phanispal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 http://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-sklhroi-diskoi.html?keyphrase=1TB http://www.skroutz.gr/c/88/esoterikoi-sklhroi-diskoi.html?keyphrase=2TB
Xristaras12 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 σ ευχαριστω πολυ αν και ειμαστε εκτος θεματος Η απορια μου ειναι αν αξιζουν(αξιοπιστια κλπ)ο θορυβος δεν με απασχολει καθολου!
phanispal Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Σχετικά είναι όλα, όπως εσύ λες ποτέ ξανά Seagate, έτσι θα σου πει ο καθένας τη δική του άποψη. Η δική μου είναι ότι το θέμα είναι πού θα πέσεις. Αφού σε απασχολεί ιδιαίτερα η αξιοπιστία, πήγαινε σε κάποιον με τουλάχιστον 5 έτη εγγύησης, γιατί δε νομίζω πως μπορεί κάποιος να σου εγγυηθεί ότι κάποιος δίσκος είναι πιο αξιόπιστος από κάποιον άλλον.
Xristaras12 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 ωραια σ ευχαριστω παρα πολυ. Ο seagate μου απλα δεν ξαναλειτουργησε.Τον εκλεισα κανονικα χτες το βραδυ και σημερα που τον χρειαστηκα στροφαρει αλλα φαινεται μονο στο bios.Πουθενα αλλου.Αυτο ειναι το κρεμασμα που με ξενερωσε και αλλαξα γνωμη.Αλλα ναι ειναι ακριβως αυτο που ειπες,ειναι που θα πεσεις
Martini Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Hello απο ένα ακομα θυμα της φοβερης αυτής εταιριας!!! ( Seagate = Delete για μενα ) Δεν ειχα δει κατι για αυτο το θεμα δυστυχως και χτες ενω όλα καλα.. απλα δεν ανοιγει και δεν τον βγαζει ουτε στο ΒΙΟS... Δομικασα διαφορα αλλα δεν.. Barracuda 7200.11 750 GB ΜΟΝΤΕΛΟ ST3750330AS FIRMWARE SD15 Tον είδε καποιος που ξερει και μου πε ότι εχει brickarei ( Τι ακριβως θα πει??? ) και οτι μπορεί να τον φτιαξει.. Και οτι ειναι θεμα firmware τηs Seagate.. Aλλά για να παρω όλα τα δεδομένα ειναι λιγο ακριβα :/ ( 170ε ) απλα δε θελω να χασω ειδικα τις φωτος μου... Μπορώ να τον κανω μόνος μου?? Με το bootable cd ths Seagate και μετα να κανω update το καινουργιο firmware ?? Η αποκλείεται επειδη το bios δε τον βλεπει??? ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ !!! Eπισης απο το site ths Seagate ειδα οτι ο σκληρος έχει εγγυηση μεχρι το 2013... Μπορώ τον παω στο πλαισιο πισω και να παρω αλλο??? Η πρεπει να το στειλω στη Seagate??? Η Seagate μου κανει και ανακτηση δεδομένων??? Κατι διαβασα οτι το προσφερε σε αυτη τη παρτιδα... Δεν ισχυει τωρα??? ( και μιας και το πα πείτε και κανα σκληρό ΚΑΛΟ γυρω στο 1 ΤΒ.. Που να μην τα παιξει παλι.. Μου παν για εναν WD αλλα δε θυμαμαι πιο μοντέλο.. )
popeye68 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Μπορώ να τον κανω μόνος μου?? Με το bootable cd ths Seagate και μετα να κανω update το καινουργιο firmware ?? Η αποκλείεται επειδη το ΒΙΟΣ δε τον βλεπει??? Η κάπως αλλιώς με αλλο τροπο ?? HELP ME!!! Υπάρχει νέο firmware για τον δίσκο σου: (SD1A) http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=207951&Hilite=
Martini Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει νέο firmware για τον δίσκο σου: http://seagate.custkb.com/seagate/crm/selfservice/search.jsp?DocId=207951&Hilite= Ναι αλλα ο δισκος μου έχει ηδη brickarei οποτε θα μπορώ να το κάνω?? Αυτό λεω.. ( ΧΩΡΙΣ να χάσω τα δεδομενα εννοειται.. αν κι απο ειδα πριν τα παιδια λεγαν οτι δε χανονται ) Υ.Γ. Με την εγγυηση που ειναι σε ισχύ ακομα και με το δεδομενο οτι brickare απο το firmware τους θα παρω και τα δεδομενα μου πίσω απο αυτους η τρεχα γυρευε??
Martini Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 ξερει κανενας ρε παιδιά αυτα που ρωτάω??? γτ πρεπει να δω τι θα τον κάνω... :-/
vagpap Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2011 Αν είναι bricked από το πρόβλημα του Firmware, για να τον επαναφέρεις χρειάζεται ένα καλώδιο nokia ca-42, ένα τροφοδοτικό, ένα Torx-6 κατσαβίδακι, μια χάρτινη κάρτα, 3 συνδέσεις, το HyperTerminal και λίγο από το χρόνο σου. Απλή διαδικασία είναι. Free recovery η Seagate δε θα σου κάνει...
Martini Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2011 Αν είναι bricked από το πρόβλημα του Firmware, για να τον επαναφέρεις χρειάζεται ένα καλώδιο nokia ca-42, ένα τροφοδοτικό, ένα Torx-6 κατσαβίδακι, μια χάρτινη κάρτα, 3 συνδέσεις, το HyperTerminal και λίγο από το χρόνο σου. Απλή διαδικασία είναι. Free recovery η Seagate δε θα σου κάνει... Ευχαριστω ρε που απαντησες!!! Το καλωδιο αυτο αν ειναι αυτο που νομιζω εχω ενα απο νοκια που ειχα!!! Κανει??? Τροφοδοτικο εχει το pc οποτε οκ!!! Χρόνο πολύ αν μπορω να το κανω... Γιατι να δινω τοσα λεφτα για να το κανω γμστ... χαρτινη καρτα τι εννοεις??? Τα υπολοιπα??? Και τι κανω??? Αν μπορεις πες thank yου που απαντας ( bricked τι θα πει ακριβως?? Αν παω να βαλω το καινουργιο firmware ετσι πως ειναι δε γινετε ε? λογω του οτι ειναι bricked.. )
vagpap Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2011 Αναλυτικές οδηγίες θα βρεις εδώ και εδώ. Το πρώτο κομμάτι που αφορά την κατασκευή του USB καλωδίου για να τον συνδέσεις, μπορείς να τo παρακάμψεις χρησιμοποιώντας ένα Nokia CA-42 καλώδιο, και βρεις με τη βοήθεια αυτού τα καλώδια για Tx,Rx & GND (κόβεις το καλώδιο και βρίσκεις ποιο χρώμα αντιστοιχεί σε πιο pin). Χάρτινη κάρτα, πχ μια επαγγελματική κάρτα, ή απλά ένα κομμάτι χαρτόνι. Με τη διαδικασία αυτή, υπάρχουν πιθανότητες να τον "ξεκολλήσεις", να τον κάνεις να τον δει στο BIOS και να πάρεις τα δεδομένα σου από μέσα. Σε επόμενο στάδιο του περνάς νέο firmware το οποίο τον αποτρέπει από το να ξανακολλήσει.
Martini Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μαστα τα διαβασα μια ( οχι τελεια ) αλλα μερικα μου φαινονται αγνωστα η δυσνοητα... Μαλλον επειδη εξηγεί το καθετί εντελως αναλυτικα... και ειναι καπως υπερπληροφοριες και λιγο μπερδεμα σε καποια φαση..?? Επεειδη μιλαει και πολυ τεχνικά... Υπαρχει κατι που πρεπει να προσεχω??? Εσυ το εχεις κανει η ξερεις??? Βρηκα ενα βιντεακι που δειχνει τη διαδικασια απλά και αναλυτικα και φαινεται πάρα πολυ ευκολο!!! Δε χρησιμοποιεί τροφοδοτικο απλα.. ( χρειαζεται αναγκαστικα??? ) Δειτε το το plz μου φαινεται οτι τα δειχνει καλα! http://youtu.be/29FztWJVxbM Δε κανει???
kage Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Φεβρουαρίου 2012 (επεξεργασμένο) Τα δεδομενα δεν κινδευνευουν αλλα υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις Here's the full statement we received from company spokesman Mike Hall: Seagate has isolated a potential firmware issue in certain products, including some Barracuda 7200.11 hard drives and related drive families based on this product platform, manufactured through December 2008. In some circumstances, the data on the hard drives may become inaccessible to the user when the host system is powered on* Γι αυτο λοιπον,για καλο και για κακο προσφερεται και το data recovery απο την ιδια τη seagate Customers can expedite assistance by sending an email to Seagate ([email protected]). Please include the following disk drive information: model number, serial number and current firmware revision. We will respond, promptly, to your email request with appropriate instructions. There is no data loss associated with this issue, and the data still resides on the drive. But if you are unable to access your data due to this issue, Seagate will provide free data recovery services. εχει δοκιμασει κανεις να στειλει mail και να του καναν free recovery?!o δισκος ειναι νεκρος δεν τον βλεπει τιποτα edit: Unfortunately, Seagate is no longer accepting support requests from direct emails. Please submit your support request at the website listed below and we will be happy to assist you. If you currently have an ongoing email support case with Seagate Technical Support, please refer back to the first reply sent to you by Seagate and use the REPLY feature in your email client to respond. Otherwise, our email system will generate this auto-response. Seagate contact sites: Europe, Middle East & Africahttp://www.seagate.com/www/en-gb/about/contact_us/ Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2012 από kage
kliro Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) Πρόσφατα ο HDD μου παρέδωσε το πνεύμα του. Είναι ο Seagate Barracuda 7200.11 500GB ST3500320AS Firmware: SD15 1.Δεν τον αναγνωρίζουνούτε τα windows , ούτε τα bios. Δεν με ενδιαφέρουν τα δεδομενα που έχει μέσα,απλά θέλω να ρωτησω αν με κάποιο νέο firmware μπορει να διορθωθει.?! 2.Μπήκα στο site της seagate και έχει ακόμα εγγύηση μέχρι τον οκτώβριο 2013,ωστόσο επειδή έχασα την απόδειξη δεν με καλύπτει το πλαίσιο και πρπεει να το αποστείλω στη seagate.Υπάρχει κάτι που θα πρέπει να προσέξω στο RMA?πόσο θα κοστίσουν τα μεταφορικά? Ευχαριστώ! Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2012 από kliro
kage Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 @κλιρο ακριβως ο ιδιος χαλασε απο το eshop.αυτοι λενε 1 χρονο εγγυηση το σιτε 5!!!! πας για απλο rma.εγω τωρα δοκιμαζω rma-data recovery services και στην ουσια επικαλουμουν την ανακοινωση του τοτε-πρωηγ.ποστ-... <<There you will be given all information about the further procedure as way and time of the pickup, normally initiated through SRS, time frame of handling and all other information, that may be of interest for you. This procedure will be of no cost for you with drives affected by the Firmware bug As told, this procedure is not a Data Recovery in the common sense, but the error counters or your drive, which have been set unintended to a not supported value, will be reset and the firmware will be updated. Then you will receive your own, reactivated drive back, where all data that was on the drive before should be accessible again. This procedure is only possible at drives affected by the Firmware bug. The costs for this procedure are covered normally by Seagate and it differs significantly from a normal Data Recovery procedure SHOULD YOUR DRIVE HAVE FAILED DUE TO OTHER REASONS; SEAGATE WILL NOT COVER THE COST FOR A NORMAL DATA RECOVERY. A DATA RECOVERY, in such a case, is connected to cost in a considerable amount and has to be ordered separately. In such a case you will be contacted by SRS to make sure you want that Data Recovery.>>
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα