nekt.naxos Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) γεια σας εχω ενα πολυ σοβαρο προβλημα,ακανα φορματ και ναι ναι δεν εσοσα τιποτα...γκαφα μεγαλη!!!λοιπον και τωρα εχω απελπιστει γιατι εχω δοκιμασει καποια προγραματα recovery αλλα τιποτα.παρακαλω πολυ οποιος ξερει ας με βοηθησει... ευχαριστω εκ των πρωτερων Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου 2009 από nekt.naxos αν είστε μέλος
kingzback Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Το easy recovery professional το δοκιμασες?
nickarmy Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 search and recovery το καλήτερο που έχω χρησιμοποιήσει
Praetorianos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Εγώ έχω χρησιμοποιήσει μόνο το Recover my Files και δεν έχω μέτρο σύγκρισης, αλλά όταν είχα κάνει την ίδια πατάτα κατάφερα και ανέκτησα αρκετά δεδομένα. Μόνο με τις ταινίες είχε πρόβλημα, επιβίωσαν λίγες απ' ότι θυμάμαι.. Κατά τα άλλα, έγγραφα, τραγούδια, φωτογραφίες τα πήγε μια χαρά.
micos000 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Όσα λένε τα παιδιά παραπάνω είναι σωστά, εφόσον δεν έκανες και εγκατάσταση τα windows μετά το format ή δεν έγραψες κάτι από πάνω. Αν το έκανες, η γκάφα είναι πολύ μεγαλύτερη απ' ότι θα ήθελες να είναι.
spyros.cs Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Εξαρτάται τι αξίας δεδομένα έχασες και πόσα θες να δαπανίσεις για την πλήρη αποκατάστασή τους, αφού υπάρχουν και εταιρείες που προσφέρουν ανάλογες υπηρεσίες. Το κόστος βέβαια για ένα οικιακό χρήστη είναι απαγορευτικό.
nrg85 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 ελπίζω να μην έγραψες τίποτα μετά το φορμάτ...μην τον πειράζεις......τρέξε το πρόγραμμα της επιλογης σου για recovery αρχείων και όλα θα γινουν...είχα κανει κι εγώ με κάποιο πρόγραμμα δεν θυμάμαι ποιο και με έσωσε!!!!
fabio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Ειχα κι εγω την ατυχια να χρειαστω αντιστοιχο προγραμμα και μου τα επανεφερε ολα : GetDataBack. Αλλα επειδη το βασικοτερο δεν ειναι το τι προγραμμα θα χρησημοποιησεις αλλα αυτο που λεει ο micos000. Αν γραφτει κατι απο πανω δεν μπορεις να το επαναφερεις (με λογικο τροπο και κοστος) οποτε μεχρι να παρεις πισω ο,τι χρειαζεσαι περιορισε τις εγγραφες στο σκληρο
georgemvg Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Προσπάθησα να κάνω recovery σε ένα λαπτοπ, στο οποίο έγινε format και εγκατάσταση των windows. Βρέθηκαν πάρα πολλά αρχεία, αλλά υπάρχει το εξής πρόβλημα. Όλες οι φωτογραφίες βγάζουν το "no preview available" και το 90% των τραγουδιών, άλλο τίτλο γράφουν και άλλο τραγούδι είναι. Έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι μη αναστρεψιμο, σωστά;
100 010 00 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Προσπάθησα να κάνω recovery σε ένα λαπτοπ, στο οποίο έγινε format και εγκατάσταση των windows. Βρέθηκαν πάρα πολλά αρχεία, αλλά υπάρχει το εξής πρόβλημα. Όλες οι φωτογραφίες βγάζουν το "no preview available" και το 90% των τραγουδιών, άλλο τίτλο γράφουν και άλλο τραγούδι είναι. Έχω την εντύπωση ότι αυτό είναι μη αναστρεψιμο, σωστά; Με ποιο προγραμμα εκανες αυτο το πραγμα?
georgemvg Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2009 Δοκίμασα το ontrack easyrecovery και το power data recovery. Παρόμοια αποτελέσματα, απλά το πρώτο ονόμασε κάποιους φακέλους και δεν ήταν όλοι της μορφής dir#xxx
100 010 00 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Και τα επανεφερες ενω ειχες στησει windows απο πανω?
Ocyrrhoexanthub Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2009 Το καλύτερο και με διαφορά πρόγραμμα για ανάκτηση δεδομένων αυτή τη στιγμή είναι το R-STUDIO 4.6 (network edition) το οποίο υπάρχει στο site http://www.r-tt.com Αν άλλα προγράμματα φτάνουν σε δύσκολες περιπτώσεις πολλαπλών εγγράφων ή format στο 30% επανάκτησης αρχείων, το R-Studio φτάνει ακόμα και σε 90%. Μετά.
georgemvg Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2009 Και τα επανεφερες ενω ειχες στησει windows απο πανω? Ναι, προσπάθησα τουλάχιστον(δεν είναι δικό μου...). Ocyrrhoexanthub, θα προσπαθήσω να το δοκιμάσω και αυτό.
2000cc Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 Δημοσ. 24 Απριλίου 2009 σε αντιστοιχη περιπτωση πηγα το δισκο στη Northwind (http://www.northwind.gr), Θεσσαλονικη. Το κόστος ήταν 250 ευρώ, αλλά μου τα επανέφεραν ολα. Πολύ καλή εταιρία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα