black_widow Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Κακώς ο τεχνικός το έφτιαξε τόσο γρήγορα το pc. Έπρεπε να το είχε κρατήσει ώρες , να έπαιρνε περισπούδαστο ύφος και δε συμμαζεύεται.
aledjo Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Καλά υπάρχει περίπτωση να πάρεις έτσι αβίαστα 10ρικάκι χωρίς να σε μπινελικώσει ο άλλος ? Για να εκτιμήσεις τη δουλειά??! Προσωπικά συνάντησα την περίπτωση 'εκτίμιση ζημιάς' πρίν απο περίπου 4-5 χρόνια όπου ο τεχνικός είχε ελάχιστη ταρίφα τα 20 ευρώ(είχε βάλει μάλιστα και σχετική ταμπελίτσα στο μαγαζί του)! Υποστήριζε ότι απλά και μόνο για κοίταγμα (όχι άνοιγμα) του υπολογιστή στο χώρο του το ελάχιστο που θα πλήρωνες ήταν 20 ευρώπουλα.. Έτσι έγινε και με εμένα μια μέρα που για κάποιο λόγο ο σκληρός του λάπτοπ είχε φτάσει να έχει 10 γίγα ελεύθερο χώρο (ενώ κανονικά είχε καμιά 70αριά) αφού του εξήγησα ακριβώς τι έκανα, άνοιξε το λάπτοπ μπήκε στα appdata/... βρήκε το 'άκυρο' αρχείο και πάτησε το ντελέτε.. Για αυτά τα 4-5 λεπτά που χρειάστηκε ήθελε 20 ευρώ, Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΙΣΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΑΚΑ! (τελικά με παζάρια του έδωσα 10) Απο εκείνη την ημέρα ο γκούγκλης έγινε φίλος μου, όπως και το youtube και για ότι πρόβλημα-απορία έχω, μπορεί να μου πέρνει λίγο παραπάνω αλλά δίνω λύση χωρίς να δώσω 20αρικάκι.. Απλώς ο τυπάς όπως έχασε εμένα απο πελάτη έτσι πιστεύω πως θα έχουν χάσει και τόσοι άλλοι συνάδελφοι του δουλειές... εισαι εντελως OFF και πελατες σαν και σενα κανανε τη μεγαλυτερη ζημια σε αυτη τη δουλεια, μη πω και σε σημειο να κλεινουν επιχειρησεις δημιουργοντας ανεργους....
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 κλασική περίπτωση ελληνα πελατη εισαι φιλε μου! και θα σου εξηγήσω γιατι: ΔΕΝ πλήρωσες το άνοιγμα του λαπτοπ ουτε την πληκτρολόγηση appdata αυτα στα εκανε ΔΩΡΕΑΝ ο ανθρωπος! ΠΛΗΡΩΣΕΣ την γνωση, την εμπειρια του τυπα και την αμεση λυση του προβληματος σου. Διοτι προφανώς εσυ δεν τα κατηχες τοτε για να το φτιαξεις μονος σου! Και το γενικεύω! να πας να πεις στον αρχιτέκτονα: σιγα ρε μ@λ@γα γραμουλες τραβαγες για 20 λεπτα στον οφθαλμίατρο: σιγα ρε μ@λ@κα το μονο που μου εκανες ειναι να με στραβώσεις με τον φακο σου και κατι νουμερα που σου διαβαζα απ τον τοιχο στον δερματολόγο: σιγα ρε μ@λ@κα τα σπυράκια μου κοιταξες και τις ελιες μου και εγραψες σε χαρτι 4 λεξεις για τις αλιφες στον προγραμματιστή: σιγα ρε μ@λ@κα 50€ απο που? στην καρεκλα καθόσουν και παταγες κουμπάκια, και σε μιση ωρα ηταν ετοιμος ο κώδικας Το ΓΑΜΑΤΟ ειναι οτι ΘΑ ΠΑΣ να πεις: στον εργατη που σου εσκαβε ενα 7ωρο, σιγα ρε μ@λ@κα παρε 20€ ολοι ξερουν να σκαβουν! Ολοι οι απο πανω φαγανε σπουδες χρόνων διαβασανε απειρα βιβλια ανταλαξανε αποψεις με αλλους εχουν χρόνια εργασιακή εμπειρία και εχουν φτασει στο γαματο επίπεδο, με μια ματια να αναγνωρίζουν το πρόβλημα και να το αντιμετωπίζουν στο πεντάλεπτο, με την ποιο απλη και ιδανικη λυση! για αυτο λεγοντε αρχιτέκτονες οφθαλμίατροι κτλ γιατι ειναι γαματοι στον τομεα τους! εαν δεν βολεύεσαι με την χρεωση, κανε τα αντιστιχα και φτιαξτο μονος σου! Προς απαντες Ελληνες(αρες) πελατες: Ενας τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών καλείται να επισκευάσει ένα πολυσύνθετο κομπιούτερ σε πολυεθνική εταιρεία, το οποίο αξίζει περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ. Κάθεται μπροστά στην οθόνη, πατάει ένα - δυο πλήκτρα, κουνάει το κεφάλι του, μουρμουράει κάτι και σβήνει τον υπολογιστή. Στη συνέχεια, με ένα πολύ μικρό κατσαβίδι γυρνάει κατά μιάμιση στροφή μία μικροσκοπική βίδα. Υστερα ανοίγει τον υπολογιστή και διαπιστώνει ότι λειτουργεί τέλεια. Ο πρόεδρος της εταιρείας, ικανοποιημένος απόλυτα, προσφέρεται να πληρώσει τον τεχνικό άμεσα. - Πόσα χρωστάω; - 1.000 ευρώ - 1.000; Τόσα λεφτά για λίγα λεπτά δουλειάς; 1.000 ευρώ για να στρίψετε μια βίδα; Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για υπολογιστή 12.000.000, αλλά 1.000 ευρώ μού φαίνονται υπερβολικά. Γι’ αυτό θα πληρώσω μόνο όταν μου στείλετε αναλυτικό λογαριασμό που να δικαιολογεί τέτοια χρέωση. Ο τεχνικός συμφωνεί και φεύγει. Την επόμενη μέρα το πρωί στέλνει το τιμολόγιο, ο πρόεδρος το διαβάζει προσεκτικά και το εξοφλεί αμέσως, χωρίς διαμαρτυρίες. Το τιμολόγιο γράφει: «Παροχές υπηρεσιών: Στρίψιμο βίδας, 1 ευρώ. Γνώση του ποια βίδα ήθελε στρίψιμο, 999 ευρώ» 1
aledjo Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Προσωπικά προχθές πήγα στο γιατρό,μου πονούσε ο λαιμός,αφού του εξήγησα ακριβώς τι νοιώθω,μου λέει κάνε ΑΑΑΑαααααΑΑΑΑΑ και μετά απο 3-4 λεπτά μου λέει φαρυγγιτίδα. Για αυτά τα 3-4 λεπτά που χρειάστηκε ήθελε 50 ευρώ,Ε ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΛΑΚΑ! (τελικά με παζάρια του έδωσα 50) Απλώς ο τυπάς όπως έχασε εμένα απο πελάτη έτσι πιστεύω πως θα έχουν χάσει και τόσοι άλλοι συνάδελφοι του δουλειές... Απατεώνες,μου θύμισε παλιά τους γιατρούς που πήγαινες για εγχείρηση σκωληκοειδίτη και σε ξυπνούσαν στην διάρκεια και σου λεγαν,φακελάκι θα δώσεις ή να σε αφήσω ανοιχτό ; θελω να πιστευω οτι ολο αυτο ειπες ειρωνικα στο φιλο μας για να καταλαβει τι πεταξε ε? edit: καλα καταλαβα
bluesattack Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 To θεμα ειναι οτι η χρεωση της 'εκτιμησης' αλλα και της επισκευης η αλλης παροχης υπηρεσιας πρεπει να ειναι ..εξορθολογισμενη.Στην Ελλαδα πολλες φορες δεν ειναι , γιατι κοιτανε οι περισσοτεροι να σου πιασουν το κωλο.Και δεν κοβουν και αποδειξη για αυτο.Κακα τα ψεμματα αυτο αγγιζει συχνα τα ορια της προκλησης και του θρασους Προς απαντες Ελληνες(αρες) πελατες: Ενας τεχνικός ηλεκτρονικών υπολογιστών καλείται να επισκευάσει ένα πολυσύνθετο κομπιούτερ σε πολυεθνική εταιρεία, το οποίο αξίζει περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ. Κάθεται μπροστά στην οθόνη, πατάει ένα - δυο πλήκτρα, κουνάει το κεφάλι του, μουρμουράει κάτι και σβήνει τον υπολογιστή. Στη συνέχεια, με ένα πολύ μικρό κατσαβίδι γυρνάει κατά μιάμιση στροφή μία μικροσκοπική βίδα. Υστερα ανοίγει τον υπολογιστή και διαπιστώνει ότι λειτουργεί τέλεια. Ο πρόεδρος της εταιρείας, ικανοποιημένος απόλυτα, προσφέρεται να πληρώσει τον τεχνικό άμεσα. - Πόσα χρωστάω; - 1.000 ευρώ - 1.000; Τόσα λεφτά για λίγα λεπτά δουλειάς; 1.000 ευρώ για να στρίψετε μια βίδα; Καταλαβαίνω ότι πρόκειται για υπολογιστή 12.000.000, αλλά 1.000 ευρώ μού φαίνονται υπερβολικά. Γι’ αυτό θα πληρώσω μόνο όταν μου στείλετε αναλυτικό λογαριασμό που να δικαιολογεί τέτοια χρέωση. Ο τεχνικός συμφωνεί και φεύγει. Την επόμενη μέρα το πρωί στέλνει το τιμολόγιο, ο πρόεδρος το διαβάζει προσεκτικά και το εξοφλεί αμέσως, χωρίς διαμαρτυρίες. Το τιμολόγιο γράφει: «Παροχές υπηρεσιών: Στρίψιμο βίδας, 1 ευρώ. Γνώση του ποια βίδα ήθελε στρίψιμο, 999 ευρώ» Πχ .Αυτος θα μπορουσε να ειναι ενας Ελληνα(ρα)ς τεχνικος που εχει αναγαγει το στριψιμο της βιδας (αρα και την χρεωση αυτου) σε ..εγχειρηση ανοιχτης καρδιας .Και προσπαθει να πεισει με υφος χιλιων καρδιναλιων τους <ιθαγενεις> (οπως νομιζει) οτι αν δεν ηταν αυτος, ο ασθενης θα απεβιωνε , πιθανοτατα δε οτι θα ερχοταν και η συντελεια του κοσμου.
agent_smith Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 To θεμα ειναι οτι η χρεωση της 'εκτιμησης' αλλα και της επισκευης η αλλης παροχης υπηρεσιας πρεπει να ειναι ..εξορθολογισμενη.Στην Ελλαδα πολλες φορες δεν ειναι , γιατι κοιτανε οι περισσοτεροι να σου πιασουν το κωλο.Και δεν κοβουν και αποδειξη για αυτο.Κακα τα ψεμματα αυτο αγγιζει συχνα τα ορια της προκλησης και του θρασους Πχ .Αυτος θα μπορουσε να ειναι ενας Ελληνα(ρα)ς τεχνικος που εχει αναγαγει το στριψιμο της βιδας (αρα και την χρεωση αυτου) σε ..εγχειρηση ανοιχτης καρδιας .Και προσπαθει να πεισει με υφος χιλιων καρδιναλιων τους ιθαγενεις οτι αν δεν ηταν αυτος, ο ασθενης θα απεβιωνε , πιθανοτατα δε οτι θα ερχοταν και η συντελεια του κοσμου. οκ λοιπων ας το παρουμε αλλιως. Το κουρεμα ειναι λογικο να κοστιζει 15-18€; αν κουρεψει 20 πελατες εχει βγαλει σε μια μερα απο 300 εως 360 για το τιποτα.
bluesattack Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 οκ λοιπων ας το παρουμε αλλιως. Το κουρεμα ειναι λογικο να κοστιζει 15-18€; αν κουρεψει 20 πελατες εχει βγαλει σε μια μερα απο 300 εως 360 για το τιποτα. Εγω πληρωνω 12 Ε .(ψιλοτσιμπημενο θα το ελεγα ) Αρχισαν οι συγκρισεις με το πιθανοτατα ευκολο κερδος αλλων επιχειρησεων τωρα , αρα και η δικαιολογηση οποιαδηποτε υπερβολικης χρεωσης ? ' αφου ο καφες ,που στοιχιζει μερικα λεπτα τον πληρωνεις 3-5 Ε εγω γιατι να μην σου χρεωσω το στριψιμο της βιδας 100 ? ' Σωστα ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 To θεμα ειναι οτι η χρεωση της 'εκτιμησης' αλλα και της επισκευης η αλλης παροχης υπηρεσιας πρεπει να ειναι ..εξορθολογισμενη.Στην Ελλαδα πολλες φορες δεν ειναι , γιατι κοιτανε οι περισσοτεροι να σου πιασουν το κωλο.Και δεν κοβουν και αποδειξη για αυτο.Κακα τα ψεμματα αυτο αγγιζει συχνα τα ορια της προκλησης και του θρασους Πχ .Αυτος θα μπορουσε να ειναι ενας Ελληνα(ρα)ς τεχνικος που εχει αναγαγει το στριψιμο της βιδας (αρα και την χρεωση αυτου) σε ..εγχειρηση ανοιχτης καρδιας .Και προσπαθει να πεισει με υφος χιλιων καρδιναλιων τους ιθαγενεις οτι αν δεν ηταν αυτος, ο ασθενης θα απεβιωνε , πιθανοτατα δε οτι θα ερχοταν και η συντελεια του κοσμου. Λυπαμαι που δεν καταλαβες το παραδειγμα. Ακριβως αυτο λεμε. Η ολη υποθεση δεν ειναι οτι εστριψε μια βιδα, αλλα οτι καταλαβε οτι πρεπει να στριψει τη βιδα για να φτιαξει το pc. Το οποιο "καταλαβε" μπορει να σημαινει: εμπειρια ετων, δουλεια και ιδρωτας ετων, διαβασμα ωρων κλπ. Αν λοιπον ολοι ξερουν να στριψουν τη βιδα, ας μη φωναζουν τεχνικο. Να πιανουν κατσαβιδι να στριβουν τη βιδα και να μην εχουν και προβλημα χρεωσης απο τεχνικο-απατεωνα που πουλαει εξυπναδα. *Αφου ομως δεν εχουν ιδεα να το φτιαξουν και χρειαζονται τη βοηθεια του τεχνικου, σημαινει οτι χρειαζονται τη γνωση και την ειδικευση του. Την οποια αν ο πελατης δεν ειναι Ελληνα(ρας) την πληρωνει με συνοπτικες διαδικασιες. Αν ειναι Ελληνας, αρχιζει τις κλασικες κουτοπονηριες, κατοπιν εορτης και εκ του ασφαλους πλεον (αφου φτιαχτηκε το pc του, για το οποιο μεχρι προτινος βαραγε ενεσεις επειδη δε μπορουσε να μπει facebook): "Σωπα ρε φιλαρακι που θα μου παρεις 20 ευρω επειδη εστριψες μια βιδα. Λες και τι εκανες, μας δουλευεις?"
bluesattack Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Λυπαμαι που δεν καταλαβες το παραδειγμα. Ακριβως αυτο λεμε. Η ολη υποθεση δεν ειναι οτι εστριψε μια βιδα, αλλα οτι καταλαβε οτι πρεπει να στριψει τη βιδα για να φτιαξει το pc. Το οποιο "καταλαβε" μπορει να σημαινει: εμπειρια ετων, δουλεια και ιδρωτας ετων, διαβασμα ωρων κλπ. Αν λοιπον ολοι ξερουν να στριψουν τη βιδα, ας μη φωναζουν τεχνικο. Να πιανουν κατσαβιδι να στριβουν τη βιδα και να μην εχουν και προβλημα χρεωσης απο τεχνικο-απατεωνα που πουλαει εξυπναδα. *Αφου ομως δεν εχουν ιδεα να το φτιαξουν και χρειαζονται τη βοηθεια του τεχνικου, σημαινει οτι χρειαζονται τη γνωση και την ειδικευση του. Την οποια αν ο πελατης δεν ειναι Ελληνα(ρας) την πληρωνει με συνοπτικες διαδικασιες. Αν ειναι Ελληνας, αρχιζει τις κλασικες κουτοπονηριες, κατοπιν εορτης και εκ του ασφαλους πλεον (αφου φτιαχτηκε το pc του, για το οποιο μεχρι προτινος βαραγε ενεσεις επειδη δε μπορουσε να μπει facebook): "Σωπα ρε φιλαρακι που θα μου παρεις 20 ευρω επειδη εστριψες μια βιδα. Λες και τι εκανες, μας δουλευεις?" Μα το καταλαβα το παραδειγμα .Αν πχ εκλεινε το με την χρεωση των 50 Ε ισως δεν διαμαρτυρομουν. Εγω φταιω που τον εβαλες να ζητησει...1000 ε ? (προσθετοντας οτι ο υπολογιστης ειναι πανακριβος) Μπορει το παραδειγμα να ειναι..χιουμοριστικο αλλα πολυ φοβαμαι οτι αλλο τοσο σοβαρα το βλεπουν -αλλα και το πραττουν- ορισμενοι ''επαγγελματιες''.
agent_smith Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Εγω πληρωνω 12 Ε .(ψιλοτσιμπημενο θα το ελεγα ) Αρχισαν οι συγκρισεις με το πιθανοτατα ευκολο κερδος αλλων επιχειρησεων τωρα , αρα και η δικαιολογηση οποιαδηποτε υπερβολικης χρεωσης ? ' αφου ο καφες ,που στοιχιζει μερικα λεπτα τον πληρωνεις 3-5 Ε εγω γιατι να μην σου χρεωσω το στριψιμο της βιδας 100 ? ' Σωστα ? ναι γιατι ο καθενας πουλαει τεχνη εκι θελω να καταληξω. αν οι τιμες δεν ειναι λογικες η δεν σου αρεσουν φευγεις. κυριος προς τους αλλους απευθυνομαι οχι στην αποψη σου.
bluesattack Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 ναι γιατι ο καθενας πουλαει τεχνη εκι θελω να καταληξω. αν οι τιμες δεν ειναι λογικες φευγεις. Αχα .Αλλο ενα κακο της ελληνικης πραγματικοτητας .Εχουμε αναγαγει τα παντα σε ''τεχνη'' , και συχνα αγανακτουμε οταν ο πελατης αντιμετωπιζει το 'στριψιμο μιας βιδας' με πιο..πεζο τροπο.Με το τελευταιο συμφωνω.Ελα ομως που ειναι και αυτοι που διαμαρτυρονται(οι τεχνικοι).Που οι ιδιοι φωναζουν για το αποτυχημενο επαγγελμα Μηπως καπου δεν το βλεπουν οπως θα επρεπε ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μα το καταλαβα το παραδειγμα .Αν πχ εκλεινε το με την χρεωση των 50 Ε ισως δεν διαμαρτυρομουν. Εγω φταιω που τον εβαλες να ζητησει...1000 ε ? (προσθετοντας οτι ο υπολογιστης ειναι πανακριβος) Μπορει το παραδειγμα να ειναι..χιουμοριστικο αλλα πολυ φοβαμαι οτι αλλο τοσο σοβαρα το βλεπουν -αλλα και το πραττουν- ορισμενοι ''επαγγελματιες''. Υπολογιστης 12.000.000 σημαινει (λογικα) και απειρη εξειδικευση. Εξου και τα 1000Ε. Σε ενα home pc οπου η εξειδικευση δεν ειναι και τοσο μεγαλη, τοτε το στριψιμο βιδας θα χρεωθει 20/25Ε ας πουμε. Αν δεν χρειαζοταν καθολου εξειδικευση στο στριψιμο βιδας, τοτε θα το εκανε μονος του ο πελατης, και ΤΟΤΕ δε θα πληρωνε. Οπως πχ οταν αλλαζει μια λαμπα στο πορτατιφ. Αλλα αμα δε ξερεις να αλλαξεις τη λαμπα και θες τεχνικο, ε θα πληρωσεις. Δε γινεται να απαιτησεις να μη χρεωθεις επειδη "απλα ηρθε να στριψει μια λαμπα". Ε καντο εσυ τοτε!
bluesattack Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Υπολογιστης 12.000.000 σημαινει και απειρη εξειδικευση. Εξου και τα 1000Ε. Ποιος τα λεει αυτα ? Αληθεια , τα πιστευετε αυτα ? Τοτε να χρεωνεται και το αλλαγμα των λαδιων σε ενα ακριβο σπορ αυτοκινητο 1000 Ε.
agent_smith Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ποιος τα λεει αυτα ? Αληθεια , τα πιστευετε αυτα ? Τοτε να χρεωνεται και το αλλαγμα των λαδιων σε ενα ακριβο σπορ αυτοκινητο 1000 Ε. γιατι στο σερβις τις μερσεντες πληρωνεις τα ιδια με της φιατ;
aledjo Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 οκ λοιπων ας το παρουμε αλλιως. Το κουρεμα ειναι λογικο να κοστιζει 15-18€; αν κουρεψει 20 πελατες εχει βγαλει σε μια μερα απο 300 εως 360 για το τιποτα. αυτο μπορω να το συνεχισω παραπερα με αλλους επαγγελματιες το κουρεμα εχει τα καλα οτι οι πελατες ειναι τακτικοι! δηλαδη δε περιμενουν ΑΝ χαλασουν τα μαλια τους (αν χαλασει το pc τους). ειναι δεδομενο οτι θα μακρινουν τα μαλλια τους και ο πελατης ειναι στανταρ! στο pc πρεπει να ευχεσαι να χαλασει για να σε ξαναφωναξει, ενω ο κουρεας οχι. υλικο! στα pc εχεις εμπορευμα! το οποιο απαιτει μεταφορα, προσοχη μη χαλασει, μη σου πεσει κατω και πολλα ακομα... στα μαλλια τι εχεις? απολυτος τιποτα. δε μεταχειριζεσαι τιποτα... γνωση. ενταξει αμα ξερει καποιος να κουρευει, ΞΕΡΕΙ. δε προκειτε ποτε να βρεθει σε κατασταση που να μη ξερει τη λυση του "προβληματος", ουτε να ενημερωνεται για νεες εκδοσεις... ΑΛΛΑ θα πω για αλλους επαγγελματιες ακομα πιο "ευκολες" δουλειες. ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ! εχει ολα τα καλα του κουρεα ΣΥΝ οτι ο πελατης ειναι πολυ πιο τακτικος. στο κουρεα παει πχ μια φορα το διμηνο. στο παιδι κανει μαθηματα 2-3 φορες τη βδομαδα! δηλαδη, οτι ξερει, ξερει! δε βγαινουν καθε μερα καινουργια μαθηματικα, αγγλικα κτλ κτλ. οτι εμαθε πριν 10 χρονια, τα ιδια "εργαλεια" χρησιμοποιει και σημερα. δε αλλαξε κατι. δεν εχει υλικο... δε μεταφερει τιποτα. εχει εξοδα μετακινησης αλλα μιλαμε για σχεδον καθε μερα και οχι οποτε τυχει. αν τα συγκρινουμε αυτα τα 3 εχουμε και λεμε ΕΝΑΣ επαγγελματιας απο εναν πελατη μεσα σε 2 μηνες κουρεας = τον εχει στανταρ 1 φορα το διμηνο = 15/διμηνο ιδιαιτερα = τον εχει 2 2ωρα τη βδομαδα, 8 φορες το μηνα, 16ωρες = 16 * 20 = 320 * 2μηνες = 640ευρω! τεχνικος pc = ΑΝ του χαλασει, τι θα του χαλασει, ποσες φορες θα του χαλασει. μπορει να μη τον χρειαστει ποτε = 0 ευρω αλλα στη καλυτερη περιπτωση ποσα λεφτα μπορει να παρει? για φορματ? για στησιμο νεου pc? ποσα θα παρει? 50? 100? ανα δυμηνο???? με ΤΙΠΟΤΑ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα