activex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 (επεξεργασμένο) washcloud μη λες πράγματα που δεν ανάφερα. Δεν εχω πει τι μου άρεσε και τι όχι...η παρατήρηση δεν αναφερόταν καν στη συγκεκριμένη ταινία, ώστε να αναφέρεσαι σε προσωπικές συμπάθειες και αντιπάθειες (είναι πρακτικό το θέμα) ούτε φυσικά έκανα προσωπική επίθεση και χάρες σε κανένα! O φίλος παραπάνω παραδέχτηκε πως για δικούς του λόγους (ενδεχομένως και της ταινίας) δεν παρακολούθησε μέχρι το τέλος με προσοχή. Το είπε ξεκάθαρα και εξ αυτού μένω στο αυτονόητο. Ότι δηλαδή δεν μπορεί να έχει πλήρη εικόνα (ακόμα και αν σε αυτό ευθύνεται τελικά και η ταινία) Περαιτέρω ψυχολογικές ερμηνείες και προσωπικές επιθέσεις αποσκοπούν κάπου ; sorry πάντως αν ένιωσες κάπου θιγμένος από τα λεγόμενα μου...τι να πω! Επεξ/σία 14 Οκτωβρίου 2009 από activex
klainmaingr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 washcloud Από εκεί και πέρα προφανώς δεν μπορούν να λένε το ίδιο και όσοι ΔΕΝ παρακολουθήσαν τουλάχιστο όπως έπρεπε... Φχαριστώ πιστέ συνακόλουθε γουόσκλάουντ και θένξ και πίς, γιατί τα χωράφια μας τα έχουμε μοιράσει προ πολλού οπότε τίποτα δεν έμεινε να χωρίσουμε με κανέναν χίαρ. Εντάξει, activex, στα 50 λεπτά που μα τους άγιους ποντ ήμουν προσηλωμένος, ακριβώς επειδή περίμενα την υπερταινία, η ταινία ήταν ΜΑΠΑ. (Δικαίωμα-έβλεπα 100%). Μάλιστα δικαιολογούσα τον ρυθμό της χελώνας στους απαίδευτους συντηλεθεατές μου με διάφορους τρόπους νομίζοντας οτι θα ακολουθήσει ένα αριστούργημα(self-πάρτα). Στα υπόλοιπα 40(; ) λεπτά που απέμειναν, ήταν λίγο παραπάνω ΜΑΠΑ μιας και απο καθαρός ύπνος και σέξ, έγινε μπάμ και επιτηδευμένο, αλλα ίσως επειδή δεν έβλεπα όλη την ώρα αλλα χάζευα και λίγο στο ίντερνετ όταν πέφτανε βελανίδια, να μου ξέφυγε κάτι τρομερό και καμιά άλλη πέτρα, αλλα οκ θα ζήσω με αυτό και θα υποβιβάσω την αξία της κρίσης μου στο 70% μιάς και δεν ήμουν ψυχή τε και σώματι καθηλωμένος. Απλά σοβαρά και απόλυτα φιλικά, πές μου απο πότε πρέπει να υπομείνω μία ώρα αφόρητα κουραστικής ταινίας ώστε να καταφέρω να δώ το "γιάουν-νύστα-άχ κοίτα τι κάνει-μπλιάχ-χμμμ ναί,γιατί το κάναμε αυτό στον εαυτό μας;" τέλος; Αυτά... Απο ότι φαίνεται είναι όντως hate it or like it στην τελική. Καλά κάνεις και σου άρεσε, καλά κάνω και δεν μου άρεσε. Αμφότερα σεβαστό(ελπίζω) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 15:57 ---------- Καλά δεν σου λέω ότι έχεις άδικο για την ταινία, αλλά την συγκεκριμένη όπως και μερικές άλλες (πχ American Psycho) δεν είναι να τις βλέπεις παράλληλα με PC. Θα χάσεις μικρούς διαλόγους που θα κάνουν την ταινία ακατανόητη στο τέλος και βαρετή. Για TV + PC καταστάσεις είναι τα Rambo ξέρω γω. Δίκιο έχεις.. Αλλα άκουγα τα πάντα όλα και δεν κόλλησα στο σενάριο(; ) αλλα στην ταινία καθαυτή. Τεσπά πολύ σας έπρηξα με το τι πιστεύω εγώ.. ;p Εσείς;
activex Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 ναι klainmaingr σεβαστά όλα αυτά. περαιτέρω (προσωπικές) αναλύσεις για σκηνές και γενικότερα νοήματα έχουμε κάνει σε προηγούμενες σελίδες. αν όντως θες να δεις τι βρήκαμε οι υπόλοιποι δεν έχεις παρά να κοιτάξεις βασικά τα spoilers.
washcloud Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2009 Φχαριστώ πιστέ συνακόλουθε γουόσκλάουντ και θένξ και πίς, ...δεν είναι ότι χρειάζεσαι φορουμοδικηγόρο στην ηλικία σου, αλλά ό,τι είναι σωστό ή δεν είναι όφειλε να ειπωθεί, για όποιον κι αν ήταν
Super Moderators paredwse Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2009 Μηνύματα που δεν κάνουν χρήση του SPOILER tag διαγράφονται! Εάν η μη χρήση του SPOILER tag είναι επιδεικτική και γίνεται με προφανή σκοπό να "χαλάσει" την εμπειρία θέασης μίας ταινίας, θα "πέφτει" και infraction.
GeorgeVls Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2009 It's a big lie man, τπτ παραπανω. Ενα ωραιο ψεμμα ομως, φιλτραρισμενο με δυνατη ατμοσφαιρα και καλες ερμηνειες. 6/10 απο μενα και αυτο για τους παραπανω λογους που ανεφερα, γιατι αν πιασεις την ταινια και την αναλυσεις, ειναι πραγματικα ενα τιποτα.
john1987 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 It's a big lie man, τπτ παραπανω. Ενα ωραιο ψεμμα ομως, φιλτραρισμενο με δυνατη ατμοσφαιρα και καλες ερμηνειες. 6/10 απο μενα και αυτο για τους παραπανω λογους που ανεφερα, γιατι αν πιασεις την ταινια και την αναλυσεις, ειναι πραγματικα ενα τιποτα. Θα συμφωνησω!!
xazomama Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Άργησα πολύ αλλά την είδα αυτήν την τόσο διχαστική θα έλεγα ταινία. Οι αναλύσεις που έχουν γίνει από τους προλαλήσαντες με έχουν καλύψει, οπότε δε θα αναλωθώ σε επαναλήψεις. Η προσωπική μου εκτίμηση για την ταινία είναι πως είναι μέτρια. Όχι γιατί δεν έχει δυνατές σκηνές ή καλές ερμηνείες. Ίσα-ίσα. Έχει και τα δύο, αλλά απ' την άλλη έχει και πολλά, πάρα πολλά λεπτά βαρεμάρας. Ναι κι εγώ βαρέθηκα... Οι διάλογοι ήταν σε σημεία υπερβολικά μονότονοι και κάποιες λήψεις αρκετά αργές. Από σκηνοθετικής άποψης μου άρεσε και το σενάριο ήταν καλό αλλά κάπου στην εκτέλεση το έχασε το θέμα δυστυχώς. Όσο για τις "σοκαριστικές" σκηνές, δεν είναι ότι με σόκαραν αλλά με αηδίασαν και έχει μεγάλη διαφορά. Νομίζω πως θα χάσω τη σεξουαλικότητά μου για μερικές μέρες αλλά τι σας νοιάζει εσάς τώρα... Της βάζω ένα 5/10 γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να καταλήξω αν μου άρεσε έστω και λίγο ή δε μου άρεσε γενικώς. Σας μπέρδεψα; Ε αυτό ακριβώς!
DeadOrganPlayer Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Nομίζω πως θα χάσω τη σεξουαλικότητά μου για μερικές μέρες αλλά τι σας νοιάζει εσάς τώρα... Ε πως δε μας νοιάζει, μια οικογένεια είμαστε εδώ...
washcloud Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Όσο οικογένεια και να είμαστε, το συγκεκριμένο νοιάζει μόνο τον xazompampa
thermo-sifounas Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 Δημοσ. 23 Μαΐου 2012 H χειροτερη ταινια ενος μεγαλου σκηνοθετη κατ'εμε. Το περσινο Melancholia ειναι κλασεις ανωτερο
fearwhatnow Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Άργησα πολύ αλλά την είδα αυτήν την τόσο διχαστική θα έλεγα ταινία. Οι αναλύσεις που έχουν γίνει από τους προλαλήσαντες με έχουν καλύψει, οπότε δε θα αναλωθώ σε επαναλήψεις. Η προσωπική μου εκτίμηση για την ταινία είναι πως είναι μέτρια. Όχι γιατί δεν έχει δυνατές σκηνές ή καλές ερμηνείες. Ίσα-ίσα. Έχει και τα δύο, αλλά απ' την άλλη έχει και πολλά, πάρα πολλά λεπτά βαρεμάρας. Ναι κι εγώ βαρέθηκα... Οι διάλογοι ήταν σε σημεία υπερβολικά μονότονοι και κάποιες λήψεις αρκετά αργές. Από σκηνοθετικής άποψης μου άρεσε και το σενάριο ήταν καλό αλλά κάπου στην εκτέλεση το έχασε το θέμα δυστυχώς. Όσο για τις "σοκαριστικές" σκηνές, δεν είναι ότι με σόκαραν αλλά με αηδίασαν και έχει μεγάλη διαφορά. Νομίζω πως θα χάσω τη σεξουαλικότητά μου για μερικές μέρες αλλά τι σας νοιάζει εσάς τώρα... Της βάζω ένα 5/10 γιατί ειλικρινά δεν μπορώ να καταλήξω αν μου άρεσε έστω και λίγο ή δε μου άρεσε γενικώς. Σας μπέρδεψα; Ε αυτό ακριβώς! Το αντιθετο επρεπε να συμβει αφου εισαι γυναικα.Η ταινια ειναι ενας υμνος στην γυναικα και στη γυναικεια φυση.Καλα εισαι και νεα μαμα και δεν σε "σημαδεψε" η ταινια?Πολυ περιεργο.Θα σου προτεινα να μπεις να δεις αναλυσεις της ταινιας απο ξενους κριτικους και μετα να ξαναδεις την ταινια.
xazomama Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Το αντιθετο επρεπε να συμβει αφου εισαι γυναικα.Η ταινια ειναι ενας υμνος στην γυναικα και στη γυναικεια φυση.Καλα εισαι και νεα μαμα και δεν σε "σημαδεψε" η ταινια?Πολυ περιεργο.Θα σου προτεινα να μπεις να δεις αναλυσεις της ταινιας απο ξενους κριτικους και μετα να ξαναδεις την ταινια. Σοβαρολογείς τώρα;;; Ύμνος στη γυναίκα αυτή η ταινία;! Μήπως κάτι δεν κατάλαβες καλά; Ξεκάθαρα παραλληλίζει τη γυναικεία φύση με την πηγή του κακού (ας μην πω τον Σατανά και φανώ γραφική). Σου δείχνει την πρωταγωνίστρια σε διάφορα σημεία να ενδιαφέρεται μόνο για την προσωπική της ικανοποίηση (τι θρήνος και κουραφέξαλα), να αδιαφορεί για το παιδί της τη στιγμή που αυτό πλησιάζει το παράθυρο [εκείνη το βλέπει αλλά συνεχίζει να απολαμβάνει την ηδονή της (!!!)] και να του κάνει κακό φορώντας του επί συνεχή βάση τα παπούτσια ανάποδα. Πώς αυτό να με αγγίξει ως νέα μητέρα θετικά;! Με εξοργίζει!!! Να συνεχίσω;;;;
fearwhatnow Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Σοβαρολογείς τώρα;;; Ύμνος στη γυναίκα αυτή η ταινία;! Μήπως κάτι δεν κατάλαβες καλά; Ξεκάθαρα παραλληλίζει τη γυναικεία φύση με την πηγή του κακού (ας μην πω τον Σατανά και φανώ γραφική). Σου δείχνει την πρωταγωνίστρια σε διάφορα σημεία να ενδιαφέρεται μόνο για την προσωπική της ικανοποίηση (τι θρήνος και κουραφέξαλα), να αδιαφορεί για το παιδί της τη στιγμή που αυτό πλησιάζει το παράθυρο [εκείνη το βλέπει αλλά συνεχίζει να απολαμβάνει την ηδονή της (!!!)] και να του κάνει κακό φορώντας του επί συνεχή βάση τα παπούτσια ανάποδα. Πώς αυτό να με αγγίξει ως νέα μητέρα θετικά;! Με εξοργίζει!!! Να συνεχίσω;;;; Μια χαρα εχω καταλαβει.Ξερω τι σου λεω.Μην μενεις στο αναγνωσμα των σκηνων επιφανειακα.Οταν λεω υμνος εννοω υμνος με την ολη σημασια της λεξης.Η γυναικα εχει καποια ιδιαιτερα χαρακτηριστικα.Καλα/ασχημα δεν εχει σημασια.Δεν γινεται παραλληλισμος με το Σατανα, ειναι μια εσωτερικη παλη στην οποια θριαμβευει το συναισθημα/παθος.Εχουν γινει αναλυσεις για την ταινια, τα περι μισογυνισμου δεν ισχυουν.Τελος, ειναι δεδομενο οτι δεν κανω λαθος στην αναλυση της ταινιας
xazomama Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Δημοσ. 24 Μαΐου 2012 Μια χαρα εχω καταλαβει.Ξερω τι σου λεω.Μην μενεις στο αναγνωσμα των σκηνων επιφανειακα.Οταν λεω υμνος εννοω υμνος με την ολη σημασια της λεξης.Η γυναικα εχει καποια ιδιαιτερα χαρακτηριστικα.Καλα/ασχημα δεν εχει σημασια.Δεν γινεται παραλληλισμος με το Σατανα, ειναι μια εσωτερικη παλη στην οποια θριαμβευει το συναισθημα/παθος.Εχουν γινει αναλυσεις για την ταινια, τα περι μισογυνισμου δεν ισχυουν.Τελος, ειναι δεδομενο οτι δεν κανω λαθος στην αναλυση της ταινιας Δεν μίλησα για μισογυνισμό. Σε καμία περίπτωση δεν το πιστεύω αυτό. Ωστόσο, τουλάχιστον τη συγκεκριμένη γυναίκα την παρουσιάζει πολύ νευρωτική και με ψυχικά προβλήματα. Μπορεί στα πρώτα λεπτά της ταινίας να μη μας δείχνει πως ήταν «κακιά», αλλά στην πορεία αποκαλύπτεται όλη η αλήθεια... Ειλικρινά δεν με πολυενδιαφέρουν αναλύσεις επί αναλύσεων από άντρες κριτικούς για την ταινία. Πάνω-κάτω φαντάζομαι τι λένε. Αλλά για τα βαθύτερα νοήματα όσων αφορά τη γυναικεία φύση έχεις καμία κριτική από γυναίκα να μου δείξεις να διαβάσω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα