Προς το περιεχόμενο

NBA LIVE 10

privateer

Προτεινόμενες αναρτήσεις

DWIGHT HOWARD NAMED COVER ATHLETE OF EA SPORTS NBA LIVE 10

Three-Time NBA All-Star Currently Looking for First NBA Title

Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) announced today that Orlando Magic center, Dwight Howard, will be the cover athlete for NBA LIVE 10. A three-time NBA All-Star, Howard is currently looking to lead the Magic franchise to their first NBA Championship. The No. 1 pick of the 2004 NBA Draft was the 2009 NBA Defensive Player of the Year presented by Kia Motors, an All-NBA First Team selection the last two seasons, and stole the show at the 2008 NBA Sprite Slam Dunk Contest with his superhero antics. Additionally, Howard was the starting center of the 2008 U.S. Basketball Men’s Senior National Team which won the gold medal at the Olympics in Beijing. NBA LIVE 10 is currently in development under the EA SPORTS™ brand by EA Canada in Vancouver, B.C. and will be available worldwide this October.

“It’s an honor to be named as the cover athlete for NBA LIVE 10,” said Howard. “This year has been a crazy ride and this is a cool way to cap it off. Of course - there is one more thing I’m on the hunt for that would complete it.”

Featuring several innovations to the core gameplay experience and online game modes, NBA LIVE 10 is bringing a renewed focus to the long-running EA SPORTS basketball franchise. The groundbreaking Dynamic DNA service, driven by Synergy Sports Technology, will make a return in NBA LIVE 10, with significant improvements that will allow players to connect their game to the NBA season like never before.

Along with Howard, regional NBA LIVE 10 cover athletes for France, Spain and the UK will be named at a later date.

The NBA LIVE franchise has graced multiple generations of consoles for over 15 years, and has sold more than 35 million units lifetime. The game will be available for the PLAYSTATION®3 computer entertainment system, PSP® (PlayStation®Portable) system, and Xbox 360® video game and entertainment system from Microsoft. The game has not yet been rated by the ESRB. For more information, log onto http://www.nbalive10.com. Media can find screenshots and pack art of the game at http://info.ea.com.

EA SPORTS™ is the leading interactive sports software brand in the world, with top-selling titles and franchises including Madden NFL Football, FIFA Soccer, NHL® hockey, NBA LIVE basketball, NCAA® Football and Tiger Woods PGA TOUR®.

1244737966.jpg

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

θα το δούμε και από κοντά στις 21-22 Ιουνίου στο οακα κάνει τουρνουά μπάσκετ η adidas και θα έχει και το demo εκεί. αν και είμαι φανατικός με 2k series

Εμένα μου αρέσουν απίστευτα τα μπασκετακια.Περσυ το live με έκανε να ασχοληθώ μαζί του σοβαρά για 1η φορά μετά από 10 χρόνια. Το 2κ9 ήταν καλύτερο και πιο ‘μπάσκετ’ παιχνίδι αλλά η 2ksports δεν έχει καταφέρει ακόμα να κάνει το cpu να παίζει ανθρώπινα σε level από allstar και πάνω ,το παιχνίδι καταχτάει μια μ@λ@κια και μισή ,και αναγκάζεσαι να προσπαθείς να βρεις τρόπο να σταματήσεις τις αθλιότητες παρά να ευχαριστιέσαι το game.

Το live νομίζω ότι είχε περσυ κάποια πολύ δυνατά σημεία αλλά και αλλά που το έκαναν πάλι μετριο.Νομιζω όμως ότι φέτος θα είναι πολύ δυνατό το live και ίσως καλύτερο από 2κ.Πρεπει να δουλέψουν στο animation να γίνει πιο φυσικό ,η συμπεριφορά της μπάλας πάνω στο στεφάνι χρήζει τρομερής βελτίωσης , να μειωθεί σχεδόν στο μισό η ταχύτητα με την οποία οι παίκτες σηκώνονται για σουτ καθώς και παρά που βελτίωση στην άμυνα ψιλά πάνω στα σουτ γιατί τώρα είναι ότι νάνε ,καλύτερο rebound. Αν φτιαχτούν αυτά που είμαι σχεδόν σίγουρος ότι θα φτιαχτούν για εμένα ,εκτός και η 2κsports ετοιμάσει τίποτα νέο και συνταρακτικό και χωρίς τα προβλήματα στο AI και το cheating το live θα είναι δυνατό φέτος καθώς πιστεύω ότι από άποψη ατμοσφαίρας την ώρα του παιχνιδιού είναι πιο ωραίο-διασκεδαστικο.Σαυτο συμβάλουν γραφικά ΚΑΙ ήχος. Επίσης σε κάτι που ποντάρω πολύ είναι στο ότι ο γνωστός P.moore θέλει πολύ να πετυχει το live (όπως και κατάφερε και με το φιφα) και νομίζω ότι τώρα που θα επιβλέπει το πράγμα 1 χρόνια ολόκληρη θα φέρει αποτελέσματα…

• 1 μήνα μετά...

πραγματι φενεται πολυ καλο ,περσυ ειχε αρκετα καλο και 'ανθρωπινο' ΑΙ αλλα ειχε πολυ μεγαλο θεμα στο animation και στις κηνησεις παικτων.Φετος λενε οτι εβαλαν 150 animations και βελτιωσαν πολλα ,οποτε μαλλον περιμενουμε κατι παρα πολυ καλο.Φενεται και απο το πρωτο βιντεο...

εννοειται οτι το λαιβ ειναι καλο σε σχεση με το προηγουμενο η σε σχεση με το 2κ9?προσωπηκα επαιρνα το λαιβ μεχρι το 07 αλλα μετα τελος....

εννοειται οτι το λαιβ ειναι καλο σε σχεση με το προηγουμενο η σε σχεση με το 2κ9?προσωπηκα επαιρνα το λαιβ μεχρι το 07 αλλα μετα τελος....

Το 2K είναι πολύ μπροστά σε σχεση με το Live.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δεν μπορω να περιμενω το καλυτερο live που θα εχει βγει ποτε με διαφορα...Δειτε motion και γραφικα.O τυπος που μιλαει ηταν υπευθυνος gameplay για το nb2k και την 2ksports.Τωρα παιζει για την ΕΑ και με αυτον + την τεχνολογια της ΕΑ δειτε πως θα ειναι το νεο live.

[ame]http://www.gametrailers.com/video/exclusive-producer-nba-live-10/53969[/ame]

Λογικά το Live θα αργήσει ακόμα να φτάσει το 2k. Ακόμα και το περσινό 2k9, που ήταν από τα χειρότερα που έχουν βγει τα τελευταία πολλά χρόνια, είχε μεγάλη διαφορά από το Live09. Το πιθανότερο είναι ότι και φέτος μία απ' τα ίδια θα έχουμε. Με την πάροδο του χρόνου και λόγω του σχετικού ανταγωνισμού που πλέον υπάρχει και στα PC, ίιιισως η EA Sports να δεήσει να κάνει με το NBA Live ό,τι έκανε και με το Fifa.

Προσωπικά έχω να ασχοληθώ με Live από το 2003 αν θυμάμαι καλά και ούτε φέτος νομίζω να το αγγίξω. Από την άλλη και το 2k10 θα έχει πολλά πράγματα να διορθώσει σε σχέση με το περσινό, κυρίως το AI και το online.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...