Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα αδικιας, ειναι θεμα να μη σταματας και να γραψεις. Τιποτα αλλο δεν συμφερει να κανεις στο LoL αν και εχω δει πχ macro για ryze ολο το combo, αλλα τα δεδομενα αλλαζουν τοσο πολυ συχνα που δεν εχει νοημα.

Και το νοστρομο δεν ειναι mouse, ειναι keypad :)

• Like 2
  • Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κανονικά ναί. Το lol δεν υποστηρίζει απο μόνο του macros οπότε αυτό που μπορείς να κάνεις είναι σε ένα σχετικό programmable πληκτρολόγιο να έχεις ένα key που θα κάνει q+r με ένα πάτημα. Στην προκειμένη δεν θα το πρότεινα μιας και το q έχει range 600 και το r 800 οπότε αν είσαι εκτός q range θα μπείς μόνο με ulti. Afaic τα macro για spells είναι ψιλοάχρηστα εκτός όπως είπαμε σε single combo burst champions τύπου annie/veigar και πάνω απο όλα για laugh spam 24/7.

Στο mouse δεν είναι κακή ιδέα τα ss btw. Το re το θεωρώ άχρηστο να πώ την αλήθεια. Ματάκια έχει ο άλλος.

Αυτο. Πχ σε akali περα απο την διαφορα του range, δεν εκμεταλευσαι το το cd απο το q προκειμενου να κανεις triger διπλο q. Ασε που ακομα και σε range να εισαι, αν κανεις q+r με τη μια θα φτασεις νωριτερα απο το q χανοντας χρονο στο burst σου πραγμα πολυ σημαντικο. Αν παλι θες να το κανεις ετσι δεν υπαρχει καμια διαφορα σε αυτη τη περιπτωση το μακρο με το να βαλεις smartcast και να spamareis Q+R μεχρι να γινουν.

Δημοσ.

Δεν ειναι θεμα αδικιας, ειναι θεμα να μη σταματας και να γραψεις. Τιποτα αλλο δεν συμφερει να κανεις στο LoL αν και εχω δει πχ macro για ryze ολο το combo, αλλα τα δεδομενα αλλαζουν τοσο πολυ συχνα που δεν εχει νοημα.

Και το νοστρομο δεν ειναι mouse, ειναι keypad :)

αφου δεν το βαζει η riot μεσα στο λολ να το εχουν ολοι θεωρηται για εμενα αδικια :) (μιλαω εγω με το ρανταρ :P )

Δημοσ.

Αμαν μ'αυτα τα ss! Ειναι εντελως περιττα.
Μap εχεις, ward εχεις, τι να τα κανεις τα ss.

Σχεδον ολα τα mouse πλεον εχουν στα πλαγια 2 κουμπια,
εγω εκει βαζω τα pot/flask και τα wards η τα items που θελουν activate.

Απο εκει και περα δεν νομιζω οτι δεν χρειαζεται κατι αλλο.

Δημοσ.

Ειπαμε τα ss τα λες μονο και μονο για να μην σε flaμαρει ο αλλος.Οταν ο αλλος δεν εχει ward ,και ο mid απουσιαζει ,συνεχιζει να παιζει κανονικα ,οπως και πριν,απλα αν δεν πεις ss και πεθανει ξεκιναει το flame ,γιατι πολυ απλα δεν μπορει να παραδεχτει οτι ειναι λαλακας και δεν wardαρε.

• Like 3
Δημοσ.

Πού θα πάει, δε θα τη μάθω τη Leona να γίνω τούμπανος? Θα τη μάθω. Αργά η γρήγορα.

Θα σας δείξω εγώ, θα δείτε τι θα πάθετε!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

<p>Αμαν μ'αυτα τα ss! Ειναι εντελως περιττα.<br>

Μap εχεις, ward εχεις, τι να τα κανεις τα ss.<br><br>

Σχεδον ολα τα mouse πλεον εχουν στα πλαγια 2 κουμπια,<br>

εγω εκει βαζω τα pot/flask και τα wards η τα items που θελουν activate.<br><br>

Απο εκει και περα δεν νομιζω οτι δεν χρειαζεται κατι αλλο.</p>

Πως τα βάζεις στο ποντίκι;Από τους οδηγούς του τα προγραμματίζεις όταν τα πατάς να είναι σα να πατάς το 1 ή το 2 στο πληκτρολόγιο;Γιατί δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.Δε μου είχε κόψει και ακούγεται πολύ καλή φάση.

Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη!

Επεξ/σία από Bigi444444
Δημοσ.

Ειπαμε τα ss τα λες μονο και μονο για να μην σε flaμαρει ο αλλος.Οταν ο αλλος δεν εχει ward ,και ο mid απουσιαζει ,συνεχιζει να παιζει κανονικα ,οπως και πριν,απλα αν δεν πεις ss και πεθανει ξεκιναει το flame ,γιατι πολυ απλα δεν μπορει να παραδεχτει οτι ειναι λαλακας και δεν wardαρε.

Ειπαμε, τα ss δεν χρειαζεται να τα λες για τον καθε πικραμενο. (προφανως και το γνωριζεις)

Ενα ping και πολυ του ειναι.

Αμα σε flamαρει τοτε απλα του λες να παρει ward και να κοιταει τον χαρτη.

Αμα συνεχιζει την γκρινια, απλα τον αγνοεις.

Στην τελικη ετσι εμαθα και εγω να κοιταω το map, τους ελεγα γιατι δεν λετε ss

και με κραζανε δικαιολογημενα.

Πως τα βάζεις στο ποντίκι;Από τους οδηγούς του τα προγραμματίζεις όταν τα πατάς να είναι σα να πατάς το 1 ή το 2 στο πληκτρολόγιο;Γιατί δε μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.Δε μου είχε κόχει και ακούγεται πολύ καλή φάση.

Αποστολή από το Insomnia App εξετελέσθη!

Ακριβως.

Θα πας στο προγραμμα του mouse σου 

και θα βαλεις οποιο γραμμα/νουμερο του keyboard θελεις στα πλαινα κουμπια.

Εγω πχ εχω το 5 και το 6 μιας και τα 1 εως 4 τα εχω για το level up.

Μετα θα πας στα settings του LoL και θα πατησεις παλι τα κουμπια για οποιο

απο τα 6 slots του Use item θες.

Μερικα mouse που δεν εχουν προγραμμα δουλευουν και με το να πας κατευθειαν στο Use Item

και να κανεις bind απλα πατοντας το πλαινο(α) κουμπι(α).

• Like 1
Δημοσ.

παίδες έχει ψηλό ping σε random παιχνίδια , αλλά όλη τη διάρκεια κανένας σας ; π.χ σε 1-2 φίλους με connx έχουν 200-250ms 1 στις 8 φορές για όλο το game, σαν να υπάρχει θέμα δρομολόγησης προς συγκεκριμένο server.

Δημοσ.

Κάτι πρακτικά άχρηστο στο lol. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε mmo/strategy games. Ουσιαστικά με το πάτημα ενός κουμπιού κάνεις μια σειρά λειτουργιών. Αυτό είναι για κάνα wow που θέλεις να ανοίξεις όλα τα buffs ας πούμε, να κάνεις ένα standard combo για pve κτλ. Και δεκάδες άλλες χρήσεις. Στο lol μόνο για burst ήρωες θα μπορούσες να τα χρησιμοποιήσεις ώστε να κάνεις το full combo με το πάτημα ενός κουμπιού. Annie/Malzahar μου έρχονται στο μυαλό. Δεν ξέρω αν λόγω ασταθούς ping μπορείς να κάνεις και το shatter combo του alistar. Και κάτι τέτοιο anyway.

πολύ σωστός ο φίλος. σε συγκεκριμένους champs τα Macro είναι χρήσιμα

καλό το keyboard σου http://www.razerzone.com/gaming-keyboards-keypads/razer-anansi

Δημοσ.

Αυτο. Πχ σε akali περα απο την διαφορα του range, δεν εκμεταλευσαι το το cd απο το q προκειμενου να κανεις triger διπλο q. Ασε που ακομα και σε range να εισαι, αν κανεις q+r με τη μια θα φτασεις νωριτερα απο το q χανοντας χρονο στο burst σου πραγμα πολυ σημαντικο. Αν παλι θες να το κανεις ετσι δεν υπαρχει καμια διαφορα σε αυτη τη περιπτωση το μακρο με το να βαλεις smartcast και να spamareis Q+R μεχρι να γινουν.

Βάζεις delay ανάμεσα στο q και r όση ώρα θέλει για να φτάσει το projectile. Αλλα όπως λές δεν κάνεις double q trigger οπότε είναι fail.

@Psygreg καλό είναι. Μετά ήταν το black widow που είναι μηχανικό αλλα κάνει τον άπειρο θόρυβο (γραφομηχανή φάση) οπότε όσο καλό και να είναι... ούτε κάν.

Δημοσ.

Οπως ελεγα χρησιμοποιω το nostromo και σκεφτομουν να παρω το orbweaver το οποιο φαινεται να εχει εξαλειψει τα προβληματα του νοστρομο (ψιλο περιτο το scroll wheel - unreachable button χωρις να κουνησεις το χερι κλπ)

Καμια σκεψη; (Btw εγω το θελω μηχανικο - καλυτερη αποδοση > θορυβος γραφομηχανης)

• Like 1
Δημοσ.

Ε ναι αν το έχεις μόνο για gaming όπως απο ότι βλέπω είναι το nostromo και το orbweaver παλεύεται κάπως. Αν όμως το έχεις 24/7 και κάνεις τα πάντα απο δουλειά/assignments/browsing δεν αντέχουν τα νεύρα σου. Και αν αντέχουν τα δικά σου δεν αντέχουν οποιουδήποτε ζεί στο ίδιο σπίτι. :P Έχει τόσο μεγάλη διαφορά το μηχανικό απο άποψη απόδοσης;

Επίσης μιας και πιάσαμε σχετική συζήτηση τι dpi χρησιμοποιείτε και τι mouse speed? Προφανώς χωρίς acceleration.

Πήρα το imperator αλλα τα βάζω τα 6400 εκεί που ξέρω. Δεν ξέρω ποιος εξωγήινος παίζει με αυτά(μόνο fps καίδια). Αξίζει να ανεβάσω dpi και να κατεβάσω στο θεό ingame mouse speed? Lol παίζω με 800-1000 σε default mouse speed ανάλογα με την ανάλυση. Ακόμα και 100 dpi να αλλάξω απο κει και πέρα κάνω misclicks.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι ελεγα και εγω, ποιος παιζει με 6400dpi αλλα εκανα αυτο που ειπες εσυ, το εχω στα 6400 και εχω χαμηλα το ingame.
Δεν το εκανα επιτηδες, ετσι εκατσε να με βολεψει.
Παρ'ολα αυτα, πλεον και σε browsing χρησιμοποιω 4000dpi.
Βtw να καει στην κολαση η razer, δεν εχω ξαναδει τοσο κακο προγραμμα.
Περιττο να πω οτι το mouse ετρωγε κατι σκαλωματα και δεν ανταποκρινοταν
με αποτελεσμα να πηγαινει ο champion μου στο αντιπαλο tower....
Με το που εκλεισα το προγραμμα της razer, ολα δουλευουν ρολοι παλι.
Logitech και παλι logitech.

Επεξ/σία από sistah
  • Super Moderators
Δημοσ.

@Psygreg καλό είναι. Μετά ήταν το black widow που είναι μηχανικό αλλα κάνει τον άπειρο θόρυβο (γραφομηχανή φάση) οπότε όσο καλό και να είναι... ούτε κάν.

γιατί είναι με blue switches, αν ακούσεις Red ή Black τα ξαναλέμε :P

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...