Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,

Γνωριζει κανεις που μπορω να βρω ΣΚΕΤH κιθαρα για το guitar hero για pc?

Παντου λενε για usb receiver και να παιξει η κιθαρα του xbox , αλλα θα ηθελα

εκδοση για pc!

ps: η εκδοση που κυκλοφορει με usb παιζει ΚΑΙ xbox ΚΑΙ pc?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Holy F_ck! Υπάρχει PC version?!

Το Latest (for PC) είναι το Guitar Hero 3 - Legends of Rock? Τα Drums υποστηρίζονται από το USΒ του PC??

Πωω έχω μεγάλη πώρωση με τα drums του! Τι χτύπημα ρίχνω κάθε φορά που πάω BnB..

Υπάρχει κανείς εδώ μέσα που το παίζει στο PC??

/Μαρία

Δημοσ.

το guitar hero 3 δεν εχει drums!

και ναι, κανονικα παιζει η usb κιθαρα στο pc. εγω εχω την ασυρματη στο xbox και δουλευει κανονικα με το receiver

Δημοσ.

έχει βγει και guitar hero world tour για pc μαρία :P έμεινες πίσω :P

και αυτό το παιχνίδι υποστιρίζει drums και από το πληκτρολόγιο ;) (τουλάχιστον εγώ έτσι παίζω αλλά δε λέει και πολύ! αν δεν το χτυπάς το πεντάλ να το νιώθεις :P )

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

παιδια να κανω μια ερωτιση; εχω (κατεβασει) το guitar hero 3 & world tour αγορασα την κιθαρα για το 360 και την συνδεσα στο pc με το reasever κανονικα, μπενω στο παιχνιδι και ενω στο μενου λυτουργει κανονικα η κιθαρα μολις παω να βαλω κοματι να παιξω δεν πιανει της νοτες σαν να μην παταω τιποτα μηπως φταει πως τα εχω (κατεβασει;) η παιζει τιποτα αλλο;;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

λοιπων για σασ θα ηθελα να σασ ρωτησω κατι.η κιθαρα που εχει βγει για το ps3 θα κανει στο υπολογιστη?και πηραζει που το παιχνιδι δεν ειναι γνησιο? ευχαριστω

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

stratos789 νομίζω χρειάζεσαι κάποιους drivers για να δει την κιθάρα του ps3.

εγώ έχω άλλη ερώτηση. στο guitar hero world tour μπορείς να βάλεις οποιδήποτε μικρόφωνο για τα vocals του παιχνιδιού, απλά μετονομάζοντας το μικρόφωνο που έχεις σε χρήση τώρα σε Logitech USB Mic. Έτσι θα μπορείς να τραγουδάς τα vocals στο παιχνίδι. Όμως με αυτόν τον τρόπο απενεργοποιείται η κιθάρα. Δηλαδη το μικρόφωνο χρησιμοοιεί και το πληκτρολόγιο για κάποια κουμπιά (τα οποία βέβαια δε χρειάζονται). Οπότε ψάχνω κάποιον τρόπο να έχω και μικρόφωνο και κιθάρα ταυτόχρονα. Επίσης για να έχεις πάλι την κιθάρα και όχι μικρόφωνο, πολύ απλά πας και σβήνεις το όνομα του μικροφώνου και βάζεις ό,τι είχε πριν.

Υπάρχει κάποιος που να έχει κανονική κιθάρα ή (και) μικρόφωνο για το guitar hero world tour στο pc? και αν ναι, μπορεί να μου στείλει το AspyrConfig.xml που βρίσκεται στο path c:\users\όνομα_χρήστη\AppData\Local\Aspyr\Guitar Hero World Tour\AspyrConfig.xml ? θέλω να δω πως ονομάζει το παιχνίδι την κιθάρα και το μικρόφωνο για να βάλω και εγώ τα αντίστοιχα μήπως δουλέψει!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...