Προς το περιεχόμενο

League of Legends Topic v1

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

"happy burstday to you"

Σουρεάλ σκηνικό

Είμαι στη loading screen, μπαίνει στο δωμάτιο μια ξαδέρφη μου εννιά (9) χρόνων

-Α το ξέρω, όλα τα αγόρια στην τάξη μου το παίζουν

Γιαυτο εφαγα 7ημερο ban σημερα. Ευτυχως συμπιπτει με τις ημερες που παω διακοπες :P
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 26,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Για αυτο φταιει οτι εριχνες καντηλια , οχι τι κ πως παιζουν οι αλλοι

Thanks for info. Next try ειναι να καταλαβεις σε τι υφος και τονο εγραψα αυτο που εγραψα παραπανω.

Και last , δεν υπαρχει λογος να θεωρεις πως πρεπει να αναπληρωσεις ρολο μπαμπα-δασκαλου κλπ καθως εφαγα ban γιατι επρεπε να φαω, δεν ειπε κανεις το αντιθετο.

ΥΓ. Καντηλι/βρισιμο δεν εχω ριξει ουτε σε 1 game.

Δεν υπαρχει περιπτωση να εφαγες 1 βδομαδα ban χωρις να εχεις βρισει , εκτος αν εκανες leave σε 35 games

Και για να εφαγες 1 βδομαδα εχεις ξαναφαει κι αλλα  so

Aλλα ξεχασα , φταινε τα 9χρονα

• Like 2

Νταξει, βασικα χεστα τα υπολοιπα:

Που ακριβως θες να καταληξεις? Τι δεν καταλαβες απο το:

Next try ειναι να καταλαβεις σε τι υφος και τονο εγραψα αυτο που εγραψα παραπανω.

και το:

εφαγα ban γιατι επρεπε να φαω, δεν ειπε κανεις το αντιθετο.

Μηπως εχεις παρει πολυ σοβαροτερα το ρολο του μπαμπα-δικαστη-δασκαλου αποσο χρειαζεται? Και γιατι επιμενεις σε 2 ποστ οτι καλα επαθα που εφαγα ban, ενω το λεω απο μονος μου? Γενικα, γιατι κανεις θεμα εκει που δεν υπαρχει?!

Η απαντηση ειναι εδω:

Ειτε υπαρχει θεμα με την κατανοηση του προφανους, ειτε δεν θες να κατανοησεις το προφανες του ποστ που εγραψα για τα 9χρονα.

Thanks for info. Next try ειναι να καταλαβεις σε τι υφος και τονο εγραψα αυτο που εγραψα παραπανω.

Και last , δεν υπαρχει λογος να θεωρεις πως πρεπει να αναπληρωσεις ρολο μπαμπα-δασκαλου κλπ καθως εφαγα ban γιατι επρεπε να φαω, δεν ειπε κανεις το αντιθετο.

ΥΓ. Καντηλι/βρισιμο δεν εχω ριξει ουτε σε 1 game.

Δεν εχω βρισει σχεδον ποτε,εχω φαει αμετρητα ban.Το να εισαι αρνητικος στο παιχνιδι παει tribunal[gg we lost,i have bronze jungler κτλ].Απλα μην γραφεις τιποτα ,μονο ετσι δεν θα φας μπαν ή το παιζεις το καλο παιδι ακομα και αν οι αλλοι ειναι bronze 5  [gj ,they are just better ,thanks for the game και τετοιες παπαριες].

Δεν υπαρχει περιπτωση να εφαγες 1 βδομαδα ban χωρις να εχεις βρισει , εκτος αν εκανες leave σε 35 games

Και για να εφαγες 1 βδομαδα εχεις ξαναφαει κι αλλα  so

Αν και τα λες σωστα σε πολλα πραγματα εδω εισαι λαθος,δεν χρειαζετε να βρισεις,αν εισαι αρνητικος και σε κανουν report τελος.Ενα απλο gg easy we lost,we cant do anything more κτλ,παει tribunal.Για να το λεω κατι θα ξερω :fear: :fear:

Νταξει, βασικα χεστα τα υπολοιπα:

Που ακριβως θες να καταληξεις? Τι δεν καταλαβες απο το:

και το:

Μηπως εχεις παρει πολυ σοβαροτερα το ρολο του μπαμπα-δικαστη-δασκαλου αποσο χρειαζεται? Και γιατι επιμενεις σε 2 ποστ οτι καλα επαθα που εφαγα ban, ενω το λεω απο μονος μου?

Τον λογο δεν μας λες

Δεν εχω κανενα ρολο , ουτε το παιζω κατι

Απλα καθε μερα γινεται το ιδιο βιολι κ ειστε 4-5 που παραπονιεστε για το οτι φταινε συνεχεια οι αλλοι για το οτιδηποτε , κανεις quote με bold για τα 9χρονα και στην ιδια προταση μας λες οτι φταις , αντιφατικο δεν νομιζεις?

@Socratis

Για το οτι δεν εχεις βρισει αμφιβαλω 

Το ι have bronze jungler τι ειναι?

Δεν το παιζω Οσια κι εγω ριχνω καντηλια οταν εχω νευρα κ παιζω μαλακισμενα games αλλα ας μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας

Δεν πας tribunal αμα πεις we lost . Αλλα ακομα κι αν πας δεν υπαρχει περιπτωση κανεις να πατησει punish επειδη ειπες we lost gg

• Like 1

Τον λογο δεν μας λες

Δεν εχω κανενα ρολο , ουτε το παιζω κατι

Απλα καθε μερα γινεται το ιδιο βιολι κ ειστε 4-5 που παραπονιεστε για το οτι φταινε συνεχεια οι αλλοι για το οτιδηποτε , κανεις quote με bold για τα 9χρονα και στην ιδια προταση μας λες οτι φταις , αντιφατικο δεν νομιζεις?

@Socratis

Για το οτι δεν εχεις βρισει αμφιβαλω 

Το ι have bronze jungler τι ειναι?

Δεν το παιζω Οσια κι εγω ριχνω καντηλια οταν εχω νευρα κ παιζω μαλακισμενα games αλλα ας μην κοροιδευομαστε μεταξυ μας

Δεν πας tribunal αμα πεις we lost . Αλλα ακομα κι αν πας δεν υπαρχει περιπτωση κανεις να πατησει punish επειδη ειπες we lost gg

Καλα ενταξει,Δεν λεω οτι δεν εχω φαει μπαν απο βρισιμο,εχω φαει ομως μπαν και απο τετοιες περιπτωσεις.Που απλα ειμαι αρνητικος.Την μια φορα ειδικα ημουν 100% σιγουρος.Ειχα γυρισει απο μπαν ,και ειπα δεν θα ξαναβρισω.Και αυτο εκανα,το μονο που ελεγα ηταν we will lose,gg wp we lost [στο 10λεπτο].Μετα απο 1 μηνα εφαγα μπαν.Οποτε μην μου λες οτι δεν τρως μπαν ετσι.Τρως και ετσι,αν δεν εχεις φαει εσυ δεν λεει κατι.Δεν χρειαζετε να βριζεις χριστοπαναγιες για να φας μπαν.

Τον λογο δεν μας λες

Ο λογος οτι οτι κανω raging σε trolls/feeders, ειδικα οταν ενω εχουν καταστρεψει το game αρχιζουν να λενε οτι φταινε οι αλλοι. Μπαινω στο τρυπακι και αποκτω bannable συμπεριφορα για το tribunal. ΧΩΡΙΣ να βριζω.

Απλα καθε μερα γινεται το ιδιο βιολι κ ειστε 4-5 που παραπονιεστε για το οτι φταινε συνεχεια οι αλλοι για το οτιδηποτε ,

Δεν ειμαι μεσα σε αυτους. Αλλα πες οτι ειμαι: Ναι και?

κανεις quote με bold για τα 9χρονα και στην ιδια προταση μας λες οτι φταις , αντιφατικο δεν νομιζεις?

Συνεχιζεις να ΚΑΝΕΙΣ οτι δεν καταλαβαινεις πως ηταν αστεισμος. Το point ειναι οτι 9χρονα/trolls/feeders κλπ σε ωθουν σε κακη συμπεριφορα απτη στιγμη που ενα προκλητικα κακο game ειναι συνηθως και εκνευριστικο.

Αρα τωρα που το εκανα πενηνταρακια, ελπιζω να μην επανελθεις για να μου πεις οτι καλα να παθω που φαγα ban ή οτι λεω πως φταινε οι αλλοι που 'φαγα ban.

Στα υπολοιπα με καλυπτει τοσο ο Σωκρατης οσο και η επιμονη σου .

Θα... τολμησω να αντιπαρελθω αυτην την επιμονη οτι οποιος τρωει ban βριζει, αλλη μια φορα, με μερικα πιο χειροπιαστα παραδειγματα, μια που εγω και ο Σωκρατης λεμε ψεματα:

http://na.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/6448022/#nogo

http://euw.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/709865/#nogo

http://eune.leagueoflegends.com/tribunal/en/case/295472/#nogo

quiz: Βρειτε το βρισιδι/καντηλι στις 3 παραπανω περιπτωσεις banariσμενων χρηστων.

Και κατι ακομα.Για εμενα υπαρχει blacklist .Τι θελω να πω.Στον πρωτο μου λογαριασμο ,1 χρονο εβριζα οσο δεν παει[ρε τι μαλακες τους ελεγα δεν υπαρχει,τρελο βρισιμο χωρις πλακα],1 χρονο επαιζα και εβριζα .Δεν με μπαναραν ποτε.Στον 1.5 χρονια εφαγα το πρωτο μου μπαν 3 ημερων μονο.Απο εκει και περα καθε μηνα ετρωγα μπαν.Χωρις πλακα ,καθε 1-2 μηνες ετρωγα μπαν 3 ημερω και μετα 1 εβδομαδας [επειτα 2 εβδομαδων και 1 μηνα].

Οποτε αμα μπεις σε αυτη την μαυρη λιστα,για απλα πραγματα θα φας μπαν.Και σε ενα παιχνιδι να πεις καποιον noob[μια φορα σε ολο το παιχνιδι],μπορεις να σε δεις στο chatlog punished για αυτο το noob.Οποτε κλεισε το πληκτρολογιο αν δεν θες να ξαναμπαναριστεις.

Καλα ενταξει,Δεν λεω οτι δεν εχω φαει μπαν απο βρισιμο,εχω φαει ομως μπαν και απο τετοιες περιπτωσεις.Που απλα ειμαι αρνητικος.Την μια φορα ειδικα ημουν 100% σιγουρος.Ειχα γυρισει απο μπαν ,και ειπα δεν θα ξαναβρισω.Και αυτο εκανα,το μονο που ελεγα ηταν we will lose,gg wp we lost [στο 10λεπτο].Μετα απο 1 μηνα εφαγα μπαν.Οποτε μην μου λες οτι δεν τρως μπαν ετσι.Τρως και ετσι,αν δεν εχεις φαει εσυ δεν λεει κατι.Δεν χρειαζετε να βριζεις χριστοπαναγιες για να φας μπαν.

Συνεχιζω να αμφιβαλλω αλλα δεν εχει μεγαλη σημασια

Απλα μου φαινεται υπερβολικο να πας tribunal με ενα  gg we lost , εκτος κι αν το επαναλαμβανεις 150 φορες μεσα στο game 

Το πιστευω οτι ησουν σε blacklist γιατι εχω ακουσει διαφορα και θα παθεις χειροτερα κ στο τελος θα ξενερωσεις με το account selling που συνεχιζεις να κανεις

@Midi

Κανεις rage χωρις να βριζεις , πως ακριβως γινεται αυτο?

Και ναι μεσα σε αυτους εισαι , θες παραδειγμα?

Σημερινο σου post που λεει oτι τυχαινεις με ΤΙΣ απιστευτες ομαδες και χανεις απο τις μαλακιες του καθενος

Σε 10 παιχνιδια , ησουν σε ενα μονο με θετικο προσημο και ειχες κατα μεσο ορο 8-9 deaths 

Και οχι δεν ειμαι εδω για να σου πω οτι φταις , αλλα εφοσον θες να παιξεις το παιχνιδι και να γινεις καλυτερος πρωτα βλεπεις εσυ που κανεις λαθος και γραφεις τους υπολοιπους στα παπακια σου

Αλλα ειπαμε , φταινε τα 9χρονα , oι feeders , τα trolls , η μανα μου που μαγειρεψε γεμιστα αντι για σουτζουκακια κ ο περιπτερας που δεν ειχε φιλτρακια

Ειπαμε , κοροιδευομαστε μεταξυ μας

Βαλε οσα bold θες και καντα κ φραγκοδιφραγκα 

Edit : Δεν ειπε κανεις οτι το tribunal δεν κανει λαθη , προφανως και θα κανει . Μπορω κι εγω να σου βαλω cases που δεν μιλαει καν ο αλλος και τρωει ban . Shit happens , για αυτο μετα στελνεις το case πισω στο support και στο φτιαχνουν . Το tribunal ειναι καθυστερημενο συστημα και το εχω ξαναπει , αλλα κατα 90% ειναι σωστο στα cases που κανει punish .

Δεν ξέρω παιδιά, έχω γύρω στα 1500 παιχνίδια normal + ranked σε μια περίοδο περίπου 2 χρόνων με εμβόλιμο 6μηνο διάστημα (νομίζω παίζω από τότε που μπήκε ο Pantheon) και δεν έχω φάει ούτε warning. Τα μόνα που λέω που πλησιάζουν το flame είναι το "what was that" και το "/all please report X", άντε και το "report me for what?". Δεν τα σπαμάρω, απλά τα λέω όποτε δε μπορώ να κρατηθώ. Δε γράφω ΠΟΤΕ gg ή "we lost". Έχω μπινελικώσει κόσμο ενίοτε αλλά προτιμώ το mute από το να μπω σε διαμάχη.

@Attalos1 αν δεν σου αρεσει που μερικοι μπαινουν και λενε τις καταστασεις τους απο Elo Hell(Bronze,Silver)τοτε φτιαξε αλλο topic με τιτλο Lol Platinum 2-Diamond only ή κατι τετοιο.Καλως ή κακως αν παιζεις πολλα normal Και ranked σε bronze Silver,gold 5-4 θα δεις πολλα παιχνιδια που θα σε νευριασουν και θα θες να τα πεις και με αλλους που τα βλεπουν τι να κανουμε.Το καταλαβαινω οτι εισαι diamond και εχεις ψιλοκουραστει να διαβαζεις comment απο ατομα Low elo-normal,αλλα τι να κανουμε δεν ειμαστε ολοι platinum ή Diamond.

• Like 1

Δεν με ενοχλει φιλε μου καθολου να διαβαζω τετοια comments , ισα ισα που εχω κανει απειρα posts για να βοηθησω ατομα 

Με ενοχλει να διαβαζω τα ΙΔΙΑ comments απο τα ΙΔΙΑ ατομα 2-3 φορες την μερα που κλαιγονται για τους ΑΛΛΟΥΣ ενω την ιδια στιγμη δεν κανουν τιποτα παραπανω .

Το rank δεν παιζει κανενα ρολο και δεν με ενδιαφερει ,

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...