Προς το περιεχόμενο

βαψιμο κουτιου

clockwork

Προτεινόμενες αναρτήσεις

τα κλασσικα spray ειναι του κ@λου και θα σου ξεβαφει!

Θα πας σε χρωματοπολειο ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ και θα ζητησεις το χρωμα που σου αρεσει να στο φτιαξουν σε μπουκαλι spray (και μεταλλικο αμα λαχει!!!) με το οποιο θα βαψεις με πολλαπλα περασματα, και αφου βαφτουν ολα καλα, θα εχεις φροντισει να παρεις και ενα spray βερνικι+σκληρυντης... το οποιο θα δώσει την γυαλαδα στην μπογια και επειδη θα περιεχει και σκληρυντη θα γίνει και πολυ πολυ ανθεκτικη επιφανεια... δεν θα ξεφλουδιζει, δεν θα ξεβαφει, δεν μενουν σημαδια ευκολα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα σου πρότεινα Montana Gold ... Είναι πολύ καλά .Πάρε και μια fat cap ( θα σου έλεγα ultra fat αλλά βγάζουν πολύ χρώμα ) και είσαι ΟΚ ;)

τα gold δεν ειναι το mat χρωμα ? ή κανω λαθος?

• Like 1

• 3 χρόνια αργότερα...

Το gold  απο οτι θυμαμαι ειναι ματ και μετραει για στο εσωτερικο του υπολογιστη! το εξωτερικο μ αρεσει να ειναι μεταλικο οπως του βιντεο!

Άμα θες να κάνεις σωστή δουλειά μόνο ηλεκτροστατική.

Επίσης άμα αποφασίσεις να το κάνεις με spray montana gold και phat caps δεν πάνε μαζί.

Βασικά τι κόστος έχει αυτό? 

Τόσα που έχουμε πει κατα καιρούς για τρόπους βαψίματος για την ποιότητα τους και το κόστος τους θα μπορούσε να γραφτεί ένα sticky από κάποιον που γνωρίζει καλά το αντικείμενο... 

Ξέρεις κάποιον στην Θεσσαλονίκη που να βάφει με ηλεκτροστατική?

Είναι ένας πάνω από το σπίτι μου.

Λογικά θα υπάρχουν και αλλού αρκετοί.

Καλή η ηλεκτροστατική αλλά ακριβή ρε παιδιά!!! κοίτα λίγο τη φώτο μου! Η βαφή έχει γίνει με απλά σπρέι των 3 ευρώ... το αποτέλεσμα ήταν θετικό, απλά αν θέλεις βαφή τέλεια  κάνεις ηλεκτροστατική! Αν επιχειρήσεις βαφή με σπρέι καλό θα ήταν να το ασταρώσεις πρώτα!

Παιδιά ηλεκτροστατική επειδή άκουγα και εγώ τρελές τιμές πήγα σε ένα μαγαζί με το κουτί (Cosmos S) και μου είπε ένα 20αρι... χωρίς τα πλαινά... Σήμερα του το πήγα ξεπριτσινωμένο μαζί με ένα πλαιnό και κάτι παπαρίτσες μου είπε δεν θα ανεβούμε πολύ... Μόλις το πάρω θα σας πω ακριβώς... Μόλις τελειώσω το modding θα το ανεβάσω το project εδώ ολοκληρωμένο με photos... Μαύρο ματ το χρώμα και βρήκα και μαύρα πριτσίνια... Αν ψαχτεις βρίσκεις τα πάντα. Εμένα ο πατέρας μου που δούλευε σε εταιρία παραγωγής αυτοκινήτων είχαν παλιά ηλεκτροστατική αλλά την βγάλανε επείδη δεν ήταν και η καλύτερη δεν θέλει ούτε αστάρια ούτε τπτ, γενικά μου είπε είναι για αρπακολέ δουλειες... Φανταστείτε σε ένα εργοστάσιο κατασκευής λευκών ηλεκτρικών συσκευών τι θα γινόταν αν περιμεναν για αστάρι - ξύσιμο- βερνίκι, 2 με 3 χέρια πέρασμα κ.λ.π.  Όταν του είπα οτι θα το κάνω ηλεκτροστατική ήταν κατα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...