Προς το περιεχόμενο

Κατι αντιστοιχο σαν το convertXtodvd στο mac os υπαρχει?

dream21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

παιδια κατι αντιστοιχο σαν το convertXdvd στο mac os υπαρχει?
υπάρχει το handbreak που είναι και free υπάρχει το visualhub και υπάρχει και το toast.
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτο το υπεροχο convertxtodvd ποσος κοσμακης το θελει στο mac...και δεν υπαρχει!

Ευτυχως τρεχει μεσω crossover ομως. Απο το τιποτε...

το δοκιμασα μεσω crossover αλλα δυστηχως δεν μου βρισκει το dvd του iMAC και μου το καιει σε iso format.εχει ολοκληρη διαδικασια διοτι μετα ανοιγεις toast για να καψεις το iso.

Γιατί δεν δοκιμάζεις το toast;Την ίδια δουλειά κάνει.

το toast μπορει να ενσωματωση υποτιτλους στο avi που βρισκονται στο ιδιο φακελο και μετα να το μετατρεψει σε dvd-video?

το toast μπορει να ενσωματωση υποτιτλους στο avi που βρισκονται στο ιδιο φακελο και μετα να το μετατρεψει σε dvd-video?
Ναι μπορεί,αυτό δε λέμε.

Αυτο το υπεροχο convertxtodvd ποσος κοσμακης το θελει στο mac...και δεν υπαρχει!

Ευτυχως τρεχει μεσω crossover ομως. Απο το τιποτε...

Αυτό το convertxtodvd είναι ακόμα ένα άχρηστο one click encoding πρόγραμμα και το θέλου και στα MAC ? πολύ μιζέρια απο πλευράς software στα MAC βλέπω

Πως ειχα την εντυπωση οτι το toast δεν υποστηριζει μετατροπη με υποτιτλους...
Αν είναι στον ίδιο φάκελο με την ταινία και με το ίδιο όνομα τους περνάει κανονικά.

και πως κανουμε επεξεργασια για να ορισουμε μεγεθος γραμματοσειρας διοτι μου τους εβγαλε τεραστιους στο καψιμο τις ταινιας,λες και βλεπω μεσα απο κυαλια?

• 9 μήνες μετά...

καλησπέρα. προσπαθώ να γράψω με το toast 10 titanium αρχείο mkv σε dvd και στη φάση του encoding περνάνε 4 ώρες και βάλε , και βρίσκεται ακόμα στο 6%.. Απαράδεκτα αργό.. Τί συμβαίνει?

το handbreak απλά κάνει video conversion και όχι μετατροπή σε DVD με μενού κλπ. και το άλλο δεν υπάρχει πια..

δώστε μου μια λύση , δεν μπορώ να περιμένω 2 μερες για μια ρημάδα εγραφή mkv σε DVD... :-(

καλησπέρα. προσπαθώ να γράψω με το toast 10 titanium αρχείο mkv σε dvd και στη φάση του encoding περνάνε 4 ώρες και βάλε , και βρίσκεται ακόμα στο 6%.. Απαράδεκτα αργό.. Τί συμβαίνει?

το handbreak απλά κάνει video conversion και όχι μετατροπή σε DVD με μενού κλπ. και το άλλο δεν υπάρχει πια..

δώστε μου μια λύση , δεν μπορώ να περιμένω 2 μερες για μια ρημάδα εγραφή mkv σε DVD... :-(

http://www.iskysoft.com/dvd-creator-mac.html

Δεν έχω δοκιμάσει mkv αλλα είναι πιο απλό και πιο γρήγορο από το iDVD. Επίσης πρέπει να ενσωματώσεις τους υπότιτλους πριν με αλλο πρόγραμμα οπως το submerge.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...