lefterinho Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 ψαχνω για μια σχολη (η γυμναστηριο) που να μαθαινεις να κανεις τουμπες (πχ backflips, frontflips, gainers) και να υπαρχει καποιος να σε καθοδηγει. επισης να εχει και χωρο για τις προπονησεις πχ ας πουμε κατι τετοιο [ame] [/ame] αν ξερει κανεις τ πρεπει να ψαξω ας πει plz! thnx!
evabb Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 αμα εχεις διψηφια ηλικια να το ξερεις θα σου πεσει λιγο εως πολυ βαρια η ενοργανη για να την ξεκινησεις τωρα. απο σχολες δεν εχω ιδεα
Tenshi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Βασικά βγάζεις λάθος συμπεράσματα απο το video που παραθέτεις! Δέν υπάρχει ούτε γυμναστήριο ούτε training camp ώς αυτό καθαυτό, που σου μαθαίνει τέτοια πράγματα.Το συγκεκριμένο video είναι απο τους Team Ryouko,μια ομάδα αθλητών-mixed martial artists (που εμφανίζονται και στην διαφήμιση του Fifa street 3). Το ποιο κοντινό πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό,ειδικά αν θέλεις να ξεκινήσεις απο το 0,είναι κάποια σχολή Capoeira.Αν σκέφτεσαι να πέσεις στα βαθιά με την ενόργανη και τις ασκήσεις εδάφους,ετοιμάσου για τρελά faceplants.Και πίστεψέ με,πονάει πολύ!(been there,done that...never again)
evabb Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2009 Βασικά βγάζεις λάθος συμπεράσματα απο το video που παραθέτεις!Δέν υπάρχει ούτε γυμναστήριο ούτε training camp ώς αυτό καθαυτό, που σου μαθαίνει τέτοια πράγματα.Το συγκεκριμένο video είναι απο τους Team Ryouko,μια ομάδα αθλητών-mixed martial artists (που εμφανίζονται και στην διαφήμιση του Fifa street 3). Το ποιο κοντινό πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό,ειδικά αν θέλεις να ξεκινήσεις απο το 0,είναι κάποια σχολή Capoeira.Αν σκέφτεσαι να πέσεις στα βαθιά με την ενόργανη και τις ασκήσεις εδάφους,ετοιμάσου για τρελά faceplants.Και πίστεψέ με,πονάει πολύ!(been there,done that...never again) ετσι ετσι ποναει πολυ αμα κανεις μλκ been there too και για καμποσα χρονακια μαλιστα
lefterinho Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2009 δεν εχω προβλημα να ξεκινησω απο ενοργανη αφου εχv ασχοληθει μ διαφορα πραγματα κ πιστευω οτι θ τ καταφερω κ εξαλλου η ηλικια μ δν αποτελει προβλημα! απο σχολες καποειρα τ σκεφτηκα κ εγω αλλα δν μ αρεσει η ιδεα! κυριως ψαχνω για προπονητικο κεντρο και μετα την βρισκω τν ακρη
glaer Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2009 φιλε μου ξερω ενα πολυ καλο γυμναστηριο στους αμπελοκηπους αν σε ενδιαφερει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.