Iron_man21 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 πριν 2 μέρες ήρθε ο ξαδερφός μου απο Αμερική και μου εδωσε να δοκιμάσω το παρακάτω: και κατα κάποιο τρόπο μου άρεσε.Μπορεί να μου πει κανείς που μπορώ στην Αθήνα να βρώ το συγκεκριμένο προ'ι'όν??????
dimiman Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2009 εχω την εντυπωση οτι ειναι παρομοιο του red bull
markosf1 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 red bull .. dynamite .. monster ..shark .. όλα περιέχουν ταυρίνη - καφεινη , και είναι ακριβώς το ίδιο . το μόνο που αλλάζει .. είναι η ποσότητα ζάχαρης
Iron_man21 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2009 παιδιά ξέρω τι είναι.απλώς θέλω να μου πείτε που μπορώ να το βρώ αυτό το προ'ι'όν στην αθήνα
Fidelio Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 ..βρες μέσω google ποιά εταιρία το έχει πατεντάρει πχ μπορεί να είναι η coca-cola company ξέρω γω, και μετά βρες την ελληνική έδρα και ρώτα τους. Αλλά μάλλον αυτο το φρούτο δεν κυκλοφορεί ακόμα στην ελλάδα.
freedubus Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2009 Χορηγός του Βαλεντίνο ε. Σύμφωνα με το επίσημο σάητ, η Ελλάδα δε βρίσκεται στη λίστα των ευρωπαικών χωρών στις οποίες κυκλοφορεί.
sector7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=CF56Wr2If3A[/ame] απλα δειτε... ελεος xD
sector7 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 [ame]http://www.youtube.com/watch?v=CF56Wr2If3A[/ame] απλα δειτε... ελεος xD
Swimmer21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 πριν 2 μέρες ήρθε ο ξαδερφός μου απο Αμερική και μου εδωσε να δοκιμάσω το παρακάτω: και κατα κάποιο τρόπο μου άρεσε.Μπορεί να μου πει κανείς που μπορώ στην Αθήνα να βρώ το συγκεκριμένο προ'ι'όν?????? χθες ηπια.. ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ σε γευση με το Red Bull.. Το αγόρασα απο ενα περιπτερο, και το βλεπω εδω και καιρο και οχι μονο στο ιδιο περιπτερο.. 3,5 ευρω κανει, και ειναι 500ml
Swimmer21 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 πριν 2 μέρες ήρθε ο ξαδερφός μου απο Αμερική και μου εδωσε να δοκιμάσω το παρακάτω: και κατα κάποιο τρόπο μου άρεσε.Μπορεί να μου πει κανείς που μπορώ στην Αθήνα να βρώ το συγκεκριμένο προ'ι'όν?????? χθες ηπια.. ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ σε γευση με το Red Bull.. Το αγόρασα απο ενα περιπτερο, και το βλεπω εδω και καιρο και οχι μονο στο ιδιο περιπτερο.. 3,5 ευρω κανει, και ειναι 500ml
Dark_son20 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 χθες ηπια.. ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ σε γευση με το Red Bull..Το αγόρασα απο ενα περιπτερο, και το βλεπω εδω και καιρο και οχι μονο στο ιδιο περιπτερο.. 3,5 ευρω κανει, και ειναι 500ml στα περιπτερα ομόνοια υπάρχει. όχι και ολόιδιο....μες τη ζάχαρη είναι το σκασμένο...αηδίασα...
Dark_son20 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2010 χθες ηπια.. ειναι ΟΛΟΙΔΙΟ σε γευση με το Red Bull..Το αγόρασα απο ενα περιπτερο, και το βλεπω εδω και καιρο και οχι μονο στο ιδιο περιπτερο.. 3,5 ευρω κανει, και ειναι 500ml στα περιπτερα ομόνοια υπάρχει. όχι και ολόιδιο....μες τη ζάχαρη είναι το σκασμένο...αηδίασα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα