kaci Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Έχω καταλήξει στα εξής: Toshiba Satellite A300-20W στα 899 Dell Studio 15 στα 799 Έχει κανείς κάποια εμπειρία από τα παραπάνω; Η' κάποια άλλη πρόταση σε αυτά τα χρήματα; Με ενδιαφέρει να μην είναι πολύ μεγάλο (γιατί θα το κουβαλάω στα αεροδρόμια), ούτε και πολύ μικρό (γιατί θα έχω μόνο αυτό στο εξής) και να μην βγάζει πολλά προβλήματα (γιατί θα είμαι μακριά από Ελλάδα και δεν θα μπορώ να το φτιάχνω συνέχεια). Thanx!
disqualified Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 αν και προτιμαω τα DELL η 4ετης εγγυηση στο toshiba ειναι απολυτα δελεαστικη. DELL αν υπαρχει επεκταση εγγυησης στα 3χρονια. Το βαρος της επιλογης πρεπει να πεσει στην εγγυηση
vag_del Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 μολις αγορασα το dell studio 1537, στα 899Ε, απο τα multirama, και με επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια, στην οποια ο τεχνικος ερχεται στο χωρο σου, κι αν χρειαστει το μηχανημα μεταφερεται στις Ηνωμενες Πολιτειες, και ετσι ελληνικα χερια δεν το αγγιζουν το laptop. Τι να σου πω, μιλαμε για εργο τεχνης, εκπληκτικα ομορφο, πολυ καλα χαρακτηριστικα, ελαφρυ, δες αμα θες στο site της dell, και ολοκαινουριο μοντελο, σε σχεση με τα toshiba που εχει να κανει refresh στα μοντελα της αρκετο καιρο αν δεν κανω λαθος. ελπιζω να σε βοηθησα
ss13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δες και αυτό το ibm / lenovo , αν και είναι λίγο άκομψο είναι πολύ καλό !! http://www.shop13.gr/lenovo-r61-8919wb5-p-4420.html
kaci Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 2GB μνήμη και 250 GB δίσκο! Νομίζω έχει πιο χαμηλά χαρακτηριστικά από αυτό που θέλω..
ss13 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 kaci , ναι αλλά με 575 ευρώ παίρνει ibm/lenovo με 3 χρόνια εγγύηση και με λίγα χρήματα νομίζω μπορείς να βάλεις μνήμη , αν δεν πάρει το ibm/lenovo πάρε το dell γιατί έχει κορυφαίο service όπως και τα toshiba , εγώ στην θέση σου θα διάλεγα lenovo ή dell !!
GPOWERR Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 μολις αγορασα το dell studio 1537, στα 899Ε, απο τα multirama, και με επεκταση εγγυησης στα 3 χρονια, στην οποια ο τεχνικος ερχεται στο χωρο σου, κι αν χρειαστει το μηχανημα μεταφερεται στις Ηνωμενες Πολιτειες, και ετσι ελληνικα χερια δεν το αγγιζουν το laptop. Τι να σου πω, μιλαμε για εργο τεχνης, εκπληκτικα ομορφο, πολυ καλα χαρακτηριστικα, ελαφρυ, δες αμα θες στο site της dell, και ολοκαινουριο μοντελο, σε σχεση με τα toshiba που εχει να κανει refresh στα μοντελα της αρκετο καιρο αν δεν κανω λαθος. ελπιζω να σε βοηθησα Ελπιζω να κρατησει για πολυ ακομη αυτη η γνωμη που εχεις σχηματισει για τα dell studio και την ποιοτητα κατασκευης τους καθως επισης και την υποστηριξη που παρεχουν.Για μενα παντως η dell τελειωσε...για παντα...!Αργοτερα παντως με την ληξη της εγγυησης μου θα ειπωθουν πολλα απο μερους μου
disqualified Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2009 Ελπιζω να κρατησει για πολυ ακομη αυτη η γνωμη που εχεις σχηματισει για τα dell studio και την ποιοτητα κατασκευης τους καθως επισης και την υποστηριξη που παρεχουν.Για μενα παντως η dell τελειωσε...για παντα...!Αργοτερα παντως με την ληξη της εγγυησης μου θα ειπωθουν πολλα απο μερους μου ε καλα δε μας λες απο τωρα, δεν εχεις και κανα συμβολαιο σιωπης μαζι της
Captain Nemo Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2009 Ναι πετάμε την σπόντα και γειά σας Τώρα που μας έβαλες ψίλους στα αυτιά κοίτα να μας τους βγάλεις Οχι σαν τον αλλον που μας λέει βρήκα φτηνό ssd αλλα δεν σας λέω που για να μην πλακώσετε ολοι μαζί Τότε καλύτερα μην μιλάτε καθόλου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.