Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μολις τα εβαλα και οσο και αν φανει περιεργο δεν μπορω να βρω απο που ανοιγει η αλληλογαφια των windows οπως λεγεται στα vista...Μισυ ωρα ψαχνω αλλα δεν βλεπω κατι.
andreaslfc Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δεν υπάρχει "αλληλογραφια των windows ή windows mail" στα win7 το έβγαλε η microsoft. Δοκίμασε να κάνεις αντιγραφή τον κατάλογο "C:\Program Files\Windows Mail" από τα vista στα win7, αν δουλέψει έχει καλώς, αλλιώς βάλε το windows live mail ή κάποιο office που έχει το outlook μέσα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ευχαριστω.Εβαλα το windows live mail που μοιαζει με την αλληλογραφια αλλα δεν μπορω να το κανω να εχει προβολη οπως το παλιο...Την αντιγραφη που λες την ψιλοφοβαμαι μην κανει ζημια...
IOSTEFO Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Γιάννη αν τα καταφέρεις και το κάνεις. http://www.sevenforums.com/tutorials/5481-windows-mail.html καλή επιτυχία
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Ευχαριστω αλλα δεν με αφηνει να διαγραψω απο τα 7 τον φακελο windows mail (βημα 5) και λεει οτι χρειαζομαι αδεια για κατι τετοιο...Μαλλον ομως δεν εχω καταλαβει το βημα 1.Κατεβαζω το rar...Μετα ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:04 ---------- Τα καταφερα !!!!!!!!!!!!!!!!! Χιλια ευχαριστω φιλε μου !!!!! Ουφ !!!!
IOSTEFO Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το Thunderbird δεν το δοκίμασα να το βάλω το Windows Mail, αλλά στο forum όπως διάβασα πολύ τα κατάφεραν και το έβαλαν, αν κατάλαβα καλά διαγραφεις το windows mail από το Windows7, πας στα Vista στο Windows Mail το κάνεις copy και το μεταφέρεις στα Windows 7 στο windows mail, κάτι τέτοιο κατάλαβα δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:08 ---------- Ευχαριστω αλλα δεν με αφηνει να διαγραψω απο τα 7 τον φακελο windows mail (βημα 5) και λεει οτι χρειαζομαι αδεια για κατι τετοιο...Μαλλον ομως δεν εχω καταλαβει το βημα 1.Κατεβαζω το rar...Μετα ? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:04 ---------- Τα καταφερα !!!!!!!!!!!!!!!!! Χιλια ευχαριστω φιλε μου !!!!! Ουφ !!!! Γιάννη για πες μου τη έκανες ίσως μελλοντικά το χρηαστω και εγω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Εγώ χρησιμοποιώ το Thunderbird δεν το δοκίμασα να το βάλω το Windows Mail,αλλά στο forum όπως διάβασα πολύ τα κατάφεραν και το έβαλαν, αν κατάλαβα καλά διαγραφεις το windows mail από το Windows7, πας στα Vista στο Windows Mail το κάνεις copy και το μεταφέρεις στα Windows 7 στο windows mail, κάτι τέτοιο κατάλαβα δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου, ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 17:08 ---------- Γιάννη για πες μου τη έκανες ίσως μελλοντικά το χρηαστω και εγω. Κατεβαζεις το rar που εχει εδω Πας στο Windows mail στα 7 κανεις δεξι κλικ και takeownersip για να σε αφησεις να το διαγραψεις και να βαλεις στην θεση του τον ιδιο φακελο απο τα vista. Αφου το κανουμε ανοιγουμε τον φακελο Windows mail στα 7 κανουμε συντομευση στην επιφανεια εργασιας το αρχειο Winmail.exe μετα το μετονομαζουμε σε Windows mail και ειμαστε ετοιμοι !!!! Καλου κακαου κρατας ενα backup τον φακελο windows mail απο τα 7 απο την αρχη.
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 OK Ευχαριστω. Εγω ευχαριστω για το Link που εδωσες φιλε μου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:20 ---------- Καλα τα 7 αλλα σταματησα στο 80% την εγκατασταση των εφαρμογων μου γιατι δεν υπαρχουν drivers για ενα πολυμηχανημα hp c4400 και δεν κανουν αυτοι για vista και επισης για μια καρτα tv avermedia... Θα κοιταω στους κατασκευαστες αν βγαλουν κατι αν και για την avermedia πολυ αμφιβαλω. Επισης με κανενα τροπο δεν καταφερα να κανω το μενου Εναρξη κλπ σε κλασικη μορφη. Edit Τελικα για την avermedia βρηκα drivers.Aναμενω την HP.
Tilemaxx Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Εγω ευχαριστω για το Link που εδωσες φιλε μου. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:20 ---------- Καλα τα 7 αλλα σταματησα στο 80% την εγκατασταση των εφαρμογων μου γιατι δεν υπαρχουν drivers για ενα πολυμηχανημα hp c4400 και δεν κανουν αυτοι για vista και επισης για μια καρτα tv avermedia... Θα κοιταω στους κατασκευαστες αν βγαλουν κατι αν και για την avermedia πολυ αμφιβαλω. Επισης με κανενα τροπο δεν καταφερα να κανω το μενου Εναρξη κλπ σε κλασικη μορφη. Edit Τελικα για την avermedia βρηκα drivers.Aναμενω την HP. Λογικά drivers θα βγούν μετα τον Οκτόβρη. Υποτίθεται οτι δεν έχουν βγεί τα 7 επίσημα...
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Αυγούστου 2009 Λογικά drivers θα βγούν μετα τον Οκτόβρη. Υποτίθεται οτι δεν έχουν βγεί τα 7 επίσημα... Ετσι αν και πολυ κατασκευαστες ειναι ετοιμοι αν και για μενα οι drivers πρεπει να προηγουντε για στησιμο υπολογιστη οταν κυκλοφορει νεο λειτουργικο.
caveneo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2009 Εγώ έχω το Firefox και ξαφνικά εχθές όταν πατάω να τον φορτώσει αργεί. Συνέβει σε κάποιον αυτό;; Θα δοκιμάσω να το απεγκαταστήσω και να το εγκαταστήσω πάλι.
DARKRIDER Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2009 γεια σε ολους compaq presario cq60 (sta 2ghz kai 3gb ram 32bit) και θελω να βαλω τα 7 αλλα τα drivers ειναι για vista κανουν? τα κατεβασα απο την εταιρια
prodigal Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2009 παιδια μηπως ξερεται πως γινεται να αναγνωριστουν τα ηχεια μου??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.