Andreas2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 ...αγαπώ τον αυτισμό μου....είτε είμαι άσπεργκερς είτε αυτιστικός είτε pdd-nos...είχα τόσα όνειρα πήγαν στο ψυχιατρείο...θα ήθελα την συμπαράσταση σας....
-nick- Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 ...αγαπώ τον αυτισμό μου....είτε είμαι άσπεργκερς είτε αυτιστικός είτε pdd-nos...είχα τόσα όνειρα πήγαν στο ψυχιατρείο...θα ήθελα την συμπαράσταση σας.... Συμπαράσταση σε ένα φορουμ , δεν υφίσταται. Ψάξτην στην actual πραγματικότητα.
teo64x Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Έλα στο οφφτόπικ. Κι εμείς στον κόσμο μας είμαστε.
slipknot Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Εσύ δεν είσαι ο τύπος με το IQ test στον στρατό; Και τι δηλαδή, τελικά ένα iq τεστ σου κάνει μεγαλύτερη ζημιά στο image απ' ότι οι πανελλήνιες;
antreaslam Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 ρε σεις, όποιος δε μπορεί να συμπαρασταθεί σε κάποιον πυ ζητάει συμπαράσταση, ας μην του τη λέει τουλάχιστον. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ειναι δυνατοι, που για Χ,ψ,Ζ λόγους, δεν εχουν παρέες, ή οικογενεια να τους στηρίξει... Υπάρχουν και κάποιοι, που απλά είναιι μίζεροι, το παίζουν θλιμμένοι... Εκεί, ναι, τραγουδήστε τους το "δε θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας"... (εγώ απλά,δεν ξέρω τι ισχύει για το συγκεκριμένο παλικάρι...)
soturin Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Σύμφωνα με τους αμερικάνοι, ασπέγκερ ξασπέργκερ, αυτό το "χτυπάς" Don't worry
freedubus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Ε; Η γκόμενα που έβαλε ο σότουριν ποιά είναι; Μαρέζη. Ασπέγκερ είναι;
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 ρε σεις, όποιος δε μπορεί να συμπαρασταθεί σε κάποιον πυ ζητάει συμπαράσταση, ας μην του τη λέει τουλάχιστον.Υπάρχουν άνθρωποι που δεν ειναι δυνατοι, που για Χ,ψ,Ζ λόγους, δεν εχουν παρέες, ή οικογενεια να τους στηρίξει... Υπάρχουν και κάποιοι, που απλά είναιι μίζεροι, το παίζουν θλιμμένοι... Εκεί, ναι, τραγουδήστε τους το "δε θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας"... (εγώ απλά,δεν ξέρω τι ισχύει για το συγκεκριμένο παλικάρι...) Υπο κανονικες συνθηκες συμφωνω με αυτο που λες, ΑΛΛΑ επειδη εχω παρακολουθησει την ολη ιστορια, η δικη μου αποψη στην προκειμενη εχει ως εξης. Ο φιλος Andreas2 κανει δυο μεγαλα λαθη: 1) Δεν ειναι λογικο να ζητας βοηθεια σε ενα forum για τον απλουστατο λογο διοτι δεν μπορεις να ξερεις ποιος ειναι αυτος που θα σου την δωσει (αν στην δωσει). 2) Αφηνει να τον επηρεασουν θεματα που με την λογικη κρινομενα, δεν θα επρεπε να τον απασχολουν. Δεν ειναι θεμα σκληροτητας, ελλειψης στηριξης η οτιδηποτε αλλο, αλλα θεμα κοινης λογικης. Τελος να πω στον Andreas2 πως τα ονειρα που εχει καποιος για την ζωη, καταληγουν οπου καταληγουν διοτι ο ιδιος τα στελνει στην καταληξη τους.. Τα ονειρα δεν επηρεαζονται απο το περιβαλλον μας, αλλα απο εμας τους ιδιους. Οσο και να σκονταφτουμε ειναι στην ανθρωπινη φυση να σηκωνομαστε και να προχωραμε.. Μπορω να σου δωσω απειρα παραδειγματα ατομων με υπαρκτα και μαλιστα φυσικα προβληματα, (εννοω σωματικα κλπ), που ομως δεν σταματησαν να κυνηγουν τα ονειρα τους και εφτασαν να ειναι καλυτεροι στην πραγματικη εκπληρωση αυτων των ονειρων απο αταμα διχως προβληματα. Οτιδηποτε αλλο, με συγχωρεις αλλα το θεωρω εγωιστικο. Αυτα απο εμενα. Εχω την αισθηση πως το τοπικ δεν θα διαρκεσει και πολυ...
Andreas2 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Υπο κανονικες συνθηκες συμφωνω με αυτο που λες, ΑΛΛΑ επειδη εχω παρακολουθησει την ολη ιστορια, η δικη μου αποψη στην προκειμενη εχει ως εξης. Ο φιλος Andreas2 κανει δυο μεγαλα λαθη:1) Δεν ειναι λογικο να ζητας βοηθεια σε ενα forum για τον απλουστατο λογο διοτι δεν μπορεις να ξερεις ποιος ειναι αυτος που θα σου την δωσει (αν στην δωσει). 2) Αφηνει να τον επηρεασουν θεματα που με την λογικη κρινομενα, δεν θα επρεπε να τον απασχολουν. Δεν ειναι θεμα σκληροτητας, ελλειψης στηριξης η οτιδηποτε αλλο, αλλα θεμα κοινης λογικης. Τελος να πω στον Andreas2 πως τα ονειρα που εχει καποιος για την ζωη, καταληγουν οπου καταληγουν διοτι ο ιδιος τα στελνει στην καταληξη τους.. Τα ονειρα δεν επηρεαζονται απο το περιβαλλον μας, αλλα απο εμας τους ιδιους. Οσο και να σκονταφτουμε ειναι στην ανθρωπινη φυση να σηκωνομαστε και να προχωραμε.. Μπορω να σου δωσω απειρα παραδειγματα ατομων με υπαρκτα και μαλιστα φυσικα προβληματα, (εννοω σωματικα κλπ), που ομως δεν σταματησαν να κυνηγουν τα ονειρα τους και εφτασαν να ειναι καλυτεροι στην πραγματικη εκπληρωση αυτων των ονειρων απο αταμα διχως προβληματα. Οτιδηποτε αλλο, με συγχωρεις αλλα το θεωρω εγωιστικο. Αυτα απο εμενα. Εχω την αισθηση πως το τοπικ δεν θα διαρκεσει και πολυ... ποιος θα ήθελε να ακούει ένα καθυστερημένο καλλιτέχνη;;;
Moderators stormrain Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 ποιος θα ήθελε να ακούει ένα καθυστερημένο καλλιτέχνη;;; Ο ιδιος που θα ηθελε να βλεπει εργα ενος ψυχασθενη ζωγραφου... Δεν ακους τον καλλιτεχνη, αλλα το εργο που προσφερει...
Dark_Sage Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 ...αγαπώ τον αυτισμό μου....είτε είμαι άσπεργκερς είτε αυτιστικός είτε pdd-nos...είχα τόσα όνειρα πήγαν στο ψυχιατρείο...θα ήθελα την συμπαράσταση σας.... μαγκα μου ταμπέλα κανεις δεν μπορει να σου βαλει κανεις δεν μπορει να σε απαξιωσει το θεμα ειναι ΕΣΥ να μην αφησεις να το κανουν κανεις δεν ειναι καλυτερος του αλλου καταλαβε το και παρε τη ζωη στα χερια σου προσπαθησε για το καλυτερο και νιωσε ομορφοα για τον εαυτο σου κανε πραγματα που σε γεμιζουν και σε κανουν να χαιρεσαι και μετα οτι και να σου πουν οι αλλοι απλα θα τους εχεις γραμμενους οτι στην ζωη σου αντιμετωπιζεις μια δυσκολια δεν σε φερνει σε 2η μοιρα αλλα σε κανει πιο δυνατο και με παραπανω κινητρα να πετυχεις
freedubus Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 ποιος θα ήθελε να ακούει ένα καθυστερημένο καλλιτέχνη;;; Μή το λές, αρκετοί, ας πούμε εγώ κάποτε ήμουν φαν του Devin Townsend.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.