Προς το περιεχόμενο

Αποστολές από ebay!!!

pagratios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδιά έχω παραγγείλει όλα τα remastered dvd του dragonballz και περιμένω να μου έρθουν με airmail. Τα περιμένω στα μέσα μαίου. Αλλά δεν έβαλα συστημένο. Τί να κάνω τώρα για να μην χαθούν από τα ΕΛΤΑ? Να πάω στο κατάστημα να τους πω ότι περιμένω ένα δέμα και μπλα μπλα μπλα?

Δημοσ.
Κάποιος είχε πει ότι πήρε κάτι μπαταρίες από το ebay ποιες πήρε και πως του φαίνονται?

εγω πηρα για το nokia e66 οχι γνησια , καλη ειναι κραταει οσο και η γνησια οπως την ειδα . Μια εβδομαδα την εχω. Ειχε και φορτιστη μαζι για φορτιση απο Pc

Δημοσ.

Ρε μπατμαν απ' τον πόντο(batmanides... ντααα!), τι σύστημα είναι αυτό;

Αν δεν παίρνεις κάθε τόσο τηλέφωνο, να τους πρήξεις, μπορεί κάλλιστα το δέμα σου να γυρίσει πίσω με ένδειξη ελλιπούς διεύθυνσης. Καλή πατέντα πάντως, αν και εκνευριστική, τουλάχιστον για αυτόν που σηκώνει τηλέφωνα στο ταχυδρομείο!

Μα τι τσόγλανοι κυκλοφορούν... να σου κλέβουν το δέμα σου... Έτσι και πιάσω ποτέ κανένα... αυτοδικία.

Δημοσ.

Έχω παραγγείλει ένα μελανακι HP απο αγγία. Εχουν περάσει 15 εργασιμες μερες. Η πωλητρια μου ειπε οτι το έστειλε και έχει και την απόδειξη. Συνηθως τα μελανακια μου τα αφήναν στην πορτα της οικοδομής μέσα. Κινδυνος να το εκλεψε καποιοσ μηδαμηνός. Μόνο ο ταχυδρόμος αν το καβάτζοσε. Να περιμένω κιαλλο? Να πάω από ταχυδρομείο. Ο πωλητής έχει buyer safer, μπορώ να αποζημιωθώ από αυτο για απώλεια? Ή είναι τελειωμένη υπόθεση ότι έχασα τα λεφτάκια μου? Για να αποζημιωθώ πρέπει να ανοίξω case στο center? Προσοχή, η πωλήτρια έχει απόδειξη αποστολής.

Χιλια ευχαριστώ για κάθε σας απάντηση.

Δημοσ.
εγω πηρα για το nokia e66 οχι γνησια , καλη ειναι κραταει οσο και η γνησια οπως την ειδα . Μια εβδομαδα την εχω. Ειχε και φορτιστη μαζι για φορτιση απο Pc

Ποια μπαταρία πήρες?

Δημοσ.

Πάντως για το θέμα με συστημένα, έχω στείλει σε κάποιες εταιρίες να ρωτήσω και δεν καταδέχτηκαν να απαντήσουν καν. Δεν πειράζει. Έχει και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, έστω και λίγο αρμυρότερα.

Δημοσ.
Έγω για μία κολόνια που είχα πάρει έκανε 6-7 μέρες!Στείλε τους μνμ!

Τους έγραψα και μου απαντήσανε ότι ήταν κλειστοί 2 εβδομάδες για το Πάσχα τους.

Δημοσ.
Έχει παραγγείλει κανείς πότε από ebay, ας πούμε κονσόλα!! Θα υπάρχει κανένα πρόβλημα με το τελωνείο??

Αν παραγγείλεις από ευρωπαϊκό ebay δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Το μονο πρόβλημα σου θα είναι ότι τα μεταφορικά θα είναι αρκετά ακριβά γιατί θα αναγκαστείς να το ασφαλίσεις κιόλας σε περίπτωση που συμβεί κάτι...

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 11:22 ----------

Έχω παραγγείλει ένα μελανακι HP απο αγγία. Εχουν περάσει 15 εργασιμες μερες. Η πωλητρια μου ειπε οτι το έστειλε και έχει και την απόδειξη. Συνηθως τα μελανακια μου τα αφήναν στην πορτα της οικοδομής μέσα. Κινδυνος να το εκλεψε καποιοσ μηδαμηνός. Μόνο ο ταχυδρόμος αν το καβάτζοσε. Να περιμένω κιαλλο? Να πάω από ταχυδρομείο. Ο πωλητής έχει buyer safer, μπορώ να αποζημιωθώ από αυτο για απώλεια? Ή είναι τελειωμένη υπόθεση ότι έχασα τα λεφτάκια μου? Για να αποζημιωθώ πρέπει να ανοίξω case στο center? Προσοχή, η πωλήτρια έχει απόδειξη αποστολής.

Χιλια ευχαριστώ για κάθε σας απάντηση.

Καμια φορα αργούν τα δέματα από αγγλία για ανεξήγητους λόγους.. Περίμενε μερικές μέρες ακόμα και μετά προσπάθησε να επικοινωνήσεις με τον πωλητή και να του εξηγήσεις. Μερικές φορες σου επιστρέφονται τα χρήματα όταν δεν έχεις στείλει μέσω signed for.. Απλά να ξέρεις ότι έχεις 40 μέρες για να ανοίξεις dispute από την ημερα αγοράς...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...