Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επιβεβαιωνεις οτι ειπα εξαρχης περι προβατων. Και καλα δηλαδη, οτι το community πρεπει να παιζει με το meta των pro επειδη οτι παιζουν αυτοι ειναι ο κανονας. Ακομα κι αν αυτο σε soloq δεν ειναι το ιδιο viable με τα pro-5vs5 games.

Και σου ξαναλεω, ο ΧxXnikolacXxX εχει καθε δικαιωμα να παιξει AP vayne και shaco supp απο τη στιγμη που δεν παραβιαζει κανενα κανονα του game. Το οτι δεν επαιξε ο rekless αυτα τα builds/roles κλπ δε σημαινει οτι δεν εχει δικαιωμα να το κανει το υπολοιπο community. Σου ειπα εξαλλου οτι ορισμενες φορες οι ιδιοι αναιρουν τις προηγουμενες επιλογες τους. Αυτο που θεωρεις/ται trolling σημερα, μπορει αυριο να ειναι meta. Aρα ποιος και γιατι να μου απαγορεψει να κανω τις δοκιμες μου ή ακομα και την πλακα μου ; Γιατι θα πρεπει να περιμενω πρωτα το confirmation απο τον καθε pro για να κανω αυτο που σκεφτηκα  να δοκιμασω στα επομενα 50 games μου; Για να μη βγουν τα προβατα του meta να μου πουν "να ενα τρολλ"; Μπορει απλα να ειμαι νεος στο παιχνιδι και να κανω δοκιμες μεχρι να δω τι με βολευει/αρεσει να παιζω. Δεν καταλαβα γιατι ειμαι υποχρεωμενος να παιζω με τους κανονες αλλων παιχτων (κι οχι αυτοι με τους δικους μου πχ).

Οσο για το παραδειγμα σου, το shaco supp δεν εχει ουδεμια σχεση με τον τερματοφυλακα στην επιθεση. Διοτι ο shaco δεν ειναι πουθενα officially μη-support champ. Το τι λεει το meta, δεν με απασχολει. Αρα μπορει να παει οπου γουσταρει εστω και για δοκιμη. 

Αντιθετα ο τερματοφυλακας ειναι τερματοφυλακας. Officially. Aρα αν τον βαλει επιθεση προφανως κατι παει πολυ λαθος.

Κανένας κανόνας δεν απαγορεύει στον προπονητή να βάλει τον cech κεντρικό επιθετικό και τον messi τέρμα. Επίσης στο lcs πχ οι jungler παίζανε με sightstone δεν έγινε πότε soloq meta αυτό αρα δεν γίνονται τα πάντα copy paste απ το lcs στο soloq γιατι το έκανε ο χψ παίκτης. Τώρα στο θέμα του να παίζεις τα πάντα παντού αν πχ παίξεις jinx ap είναι τρολια γιατί δεν έχει ap abilities μόνο τα chompers. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

στα χαμηλά elo αυτο το "no meta thing" δεν υπάρχει όντως..στα 'ψηλά' πάλι elo αν φτάνατε κ ποτέ γτ λογικά κάπου στο gold κυμαίνεστε θα ήσασταν η χαρά των σοβαρών..ίσως βάζανε κ φωτογραφία σας  στο "freelo" δίπλα από το λεξικό.

• Like 1

Honestly, οι high elo/top μπορουν πολυ πιο ανετα να "βγαλουν" ενα game με AP Blitz.

Γιατι θα ξερουν γιατι εβγαλαν το ταδε item, θα ξερουν αν εχει νοημα να πανε τον blitz top

και θα τον παρουν οταν τους δινεται η δυνατοτητα μεσα απο το picks.

Οχι ετσι random, "γεια σας παιδια εγω σημερα ξυπνησα με ορεξη για blitz οποτε δεν με ενδιαφερει τι θα παρετε."

Θες να παιξεις κατι out of the blue? Μαζι σου, αλλα λιωστο σε customs/botz,

μην μου γαμας το game οταν ουτε και εσυ ξερεις τι να παρεις ανοιγοντας το shop.

Γιατι οι top τουλαχιστον το λιωνουν λιγουλακι το theory τους.

Υπαρχει και το teambuilder αμα τον δεχτει ομαδα ok ας κανει πειραματα.

Aς υποθεσουμε οτι το παιχνιδι κανει launch σημερα, με 150 champs και τα items που υπαρχουν. Ολοι ασχετοι, προφανως.

Θα πει κανεις troll αυτον που θα παρει blitz και θα παει σε random lane, με random build; Ολοι θα κανουν δοκιμες και σιγα σιγα μπορει να καταληξουν οτι ο blitz δουλευει καλυτερα σαν supp champ. H μπορει να κατεληγαν οτι ειναι καλουτερος για apc.

Αυτο που συμβαινει τωρα, ειναι οτι απλως καποιοι εχουν ηδη περασει απο αυτη τη διαδικασια και "προτεινουν" καποια picks/builds/roles για καθε champ. Στην ουσια δηλαδη, προσφερουν στο υπολοιπο community γνωση κατοπιν μερικων 100δων ωρων καψιματος. Το οποιο ειναι θεμιτο.

Αυτο με το οποιο δεν συμφωνω ειναι γιατι δεν εχει δικαιωμα ενας παιχτης να ξεκινησει from scratch να κανει τις δοκιμες αυτες μονος του, αγνοωντας το καθε meta/guide/knowledge που του προσεφεραν οι πορηγουμενοι. Χαζο ενδεχομενως μπορεις να τον πεις, τρολλ ομως που μπηκε να σπασει @@ on purpose, μονο απο το pick οχι.

Επισης το επιχειρημα τον customs/botz δεν εχει νοημα γιατι δεν υπαρχει επιπεδο δυσκολιας ωστε να δεις πραγματικα αν δουλευει αυτο που εχεις στο μυαλο σου. Θα πρεπει να το δοκιμασεις σε πραγματικες συνθηκες παιχνιδιου (εκτος αν failαρει ακομα και στα bot, οποτε οκ).

Σου απαντησα, αμα ξερεις να πατας τα κουμπακια σου, παιξε.

Αμα ξερεις γιατι πηρες το ταδε item αντι για το ταδε, τοτε μαλλον ξερεις τι κανεις.

Στην πλειοψηφια αυτο ισοδυναμει με "αγοραζω οτι βρω μπροστα μου. yo ειμαι καλος με το 7/3/5 αρα δουλευει"

που μεταφραζεται σε "τον κουβαλησανε τον κουλο παλι".

Αυτο ισχυει σε ολα τα maps.

Εχω στο aram τους κολλημενους που αμα πετυχουν support champ, πρεπει να παρει support item.

-Ρε ανθρωπα, δεν εχεις λογο να το βγαλεις σ'αυτο το map.

-OXI, σε μενα δουλευει και δεν το αλλαζω.

Αυτο ειναι χειροτερο απο το να εισαι προβατο των meta.

• Like 1

Κανένας κανόνας δεν απαγορεύει στον προπονητή να βάλει τον cech κεντρικό επιθετικό και τον messi τέρμα. Επίσης στο lcs πχ οι jungler παίζανε με sightstone δεν έγινε πότε soloq meta αυτό αρα δεν γίνονται τα πάντα copy paste απ το lcs στο soloq γιατι το έκανε ο χψ παίκτης. Τώρα στο θέμα του να παίζεις τα πάντα παντού αν πχ παίξεις jinx ap είναι τρολια γιατί δεν έχει ap abilities μόνο τα chompers. 

O τερματοφυλακας officially ειναι τερματοφυλακας. Δηλωμενη η θεση του. Φυσικα και μπορει ο προπονητης να τον βαλει οπου γουσταρει, αλλα οπως ξαναειπα, καταλαβαινεις ευκολα οτι κατι παει λαθος οταν ο cech μπει επιθεση.

Αντιθετα ο shaco πουθενα δεν δηλωνεται officially ως μη support champ. Απλα το community θεωρει οτι δεν κανει για supp, αλλα αυτο ειναι απλως μια γνωμη που δεν αναγκαζει τους παντες να την ακολουθησουν.

Extra hint: Ακομα και το role του support πουθενα δεν οριζεται ως απαραιτητο στο game. Το τωρινο meta λεει οτι πρεπει να υπαρχει supp στο team. Μετα απο 2 seasons μπορει να βγει meta που να λεει 2 adc στο bot ή double mid , ας πουμε.

Το meta ειναι αρκετα υποκειμενικο πραγμα, αποδειξη οτι μεταβαλλεται συνεχως και οχι μονο λογω των patches/reworks κλπ. Αρα οποιος ειναι out of meta δε σημαινει by default οτι ειναι τρολλ. Mπορει απλα να σπαει πλακα, μπορει να τον βολευει ενα build/champ στο ταδε role, μπορει να δοκιμαζει ή μπορει να την ειδε Κολομβος και να ψαχνει να ανακλυψει την Αμερικη-(το op pick/build για να φτασει challenger). Μεχρι απλα να παρει χαμπαρι οτι ειναι καλυτερα να επιστρεψει στο meta.

