sophitian Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Τις προάλλες έψαχνα για κάτι αναλώσιμα και ποντίκι και πρόσεξα ένα μαγαζί το PC1.GR με ίδια προϊόντα σαν του e-shop αλλά χαμηλότερες τιμές κατά πολύ. Έχει ψωνίσει κανένας? τι είναι?
xrikats Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Τις προάλλες έψαχνα για κάτι αναλώσιμα και ποντίκι και πρόσεξα ένα μαγαζί το PC1.GR με ίδια προϊόντα σαν του e-shop αλλά χαμηλότερες τιμές κατά πολύ. Έχει ψωνίσει κανένας? τι είναι? Φίλε έχω κάνει μια παραγγελιά άπο την προηγουμένη δευτέρα και ακόμη έρχεται, είναι απαράδεκτη μου λένε θα σε πάρουμε τηλ για να σε ενημερώσουμε αλλά @@ το προϊόν θα το είχα από την παρασκευή.Αυτό που παρήγγειλα ήταν και αξίας αλλα...:mad::mad::mad::mad: προσωπική μου άποψη μακριά.
sophitian Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δηλαδή είναι ακόμη μία μούφα για να γίνει ντόρος?? και το skroutz γιατί δεν ελέγχει ποιούς βάζει μέσα?
gilardino Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2009 το 98% των προιοντων τους ειναι διαθεσιμο κατοπιν παραγγελιας...
nakostyphoon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ αυτό που έχω να πώ είναι μόνο η δική μου περίπτωση. Από προσωπική και μόνο εμπειρία, αν και αρχικά ήμουν σκεφτικός προχώρησα σε παραγγελίες από το εν λόγο κατάστημα και έμεινα ευχαριστημένος. Τα προιόντα εκτός από ένα ήρθαν την ίδια μέρα και επειδή είμαι σχεδόν δίπλα από το σημείο παραλαβής μπόρεσα να τα παραλάβω αυθημερόν. Αυτο που δεν ήρθε την ίδια μέρα το είχα μετά από 2 μέρες και εφόσον με ειδοποίησαν ότι θα αργούσε. * Και πάντα μιλάω για επιλεγμένα προιόντα με χαμηλότερη τιμή από skroutz.gr. Το μαγαζί έχει καλύτερες τιμές, τελεία και πάυλα. Και εφόσον έχει ΠΟΛΥ καλύτερες τιμές κάνω τις αγορές μου και όσο για το after sales αχρείαστο να είναι μπορώ να απευθυνθώ και απευθείας στις αντιπροσωπείες άμα λάχει. Αλλά γιατί να προδικάζω ότι είναι μάπα η υπηρεσιές του καταστήματος. Από την άλλη , παίδες ότι πληρώσεις παίρνεις. Πόσο μάλιστα όταν είναι παραγγελία για παράδοση με ταχυδρομείο. Εννοε'ίται ότι μπορεί να υπάρξουν προβλήματα και αυτό είναι το ρίσκο που παίρνει κάποιος προς όφελος τις χαμηλής τιμής. Οι χρόνοι παράδοσης δεν μπορούν να εγγυηθούν 100% γιατί δεν είναι στα χέρια του καταστήματος , αλλά στα; χέρια του courier και του ταχυδρόμου.
xrikats Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Σε ειδοποίησαν κατευθείαν ??τι να πω δεν ξέρω, εγώ τους παρακαλούσα κυριολεκτικά για να μου πούνε ποτέ θα παραλάβω, αυτό γινότανε 3 ημέρες μου λέγανε θα σε πάρουμε τηλ αλλά τίποτα κανένας!! .Δεν πιστεύω ότι έφταιγε η courier που δεν μου ήρθε το προϊόν ,γιατί τους ζητούσα να μου δώσουν το τηλ της courier και μου λέγανε ότι είναι απόρρητο :confused: έλεος δηλαδή .Το ξαναλέω προσωπική μου άποψη μακριά ,δηλαδή εάν έφτανα σε σημείο να χρειαζόμουν κάτι από after sale service τι θα γινότανε :mad:
nakostyphoon Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Τι να πώ , είναι πώς θα κάτσει στον καθένα. Αλλά όταν παραγγέλνω από διαδικτυακά μαγαζιά είμαι πάντα υποψιασμένος , αλλά στο κάτω κάτω έαν δεν βιάζομαι αξίζει το ρίσκο για αρκετά ευρώ χαμηλότερης τιμής. Αν όμως πιέζομαι από χρόνο τότε μάλλον το δικτυακό πολύ ρίσκο και ίσως με προδώσει. Ειδικά Σέρρες είναι μακριά και παίζουν πολλά. Απόρρητο τηλέφωνο COURRIER, LoL.
xrikats Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2009 Τι να πώ , είναι πώς θα κάτσει στον καθένα. Αλλά όταν παραγγέλνω από διαδικτυακά μαγαζιά είμαι πάντα υποψιασμένος , αλλά στο κάτω κάτω έαν δεν βιάζομαι αξίζει το ρίσκο για αρκετά ευρώ χαμηλότερης τιμής. Αν όμως πιέζομαι από χρόνο τότε μάλλον το δικτυακό πολύ ρίσκο και ίσως με προδώσει. Ειδικά Σέρρες είναι μακριά και παίζουν πολλά. Απόρρητο τηλέφωνο COURRIER, LoL. Ναι φίλε μου απόρρητο!!! έτσι μου είπανε έλεος.
chesty Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Εγώ αυτό που έχω να πώ είναι μόνο η δική μου περίπτωση. Από προσωπική και μόνο εμπειρία, αν και αρχικά ήμουν σκεφτικός προχώρησα σε παραγγελίες από το εν λόγο κατάστημα και έμεινα ευχαριστημένος. Τα προιόντα εκτός από ένα ήρθαν την ίδια μέρα και επειδή είμαι σχεδόν δίπλα από το σημείο παραλαβής μπόρεσα να τα παραλάβω αυθημερόν. Αυτο που δεν ήρθε την ίδια μέρα το είχα μετά από 2 μέρες και εφόσον με ειδοποίησαν ότι θα αργούσε. * Και πάντα μιλάω για επιλεγμένα προιόντα με χαμηλότερη τιμή από skroutz.gr. Το μαγαζί έχει καλύτερες τιμές, τελεία και πάυλα. Και εφόσον έχει ΠΟΛΥ καλύτερες τιμές κάνω τις αγορές μου και όσο για το after sales αχρείαστο να είναι μπορώ να απευθυνθώ και απευθείας στις αντιπροσωπείες άμα λάχει. Αλλά γιατί να προδικάζω ότι είναι μάπα η υπηρεσιές του καταστήματος. Από την άλλη , παίδες ότι πληρώσεις παίρνεις. Πόσο μάλιστα όταν είναι παραγγελία για παράδοση με ταχυδρομείο. Εννοε'ίται ότι μπορεί να υπάρξουν προβλήματα και αυτό είναι το ρίσκο που παίρνει κάποιος προς όφελος τις χαμηλής τιμής. Οι χρόνοι παράδοσης δεν μπορούν να εγγυηθούν 100% γιατί δεν είναι στα χέρια του καταστήματος , αλλά στα; χέρια του courier και του ταχυδρόμου. Πάντως σε μία δική μου παραγγελία , υπήρξαν άψογοι με χρόνο παραλαβής ανάλογο με άλλα e-shops. Παρήγγειλα από επαρχία και σίγουρα θα ξαναπαραγείλω (αν και εγώ είχα τις επιφυλάξεις μου). Η παράδοση έγινε απο την vfs courier και αυτοί επίσης ήταν άψογοι.
CyberCr33p Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ο πατέρας μου είχε αγοράσει από κατάστημα τους ένα ασύρματο τηλέφωνο. Κόστισε πιο λίγο από το Πλαίσιο και το κόλπο για να πετύχουν χαμηλότερες τιμές είναι ότι τα εισάγουν από το εξωτερικό (δεν είχε ελληνικές οδηγίες) και όχι από Έλληνα αντιπρόσωπο.
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2010 Ειναι αδελφακι του e-shop και του plus4U. Ιδιο "μαγαζι", αλλη εδρα. Που το ξεθαψες αυτο τωρα chesty; Ετσι για να πεις τον καλο σου λογο;
Str Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2010 μια καρτούλα για τη βιντεοκάμερα και ένα win-lanport μου ήρθαν κατευθείαν και σε πολύ καλές τιμές πάντως...
kage Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Δεκεμβρίου 2010 Ειναι αδελφακι του e-shop και του plus4U. Ιδιο "μαγαζι", αλλη εδρα. Που το ξεθαψες αυτο τωρα chesty; Ετσι για να πεις τον καλο σου λογο; ποιος ο λογος να εχει το eshop παρομοιο site με καλυτερες τιμες? to plus4u εχει προιοντα που δεν εχει το eshop.
nos1 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2010 ποιος ο λογος να εχει το eshop παρομοιο site με καλυτερες τιμες? to plus4u εχει προιοντα που δεν εχει το eshop. Πολλοί λόγοι που αν αρχίσουν να αναλύονται,ίσως να μη βγάλουμε και άκρη στο τέλος. Απο λογιστικές αλχημείες,μέχρι επιχορηγήσεις που μπορεί να δίνονται. Κάπου είχα διαβάσει και για transfer pricing,αν δεν βαριέσαι κάνε μια αναζήτηση για περισσότερες λεπτομερειες. Mέχρι και η φήμη οτι προσπαθούν να ανεβασουν το pc1 η το plus4u και το eshop να κηρύξει πτώχευση και να το κλείσουν. Το μόνο για το οποίο είμαι σίγουρος,είναι οτι εμείς ως καταναλωτές είμαστε τα πειραματόζωά τους,που μας μεταχειρίζονται ανάλογα ώστε να αυξήσουν τα μερίδιά τους στην αγορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.