεν έχω τπτ να χάσω. Και για να τελειώσω με αυτό το θέμα. To lockerz όπως το βλέπω εγώ. Κερδίζεις πόντους, περιμένεις να γίνει το redemption μια φορά τον μήνα, αν καταφέρεις να πάρεις δώρο καλώς, αν δεν καταφέρεις προσπαθείς πάλι τον άλλον μήνα έχωντας μαζέψει πιο πολλούς πόντους και στοχεύοντας για ένα δώρο πιο ακριβό το οποίο δεν θα διεκδικίσουν πολλοί έχοντας έτσι περισσότερες πιθανότητες. Αν είσαι τόσο άτυχος που μετά από πολλά redemption δεν καταφέρεις να κερδίσεις τπτ τα παρατάς και προχωράς με την ζωή σου έχοντας χάσει μόνο μερικές ώρες από την ζωή σου τις οποίες αν δεν τις είχες χαλάσει στο lockerz θα τις είχες χαλάσει μπροστά από την τηλεόραση να σε κοιμίζουν τα ΜΜΕ. Have a nice night
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Οκ με αποκαλείς και βλάκα τώρα. Γιατί τι μου απέδειξαν τα Links σου? Βλακα δεν σε αποκαλεσα ποτε,οπως και κανεναν αλλο με τον οποιο εχω ερθει σε αντιπαραθεση εδω.Τα link μου δεν ειχαν στοχο να σε πεισουν,αλλα 1ον να σου αποδειξουν πως αυτα που προβαλεις σαν επιχειρηματα,εχουν αναφερθει στο παρελθον και εχουν καταρριφθει κ 2ον οτι δεν διαβαζες αυτα που σου λεμε. ..και προχωράς με την ζωή σου έχοντας χάσει μόνο μερικές ώρες από την ζωή σου . Να προσθεσω στο παρανω και το spam στο οποιο θα εχεις υποπεσει και για το οποιο γινεται η ολη συζητηση. ..τις οποίες αν δεν τις είχες χαλάσει στο lockerz θα τις είχες χαλάσει μπροστά από την τηλεόραση να σε κοιμίζουν τα ΜΜΕ. Οπως βολευεται κανεις,απλα να προσθεσω πως συμπερασματα μπορεις να βγαζεις μονο για οτι/οποιον γνωριζεις. Have a nice night You 2.
Antonis3d Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Εγώ έφτιαξα ένα gmail μόνο για το lockerz και πραγματικά έχει γεμίσει το Junk με διαφημιστικά αλλά δεν το χρησιμοποιώ ποτέ οπότε δεν με νοιάζει καθόλου. Η κύρια ασχολία των σύγχρονων Ελλήνων είναι να βλέπουν τηλεόραση οπότε... Τέλος πάντων εδώ και τρια ποστ λέω πως το σταματάω και πάλι συνεχίζω, άντε καλό βράδυ για άλλη μια φορά.
manic Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 μπορω να εχω και εγω κανενα invite μαιλ: [email protected]
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Εγώ έφτιαξα ένα gmail μόνο για το lockerz και πραγματικά έχει γεμίσει το Junk με διαφημιστικά αλλά δεν το χρησιμοποιώ ποτέ οπότε δεν με νοιάζει καθόλου. Μα δεν μιλαω για το spam που δεχεσαι.Μιλαω για το spam στο οποιο συμμετεχεις και διαιωνιζεις,αν δεν το εχεις καταλαβει και για το οποιο ξαναλεω γινεται η ολη συζητηση.Και το spam που δεχεται το account σου στο gmail ειναι μια καλη αποδειξη απο πρωτο χερι. Η κύρια ασχολία των σύγχρονων Ελλήνων είναι να βλέπουν τηλεόραση οπότε... Ισως να ειναι καλυτερα καπως ετσι:¨η κυρια ασχολια μεγαλου μερους των συγχρονων Ελληνων.."αλλα δεν ειναι σχετικο με το θεμα μας.
isay Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Έστω ότι τα MacDonalds συντάγματος βγάζουν μια ανακοίνωση και λένε: Παιδιά να έρχεστε στην πλατεία Συντάγματος και να κάθεστε εκεί γιατί σε άτακτα (όχι τακτικά) διαστήματα θα δίνουμε διάφορα δώρα, μεταξύ αυτών ipod, psp και wii. Πρέπει να είστε εκεί, όσο συχνότερα γίνεται, γιατί όταν δίνουμε δώρα, είναι όποιος προλάβει και δεν φτάνουν για όλους. Επίσης άμα φέρνετε και τους φίλους σας, θα σας βάζουμε πιο μπροστά. Πας λοιπόν στην πλατεία και στήνεσαι. Προσπαθείς να πηγαίνεις κάθε μέρα και επιπλέον spamaρεις τους φίλους σου να έρχονται μαζί σου. Μια μέρα τα macdonalds βγαίνουν στο παράθυρο και πετάνε 500 μπλουζάκια με τη φίρμα τους. Είσαι τυχερός και αρπάζεις ένα, το φοράς, χαίρεσαι το τζάμπα δώρο και έμμεσα τους κάνεις και τζάμπα διαφήμιση. Μετά απο μερικούς μήνες ανοίγουν το παράθυρο και πετάνε 2 Ipod. Γινεται σφαγή και κάποιοι από τους χιλιάδες που σφάζονται και περιμένουν για μήνες, τα παίρνουν. Λές δεν πειράζει, την επόμενη φορά. Μετά από μερικούς μήνες ανοίγουν το παράθυρο και πετάνε ένα wii, γίνεται νέα μάχη του Ελ Αλαμέιν και κάποιος το παίρνει. Λες, δεν πειράζει, την επόμενη. Μετά από μερικούς μήνες προσφέρουν σε 100 άτομα να πάρουν 5 ευρώ και να πάνε πίσω πίσω στην ουρά. Παίρνεις τα λεφτά, είσαι χαρούμενος (για 5 ευρώ μετά απο 6 μήνες; ) και δε σε νοιάζει που πας πάλι στο τέλος. Και η πλατεία όλο και γεμίζει κόσμο. Πλέον ο κόσμος έχει φτάσει μέχρι τον βασιλικό κήπο ... αλλά εκεί ... περιμένει να του πετάξουν δώρο. Και έρχομαι και ρωτάω. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ; Το γράφω πάλι: Το lockerz ΔΕΝ είναι απάτη γιατί κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται. Δίνει δώρα. Πράττει αυτά που υπόσχεται. Την ίδια στιγμή έχει βρει εκατοντάδες αφελείς που τους κοροϊδεύει (παιδιά αράξτε εδώ μέχρι νεωτέρας) και βγάζει τρελά κέρδη. Τον χρόνο που θα φάω να περιμένω ΜΠΑΣ και πάρω 5 ευρώ, προτιμώ να τον αφιερώσω να δω ένα αγώνα ή να καμακώσω εκείνη τη σερβιτόρα που είδα χτες ή να βελτιώσω τις γνώσεις μου. Τα επίπεδα αξιοπρέπειας μου είναι αρκετά ψηλά, ώστε να επιτρέπω σε κάποιο μαρκετίστα να με γελοιοποιεί με το να μου λεει, κάτσε εδώ και περίμενε μπας και σου κάτσει γερό δώρο. Όποιος έχει κριτική (με γιώτα) σκέψη καταλαβαίνει, όποιος δεν έχει, να πάει στην πλατεία Συντάγματος.
Antonis3d Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Εγώ δεν σπάμμαρα ποτέ λέγοντας ξέρω γω"Όποιος θέλει προσκλήσεις ας μου στείλει μήνυμα" γιατί δεν είμαι τέτοιος τύπος. Όσο για το παράδειγμα με τα Mc Donalds, δεν είναι έτσι τα πράγματα, έχουν λίγα δώρα αλλά έχουν από όλα κι έτσι αρκετοί θα πάρουν κι από κάτι. Όταν παίρνεις δώρο δν σημαίνει πως θα πάς και στο τέλος γτ άμα πάρεις κάτι φθηνό δεν χάνεις σχεδόν καθόλου πόντους. Τα επίπεδα αξιοπρέπειας μου είναι αρκετά ψηλά, ώστε να επιτρέπω σε κάποιο μαρκετίστα να με γελοιοποιεί με το να μου λεει, κάτσε εδώ και περίμενε μπας και σου κάτσει γερό δώρο. Με λίγα λόγια λες πως τα εκατομμύρια χρήστες που ασχολούνται με το lockerz, όπως εγώ, δεν έχουν αξιοπρέπεια; Στην τελική οκ είναι δουλεμένη απάτη ας πούμε, αλλά και πάλι εφόσον κερδίζεις δώρα μικρής αξίας χωρίς να χάνεις τπτ που είναι το πρόβλημα; Σας ενοχλεί που αυτοί κερδίζουν πιο πολλά; ΟΚ δεν μιλάω άλλο για αυτό το θέμα δεν θα συμφωνήσουμε ποτέ έστω και σε κάτι.
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Εγώ δεν σπάμμαρα ποτέ λέγοντας ξέρω γω"Όποιος θέλει προσκλήσεις ας μου στείλει μήνυμα" γιατί δεν είμαι τέτοιος τύπος. Εισαι παρομοιος τυπος ομως,αλλα δεν το ξερεις ακομα δυστυχως.Οταν λεμε spam δεν εννοουμε το"εχω account στο lockerz,ποιος θελει invites?"που μπορει να postαρεις σε καποιο forum,αλλα δεν το καταλαβαινεις. Στην τελική οκ είναι δουλεμένη απάτη ας πούμε, αλλά και πάλι εφόσον κερδίζεις δώρα μικρής αξίας χωρίς να χάνεις τπτ που είναι το πρόβλημα; Σας ενοχλεί που αυτοί κερδίζουν πιο πολλά; Αυτο που μας ενοχλει ειναι το spam.Δεν μ απασχολει τι κερδιζουν αυτοι ή τι κερδιζεις εσυ.Ξοδευεις το χρονο σου οπως θελεις,γουστο σου καπελο σου.To δικο μου/σου/του inbox γιατι να γεμιζει με spam?
Moderators Gi0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Και τι εννοείς spam τότε? Αυτο που ερχεται καθημερινα σε εκατομμυρια emails προφανως. http://computer.howstuffworks.com/internet/basics/spam1.htm
Antonis3d Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2010 Και οι χρήστες του lockerz σε τι φταίνε? Μήπως έδωσα εγώ στο lockerz τα email σας? Δεν νομίζω.
antreaslam Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2010 Έστω ότι τα MacDonalds συντάγματος βγάζουν μια ανακοίνωση και λένε: Παιδιά να έρχεστε στην πλατεία Συντάγματος και να κάθεστε εκεί γιατί σε άτακτα (όχι τακτικά) διαστήματα θα δίνουμε διάφορα δώρα, μεταξύ αυτών ipod, psp και wii. Πρέπει να είστε εκεί, όσο συχνότερα γίνεται, γιατί όταν δίνουμε δώρα, είναι όποιος προλάβει και δεν φτάνουν για όλους. Επίσης άμα φέρνετε και τους φίλους σας, θα σας βάζουμε πιο μπροστά. Πας λοιπόν στην πλατεία και στήνεσαι. Προσπαθείς να πηγαίνεις κάθε μέρα και επιπλέον spamaρεις τους φίλους σου να έρχονται μαζί σου. Μια μέρα τα macdonalds βγαίνουν στο παράθυρο και πετάνε 500 μπλουζάκια με τη φίρμα τους. Είσαι τυχερός και αρπάζεις ένα, το φοράς, χαίρεσαι το τζάμπα δώρο και έμμεσα τους κάνεις και τζάμπα διαφήμιση. Μετά απο μερικούς μήνες ανοίγουν το παράθυρο και πετάνε 2 Ipod. Γινεται σφαγή και κάποιοι από τους χιλιάδες που σφάζονται και περιμένουν για μήνες, τα παίρνουν. Λές δεν πειράζει, την επόμενη φορά. Μετά από μερικούς μήνες ανοίγουν το παράθυρο και πετάνε ένα wii, γίνεται νέα μάχη του Ελ Αλαμέιν και κάποιος το παίρνει. Λες, δεν πειράζει, την επόμενη. Μετά από μερικούς μήνες προσφέρουν σε 100 άτομα να πάρουν 5 ευρώ και να πάνε πίσω πίσω στην ουρά. Παίρνεις τα λεφτά, είσαι χαρούμενος (για 5 ευρώ μετά απο 6 μήνες; ) και δε σε νοιάζει που πας πάλι στο τέλος. Και η πλατεία όλο και γεμίζει κόσμο. Πλέον ο κόσμος έχει φτάσει μέχρι τον βασιλικό κήπο ... αλλά εκεί ... περιμένει να του πετάξουν δώρο. Και έρχομαι και ρωτάω. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΟΡΟΪΔΙΑ; Το γράφω πάλι: Το lockerz ΔΕΝ είναι απάτη γιατί κάνει ακριβώς ότι υπόσχεται. Δίνει δώρα. Πράττει αυτά που υπόσχεται. Την ίδια στιγμή έχει βρει εκατοντάδες αφελείς που τους κοροϊδεύει (παιδιά αράξτε εδώ μέχρι νεωτέρας) και βγάζει τρελά κέρδη. Τον χρόνο που θα φάω να περιμένω ΜΠΑΣ και πάρω 5 ευρώ, προτιμώ να τον αφιερώσω να δω ένα αγώνα ή να καμακώσω εκείνη τη σερβιτόρα που είδα χτες ή να βελτιώσω τις γνώσεις μου. Τα επίπεδα αξιοπρέπειας μου είναι αρκετά ψηλά, ώστε να επιτρέπω σε κάποιο μαρκετίστα να με γελοιοποιεί με το να μου λεει, κάτσε εδώ και περίμενε μπας και σου κάτσει γερό δώρο. Όποιος έχει κριτική (με γιώτα) σκέψη καταλαβαίνει, όποιος δεν έχει, να πάει στην πλατεία Συντάγματος. πραγματικό αξιοπρόσεκτο ποστ! Και επιτέλους, λίγη λογική σκέψη ... Respect...
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Δεν κατάλαβα τί παίχτηκε με το site ;; Γω είμαι σε αυτό για να ανεβάζω φώτος στο twitter Είναι scam site ;Το twitter από μόνο του είχε,κάποια και το διάλεξα.ΑΝ είναι να το κλείσω .Συγνώμη που το ξέθαψα,από redirect ήρθα εδώ!
Moderators Gi0 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2012 Ηταν scam site (...εκτος και αν βγουν επιτελους τα παιδια με τα δωρα τους), μεχρι που το γυρισαν πια στο hosting φωτογραφιων. Δεν εχεις προβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα