Προς το περιεχόμενο

DTS to AC3 or stereo

spocky

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψαχνω εναν τροπο να μετατρεπω τον ηχο dts απο τα mkv μου σε AC3 η σε στερεο.Εχω χρησιμοποιησει μεχρι στιγμης το popcorn audioconverter αλλα μου crasharei παντα στο eac3to.exe και σε 2 υπολογιστες που το δοκιμασα.Υπαρχει καποιο αλλο προγραμμα να κανω τη δουλεια που θελω ετσι ωστε να μην χρησιμοποιειται το eac3to?

Δημοσ.

To κανω απο DTS σε ac3 με το DaudioK και μετα το ενωνω στο MKVToolnix .Δεν χρειαζεται καποιο συχρονισμο μετα σε εικονα και ηχο σωστα?

Δημοσ.

Λογικά όχι, αν και ποτέ δεν ξέρεις. Παλιότερα που προσπάθησα να κάνω κάτι τέτοιο που θες κι εσύ, δεν μπόρεσα γιατί το ac3 που μου έδινε το πρόγραμμα δεν ταίριαζε σε διάρκεια με το dts - το γιατί δεν το έμαθα ποτέ, και δεν ασχολήθηκα περισσότερο.

Δημοσ.

Παιδιά έχω και γω αυτό το πρόβλημα με τη μικρή διάρκεια ατου AC3 παραγώμενου ήχου.

Χρησιμοποιώ το Popcorn Audio Converter.

Τί φταίει?

Υπάρχει κανά άλλο εύκολο πρόγραμμα που να κάνει κατευθείαν τη μετατροπή και να μην χρειάζεται να του δίνεις τον ήχο ξεχωριστά?

Δημοσ.

Για ποιόν λόγο θέλεις να κάνεις την μετατροπή; Το DTS έχει καλύτερη ποιότητα ήχου από το AC3, και σχεδόν όλοι οι αποκωδικοποιητές που υποστηρίζουν AC3 υποστηρίζουν και DTS

Δημοσ.

Έχω αγοράσει το WD HD media Player, αλλά δεν έχει εσωτερικό DTS decoder και δεν έχω σύνδεση SPDIF στον υπολογιστή, ούτε ενισχυτή...

Δημοσ.

Ακόμα δυσκολεύομαι να τα καταφέρω.

Κατέβασα το τελευταίο eac3to,αλλά τίποτα.

StavrosD δεν τα κατάφερα με το Link σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...