Ozone Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 γει σας θελω να μετατρεπω τα avi(ταινιες που κατευαζω) σε dvd(vob) ευκολα και να προσθετω τους υποτιτλους στην ταινια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Το ίδιο θέμα υπάρχει εδώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2009 γει σαςθελω να μετατρεπω τα avi(ταινιες που κατευαζω) σε dvd(vob) ευκολα και να προσθετω τους υποτιτλους στην ταινια. Επιδη το Post μπορει να σε μπερδέψει σου λέω το εξής. Ενσωματώνεις υπότιτλους με το <Submerge>. Αυτό σου βγάζει ένα αρχείο <.mov> το οποίο το γράφεις σε Dvd με το <iDvd>. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitalogy Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2009 ρε παιδια μπορει καποιος να μου πει καποιος τα βηματα για να ενσωματοσω τους υποτιτλους με το sumberge? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos_k Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 1)Open submerge 2)Open file(πχ avi) 3)Choose srt 4)Save to disk/Export to(iphone, divx, και ενα σωρό άλλα...) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vitalogy Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 1)Open submerge2)Open file(πχ avi) 3)Choose srt 4)Save to disk/Export to(iphone, divx, και ενα σωρό άλλα...) Eυχαριστω. Λοιπον το κανω αυτο και μου βγαζει στην επειφανεια εργασιας ενα αρχειο mov. Aν αυτο τωρα το παρω και το γραψω με το toast (μιας και δεν ξερω πως γινεται με το idvd) θα φαινοντε μετα κανονικα οι υποτιτλοι? Ρωταο γιατι το mov. προσπαθησα να το ανοιξω με quicktime και μετους εβγαζε μισους μαζι με κατι συμβολα, ενω με το movist δεν τους βλεπει καν. Στο enconding τι κωδικοποιηση υποτιτλων πρεπει να διαλεξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 οκ , λοιπον... Οταν το σωζεις στο submerge πατα την επιλογη <<αυτονομο αρχειο>>. Μετα ανοιξε το iDvd και <<open movie>> και Διαλεξε το αρχειο που εσωσες με το Submerge. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 πηγα να κανω μια ταινια με το iDvd αλλα μου εβγαλε οτι ειναι πανω απο 120 λεπτα κ δεν χωραει σε απλο dvd επελεξα χαμηλοτερη ποιοτητα αλλα παλι τπτ, δεν εχει καμια επιλογη να την κανει πιο μικρη?? Την εκανα με το Toast αλλα απο ενα σημειο κ μετα ο ηχος ξεφευγει απο την εικονα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 πηγα να κανω μια ταινια με το iDvd αλλα μου εβγαλε οτι ειναι πανω απο 120 λεπτα κ δεν χωραει σε απλο dvd επελεξα χαμηλοτερη ποιοτητα αλλα παλι τπτ, δεν εχει καμια επιλογη να την κανει πιο μικρη?? Την εκανα με το Toast αλλα απο ενα σημειο κ μετα ο ηχος ξεφευγει απο την εικονα. Βάλε Double Layer δισκάκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsak4 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2009 επειδη εχω καμια 100αρα απλα dvd ελεγα μηπως υπαρχει τροπος να γινει με αυτα. Οσο για double layer δεν θελω να ξαναζησω την εμπειρια που ειχα οταν εψαχνα double layer στην λαρισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.