nasos o psaras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ο Αrcanaloth μαλλον παιζει αλλο game... Αμα θελει να διασκεδασει φιλε Arcanaloth μπορει να παει να παιξει στα νορμαλ ειτε στα μποτ και να κανει οτι σκορ γουσταρει οπως 0/25/0.Αν ο αλλος δεν ενδιαφερεται γιατι μπαινει και παιζει ranked οταν καποιος αλλον ενδιαφερεται και παιζει στα σοβαρα?Δεν καταλαβαινω την λογικη σου!!Εχεις παιξει ποτε ranked?εχεις συναντησει παικτη που να κανει σκορ 0/25/0 και να του λες μπραβο για την προσπαθεια του αντι να τον βριζεις επειδη του εχεις πει 1000000000000 φορες μην δινει kills,μεινε μαζι με την ομαδα κτλ κτλ και σε εχει γραψει στα @@ του?Καθεται ο αλλος και χαλαει 40 λεπτα απο την ζωη του στο ranked επειδη θελει να ανεβει γιατι θελει να παρει τα rewards της season και πετυχαινει τον μ@λ@κ@ με σκορ 0/25/5 και περιμενεις να μην βρισει? Αμα θελει να διασκεδασει να παει να παιξει κανενα cs που ειναι ατομικο παιχνιδι και οχι να περνει στον λαιμο του αλλα 4 ατομα που δεν του φταινε τιποτα.Οταν παιζει καποιος ranked υποτιθεται οτι ξερει τα βασικα του παιχνιδιου οποτε ΝΑΙ απαιτουμε απο τον jungler να μας κανει gank γιατι αυτη ειναι η δουλεια του.Αν δεν ηταν αυτη η δουλεια του να βγαλει την θεση του jungler η Riot και να παιζουν μονο 4 lanes ranked παιζει οποιος θελει να δει το επιπεδο του
ssns Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ranked παιζει οποιος θελει να δει το επιπεδο του Οποτε βρισκεις λογικο το να μπαινει να παιζει καποιος ranked ενω θελει μονο να διασκεδασει?
klainmaingr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Και να μη ξαναλέμε οτι άν σας βάζει με σκ@τα, έχετε το ίδιο mmr με αυτά ε... 1
ssns Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 ναι παιχνιδι ειναι και γιατι να θελει καποιος να δει το επιπεδο του οταν απλα διασκεδαζει? 1
BladeInCrimson Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Διασκέδαση στο ranked σημαίνει attempt to win. Όταν παίζεις θέλεις να κερδίσεις τον αντίπαλό σου, και κατ' επέκταση το παιχνίδι, και να ανταμειφτείς με πόντους. Αν παίζεις ranked και δεν σε νοιάζει η νίκη είσαι άξιος report.ΑΛΛΑΌταν υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές, όποιος απαντάει βρίζοντας, όσο δίκιο και να έχει, είναι και αυτός reportable. Βλέπεις έναν feeder/troller/wtf build/solo all game κλπ? Του λες 1-2-3 φορές αυτό που θεωρείς εσύ σωστό για να κερδίσετε το game. Εάν δεν ακούει τον κάνεις report και εξηγείς εκεί που σου δίνει να γράψεις το λόγο. Τέλος.Δεν έχω φτάσει σ' αυτό το επίπεδο του fairplay ακόμα αλλά αυτό πιστεύω ότι είναι το σωστό. 1
Ακραίος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Και να μη ξαναλέμε οτι άν σας βάζει με σκ@τα, έχετε το ίδιο mmr με αυτά ε... Αυτό ακριβώς... Το λέω εκ πείρας έχω σκατώσει το mmr μου όταν πήγα Plat v λόγω afkers-trollers που έτυχαν εκείνες τις μέρες και τώρα παίζω σκατά και εγώ και δεν μπορώ να το φτιάξω. Δεν βρίζω το matchmaking καθότι δεν είχα παράπονο 1 χρόνο εκτός από εκείνες τις 2-3 μέρες που κυριολεκτικά μαμήθηκε.
Alchemist` Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Προχτές ανέβηκα στο silver 1, σήμερα έπαιξα το πρώτο μου game σε αυτό το division και κέρδισα... +6 LP (από τα +21 που έπαιρνα στο silver 2) κακό αυτό ε?
Ακραίος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Λογικό συμβαίνει σε όλα τα 1 Division εκτός αν έχεις αρκετά μεγαλύτερο MMR όπου και σου δίνει πολλά LP.
bele Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ναι βασικα οταν εχεις ιδιο ή καλυτερο mmr απο εκει που εισαι σου δινει πανω απο 20 αλλιως σημαινει οτι εχεις μικροτερο. Προσπαθησε να κανεις κανα σερι νικες κανα π.χ 5-1,7-2 και πιστευω θα φτιαξει.
Gongor Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Και επιτέλους μετά απο 1 μήνα d2-d5 σταθεροποιηθηκα στο diamond 3 ! Τέλος η s3 για μένα Btw είδατε τα icons / rewards ? http://www.surrenderat20.net/2013/10/1016-pbe-update.html ( sry αν έχει ειπωθεί ήδη )
nasos o psaras Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Διασκέδαση στο ranked σημαίνει attempt to win. Όταν παίζεις θέλεις να κερδίσεις τον αντίπαλό σου, και κατ' επέκταση το παιχνίδι, και να ανταμειφτείς με πόντους. Αν παίζεις ranked και δεν σε νοιάζει η νίκη είσαι άξιος report. ΑΛΛΑ Όταν υπάρχουν τέτοιες συμπεριφορές, όποιος απαντάει βρίζοντας, όσο δίκιο και να έχει, είναι και αυτός reportable. Βλέπεις έναν feeder/troller/wtf build/solo all game κλπ? Του λες 1-2-3 φορές αυτό που θεωρείς εσύ σωστό για να κερδίσετε το game. Εάν δεν ακούει τον κάνεις report και εξηγείς εκεί που σου δίνει να γράψεις το λόγο. Τέλος. Δεν έχω φτάσει σ' αυτό το επίπεδο του fairplay ακόμα αλλά αυτό πιστεύω ότι είναι το σωστό. απο την στιγμη που μπορει να παιξει ranked μπορει να το κανει για οτι θελει δεν θα του πει κανεις για ποιο λογο παιζει .αν σου γαμαει το game γτ δεν εισαι αρκετα καλος μαλλον για να παιζεις μαζι του Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2013 από nasos o psaras
Manos112 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ελπίζω να φάω ban απο το chat κανα μήνα πάντως... Τώρα για το θέμα του jonakou δεν ξέρουμε τι έχει παικτεί ακριβώς, ίσως οι premades του τα πρήξανε και ξέσπασε...προσωπικά πχ εμένα αν μου πει κάποιος, μαλάκα είσαι noobas και αυτός που το είπε αυτό έχει 2-10 και δεν έχει παίξει ποτέ μαζί μου για να ξέρει τι παίκτης είμαι παίζει να του ευχηθώ καρκίνο στον πρωκτό...!
pipiris Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Ελπίζω να φάω ban απο το chat κανα μήνα πάντως... Τώρα για το θέμα του jonakou δεν ξέρουμε τι έχει παικτεί ακριβώς, ίσως οι premades του τα πρήξανε και ξέσπασε...προσωπικά πχ εμένα αν μου πει κάποιος, μαλάκα είσαι noobas και αυτός που το είπε αυτό έχει 2-10 και δεν έχει παίξει ποτέ μαζί μου για να ξέρει τι παίκτης είμαι παίζει να του ευχηθώ καρκίνο στον πρωκτό...! Δηλαδη η προσβολη για την ικανοτητα σου σε ενα παιχνιδι ειναι αρκετη για να ευχηθεις σε καποιον καρκινο? Εισαι σοβαρος ανθρωπος τωρα εσυ και οποιος αλλος σκεφτεται ετσι? Πατατε στην γη? Αυτα που λετε τα σκεφτεστε καθολου? Το παιζετε μηπως και υποθεση σε αλλους επειδη ισως εισαι καλυτερος σε ενα παιχνιδι και αυτος σε προκαλεσαι? Ποσο χρονων εισαι λιγο για πες μου σε παρακαλω? Θα ηθελα να σας εβλεπα να κυκλοφορειτε και οποιον δε γουσταρετε για τον οποιδηποτε ηλιθιο λογο να του πετατε και εναν καρκινο στη μαπα. Αλλα δε προκειτε, μιας και τα @@ για κατι τετοιο υπαρχουν μονο οταν ειστε πισω απο την οθονη. 1
Bigi444444 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2013 O κολλητός μου λέει μια σοφή κουβέντα: "σε έναν τσακωμό/flame φταίει πάντα ο πιο έξυπνος".Αν ο άλλος σας τσιγκλίσει στο chat του lol και 'σεις αρχίζετε το χείμαρρο, ψαχτείτε λίγο εγκεφαλικά.Με το μπαρδόν κιόλας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις