ibiza9303 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Φίλε aims αυτός ήταν και ο λόγος που το πήρα πέρσι μαζί με το 2Κ δίνοντας διπλά λεφτά. Αλλά με σκορτσιανίτη να απουσιάζει, παπαδόπουλο με rate 80, Μπουρούση με rate 62, Διαμαντίδη να μην γράφει τρίποντο ούτε όταν είναι αποκλειστικά μόνος του, μάλλον αποθαρύνει όσο και αν ήθελα να στηρίξω την προσπάθεια. Εντάξει να είναι τόσο arcade αλλά τα physics που δεν ανταποκρίνονται στον αληθινό κόσμο μου την δίνουν τελείως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teofross Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ελπιζω σημερα να βγει το ντεμο για ps3 να το δουμε και οσι δεν εχουμε 360 το ντεμο.To draft combine της 2κ παντως ωραιο παιχνιδι ειναι αλλα απιροελαχιστες βελτιωσεις οσον αφορα το κυριως παιχνιδι.Απο οτι φενεται εχουν ριξει ολη την προσπαθεια στο my player.Σε καθε περιπτωση σταθερα καλο παιχνιδι το nba2k αλλα θελω να δω τι λεει και φετος το Live που εχει και FIBA teams. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ρε παιδιά για να λέμε την αλήθεια το live πλησιάζει πιο πολύ το ρυθμό ενός αγώνα ΝΒΑ απ'ότι το 2Κ που σε μερικές περιπτώσεις θυμίζει ευρωπαικούς αγώνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ακριβώς γι' αυτό το 2k ήταν πάντα καλύτερο. Γιατί εξομοιώνει το πραγματικό μπάσκετ και όχι το τσίρκο από την άλλη μεριά του Ατλαντικού. Για το ΝΒΑ, τουλάχιστον στη regular season, μόνο μπάσκετ δεν είναι... Είναι κάτι τύποι που έχουν τουμπανιάσει από τα αναβολικά που παίρνουν (ούτε στα άλογα δεν πρέπει να δίνουν τέτοια πράγματα), που πηδάνε και τρέχουν πάνω κάτω σαν παλαβοί, σουτάρουν συνέχεια από παντού και μέσα σε 82 αγώνες είναι όσα φάμε κι όσα βάλουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teofross Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 nzeppos συμφωνω με αυτο που λες για τα αναβολικα αλλωστε ειναι και λιγο εμφανες αλλα οπως και να εχει νομιζω οτι ειναι καπως υπερβολη το "τσιρκο". Μπορει πχ να μην σου αρεσει αυτο το run n gun αλλα εγω τουλαχιστον το προτιμω να βλεπω 100αρες + παρα να βλεπω τις 65αρες που μπαινουν εδω περα.και περα απο τα αθλητικα προσοντα με αναβολικα ή χωρις υπαρχουν παρα πολοι παικτες εκει που εχουν μεγαλη τεχνικη.απλως σκεψου οτι μιλαμε για παρα πολες ομαδες κατα συνεπεια παρα παρα πολλους παικτες με αποτελεσμα να υπαρχουν και καμποσοι ρολιστες και περιπου 3 παιχνιδια την εβδομαδα με ασταματητους ρυθμους. παντως για να μην ειμαστε offtopic οσο και αν μου αρεσε παντα το 2κ περισσοτερο ομολογω οτι και με αποκορυφωμα το περσυνο Live ,οτι ειναι ανωτερο στο θεμα ατμοσφαιρας ενως nba game απο το 2κ.ανυπομονω να δω το ντεμο σημερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εμμμ.... τα παιχνίδια λέγονταιι ΝΒΑ Live και NBA 2K και όχι Euroleague Live ή A1 2K. Όταν βγούν αυτά το ξανασυζητάμε. Πάντως είναι ενδιαφέρον το ότι εδώ παίζεται το πραγματικό μπάσκετ και όχι στη χώρα που το ανακάλυψε και το διέδωσε σε ολόκληρο τον κόσμο. Και για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους οι ομάδες του ΝΒΑ εχουν τόσα συστήματα στο παιχνίδι τους που οι καλύτερες ομάδες της Ευρώπης δεν έχουν καν ονειρευτεί. Ακόμα και ο Ομπράντοβιτς παραδέχτηκε ότι ξενύχταγε στους τελικούς του ΝΒΑ γιατί έβλεπε εκπληκτικούς αγώνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nzeppos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Ναι αλλά δεν μίλησα για τους τελικούς, παρά μόνο για την κανονική σεζόν (που τα πράγματα είναι πολύυυυ πιο χαλαρά). Όσο για το πραγματικό μπάσκετ, το ότι το ανακάλυψαν και το διέδωσαν δεν έχει καμία σημασία. Δηλαδή οι Άγγλοι που ανακάλυψαν την μπάλα, έπαιζαν πάντα το καλύτερο ποδόσφαιρο? Μόνο τα τελευταία χρόνια έχουν (ξανά?)πάρει τα πάνω τους σε επίπεδο θεάματος, κυρίως γιατί έχουν πέσει πολλά φράγκα και έχει μαζευτεί πολύς ξένος κόσμος στο Νησί. Εν πάση περιπτώσει, επειδή είμαστε offtopic δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε, ειδικά αφού έχουμε και διαφορετικές απόψεις. Αγώνα ΝΒΑ δεν μπορώ να δω με τίποτα (εκτός αν μιλάμε για τελικούς), βαριέμαι απίστευτα αυτό το είδος μπάσκετ, τρέξιμο, φυσικά προσόντα, συστήματα της μίας πάσας, σουτ από παντού κι άγιος ο θεός. Σκέτη παιδική χαρά. Βέβαια ότι έχει καλύτερο ρυθμό, έχει, δεν το συζητάμε. Κυρίως γιατί εδώ σφυρίζουν τα πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Συμφωνώ αλλά οι Άγγλοι ήταν πάντα τοπ εκτός περιόδου '85-΄95 λόγο Χέιζελ και στην τελική οι Άγγλοι έδωσαν τον ρυθμό στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, κυρίως γιατί είναι πιο ευχάριστο για τον θεατή. Όποιος είδε το ρυθμό στα Τσέλσι-Πόρτο και Ιντερ-Μπάρτσα υπό καταρακτώδη βροχή καταλαβαίνει . Επίσης σύμφωνοι στην κανονική περίοδο το ΝΒΑ είναι λίγο σκορποχώρι αλλά δεν είδα ποτέ ομάδα που να αξίζει να μπεί στα πλέυ-οφ και να μένει απ'έξω. Και ο ρυθμός δεν είναι μόνο θέμα διαιτησίας αλλά και κανονισμών. π.χ. μεγαλύτερες διαστάσεις γηπέδου που κάνει αδύνατη την ευρωπαική άμυνα, 3 δευτερόλεπτα και για τον αμυντικό μεσα στη ρακέτα, μη παρέμβαση στη μπάλα πάνω από το στεφάνι κ.α. Βέβαια έχεις δίκιο είμαστε εκτός θέματος. Αυτό χρήζει ανάλυσης σε δικό του τόπικ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gothrylos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Οι απόψεις μου για το Μπάσκετ είναι πάρα πολύ κοντά σ' αυτές του Nzeppos. Αν και θα ήθελα και στην Ευρώπη να καθιερωθούν τα 7,25 για το τρίποντο και οι μεγαλύτερες διαστάσεις του γηπέδου γιατί βλέπω κάποιες ομάδες να παίζουν μόνο με τρίποντα και τσαντίζομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teofross Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 δεν προλαβα να παιξω πανω απο ενα παιχνιδι του ντεμο για να εχω καλη αποψη αλλα παντως χοντρα χοντρα ειναι βελτιωμενο σχεδον παντου απο το live09.Σε οσους αρεσε το περσυνο πιστευω θα το ευχαριστηθουν το φετινο αρκετα.Στο default settings παει λιγο γρηγορα για τα γουστα μου.πιστευω 4-5 κλικ πιο κατω to speed ειναι το ιδανικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polakis21 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πιστεύω ότι πρέπει επιτέλους να εξισωθούν οι κανονισμοί μεταξύ ΝΒΑ και Ευρώπης για να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει ο διαχωρισμός αυτός ακόμη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teofross Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2009 Βελτιωμενο αρκετα απο το 09.Το κακο ειναι ωτι τρωει σοβαρα slowdowns στο framerate συνηθως στα rebounds. καλο παιχνιδακι φενεται παντως συνολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilisc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως δεν είδα κανένα slowdown στο framerate. Ξαναλέω πως το παιχνίδι κάνει πάρα μα πάρα πολλά πράγματα σωστά. Η κίνηση είναι πιο fluid απο του 2Κ, η ατμόσφαιρα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ και για πρώτη φορά σε αθλητικό παιχνίδι νοιώθεις ότι οι θεατές συμμετέχουν στον αγώνα. Όπως στο ποδόσφαιρο η ΕΑ έκανε σωστές κινήσεις από πέρισυ και με την καμία δεν είναι arcade όπως το χαρακτηρίζουν πολλοί. Αλλά αν δεν φτιαχτούν τα πατήματα των παιχτών στο γήπεδο και κάτι καλάθια πίσω από το ταμπλό δεν πρόκειται να ξεπεράσει τον αντίπαλο. Εκτός και αν η 2Κ επαναπαυτεί όπως η ΚΟΝΑΜΙ, αν και δεν το νομίζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tilemaxx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν ξέρω μπορεί να φάω κράξιμο, αλλά οι παίκτες στο 2k τρέχουν σαν χεσμένοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teofross Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ πάντως δεν είδα κανένα slowdown στο framerate. Ξαναλέω πως το παιχνίδι κάνει πάρα μα πάρα πολλά πράγματα σωστά. Η κίνηση είναι πιο fluid απο του 2Κ, η ατμόσφαιρα είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ και για πρώτη φορά σε αθλητικό παιχνίδι νοιώθεις ότι οι θεατές συμμετέχουν στον αγώνα. Όπως στο ποδόσφαιρο η ΕΑ έκανε σωστές κινήσεις από πέρισυ και με την καμία δεν είναι arcade όπως το χαρακτηρίζουν πολλοί. Αλλά αν δεν φτιαχτούν τα πατήματα των παιχτών στο γήπεδο και κάτι καλάθια πίσω από το ταμπλό δεν πρόκειται να ξεπεράσει τον αντίπαλο. Εκτός και αν η 2Κ επαναπαυτεί όπως η ΚΟΝΑΜΙ, αν και δεν το νομίζω. Φιλε μου συμφωνω με ολα οσα λες.Επισης για να το εκτιμησει κανεις το παιχνιδι πρεπει να παιξει αρκετα ματσακια στο demo.Εχω που ειχα παιξει καμποσο το περσυνο (οπως και το 2κ) το ευχαρηστηθηκα μετα απο παρα πολλα ματσακια διοτι στα πρωτα κοιταγα να μαθω τα controls και την φιλοσοφια του με αποτελεσμα να παιξω καλα υστερα απο πολλα παιχνιδια και σε καθε παιχνιδι θα τολμουσα να πω οτι βλεπω συνεχεια και καινουργιες κηνησεις.δεν ειναι υπερβολη αλλα σαυτον τον τομεα υπερεχει απο το 2κ διοτι αναλογα με τον παικτη γεινονται και οι κηνησεις αλλα εκτος απο αυτο εξαρτατε το πως θα τελιωσει το animation και η κηνηση αναλογα με το πως θα κλεισει η αμυνα πανω στον επιθετικο.εχει παντως πολυ ωραια στοιχεια και σιγουρα δεν ειναι arcade και επιδη εχω λιωσει το2κ ειναι σιγουρο οτι υπερεχει στον τροπο με τον οποιο μπορει να καρφωσει η οχι φετος.ειναι πολυ ρεαλιστικο απο allstar και πανω και δεν παιζουν αυτα που γινονται στο 2κ9 που με ενα καρφωματια παικτη εκανες isomotion ντου και αμα σηκωνοτανε για καργωμα δεν αλλαζε το animation ακομα και αν τον κλειναν 2 και 3 παικτες λες και δεν υπηρχε αλλιλεπιδραση στα σωματα τους. παντως slowdon ειναι σιγουρο οτι υπαρχει στο ps3 συνηθως οταν πηδανε αρκετοι στα reb.μειωνεται καπως το φαινομενο οταν παιζει κανεις με λιγακι κατεβασμενο το speed.παντως φετος ειναι η πρωτη φορα που θα παρω μαλλον το live και για το 2κ βλεπω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.