dimitris2006 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι το αψεγάδιαστο iPhone ή BlackBerry, σας έχει εγκαταλείψει τις πιο ακατάλληλες στιγμές. Αυτό όμως συνέβαινε παλιά, μετά την ανακάλυψη του Atif Shamim όλα άλλαξαν. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας συσκευών που έχουν μετατραπεί σε αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινής μας ζωής είναι ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τις κατασκευάστριες εταιρίες αυτών των προϊόντων. Πρόσφατα όμως ένας φοιτητής από τον Καναδά έβαλε τα γυαλιά στους τιτάνες της καινοτομίας. Ο φοιτητής του τμήματος μηχανικών από το πανεπιστήμιο Carleton του Καναδά κατασκεύασε μια πρωτότυπη συσκευή η οποία επιμηκύνει το χρόνο ζωή της μπαταρίας φορητών συσκευών απλά αφαιρώντας όλα τα καλώδια που χρησιμοποιούνται για την διασύνδεση των ηλεκτρονικών κυκλωμάτων στην κεραία της συσκευής. Η νέα επινόηση θα συντείνει στη μείωση της ενέργειας που καταναλώνεται από τις συσκευές έως και 12 φορές σε σχέση με τις παραδοσιακές συσκευές ενώ ο απλός σχεδιασμός του θα βοηθήσει στην πτώση του συνολικού κόστους των συσκευών χειρός. Προς το παρόν το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή έως ότου δούμε τα αποτελέσματα της εφαρμογής αυτής της τεχνολογίας στα προϊόντα της αγοράς. Πηγή: http://www.insomnia.gr/news/ms_winvista.gif[/newsimage]"]pathfinder.gr
ferongr Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μαλακιες. Διαβασα την ερευνα, και οι συνολικη μειωση καταναλωσης ανερχεται στο υψος των 35mW. Επισης, με αυτη τη μεθοδο, η εμβελει μειωνεται κατα 60%. Η ειδηση κυκλοφορει σε ολο το web στην τωρινη της λαθος μορφη, οπου το Pathfinder εκανε μια μεταφραση και μετα προβληθηκε ως νεο στο Insomnia.
De@th L0rd Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Για αρχή η κεραία του σημερινού κινητού δεν συνδέεται με καλώδια και είναι μικροταινιακή.Μούφα μου φαίνεται η είδηση.
21century Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Μόνο αν βρεθέι τρόπος να διαχειριστει το κινητό καλυτερα την ενέργεια αλλά και να δούμε μπαταρίες με μεγαλύτερη χωρητικότητα επιτέλους..
chrispen Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 βασικά κάπου είχα διαβάσει οτι θα βγούν απο του χρόνου στην αγορά μπαταρίες οι οποίες θα κρατάνε πααααρα πολύ περισσότερο. Δεν θυμάμαι που όμως το διάβασα, αν το έχει πετύχει κανένας ας το κάνει πόστ.
sarakinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Στο insomnia πρέπει να το διάβασα και γώ αυτό που λές...αν θυμάμαι καλά είναι μια πατέντα της Toshiba αυτή..
Exoskeletor Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2008 μαρεσει που του ειπα να μην το πει σε κανεναν... seriously now δεν ηταν δυνατο ετσι απλα να υπαρχει μια τετοια τρομερη βελτιωση και κανεις να μην την ειχε παρει χαμπαρη.. καποιο λαθος εχει η ειδηση αυτο για την toshiba που λετε εχει να κανει με αυτο? -> http://www.autobloggreen.com/2007/12/11/toshibas-new-scib-battery-charges-in-5-minutes-releases-march/
copydisk Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 http://www2.carleton.ca/newsroom/info-brief/carleton-engineering-student-creates-innovative-invention-to-prolong-battery-life/ Huge breakthrough in tiny moduleAtif Shamim’s wireless connector can extend the battery life of devices like the iPhone and BlackBerry by up to 12 times. @ ferongr όπως βλέπεις διαβάζεις "μαλακίες" από άλλους που υποστηρίζουν ας πούμε οτι είναι απόγονοι του Αινσταιν και βγαίνουν ραντεβού με την Αντελίνα Τζολί lol
Tonysix Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Αυτος ο Abdul Hasan τρομοκρατης μαλλον πρεπει να ειναι, θα βαλει την τεχνολογια του σε ολα τα κινητα και μετα θα πατησει ενα κουμπακι και ΜΠΑΜ! Τους ξερω εγω αυτους με τις κελεμπιες..
mihalakis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι το αψεγάδιαστο iPhone ή BlackBerry... Πως να το σχολιάσω αυτό τώρα;;
papahlamidas Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ διάβασα Νέα εφεύρεση επιμηκύνει... και λέω πάει από της γιορτές μερικοί το παρακάνανε
michael92 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Αυτος ο Abdul Hasan τρομοκρατης μαλλον πρεπει να ειναι, θα βαλει την τεχνολογια του σε ολα τα κινητα και μετα θα πατησει ενα κουμπακι και ΜΠΑΜ! Τους ξερω εγω αυτους με τις κελεμπιες.. :lol:
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ διάβασα και λέω πάει από της γιορτές μερικοί το παρακάνανε φταίει το πολύ spam στα emails μάλλον
Sadman Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2008 Εγώ διάβασα και λέω πάει από της γιορτές μερικοί το παρακάνανε +2 αυτο :lol:
jimarass Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Πως να το σχολιάσω αυτό τώρα;; Έχεις δίκιο, και εγώ σπάστικα που θεωρούν πως το Iphone συγκρίνεται έστω και λίγο με το "λίγο" blackberry!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα