Tilemaxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Θα μπορούσα να γράψω κανα σεντόνι σαν τον geovard, αλλά θα σου κάνω μια απλή ερώτηση. Ποιος από τους δύο μας πιστεύεις ότι έχει το πάνω χέρι στο φετινό πρωτάθλημα? Ο ολυμπιακός του νέου(ανεπιθύμητου) προπονητή, της νέας ομάδας, των πολλών μεταγραφών, της νέας αρχής να το πω απλά, ή ο Παναθηναικός της δουλεμένης και σεταρισμένης ομάδας που ήδη ανέβηκε ένα σκαλοπατάκι στην επίθεση από πέρυσι, και ευελπιστούμε να ανέβει και στην άμυνα? Θέλεις την γνώμη μου; Δεν υπάρχουν προγνωστικά. Ειδικά για φέτος το πράγμα είναι 50-50.
alexis333 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Θα μπορούσα να γράψω κανα σεντόνι σαν τον geovard, αλλά θα σου κάνω μια απλή ερώτηση. Ποιος από τους δύο μας πιστεύεις ότι έχει το πάνω χέρι στο φετινό πρωτάθλημα? Ο ολυμπιακός του νέου(ανεπιθύμητου) προπονητή, της νέας ομάδας, των πολλών μεταγραφών, της νέας αρχής να το πω απλά, ή ο Παναθηναικός της δουλεμένης και σεταρισμένης ομάδας που ήδη ανέβηκε ένα σκαλοπατάκι στην επίθεση από πέρυσι, και ευελπιστούμε να ανέβει και στην άμυνα? Ενταξει εχεις ετοιμη ομαδα .... Δεν αμφιβαλω ... Αλλα δε μπορεις να μου πεις να μη ονειρευομαι πρωταθλημα με τους παιχτες που πηρα και που προκειται να παρω .... Απλα εχεις ετοιμη ομαδα και σαφως περισσοτερες πιθανοτητες ... ΑΛΛΑ εσυ με την πρωτη στραβη δε ξερω τι θα γινει εκει με τον κοσμο και τον Τζιγγερ ... Μην αρχισουν οι παλιες μιζεριες παλι μονο ...
SlimData Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση και να μου απαντήσετε ειλικρινά, αν μπορείτε. Τον ξέρατε καλά τον Μπουμσονγκ όλοι και τον θεωρούσατε παλτό και γκαφατζή από πριν Ή προέκυψε αυτή η γνώμη μετά τα βιντεάκια του youtube?? Ρητορική η ερώτηση μου... Μετά κατηγορείται αυτούς που σας έφερναν παίκτες από youtube scouting...
Tilemaxx Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση και να μου απαντήσετε ειλικρινά, αν μπορείτε.Τον ξέρατε καλά τον Μπουμσονγκ όλοι και τον θεωρούσατε παλτό και γκαφατζή από πριν Ή προέκυψε αυτή η γνώμη μετά τα βιντεάκια του youtube?? Ρητορική η ερώτηση μου... Μετά κατηγορείται αυτούς που σας έφερναν παίκτες από youtube scouting... Γνωστό παλτό ο Μπούμσογκ.
alexis333 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση και να μου απαντήσετε ειλικρινά, αν μπορείτε.Τον ξέρατε καλά τον Μπουμσονγκ όλοι και τον θεωρούσατε παλτό και γκαφατζή από πριν Ή προέκυψε αυτή η γνώμη μετά τα βιντεάκια του youtube?? Ρητορική η ερώτηση μου... Μετά κατηγορείται αυτούς που σας έφερναν παίκτες από youtube scouting... Ενταξει αντικειμενικα τωρα ειναι καλυτερος απο αυτους που εχεις ... Εχει παιξει και σε μεγαλυτερα πρωταθληματα ... Αλλα στη γκελα ειναι λιγο συνιθησμενος... Αυτο εχω γραψει πριν λιγο στο insomnia για το Μπουμσον... Ενταξει περα απο τις γκελες που εχει κανει στην καριερα του ο Μπουμσονγκ εχει και καποιες σεζον σε μεγαλα πρωταθληματα οπως το αγγλικο ας πουμε ....Εδω Ελλαδα μπορει να μη κανει τοσες γκελες γιατι το επιπεδο ειναι πιο χαμηλο οπως και να το κανουμε ....
Dropsreef Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση και να μου απαντήσετε ειλικρινά, αν μπορείτε.Τον ξέρατε καλά τον Μπουμσονγκ όλοι και τον θεωρούσατε παλτό και γκαφατζή από πριν Ή προέκυψε αυτή η γνώμη μετά τα βιντεάκια του youtube?? Ρητορική η ερώτηση μου... Όταν ακους για Γκαλάς και σου σκάει Μπουμσονγκ τι γνώμη μπορείς να σχηματίσεις? Οταν αντιστοιχα ακους για Γκατούζο και σκασει κανενας Τζιωλης για ΒΑΣΙΚΟΣ(γιατι για παγκο δεν με χαλαει καθόλου αν υπολογίσουμε οτι περυσι έπαιζα με τον Στολτιδη) τι γνώμη μπορείς να σχηματίσεις..... Εδω ο άλλος εχει κανει πληρη αναλυση του φετινου ομλυμπιακου ρε χωρις να εχει δει κανεναν αγωνα ο Μπουμσονγκ σε πειραξε?
alexis333 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Όταν ακους για Γκαλάς και σου σκάει Μπουμσονγκ τι γνώμη μπορείς να σχηματίσεις?Οταν αντιστοιχα ακους για Γκατούζο και σκασει κανενας Τζιωλης για ΒΑΣΙΚΟΣ(γιατι για παγκο δεν με χαλαει καθόλου αν υπολογίσουμε οτι περυσι έπαιζα με τον Στολτιδη) τι γνώμη μπορείς να σχηματίσεις..... Εδω ο άλλος εχει κανει πληρη αναλυση του φετινου ομλυμπιακου ρε χωρις να εχει δει κανεναν αγωνα ο Μπουμσονγκ σε πειραξε? Αυτο ξαναπεστο ... Μας εβαζε το Μαρεσκα δεκαρι ....
Linus_21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Θέλεις την γνώμη μου; Δεν υπάρχουν προγνωστικά. Ειδικά για φέτος το πράγμα είναι 50-50. Αν δεν συμμαζέψουμε την άμυνα και εγώ κάπου εκεί τα βλέπω τα ποσοστά. ΑΛΛΑ εσυ με την πρωτη στραβη δε ξερω τι θα γινει εκει με τον κοσμο και τον Τζιγγερ ... Μην αρχισουν οι παλιες μιζεριες παλι μονο ... Δεν σου φαίνεται κάπως να ευελπιστείς να γίνει καμιά στραβή με οπαδούς, γλάστρες και μεγαλομετόχους, ώστε να επωφεληθείς? Πρόσεξε δεν λέω ότι αν γίνει καμια στραβή δεν θα αποπροσανατολιστεί η ομάδα οπότε θα επωφεληθείτε άμεσα, αλλά να ξεκινάει ο βασικός αντίπαλος με το μυαλό στα διοιηκητικά μας βαράει άσχημα για εσάς.
alexis333 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Αν δεν συμμαζέψουμε την άμυνα και εγώ κάπου εκεί τα βλέπω τα ποσοστά. Δεν σου φαίνεται κάπως να ευελπιστείς να γίνει καμιά στραβή με οπαδούς γλάστρες και μεγαλομετόχους, ώστε να επωφεληθείς? Πρόσεξε δεν λέω ότι αν γίνει καμια στραβή δεν θα αποπροσανατολιστεί η ομάδα οπότε θα επωφεληθείτε άμεσα, αλλά να ξεκινάει ο βασικός αντίπαλος με το μυαλό στα διοιηκητικά μας βαράει άσχημα για εσάς. Εγω σου λεω τα δεδομενα που υπαρχουν ... Καμια προσδοκια μου δεν ειναι να επωφεληθω απο τα διοικητικα σας .... Αλλα αν ερθει κατι τετοιο δε θα πω οχι ...
Dropsreef Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Ποιος από τους δύο μας πιστεύεις ότι έχει το πάνω χέρι στο φετινό πρωτάθλημα? Ο ολυμπιακός του νέου(ανεπιθύμητου) προπονητή, της νέας ομάδας, των πολλών μεταγραφών, της νέας αρχής να το πω απλά, ή ο Παναθηναικός της δουλεμένης και σεταρισμένης ομάδας που ήδη ανέβηκε ένα σκαλοπατάκι στην επίθεση από πέρυσι, και ευελπιστούμε να ανέβει και στην άμυνα? 1.Σχετικά με τον ανεπιθυμητο προπονητη θα σου θυμίσω δηλώσεις Γιαννακοπουλαιων περι Νιομπλια 2.Αυτη τη στιγμή στον Ολυμπιακό επικρατεί απόλυτη ηρεμία και ένα στραβό αποτέλεσμα ίσως να μην σημαίνει και τίποτα καθως ο κοσμος βλεπει μια νεα διοικηση που προσπαθει για το καλυτερο.Αντιθετως ο Παναθηναικος ειναι ενα καζάνι που βράζει και με την πρωτη στραβή προβλέπονται απειρες στιγμές γελιου 3.Το μεγάλο σου οπλο περυσι ηταν η φυσική σου κατάσταση και ολοι ξέρουμε που οφείλεται αυτό.Εισαι τόσο βεβαιος οτι φέτος θα παρουσιασεις την ίδια εικόνα? 4.Περυσι έπαιζα με Λεοναρντο και Γκαλιτσιο στα άκρα και φετος παιζω με Ρομενταλ και Ριερα.Περυσι κατεληξα να παιζω με Στολτιδη επιθετικό χαφ και φετος έχω Ιμπαγασα.Περυσι έπαιζα με Μαρέσκα αμυντικό χαφ φετος ενδεχομένως να παίζω με έναν ποιοτικότερο παιχτη..... 5.Η μεταγραφική περίοδος λήγει στις 31/8.Ο Τζιγγερ ξέρουμε ποιος είναι.Ο ΜΑρινάκης εχει ανοιξει την κάνουλα και ρεει το χρημα αφθονο.Οπότε καλο ειναι να περιμένουμε μεχρι να τελειωσει η μεταγραφική περίοδο Ολα αυτα λοιπον δεν μου επιτρεπουν να αισιοδοξω πως φετος ο τιτλος θα καταλήξει στην ομάδα μου.....? Πρόσεξε δεν λέω ότι αν γίνει καμια στραβή δεν θα αποπροσανατολιστεί η ομάδα οπότε θα επωφεληθείτε άμεσα, αλλά να ξεκινάει ο βασικός αντίπαλος με το μυαλό στα διοιηκητικά μας βαράει άσχημα για εσάς. Το μυαλό μας δεν ειναι στο ποτε θα κάνετε τη στραβη για να επωφεληθούμε αλλα ειναι μια παράμετρος την οποια δεν μπορούμε να αγνοήσουμε
Linus_21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Πόσος καιρός έχει περάσει από τις δηλώσεις των ψηλών? Και απ'ότι καταλαβαίνω τώρα τελευταία μάλλον κάτι έχουν ψιλιαστεί και έχουν συμμαζευτεί, γιατί θα πεφτε πολύ ντομάτα στο κλειστό. Μακάρι να δουλέψει σωστά η ομάδα μας, να αποδώσει τα προσδοκόμενα, και ας είναι τα διοιηκητικά το μόνο πρόβλημά της. Όσο σίγουρος είσαι εσύ, ότι οι παίχτες δεν θα σωριάζονται κάτω από τους μυικούς τραυματισμούς όπως πέρυσι. Θα φανούν στο γήπεδο, όλοι τους. Ακούγονται πολλά τελευταία, για αυτόν τον περίφημο Αύγουστο. Αναμένουμε.
Dropsreef Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Η φραση παντως του johny "ενδεχομένως να μπορέσεις να χτυπήσεις τον Παναθηναικο" σε απλα ελληνικά σημαινει οτι ο Παναθηναικος αυτη τη στιγμή εχει περισσότερες πιθανότητες εναντι του Ολυμπιακού.....(αφου βεβαια μας αραδιασε αν ερθει ο Γκατουζο,αν πιασουν οι μεταγραφες αν δεν γινει καμια στραβη) Με το ίδιο σκεπτικό μπορω να και εγω να ρωτήσω απο που πηγάζει αυτη η αισιοδοξία οταν βλεπεις τον αντιπαλο( δηλαδη τον Ολυμπιακό) να ενισχύεται σημαντικά.....
Linus_21 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Η φραση παντως του johny "ενδεχομένως να μπορέσεις να χτυπήσεις τον Παναθηναικο" σε απλα ελληνικά σημαινει οτι ο Παναθηναικος αυτη τη στιγμή εχει περισσότερες πιθανότητες εναντι του Ολυμπιακού.....(αφου βεβαια μας αραδιασε αν ερθει ο Γκατουζο,αν πιασουν οι μεταγραφες αν δεν γινει καμια στραβη) Με το ίδιο σκεπτικό μπορω να και εγω να ρωτήσω απο που πηγάζει αυτη η αισιοδοξία οταν βλεπεις τον αντιπαλο( δηλαδη τον Ολυμπιακό) να ενισχύεται σημαντικά..... Δεν είναι προφανές ότι εσύ πρέπει να χτυπήσεις τον Παναθηναικό? Αυτός δεν κατέκτησε τις κούπες πέρυσι? Αυτός δεν αποδείχθηκε καλύτερός σου? Όλα τα υπόλοιπα που λέμε για τη χρονιά που θα ακολουθήσει είναι υποθέσεις, που μερικοί από μας θα πέσουν μέσα. Δεν ξέρουμε ακόμα ποιοι θα ναι αυτοί. Δεν έχουμε καν τις πρώτες ενδείξεις για την κατάσταση των ομάδων μας. Εγώ είμαι ακόμα στα φιλικά και εσύ αγωνίστηκες με κάποιους τραγικούς. Σ'αρέσει δεν σ'αρέσει έτσι έχει η κατάσταση, μην πέρνεις υποτιμητικά την φράση του.
Dropsreef Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δεν είναι προφανές ότι εσύ πρέπει να χτυπήσεις τον Παναθηναικό? Αυτός δεν κατέκτησε τις κούπες πέρυσι? Αυτός δεν αποδείχθηκε καλύτερός σου? Τι να τις κανετε τις κουπες εσεις ρε? Εσας σας ενδιαφέρουν οι ευρωπαϊκες πορείες.... Άλλωστε με τοση περηφανια μας παρουσιασε αυτο το λατρεμένο βιντεο ο johny why panathinaikos στο οποιο απουσίαζαν οι κουπες καθως κουπες δυστυχως δεν υπάρχουν.....
SlimData Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2010 Είχα ξαναρωτήσει αλλά δεν είχα πάρει απάντηση. Μήπως ξέρει κάποιος αυτός ο "κύριος πρόεδρος" που αρθρογραφεί στον κόκκινο τύπο ποιος είναι??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.