BladeRunner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αφορμη του μηνυματος ειναι ενα περιστατικο που συνεβει σε γνωστο multiplex cinema. Εκει λοιπον,διχως λογω και αιτια δυο αλλοδαποι,πιθανοτατα παο το πρωην ανατολικο μπλοκ οπως τους εκοψα,κυριολεκτικα μας σαπισαν στο ξυλο διχως κανενα λογω. Φυσικα δεν υπηρχε ΚΑΝΕΝΑ σεκιουριτι μεσα στο σινεμα η οπουδηποτε στον χωρο κατι που το βρισκω απαραδεκτο. Αφου λοιπον μας σαπισαν στο ξυλο εμας και τις κοπελες μας και μεχρι να παρω την αστυνομια,ειχαν εξαφανιστει χωρις κανενας να τους σταματησει. Οταν ηρθε η αστυνομια μου ζητησαν να κανω μυνηση κατα αγνωστου και να επικαλεστω τις καμερες... Ειπα οτι θα παω στο τμημα,ομως γυρνωντας σπιτι η οικογενεια μου μου ειπε να μην κανω τιποτα γιατι ηδη φευφωντας αυτοι με απειλησαν οτι αμα με βρουν ξανα μπλα μπλα μπλα... Εεπιδη ειμαι δικηγορος που ασχολειται με την συμβουλευτικη δικηγορια και κυριως με το αστικο δικαιο και το εμπορικο,ποιο ειναι το καθεστως για την χρηση tazer? Τελυταια φορα που ειχα διαβασει ποινικη νομολογια για το συγκεκριμενο ηταν παρανομη η χρηση τους στην Ελλαδα. Let me get this straight,δηλαδη στην Ελλαδα δεν υπαρχει κανενας τροπος αυτοπροστασιας εκτος ισως παο την γνωση πολεμικων τεχνων? Μιλαμε αυτοι ηταν υπανθρωποι,τερατα σε σωματικη διαπλαση και οταν μια ρωσιδοκατι που ειχαν μαζι τους,τους ειπαν να σταματησουν.....την σαπισαν και αυτη στο ξυλο...... Τι κατασταση ειναι αυτη?Αν ειχαν μαχαιρια θα μας σκοτωνανε...δηλαδη θα πας σινεμα και θα πεθανεις? Οι κοπελες που δουλευουν εκει μου ειπαν οτι κανουν περικοπες και εχουν κοψει τους σεκιουριταδες....μπορω να στραφω δικαστικα εναντιον της εταιριας για την μη υπαρξη τους... Μου ειχαν πει οτι ειμαι τυχερος(!) γιατι γινοντια συνεχεια τετοια και μπουκαρουν με λοστους γυφτοι και ανοιγουν κεφαλια μεσα στο σινεμα... Οποτε οι μπουνιες κτλ που εφαγα δεν ηταν κατι τραγικο(!!!) Ολα αυτα γινανε στο στερ ιλιου. Κανας συναδελφος τι εχει να πει? Δηλαδη αν ειχα ενα tazer και του εστελνα 300.000 βολτ θα μεπηγαιναν μεσα για οπλοχρησια και οπλοκατοχη???(!!!)
million_voices Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 δεν μας τα λες καλα ετσι χωρις λογο τις μαζεψατε και μετα η λυση λεει ειναι το ΛΑΟΣ?
Timour21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Επιγραμματικά πολύ να πω κάποια πράγματα, - Ναι το tazer είναι παράνομο στην Ελλάδα, και θα κατηγορηθείς αν το χρησιμοποιήσεις. - Προσπάθησε να αποφύγεις στο μέλλον αναφορές σε πολιτικά κόμματα, απαγορεύεται απο τους όρους χρήσης του φόρουμ (και μεταξύ μας κανένα κόμμα δεν είναι πανάκεια, κανένα δεν θα κάνει το μαύρο, άσπρο). - Κάνεις λάθη (μάλλον λόγω βιασύνης ή/και εκνευρισμού) διάβαζε ξανά το κείμενό σου, 2 λεπτά θα σου πάρει και δεν θα μας βγάζεις και τα μάτια Και για να καταλάβω, σας την πέσανε χωρίς κανένα λόγο? Πραγματικά αδιανόητο....