That said, να σημειωσω οτι παιζει πολυ συχνα κι αλλο ενα φαινομενο. Βαρας pick που απλα δεν ειναι συνηθισμενο  και αρχιζουν να σου λενε οτι εισαι troll. Ακομα κι αν το πας στο meta-role του, με το meta-build του. Πχ, αν ο αλλος mainαρει poppy top/urgot adc, 8/10 games θα τον λενε troll.

Υπαρχει και το teambuilder αμα τον δεχτει ομαδα ok ας κανει πειραματα.

Η αληθεια ειναι οτι το blind normal το ειχα διαγραψει γιατι απο τοτε που βγηκε το TB δεν ξανα επαιξα ποτε normal.

Πριν λιγες μερες εκατσε να μπω και ειχα κατι lvl17 vs D2, αστεια πραγματα.

Αλλα still, εγω προσωπικα δεν θα εβγαινα ετσι χυμα στα normals.

O τερματοφυλακας officially ειναι τερματοφυλακας. Δηλωμενη η θεση του. Φυσικα και μπορει ο προπονητης να τον βαλει οπου γουσταρει, αλλα οπως ξαναειπα, καταλαβαινεις ευκολα οτι κατι παει λαθος οταν ο cech μπει επιθεση.

Αντιθετα ο shaco πουθενα δεν δηλωνεται officially ως μη support champ. Απλα το community θεωρει οτι δεν κανει για supp, αλλα αυτο ειναι απλως μια γνωμη που δεν αναγκαζει τους παντες να την ακολουθησουν.

nop  το δηλωνει η ριτο.Link.png Site: click_me

nop  το δηλωνει η ριτο.Link.png Site: click_me

Well, στο site αυτο Anivia/Ashe/Heimer/Fiddle/Orianna/Syndra ειναι δηλωμενοι ως supports.

Δεκτο για το shaco οτι δεν κανει για support, λαθος μου. Ας δοκιμασουμε ashe και syndra λοιπον, το λεει η rito officially οτι ειναι support champs αλλωστε.

Well, στο site αυτο Anivia/Ashe/Heimer/Fiddle/Orianna/Syndra ειναι δηλωμενοι ως supports.

Δεκτο για το shaco οτι δεν κανει για support, λαθος μου. Ας δοκιμασουμε ashe και syndra λοιπον, το λεει η rito officially οτι ειναι support champs αλλωστε.

ΑΝ ξερεις τι να βγαλεις δεν εχω κανενααααα απολυτως θεμα (αρκει να εισαι στους αλλους δεν εχω καμια ορεξη να διαβαζω flame στο chat). Aμα παρεις ashe και μπεις στο lane με dorans pot το lane ειναι χαμενο και ισως snowballαρει σε ενα "χαμενο 20λεπτο" παιχνιδι.\

uhmmmmm με ashe για support/duo bot lane μαλλον το lane ειναι χαμενο απο την αρχη αλλα επειδη μιλαμε για low elo,normals ποτε δε ξερεις

Btw εχουν αλλαξει οι ρολοι στον client δες εκει τι προτεινει η ριτο ;)

η riot απλα προτεινει . δεν σημαινει οτι πρεπει να κανεις αυτο που προτεινει . δεν προκεται να φαει ποτε κανενας μπαν επειδη δεν ακολουθει την meta παρτε το χαμπαρι οσα και report να φαει , και αυτο ειναι το δικαιο . οποιος δεν θελει τετοια ας παιζει teambuilder , ας παιζει ranked ας το δει επαγγελμα και ας παει challenger . αφηστε οσους θελουμε να το παιζουμε just for fun 

• Like 1

Βρε παιδια κατι ακυρο...παιζει κανεις με ανεβασμενο ping? Απο τοτε που μπηκε το 5.17 παιζω με +30 Ping απο αυτο που ειχα  :mad:  :cry:

+19~ εδω αλλα το εχω απο μεσα αυγουστου.

Και δε μπορείτε να διασκεδάσετε αν παίξετε το κάθε champ εκεί που αποδεδειγμένα είναι καλύτερα να παίζετε ε?

Πρέπει ν αλλάξετε εσείς το meta γιατί οι pros περιμένουν να τους δείξετε το δρόμο..

Και δε μπορείτε να διασκεδάσετε αν παίξετε το κάθε champ εκεί που αποδεδειγμένα είναι καλύτερα να παίζετε ε?

Πρέπει ν αλλάξετε εσείς το meta γιατί οι pros περιμένουν να τους δείξετε το δρόμο..

nope ,και δεν θελω να αλλαξω κανενα meta , δεν με ενδιαφερει το meta και ουτε προκειται να το ακολουθησω . οποιος θελει να το ακολουθει ειπαμε υπαρχει το team builder /ranked

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...