Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε ακουγεται οτι μπορει να φυγει απο Μαλαγα αλλα προς το παρων ειναι μονο φημη. Μεγαλο πισωγυρισμα θα ναι παντως. Αν σκεφτουμε τι παιχταρα ειχαμε περυσι. Απ τον Νιλσεν βεβαια καλυτερος θα ναι.

Sent from my iPhone using Insomnia.app

XAxa ε οχι ρε συ, συγκριση Νιλσεν-Πριντεζη δεν υπαρχει με καμια Κυβερνηση! Κλασεις ανωτερος ο Αυστραλος, και θα το παιξει το μπασκετακι που μπορει..

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια τι διαιτησια ειναι αυτη ως τωρα? θυμομαστε τις παλιες καλες εποχες? :lol:

σε καθε αγγιγμα ή μη αγγιγμα των ατρομητων σε παικτη σας φαουλ. ντροπη.

Δημοσ.

Και ο Ρόμενταλ δεν τραυματίστηκε από τα κλωτσίδια, για ξεκάρφωμα βγήκε.

δνε λεω για αυτο ρε. ξερεις για τι λεω μην κανεις τον ανηξερο.

λεω για ενα φαουλ πχ στο κεντρο που ουτε καν τον ακουμπησε!!! και εδωσε φαουλ, γιαυτα λεω.

Δημοσ.

δνε λεω για αυτο ρε. ξερεις για τι λεω μην κανεις τον ανηξερο.

λεω για ενα φαουλ πχ στο κεντρο που ουτε καν τον ακουμπησε!!! και εδωσε φαουλ, γιαυτα λεω.

Ε για ένα φάουλ κάνεις θέμα; Στο 20λεπτο είμαστε ακόμα, κάτσε να δουμε όλο το ματς και τα λέμε.

Δημοσ.

Ε για ένα φάουλ κάνεις θέμα; Στο 20λεπτο είμαστε ακόμα, κάτσε να δουμε όλο το ματς και τα λέμε.

νταξει στα τετοια μου κιολας δεν εχω προβλημα ας το παρετε εσεις το πρωταθλημα ας το παρουν οι πρασινοι ας το παρει ο Παοκ δεν με νοιαζει καθολου εγω εναν αγωνα καθησα να δω και βλεπω σε 15 λεπτα 3 φαλτσοσφυριγματα και μου τη δινει ρε παιδι μου.

το θεαμα κακο ως τωρα πολυ αργο ποδοσφαιρο αλλα Ελληνικο ποδοσφαιρο τι περιμενω και γω? :lol:

Δημοσ.

ο Ατρομητος καλη ομαδα εκτος εδρας νικησε τον Παοκ με τον Αρη ηταν καλυτερος αν και εχασε με 2 ευκαιριες του Αρη και 2 γκολ και επαιξε ανοικτα παιχνιδια και στα 2. με εσας παιζει λιγο πιο κλειστα αν και ο τροπος που παιζετε τσουκου τσουκου με αργες πασες ε λογικο ειναι να κλεινονται και αυτοι πισω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...