ADRE Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 απλα τα teaser για να ξερεις ουτε η ελληνικη αστυνομια επιτρεπετε να τα χρησιμοποιει οποτε καταλαβες οτι ειναι ακρως παρανομα..... τωρα για μενα καλυτερα να κατηγορηθεις για μια παρανομη οπλοφορια για να σωσεις το τομαρι σου παρα να βλεπεις τα πευκακια αναποδα καμια μερα (παρανομη οπλοχρησια κατηγορισε μονο στην περιπτωση που δεν δικαιολογει τετοιο μεσο η πραξη εναντιων σου δεν εχει να κανει με το αν ειναι παρανομο η οχι.... και νομιμα να κατεχεις οπλο αν ειναι αδικαιολογητη η χρηση του τοτε παλι θα πας για παρανομη οπλοχρησια)απλως μην μπερδευετε το παρανομη οπλοχρησια με την παρανομη οπλοκατοχη ενω αντιθετος αν γινετε μια πραξη εναντιων σου η οποια δικαιολογει χρηση οπλου (πχ ενοπλη ληστεια σπιτι σου) και κανεις χρηση οπλου το οποιο ειναι παρανομο τοτε θα κατηγοριθεις για παρανομη οπλοκατοχη μονο και οχι για παρανομη οπλοχρησια
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Για οσους σαν φαινετε οτι ειναι αδιανοητο οτι μας την επεσαν ετσι....ενασ παο εμας κουνουσε το ποδι του νευρικα,ξερεις οταν βαριεσαι κτλ...οχι στον μπροστινο του,γιατι αυτος καθοταν διπλα μας... Εννοω το κουνουσε καθσμενος απολυτα σωστα,ορθιος....και επειδη κατω ειχε ξυλινη επενδυση και προφανως το τρεμουλο θα μεταφερονταν στο διπλα ,αυτος χωρις να πει κατι τον αρπαξε απο τον λαιμο... τελος παντων,δεν εχει σημασια αν με πιστευετε,δεν με απασχολει αυτο...μετα τα οσα εζησα, δηλαδη τι ειναι νομιμο στην Ελλαδα? ΤΙποτα?Το ζιου ζιτσου?ελεος... Να προσθεσω παντως οτι η αστυνομια αν και αργησε να εθει και αυτοι γινανε καπνος ηταν παρα πολυ ευγενικοι,εξυπηρετικοι και ιδιαιτερα φιλικοι. Διχως κραυγες και υστεριες,διχως να μας λενε ωρε παιδια τι παθατε και λοιπες "καρντασικες" ανοησιες μας βοηθησαν παρα πολυ. Τελοςπαντων,εχω σοκαριστιε παρα πολυ,αυριο θα παω απο την εισαγγελια στην ευελπιδων να μια δουλεια μου και θα ρωτησω κανεναν εισαγγελεα τι παιζει... Μου ειναι αδιανοητο... Επισης επειδη ξερω την νομολογια κτλ....εγω δεν ΕΒΡΙΣΑ,ΔΕΝ ΑΝΑΠΕΔΩΣΑ ΚΑΝΕΝΑ ΧΤΥΠΗΜΑ,γενικα επαιξα τον Χριστο... Ισως και για αυτο σταματησαν γιατι εβλεπαν οτι εγω δεν εκανα τιποτα,ειχα σηκωσει τα χερια και τις ετρωγα...(sic)
De@th L0rd Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μάθετε να χώνετε κλωτσιές στα @@.Στους καβγάδες του δρόμου δεν υπάρχουν ούτε κανόνες ούτε ανδρία.Λυπάμε πολύ για τη δραματική σου εμπειρία.Ελπίζω να μη συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο.
Timour21 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 δεν είπα οτι δεν σε πιστεύω, είπα οτι δεν το χωράει ο νούς μου....
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 απλα τα teaser για να ξερεις ουτε η ελληνικη αστυνομια επιτρεπετε να τα χρησιμοποιει οποτε καταλαβες οτι ειναι ακρως παρανομα..... τωρα για μενα καλυτερα να κατηγορηθεις για μια παρανομη οπλοφορια για να σωσεις το τομαρι σου παρα να βλεπεις τα πευκακια αναποδα καμια μερα (παρανομη οπλοχρησια κατηγορισε μονο στην περιπτωση που δεν δικαιολογει τετοιο μεσο η πραξη εναντιων σου δεν εχει να κανει με το αν ειναι παρανομο η οχι.... και νομιμα να κατεχεις οπλο αν ειναι αδικαιολογητη η χρηση του τοτε παλι θα πας για παρανομη οπλοχρησια)απλως μην μπερδευετε το παρανομη οπλοχρησια με την παρανομη οπλοκατοχη ενω αντιθετος αν γινετε μια πραξη εναντιων σου η οποια δικαιολογει χρηση οπλου (πχ ενοπλη ληστεια σπιτι σου) και κανεις χρηση οπλου το οποιο ειναι παρανομο τοτε θα κατηγοριθεις για παρανομη οπλοκατοχη μονο και οχι για παρανομη οπλοχρησια Πολυ ωραια ολα αυτα,σ εευχαριστω για την ακρως επεξηγηματικη αναλυση σου.Βελπεις εχω να πιασω ποινικο παο τοτε που τελειωσα την νομικη και αυτες τις λεπτομερειες τις ειχα ξεχασει(αν τις ηξερα και ποτε whatsoever). Παντως πιο πολυ δεν τα εχω με αυτους τους υπανθρωπους που δειρανε μεχρι και τις κοπελες τους(απιστευτο) αλλα με τα στερ που δεν εχουν ΕΝΑ σεκιουριτι. Δηλαδη εγω αυριο μπορω να παω να τα κανω ολα πουτανα εκει μεσα,να καθομαι μπορστα στο πανι με ενα ροπαλο και να μην με βγαλουν σηκωτο? ωραια... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:52 ---------- εμενα το θρεντ μου φαινεται υποπτο γιατι το παει καρφωτα σε αυτο οκ,το σβηνω πανω στα νευρα μου το ειπα...γιατι νιωθω ακομα χαλια... λες και θα τους ψηφιζα ποτε....αλλα και αυτη η λαζοπουλικη υποκρισια με εχει κουρασει... κατι αλλο εχεις να προσφερεις στην συζητηση? ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:55 ---------- Μάθετε να χώνετε κλωτσιές στα @@.Στους καβγάδες του δρόμου δεν υπάρχουν ούτε κανόνες ούτε ανδρία.Λυπάμε πολύ για τη δραματική σου εμπειρία.Ελπίζω να μη συμβεί σε κανέναν κάτι παρόμοιο. Δεν εκανα τιποτα,οταν λεμε τιποτα,τιποτα,πρωτον γιατι δεν ηθελα να δωσω πατημα σε περιπτωση που το παω δικαστικα(δεν το βλεπω0 και δευτερον,ποιος μου λεει οτι δεν ειχαν μαχιαιρα πανω τους. Μια στην κοιλια και νεκρος...μιλαμε απο το πουθενα γιανεν ολα αυτα...απο το πουθενα,ουε καυγαδες,ουτε τσαμπουκαδες,ουτε τιποτα....
freedubus Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Καλά έκανες που δεν αντέδρασες γιατί προφανώς δε σε έπαιρνε. Δες το σαν εμπειρία, ξεπέρασέ το, οι μελανιές σβήνουν γρήγορα και γράψου μάι τάι για να νιώσεις καλύτερα.
Mika Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 καλα το οτι οι Ελληνες δεν θα καναν κατι τετοιο ειναι περα απο καθε φαντασια. τα ιδια και χειροτερα εχω δει να κανουν
Evgenios1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αν εχει γινει αυτο το γεγονος, γιατι δεν μαζευεστε να τους πλακωσετε ?
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Αν εχει γινει αυτο το γεγονος, γιατι δεν μαζευεστε να τους πλακωσετε ? Ρε φιλε σοβαρα τωρα,ειναι δυνατον να λες τετοια πραγματα?Πρωτον εγω δεν ειμαι κανας αλητακος να παιζω ξυλο στο δρομο,πες με φλωρο δεν με νοιαζει.Δεν εχω καμμια ορεξη να περναω πειθαρχικο μετα απο τν συλλογο μου. Κι δευτερον αυτοι ειναι ολοι σε μαφιες και συμμοριες. Και τι παει να πει,αν εγιναν ολα αυτα,αν δεν πιστευεις το γεγονος μην ασχολεισαι με εναν μυθομανη.
million_voices Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 να μην σβησεις τπτ,δικαιωμα σου ειναι να κανεις οτι θελεις και να ψηφιζεις οτι γουσταρεις οταν εισαι σε αυτοαμυνα δικαιολογουνται τα παντα,το οτι εκατσες να τις φας για να εισαι νομιμος ωστε να μπορεσεις να τους "κυνηγησεις" ειναι μαμω τα fail δυστυχως στο Μπουρδελισταν πολλες φορες πρεπει να παιρνεις την κατασταση στα χερια σου (εχω πληρη επιγνωση της επικινδυνοτητας αυτου που λεω) Υγ δεν ξερω ποσο υποκριτης ειναι ο Λαζοπουλος (που αρκετες φορες ειναι) αλλα και να πεσεις στα νυχια του Λαικιστη-Ακροδεξιου-Καιροσκοπου Καρατζαφερη ειναι μλκα
Evgenios1 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 καλα το οτι οι Ελληνες δεν θα καναν κατι τετοιο ειναι περα απο καθε φαντασια. τα ιδια και χειροτερα εχω δει να κανουν Πραγματι, μια μερα καθομασταν στη πλατεια... περασαν 3 παλικαρια, και τους πλακωσαμε στο ξυλο. Δε ξερω γιατι. (μιλαμε για Ελληνες και μονο)
BladeRunner Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2009 Με πηραν πριν απο λιγο υπαλληλοι απο τα στερ,τους ειχα αφησει το σταθερο μου και μου ζητησαν επειδη ειμαι δικηγορος αν μπορω να πιεσω την εταιρια να βαλει σεκιουριτι γιατι αυτοι κινδυνεουν λενε καθε μερα παο αλλοδαπους.Ενας λεει χτυπησε μια υπαλληλο 8 μηνων εγκυος(καλα αυτη 8 μηνων και δουλευε?) Ειναι υποχρεωτικη η φυλαξη απο σεκιουριτι τετοιων χωρων? Εκει ειναι το ζουμι,οχι στο τι κανει ο καθε πρεζακας εγκληματιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.