sarantatessera Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να κλειδώνω φακέλους. Για να ανοίξει ένας φάκελος δηλαδή, να πρέπει να βάλεις κωδικό. Έχω ένα το οποίο όμως κλειδώνει ό,τι έχει μέσα στο φάκελο. Αυτό δε με βολεύει, θα προτιμούσα να κλειδώνει όλος ο φάκελος και από τη στιγμή που θα μπαίνει ο κωδικός, να μπορείς να ανοίξεις τα αρχεία που έχει μέσα ελεύθερα. Υπάρχει κάτι τέτοιο;
o_magazatoras Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Anticopy Personal Edition 2009 | 9,1 Mb Without Your Password, Nobody Can Copy Your Files Away! AntiCopy Personal Edition is an useful software that provides complete protection against data theft from personal or laptop computers. Worried about someone stealing your personal documents, or your contact list? With Personal Edition, you are able to prevent the attachment of unauthorized portable storage devices, keep a log of all device use, and ‘whitelist’ your own frequently used devices. AntiCopy Personal edition provides you with the confidence that your computer is shielded from data theft no matter where you are. Τα περαιτέρω σε p.m.
sarantatessera Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δυστυχώς δεν μου το κάνει install, μου λέει: Α program required for this install to complete could not be run. Contact your support personnel or package vendor. Κάνω κάτι λάθος ή μήπως ξέρει κανείς αν υπάρχει τίποτα άλλο, μιας και αυτό δεν γίνεται;
sarantatessera Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Ναι, δεν θέλω να μπαίνουν κάπου σαν σε ένα χρηματοκιβώτιο ας πούμε. Θέλω, όπως είπα και πιο πάνω, με το μόλις κάνω διπλό κλικ στον φάκελο να μου ζητάει έναν κωδικό για να ανοίξει, να τον βάζω και να έχω πρόσβαση στα αρχεία. Υπάρχει κάτι τέτοιο;
ss13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Χρειάζομαι ένα πρόγραμμα με το οποίο να μπορώ να κλειδώνω φακέλους. Για να ανοίξει ένας φάκελος δηλαδή, να πρέπει να βάλεις κωδικό. Έχω ένα το οποίο όμως κλειδώνει ό,τι έχει μέσα στο φάκελο. Αυτό δε με βολεύει, θα προτιμούσα να κλειδώνει όλος ο φάκελος και από τη στιγμή που θα μπαίνει ο κωδικός, να μπορείς να ανοίξεις τα αρχεία που έχει μέσα ελεύθερα. Υπάρχει κάτι τέτοιο; http://www.axantum.com/AxCrypt/
xalva Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 δοκιμασε το dirLock http://www.softpedia.com/progDownload/dirLock-Download-24203.html
sarantatessera Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Μάλλον δεν υπάρχει αυτό που ακριβώς θέλω, ε; Το dirlock δεν μπορώ να το λειτουργήσω, μου βγάζει error
micos000 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δημοσ. 8 Μαΐου 2009 Δες το Virtual Flash Drive και το Folder Protector. Εννοείτε ότι τα πειράματα που κάνεις, θα τα κάνεις σε έναν προσωρινό φάκελο με άσχετα αρχεία και όταν αποφασίσεις να κλειδώσεις κάποια ευαίσθητα αρχεία θα κρατήσεις κάποιο backup και σε ένα στικάκι και σε ένα συμπιεσμένο και κλειδωμένο αρχείο rar ή zip και ίσως και σε κάποιο cd/dvd.
jamespr Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Δημοσ. 9 Μαΐου 2009 Για ρίξε μία ματιά στο MIcrosoft private folder... Απλό ελαφρύ χωρίς κανένα πρόβλμα σε όλα τα pc που έχω βάλει. Αν θέλεις στείλε p.m. και στο στέλνω είναι πολύ μικρό Να περνάς καλά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.