gchris7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 και εσει βαζεις το password και σε λεει λαθος κωδικος ή λαθος email? γιατι σε εμενα αυτο μου λεει Ναι. Περίμενε μέχρι να το φτιάξουν. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο.
konstantinos77 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 50 για το pc version έδωσες? Και εμένα μου πετάει το activation και κολλάει. Πάντως τα tags από το πλαίσιο τα έβαλα. edit: Βγάλανε μια ανακοίνωση. Κάποιο πρόβλημα με το origin είναι. Πως τα εβαλες αυτα τα tags man?
georsev Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Στο eshop καλα καλα δεν το φερανε και εξαντληθηκε...ευτυχως και το δικο μου ειναι ετοιμο να σταλει στην επαρχια που βρισκομαι.
gchris7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Πως τα εβαλες αυτα τα tags man? Στα settings του Origin έχει redeem code.
panos0100 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 τι ειναι αυτο και τι διωρθονει και πως το κανεις που ακριβως βρισκεται
konstantinos77 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Στα settings του Origin έχει redeem code. Eννοεις την εξαργυρωση κωδικου προιοντος(εμενα ειναι στα ελληνικα)? Εγω οταν εγκατεστησα το Origin με παρεπεμψε να κανω αναβαθμιση σε ενα link και εγκατεστησε την εκδοση 8.3.1.9. Παντως και στο redeem code δεν αποκρινεται κανει το ιδιο ...
Chaos3X Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά για την δική μου περίπτωση δεν έχει κανείς καμιά ιδέα; Θυμίζω με το που ανοίγω το origin με πετάει απ´το internet. Πρέπει να κλείσω το origin και να κάνω restart το router για να ισιώσει. Φανταστείτε ακόμα δεν το έχω κάνει install για τον παραπάνω λογο! Καμιά ιδέα;
panos0100 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 εγω ξεκινησα να κανω την ανανεωμενη εκδοση εγκατασταση παταω διπλο κλικ επανω στο εικονιδιο και δεν κανει τιποτα Ρε παιδιά για την δική μου περίπτωση δεν έχει κανείς καμιά ιδέα; Θυμίζω με το που ανοίγω το origin με πετάει απ´το internet. Πρέπει να κλείσω το origin και να κάνω restart το router για να ισιώσει. Φανταστείτε ακόμα δεν το έχω κάνει install για τον παραπάνω λογο! Καμιά ιδέα; μεχρι τωρα μια φορα μου το εκανε και σε μενα και λεω μου κοψανε το ιντερνετ αλλα μπορει η αιτερεια να ψαχνει τους υπολογιστες μας που ξερεις
konstantinos77 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Εντωμεταξυ ρε μαγκες αυτος ο κωδικος στην μπλε ετικετα που ειχε εξω απο το κουτι τι ειναι ? Εχει καποια διαφορα απο το serial που γραφει μεσα?
stavrakas92 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ρε παιδιά για την δική μου περίπτωση δεν έχει κανείς καμιά ιδέα; Θυμίζω με το που ανοίγω το origin με πετάει απ´το internet. Πρέπει να κλείσω το origin και να κάνω restart το router για να ισιώσει. Φανταστείτε ακόμα δεν το έχω κάνει install για τον παραπάνω λογο! Καμιά ιδέα; Ειχα το ιδιο προβλημε με το ρουτερ της forthnet,αν εχει και εσυ το thomson 585 κανε αναβαθμιση firmware θα φτιαξει.... Απο πλαισιο ειπαν τριτη,απο την γενικη ταχυδρομικη που το'στειλαν μειπαν σαββατο,τι παιζει;;;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Μου έστειλαν ένα email από το πλαίσιο με έναν κωδικό για τα Dog tags, που τον βάζω? Στο Origin αν δεν κάνω λάθος.
gchris7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Eννοεις την εξαργυρωση κωδικου προιοντος(εμενα ειναι στα ελληνικα)? Εγω οταν εγκατεστησα το Origin με παρεπεμψε να κανω αναβαθμιση σε ενα link και εγκατεστησε την εκδοση 8.3.1.9. Παντως και στο redeem code δεν αποκρινεται κανει το ιδιο ... Ναι εκεί το βάζεις. Ίσως να μην δουλεύει και αυτό πλέον.
konstantinos77 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Ναι εκεί το βάζεις. Ίσως να μην δουλεύει και αυτό πλέον. Παντως εκει λογικα στο redeem code αν βαζεις το serial number που εχει μεσα το manual αυτο θα ειναι για εγκατασταστη ολου του παιχνιδιου οχι μονο για τα tags.Mηπως ρε chris για τα tags μπαινει ο κωδικος στην μπλε ετικετα που ηταν εξω απο το κουτι που μου δωσανε στο πλαισιο ?
gchris7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Παντως εκει λογικα στο redeem code αν βαζεις το serial number που εχει μεσα το manual αυτο θα ειναι για εγκατασταστη ολου του παιχνιδιου οχι μονο για τα tags.Mηπως ρε chris για τα tags μπαινει ο κωδικος στην μπλε ετικετα που ηταν εξω απο το κουτι που μου δωσανε στο πλαισιο ? Τον κωδικό για τα tag στο στέλνει το πλαίσιο μέσω mail δεν υπάρχει πάνω στο κουτί.
konstantinos77 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2011 Αφου εγω οταν το προπαρηγγειλα δεν τους εδωσα mail πως θα μου το στειλουνε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα