Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Γιατι τα κανετε ολα δυσκολα ρε παιδια απλα ειναι τα πραγματα.

1. Σημερα το βραδυ ληγει η S3 και στις επομενες μερες θα παρουμε τα rewards σιγα σιγα.

2. Τα ranked θα ειναι disabled για 12 ωρες, μεχρι να περασουν το πατσ και μετα θα ειναι παλι ανοιχτα ολα.

3. Αυριο ξεκιναει το preseason 4 με ranked κανονικα. Soft reset ομως ΔΕ θα γινει για να μη γαμηθει το rating που θα εχουμε στην αρχη της S4 επειδη τωρα θα ειναι ολα αστατα (πχ περσυ με τα black cleaver). Δηλαδη συνεχιζει ο καθενας απο οπου ειναι τωρα, αλλα δεν εχει μετα: Α εφτασα gold επιτελους, δωστε μου τα rewards rito pls.

4. Το soft reset θα γινει οταν ξεκινησει και επισημα η S4, δηλαδη καπου μεσα στο 2014 αρα σε 2+μηνες. Το placement που θα γινει θa εξαρταται απο: S3 mmr + preseason 4 mmr + αποτελεσμα των 10 placement που θα κανει ο καθενας οταν αρχισει η S4. Μη κανετε ομως ερωτησεις τυπου: Αν ειχα 457log62 μμρ στην σ3 και 282386/ριζα74 μμρ στην preseason 4 και κερδισω τα μισα παιχνιδια με σειρα η/ν/ν/ν/η/η/ν/ν/η/η που θα με βαλει μετα. Κανεις δε ξερει και δε μπορει να ειναι σιγουρος. Αρα απλα παιξτε το παιχνιδι και τελικα θα δει ο καθενας την καταταξη του.

• Like 5
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γρηγορο post γιατι σας βλεπω να πακετωνεστε χωρις λογο

Τελος Season 3

H Season 3 τελειωνει σημερα το βραδυ τα μεσανυχτα .  Θα ειναι down τα ranked για 12 ωρες . Λογικα θα υπαρξει και patch με καποιες απο τις αλλαγες για τη Season 4

Τα rewards της S3 θα δοθουν μεχρι το τελος της εβδομαδας

MMR Resets

Θα γινει Soft Reset αρχισει ΚΑΝΟΝΙΚΑ η Season 4 ( Το οποιο ακομα ΔΕΝ ξερουμε ποτε ειναι )

Η φορμουλα ειναι η κλασσικη : S3 MMR + 1200 /2 

Οταν αρχισει η Season 4 θα χρειαστει να παιξετε placement matches , οχι στην preseason

Preseason/Season 4

Δεν παιζουμε placement matches ακομα

Τα ranked κατα τη διαρκεια του Preaseason θα ειναι ανοιχτα και θα προσμετρηθουν κανονικα για το MMR που θα εχουμε στη Season 4 

Οι παραγοντες που θα καθορισουν το που θα καταληξουμε στη S4 ειναι οι εξης : S3 MMR , Preseason 4 MMR , Placement Matches της S4

Περισσοτερες πληροφοριες μεσα στη βδομαδα

Οκ οποτε τα rewards τελειωνουν σημερα,Επισης συνεχιζουμε κανονικα με ιδια σκορ και div για κανα μηνα μεχρι να ξεκινησει η νεα σεζον.Οποτε ανεβαινεις κανονικα απλα δεν μπορεις να παρεις  πλεον τα δωρακια .

Ξερουμε κατι για το elo  τι γινετε αν δεν θελω να παιξω ρανκ?Πεφτει?

Οχι δε θα εχει decay στο preseason παιδια. 

I passed that feedback along and seems like CHANGE HAS BEEN ENACTED. The plan is to disable all inactivity decay during the preseason so if you don't want to play ranked you won't feel obligated to during a time of change. Riot Pwyff

• Like 3

Mολις σταματησα να προσπαθω για gold V

http://www.lolking.net/summoner/eune/23909642   EU -East

απο bronze 1 παρατημενο απο 27/10 πηγα σημερα τα ξημερώματα silver 1 εφτασα στους 34 ποντους (-4) απο throw dld 30 ποντους.

Καποιες μερες δεν επαιξα.

Μπορω να πω οτι μεσα απο τα rαnked εγινα καλυτερος, βεβαια ειδαν πολλα τα ματια μου.

Οπως ειπε και ενας φιλος μου : "Σκότωσα" πολλους πολωνους για να ανεβω Divisions :-D

Απλα αυτο που μου την εδινε ειναι οτι στο silver 1 αμα εχεις κοντινο W/L ratio εδινε 5-5-6-7-8 / 100 και σημερα απλα δεν προλαβαινα. Επρεπε να μουν Κορεατης και να χα full victories!

Κριμα ηθελα εστω το gold V εστω γιατι εχω συναντησει ατομα που δεν το αξιζανε.

μαγκες , εχω μια απορια . παταω Play και μου πεταει μαυρη μαυριλα....Ξερει κανεις που οφειλεται αυτο ? 

(εγκατεστησα το NBA 2k14 και νομιζω οτι αυτο δημιουρησε το προβλημα...το απεγκατεστησα ομως και τωρα κανω install ξανα το lol)

YΓ οποιος γνωριζει κατι παρακαλω pm.Ευχαριστω

o μονος λογος να πας gold ειναι το skin καταταλα παιζεις ranked για να γινεις κλτερος

Kαι παραπανω αλλα δεν το αξιζα.

ξερω που πατανε τα ποδια μου.

Απλα gold ηταν doable!

Aλλα αργησα να μπω στο τρυπακι...

Αυτο που εσυ λες κοντινο w/l ειναι το αποκαλουμενο χαλια mmr!!Οπως καταλαβαινεις και να συνεχιζες να παιζεις και σημερα αποκλειεται με τετοιο mmr να τα καταφερνες.Θα επρεπε τουλαχιστον να εισαι στις +20 νικες

Αυτο που εσυ λες κοντινο w/l ειναι το αποκαλουμενο χαλια mmr!!Οπως καταλαβαινεις και να συνεχιζες να παιζεις και σημερα αποκλειεται με τετοιο mmr να τα καταφερνες.Θα επρεπε τουλαχιστον να εισαι στις +20 νικες

Ναι αυτο καταλαβα.

Βεβαια οι πονηριδιδες της Riot σε "χτυπανε τοτε" στ silver 1 για τους 100 βαθμους.

Οταν ημουν bronze 1 για silver 5 και ειχα 36W-48L δεν "τσιμπαγε" ετσι με την βαθμολογια.

Τεσπα

Ναι αυτο καταλαβα.

Βεβαια οι πονηριδιδες της Riot σε "χτυπανε τοτε" στ silver 1 για τους 100 βαθμους.

Οταν ημουν bronze 1 για silver 5 και ειχα 36W-48L δεν "τσιμπαγε" ετσι με την βαθμολογια.

Τεσπα

Αυτο ισχυει. Και εγω Bronze 1 με 20 νικες πισω ανεβηκα μπαμ μπαμ. Silver 1 ιδρωσα με 5 lp/game

Δώδεκα ή μία τελειώνει σήμερα;

Μιας και έχω ήδη το diamond απο τα teams αποφάσισα να πιάσω το solo σήμερα (ελληναράς) και να δοκιμάσω το challenge του να προλάβω να πηδήξω tier σε μια μέρα. G3 90 points ->G1 90points απο τις 3 το μεσημέρι και με αυτό πάω plat promo τα οποία φυσικά δεν θα προλάβω να πάιξω ^^

Πιο ελληναράς πεθαίνεις.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...