Προς το περιεχόμενο

Κυνόδοντας και Ελληνικό Κινηματογραφικό Κατεστημένο

slipknot

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Σοβαρά, ε; Έδωσε το σενάριο της μεξικάνικης ταινίας και πέσατε όλοι να τον φάτε γιατί είχατε σκοπό να μάθετε ισπανικά και να τη δείτε και σας χάλασε το surprise... Βρε κακοί άνθρωποι που κυκλοφορούν...

Μπαν στον saya, μπαν τώρα λέμε :devil:

Έδωσε ολόκληρη την υπόθεση μιας ταινίας που λίγοι έχουν δει.

Περιέργως, κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι τέτοιες ενέργειες απαγορεύονται δια ροπάλου... :mad:

• Απαντ. 719
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδιά εγώ την είδα μόλις χθες την ταινία. Πιστεύω ότι αν την δει κάποιος εντελώς επιφανειακά και αδιάφορα θα πει ότι είναι ανώμαλη, της πλάκας, τραγική ψευτοπορνό και εντελώς μα εντελώς βαρετή. Όμως ο στόχος της ήταν να περάσει το μήνυμα που ήθελε να περάσει και όλοι πάνω κάτω καταλάβαμε. Και νομίζω το πετυχαίνει. Πάντως η ταινία δεν είναι ούτε για παιδιά ούτε για ηλικιωμένους. Είναι για συγκεκριμένο ηλικιακό κοινό...

Εμένα προσωπικά δεν με ενθουσίασε γιατι από άποψη σνομπάρω και απεχθάνομαι τον ελληνικό κινηματογράφο. Δεν μπορώ όμως να πω με σιγουριά αν είναι τραγική ή τέλεια. Και αυτό νομίζω ότι θέλει να πετύχει ο ποιητής. Τώρα αν είναι αντιγραφή κλπ ποσώς με ενδιαφέρει. Καλή τύχη στα Όσκαρ και ελπίζω να το πάρει για να ακουστεί η Ελλάδα μας και τίποτα άλλο. Ούτως ή άλλως πάντα κάτι τέτοιες κουλές και περίεργες ταινίες παίρνουν το ξενόγλωσσο Όσκαρ, οπότε έχουμε ελπίδες σαν χώρα να το πάρουμε...

Δημοσ.
Ούτως ή άλλως πάντα κάτι τέτοιες κουλές και περίεργες ταινίες παίρνουν το ξενόγλωσσο Όσκαρ, οπότε έχουμε ελπίδες σαν χώρα να το πάρουμε...

Κ αυτο ακριβως ειναι που συμβαινει.Δλδ συμφωνα με τους κανονες της ακαδημιας ναι μεν το Οσκαρ of merit τυπικα το παραλαμβανει ο σκηνοθετης της ταινιας που διαγωνιζεται στην καλυτερη ξενογλωσση ΟΜΩΣ οι κανονες της Αμερικανικης Ακαδημιας λενε ξεκαθαρα πως η χωρα ειναι εκεινη που βραβευεται!!

Με λιγα λογια η Ελλαδα ανα πασα στιγμη μπορει να ζητησει το Οσκαρ απο τον Λανθιμο και να το εχουμε να εκτειθεται σε καποιο μουσειο (οπως πχ κανει συνηθως ο Καναδας!!)

saya απαραδεκτος. :-(

Κοπελα ειναι ελεος

Δημοσ.

Κ αυτο ακριβως ειναι που συμβαινει.Δλδ συμφωνα με τους κανονες της ακαδημιας ναι μεν το Οσκαρ of merit τυπικα το παραλαμβανει ο σκηνοθετης της ταινιας που διαγωνιζεται στην καλυτερη ξενογλωσση ΟΜΩΣ οι κανονες της Αμερικανικης Ακαδημιας λενε ξεκαθαρα πως η χωρα ειναι εκεινη που βραβευεται!!

Με λιγα λογια η Ελλαδα ανα πασα στιγμη μπορει να ζητησει το Οσκαρ απο τον Λανθιμο και να το εχουμε να εκτειθεται σε καποιο μουσειο (οπως πχ κανει συνηθως ο Καναδας!!)

ναι το βριζουν και αυτον και τη ταινια, τον θυμηθηκαν ξαφνικα σχεδον μετα απο 2 χρονια που βγηκε η ταινια μονο και μονο επειδη προταθηκε(πιο πριν την ειχαν ολοι για αλλη μια αποτυχια του ελληνικου κοινιματογραφου) και τωρα θα του ζητησουν και το oscar να το βαλουν σε μουσειο???? αν ειναι να καταληξει ετσι καλυτερα να μην το παρει καθολου.....

Δημοσ.

Νομιζω ο Λανθιμος ειναι καλυμενος σε αυτη την περιπτωση,διοτι εσωτερικα στην Ελλαδα βραβευτηκε απο την αντιστοιχη (κ νεοσυσταθησα )Ελληνικη Ακαδημια Κινηματογραφου. Αρα ειναι σχεδον απιθανο η Ελλαδα να του το ζητησει σε περιπτωση που το κερδισει.Παρολα αυτα εαν η Ελλαδα αποφασισει να του το ζητησει τοτε ο Λανθιμος ειναι αναγκασμενος να το δωσει μιας και οι κανονες μιλανε ξεκαθαρα πως προκειται για βραβευση της διαγωνιζομενης χωρας.

Παντως νομιζω πως η Ελλαδα εχει αναγκη απο μια τετοια βραβευση ειδικα αυτη την περιοδο που διανυετε πισω στην πατριδα.Θα δειξει οτι η Ελλαδα παρα το χαλι της,εχει νεους που προοδευουν και θα δωσει ελπιδα.Πρεπει να δουμε μια τυχον νικη του ως εθνικη νικη πιστευω....την οποια η Ελλαδα την εχει αναγκη οσο ποτε....κ για αυτο πρεπει να ειμαστε συσπειρωμενοι,ειτε μας αρεσε ειτε οχι η ταινια

Δημοσ.

Μαλιστα αν συνεχιστει η ιδια συζητηση :mad: :mad: :mad: :mad: για πολυ πολυ καιρο ακομη γιατι η ταινια δεν ειναι διαθεσιμη και δεν μπορει να την δει σχεδον κανεις αλλα ολοι εχουν ακουσει την φημη οτι ειναι η ιδια ταινια ,ενω απλα καμια σχεσηθα ειμαστε πολυ πολυ καλα.. :mad: :mad: :mad:Οχι πως ειναι ανοητο ενω μπορουμε απλα να γραψουμε τις διαφορες να τελειωνουμε .Μαλλον μας αρεσει να ταλαιπωρουμαστε .

Δημοσ.

Καθολου οριστε μαλλον ειναι πιο σημαντικο να διαδωθει κατι που δεν ειναι αληθεια παρα να γινει κατι που ειναι αυτονοητο εςπειδη καποιοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι 1και 1 κανει 2 και δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες.Και εχω νευριασει..

• Super Moderators
Δημοσ.

Εξακολουθώ να μην έχω καταλάβει τίποτε από το προηγούμενο μήνυμά σου. Για την ακρίβεια, και χωρίς καμία διάθεση κακοφανισμού, η σύνταξη μου φέρνει στο νου αυτό.

Τέλος πάντων, κρίνοντας από τα τελευταία σου μηνύματα, υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο θέμα του spoiler. Έπρεπε να βάλεις την πλοκή της ταινίας εξ αρχής σε spoiler, δεν επηρεάζει σε τίποτε το επιχείρημά σου, ενώ παράλληλα σέβεσαι πρωτίστως τους άλλους χρήστες που δε θέλουν να ξέρουν τι γίνεται σε μια ταινία πριν τη δουν και κατά δεύτερο λόγο τους κανόνες του χώρου που μας φιλοξενεί.

Δημοσ.

Δεν βγάζω νόημα. Saya έχεις καταλάβει ότι έχουν νευριάσει μαζί σου επειδή δεν έβαλες σπόιλερ στην περιγραφή μιας ταινίας; Εκτός της κοινής λογικής ότι δεν θέλουμε να μαθαίνουμε τι γίνεται σε μια ταινία απο ένα φόρουμ υπάρχουν και οι κανονισμοί οι οποίο δεν λένε ''η πλοκή της ταινίας σε σπόιλερ εκτός και αν δεν κυκλοφορούν πουθενά υπότιτλοι''. Σε όλους μας έχει ξεφύγει μια δυο φορές, λέμε ένα συγνώμη, κάνουμε ένα έντιτ και τέλος. Τι προσπαθείς να πεις τώρα?

• Super Moderators
Δημοσ.

Μαλιστα αν συνεχιστει η ιδια συζητηση :mad: :mad: :mad: :mad: για πολυ πολυ καιρο ακομη γιατι η ταινια δεν ειναι διαθεσιμη και δεν μπορει να την δει σχεδον κανεις αλλα ολοι εχουν ακουσει την φημη οτι ειναι η ιδια ταινια ,ενω απλα καμια σχεσηθα ειμαστε πολυ πολυ καλα.. :mad: :mad: :mad:Οχι πως ειναι ανοητο ενω μπορουμε απλα να γραψουμε τις διαφορες να τελειωνουμε .Μαλλον μας αρεσει να ταλαιπωρουμαστε .

Προφανώς υφίσταται ένα έλλειμμα επικοινωνίας.

Δεν ξέρω αν αντιλαμβάνεσαι μερικά βασικά πράγματα, όπως την υποχρέωσή σου να μην αποκαλύπτεις υπόθεση καμίας ταινίας, είτε αυτή είναι παλιά είτε αυτή είναι καινούργια!

Τυχόν συμφωνία σου ή διαφωνία σου με τον εν λόγω κανόνα είναι αδιάφορη. Οφείλεις να τον τηρήσεις εάν θέλεις να συνεχίσεις να συμμετέχεις στο forum.

Απλά τα πράγματα. :mad:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...