Προς το περιεχόμενο

[οfftopic] Νεοναζί, γκέυς και προπαγανδιστικές ταινίες

afentiko7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-η σχέση με ξαδέρφη για μένα δεν θεωρείται αιμομικτική.

Θελεις να μου εξηγήσεις το σκεπτικό σου

Δεν μου πέφτει λόγος, αλλα απο περιέργεια μονο.

Οι νεκροί εβραίοι, οφείλονται στους συμμάχους. Ειχαν κόψει τις διόδους, σωθήκαν τα τρόφιμα (εδώ οι ίδιοι οι γερμανοί πεινάγαν), και είχαμε το δυσάρεστο αποτέλεσμα, των θανάτων από πείνα. Τα ίδια συνέβηκαν και στην ελλάδα. Αν οι γκανγκστερς, άφηναν τους γερμανούς να δίδουν τρόφιμα, χρησιμοποιώντας τις θαλάσσιες αρτηρίες, δεν θα υπήρχαν νεκροί από την πείνα.

Δηλαδή οσοι πέθαναν, πέθαναν μονο και μονο απο την πείνα.

Αν υπήρχαν οι δίοδοι, οι εβραιοι, οι ρωμά κλπ. Θα ευημερούσαν?

Μάλιστα.

• Απαντ. 138
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Θελεις να μου εξηγήσεις το σκεπτικό σου

Δεν μου πέφτει λόγος, αλλα απο περιέργεια μονο.

Ποιο σκεπτικό μου? Ξέρεις κανέναν που να μην έχει πάει με ξαδέρφη(έστω και φάσωμα)? Ολοι αιμομείκτες είμαστε?

Δηλαδή οσοι πέθαναν, πέθαναν μονο και μονο απο την πείνα.

Αν υπήρχαν οι δίοδοι, οι εβραιοι, οι ρωμά κλπ. Θα ευημερούσαν?

Δε θα πεθαίναν τουλάχιστον. Πόλεμο είχαμε, κανείς δεν ευημερούσε στις εμπόλεμες περιοχές. 2.5 εκ εβραίοι μεταφέρθηκαν στο ισραήλ από την ευρώπη, μετά τη λήξη του πολέμου.

Επί της ταινίας, έχεις να προσθέσεις κάτι ή είδες afentiko7 και μπήκες?

Δημοσ.
το 3ο ράιχ, δεν διέπραξε κανένα έγκλημα, πέραν των συνηθισμένων σε κάθε πόλεμο. Οι νεκροί εβραίοι, οφείλονται στους συμμάχους.

Άρα η γκεστάπο και τα SS ήταν αθώες και αγνές οργανώσεις παιδιών του κατηχητικού με σκοπό την πνευματική τους καλλιέργεια... Επίσης ο αδόλφος διοχέτευε όλο του το μίσος για τους εβραίους σε ένα σάκο του μποξ..:-D

Ποιο σκεπτικό μου? Ξέρεις κανέναν που να μην έχει πάει με ξαδέρφη(έστω και φάσωμα)? Ολοι αιμομείκτες είμαστε?

Εγώ που δεν έχω πάει με την ξαδέρφη μου είναι κακό? Να το κοιτάξω?

Δημοσ.

εγω παντως ξερω πολλα ατομα που δεν εχουν παει με ξαδερφια τους

ibtl

Δημοσ.

Το οποίο l δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αργεί τόσο.. Κλειδώνονται άλλα κι άλλα κι όχι αυτό. Ντροπή να καθόμαστε να ακούμε ότι οι σύμμαχοι έφταιγαν που πέθαιναν οι Εβραίοι και ότι τα SS ήταν αθώα. Ότι πιο ηλίθιο/προκλητικά προπαγανδιστικό έχω διαβάσει στο Insomnia.

Δημοσ.
Άρα οι γκεστάπο και τα SS ήταν αθώες και αγνές οργανώσεις παιδιών του κατηχητικού με σκοπό την πνευματική τους καλλιέργεια... Επίσης ο αδόλφος διοχέτευε όλο του το μίσος για τους εβραίους σε ένα σάκο του μποξ..:-D

H γκεστάπο ήταν η σημερινή αστυνομία. Καμιά διαφορά. Τα ss ήταν πρωτύτερα μια οργάνωση "στήριξης" του κόμματος. Ολα τα κόμματα τότε στη γερμανία είχαν τους προσωπικούς τους στρατούς. Ναι, το μίσος του για τους εβραίους το διοχετευσε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Γιατί δεν άρχισε να τους εξοντώνει (αν τελικά εξοντώθηκαν) από την ίδρυση των στρατοπεδων και περίμενε το τέλος του πολέμου? Αν ήθελε. Μέχρι στιγμής ακόμα και οι μη αναθεωρητές παραδέχονται πως χαρτί με τη σφραγίδα του χίτλερ να δίνει εντολές εξόντωσης δεν υπάρχει.

Αν είναι μπάζο όχι. Αν δεν είναι προλαβαίνεις ακόμα

Δημοσ.

αυτο ειναι που λεμε ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω..... σε αυτη την περιπτωση θα λεγαμε ολα τα π......ω ολα τα γα....ω

Δημοσ.

1000 ευρώ στον moderator που θα επαναφέρει σβησμένο θέμα,όπου o omni-μίκτης εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε οτι θα πηδούσε και την αδερφή του.

Δημοσ.
H γκεστάπο ήταν η σημερινή αστυνομία. Καμιά διαφορά. Τα ss ήταν πρωτύτερα μια οργάνωση "στήριξης" του κόμματος. Ολα τα κόμματα τότε στη γερμανία είχαν τους προσωπικούς τους στρατούς. Ναι, το μίσος του για τους εβραίους το διοχετευσε στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Γιατί δεν άρχισε να τους εξοντώνει (αν τελικά εξοντώθηκαν) από την ίδρυση των στρατοπεδων και περίμενε το τέλος του πολέμου? Αν ήθελε. Μέχρι στιγμής ακόμα και οι μη αναθεωρητές παραδέχονται πως χαρτί με τη σφραγίδα του χίτλερ να δίνει εντολές εξόντωσης δεν υπάρχει.

Αν είναι μπάζο όχι. Αν δεν είναι προλαβαίνεις ακόμα

:lol::lol:

Η γκεστάπο ήταν η αστυνομία αλλά τι θέλεις να πεις μαυτό? Είχε εντολές να κάνει εκκαθαρίσεις. Ποιος τις έκανε η Εύα Μπράουν? Εντάξει τα SS αρχικά χρησίμευαν ως σωματοφύλακες του NSDAP και συγκεκριμένα του ίδιου του αρχηγού αλλά στη συνέχεια απέκτησαν μεγαλύτερο εύρος δραστηριοτήτων και στο τέλος έγινε το επίλεκτο σώμα του στρατού τα Waffen SS όμως είχαν εντολές και αυτοί να εκκαθαρίζουν εβραϊκά τομάρια. Δεν ήταν η βασική ευθύνη τους όμως ε. Το ότι δεν βρέθηκαν έγγραφα που να το αποδεικνύουν δεν λέει κάτι, είναι γνωστό το τι έγινε.

Μα δεν άρχισε στο τέλος του πολέμου να εξοντώνει τους εβραίους. Δεν ξέρω που το άκουσες αλλά μια χαρά εξοντώσεις έκανε και κατά τη διάρκεια. Η wermacht έκανε τις επελάσεις της αλλά στο εσωτερικό της Γερμανίας επικρατούσε φόβος. Και αυτό από μαρτυρίες.

Δημοσ.
Άρα η γκεστάπο και τα SS ήταν αθώες και αγνές οργανώσεις παιδιών του κατηχητικού με σκοπό την πνευματική τους καλλιέργεια... Επίσης ο αδόλφος διοχέτευε όλο του το μίσος για τους εβραίους σε ένα σάκο του μποξ..:-D

Teaser βλέπεις έναν ογκόλιθο γνώσης να γκρεμίζεται μπροστά στα μάτια σου? :-D

(είμαι σίγουρος πως ήσουν σίγουρος πως δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι αυτό ε, απλά περίμενα το κατάλληλο χτύπημα).

Δημοσ.
1000 ευρώ στον moderator που θα επαναφέρει σβησμένο θέμα,όπου o omni-μίκτης εμμέσως πλην σαφώς παραδέχτηκε οτι θα πηδούσε και την αδερφή του.

κι απο μενα αλλα 200 να ανεβαινει το κασε:lol::lol:

Δημοσ.
Teaser βλέπεις έναν ογκόλιθο γνώσης να γκρεμίζεται μπροστά στα μάτια σου? :-D

(είμαι σίγουρος πως ήσουν σίγουρος πως δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι αυτό ε, απλά περίμενα το κατάλληλο χτύπημα).

Γιατί πρέπει να πω κάτι σε αυτό? Συζήτηση κάνουμε, δεν έχω την αξίωση να συμφωνούν όλοι μαζί μου. Και τα λάθη είναι ανθρώπινα, αν είναι λάθη και όχι ασάφειες που χρήζουν απλά μιας περαιτέρω επεξήγησης...

edit: Για αποφυγή παρεξηγήσεων ως λάθος δεν ενοώ το ποστ μου που παρέθεσες αλλά πιθανό λάθος που έκανε ο ογκόλιθος στο παρόν θέμα.

Δημοσ.

Όμνισλας, πέραν των ανιστόρητων ανακριβειών που τσαμπουνάς περί της "απλής αστυνομίας" γκεστάπο και την σύγχυση των SA με τα SS, είναι τουλάχιστον απαράδεκτο να αρνείσαι τη γενοκτονία 6 εκ. Εβραίων από τη Ναζιστική μηχανή.

Το Ολοκαύτωμα συνέβη.

Και είμαστε περήφανοι γι' αυτό. =ρ

Δημοσ.
Το οποίο l δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αργεί τόσο.. Κλειδώνονται άλλα κι άλλα κι όχι αυτό. Ντροπή να καθόμαστε να ακούμε ότι οι σύμμαχοι έφταιγαν που πέθαιναν οι Εβραίοι και ότι τα SS ήταν αθώα. Ότι πιο ηλίθιο/προκλητικά προπαγανδιστικό έχω διαβάσει στο Insomnia.

Τα παράπονα σου στο βολταίρο. Μέχρι να δικαιωθείς, ignore me

:lol::lol:

Η γκεστάπο ήταν η αστυνομία αλλά τι θέλεις να πεις μαυτό? Είχε εντολές να κάνει εκκαθαρίσεις. Ποιος τις έκανε η Εύα Μπράουν? Εντάξει τα SS αρχικά χρησίμευαν ως σωματοφύλακες του NSDAP και συγκεκριμένα του ίδιου του αρχηγού αλλά στη συνέχεια απέκτησαν μεγαλύτερο εύρος δραστηριοτήτων και στο τέλος έγινε το επίλεκτο σώμα του στρατού τα Waffen SS όμως είχαν εντολές και αυτοί να εκκαθαρίζουν εβραϊκά τομάρια. Δεν ήταν η βασική ευθύνη τους όμως ε.

Μα δεν άρχισε στο τέλος του πολέμου να εξοντώνει τους εβραίους. Δεν ξέρω που το άκουσες αλλά μια χαρά εξοντώσεις έκανε και κατά τη διάρκεια. Η wermacht έκανε τις επελάσεις της αλλά στο εσωτερικό της Γερμανίας επικρατούσε φόβος. Και αυτό από μαρτυρίες εβραίων.

Κάτι μας είπες τώρα. Κάναν εγκλήματα πολέμου, σε πόλεμο. Δεν το πιστεύω. Καταρχήν τα βάφεν ςς, προς το τέλος του πολέμου, έγιναν εθελοντικά, διότι μέχρι πρότεινος, οι γερμανοί στρατιώτες, παρά τη θέληση του χίτλερ, συμπεριφέρονταν ως κατακτητές. Τα βάφεν ςς ήταν μια προσπάθεια να πάρει με το μέρος του, άτομα άλλων εθνικοτήτων που δυσανασχετούσαν με τη συμπεριφορά των γερμανικών στρατευμάτων. Τώρα, δε μου πες κάτι καινούργιο, δεν είπε κανείς ότι τα ςς ήταν αγγελούδια και ότι οι εβραίοι καλοπερνούσαν πριν το 39. Αλλά η εξολόθρευση κατά τους ιστορικούς ξεκίνησε προς το τέλος του πολέμου. Ο Χίτλερ δεν κατηγορείται για αντισημητισμό. Αντισημίτες ήταν όλοι οι ευρωπαίοι (και αρκετοί αμερικάνοι, καλή ώρα ο μάρσαλ, ο οποίος δεν ηθελε με τπτ κράτος του ισραήλ, στην παλαιστίνη. ) Κατηγορείται για το ολοκαύτωμα. Αλλά σου ξαναλέω, διάβασε ορισμένα κείμενα, των ιστορικών που παρέθεσα (αντιφασιστών) και κρίνε μόνος σου. Αν διαβάζεις μαρτυρίες εβραίων, δε σου φταίει κανείς.

lucifer, μα τα ss, από τα sa, προήλθαν. ασφαλώς ένα ολοκληρωτικό κράτος, θα βάλει δικούς του στην αστυνομία. Και τα πράγματα, τα βλέπουμε με το πρίσμα της εποχής. Και όχι, αν ήμουνα περήφανος που κάποιος έσφαξε 6 εκ εβραίους, δε θα προσπαθούσα να το αρνηθώ. Το ότι είμαι αντισημίτης, δε σημαίνει πως θέλω και την εξόντωση τους. Δεν είμαι σαν κι αυτούς.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...