Προς το περιεχόμενο

[split] Συζήτηση για την "προσφορά" του e-shop.gr με 12,30 ευρώ

greekboy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 267
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μολις παρηγγειλα τεσσερις. Ελπιζω να εχει. Μπορει να ειναι ξεστοκαρισμα. Το πλαισιο εκανε ενα καλο με οτι παρεις 10 ευρω οποτε ελπιζω να μην ειναι τυπογραφικο.

Δημοσ.

εγω τσιμπισα 2,ελπιζω και να τις ακυρωσουν ολες τις παραγγελιες να γινει καμια μαζικη κινιση απο αυτους που παραγγειλαν ωστε να τους παρουμε

Δημοσ.
εγω τσιμπισα 2,ελπιζω και να τις ακυρωσουν ολες τις παραγγελιες να γινει καμια μαζικη κινιση απο αυτους που παραγγειλαν ωστε να τους παρουμε

Ο κλασσικος ο Μ@:@#@σ ο ΕΛΛΗΝΑΣ ωραίος εισαι πολυ έξυπνος αλλα μαλλον μονο πατάτες θα πάρεις :lol:

Κατέβα σε καμιά πορεία να τα σπάσεις και εσυ μετα με έτυμα την παραγγελιά σου :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Παρήγγειλα 3 κομμάτια και έστειλα Mail και σε φίλο.

Ή μήπως μαλακία έκανα;Αν μου έρθουν πριν την πρωτοχρονιά θα μπορούσα να του έκανα ένα δώρο που (φαίνεται να..) κοστίζει πάνω από 100 ευρά :lol::lol:

Η μεγάλη ήτα θάναι να μου έρθουν στην κανονική τιμή 3χ125 :cry::cry::cry::cry:

Δημοσ.
Ο κλασσικος ο Μ@:@#@σ ο ΕΛΛΗΝΑΣ ωραίος εισαι πολυ έξυπνος αλλα μαλλον μονο πατάτες θα πάρεις :lol:

Κατέβα σε καμιά πορεία να τα σπάσεις και εσυ μετα με έτυμα την παραγγελιά σου :lol::lol::lol:

Ο κλασσικός μη κλασσικός Μ@:@#@σ ο Έλληνας. Δηλαδή γιατί να μην περιμένει να τους πάρει; Απλά γράφεις κάτι για να γράφεις και να γεμίζεις τα ποστ σου; Τι σχέση έχουν οι πορείες με αυτά που λέει ο greekboy;

Τεσπα το πιθανότερο είναι να μην τους δώσει το e-shop λόγω τυπογραφικού. Έχει ξαναγίνει το ίδιο λάθος και με άλλα μαγαζιά. Οι παραγγελίες ακυρώθηκαν δυστυχώς.

Δημοσ.
Ο κλασσικός μη κλασσικός Μ@:@#@σ ο Έλληνας. Δηλαδή γιατί να μην περιμένει να τους πάρει; Απλά γράφεις κάτι για να γράφεις και να γεμίζεις τα ποστ σου; Τι σχέση έχουν οι πορείες με αυτά που λέει ο greekboy;

Και γιατί να τους περιμένει να τους πάρει σε μια τιμή τυπογραφικού λάθους?:rolleyes:

Η πορείες έχουν με αυτό εδώ που λέει ακυρωσουν ολες τις παραγγελιες να γινει καμια μαζικη κινιση απο αυτους που παραγγειλαν ωστε να τους παρουμε

ότι κατάλαβες ,κατάλαβες αν πραγματικά κατάλαβες :P

Δημοσ.
Εγώ θέλω να δω εσείς τι θα πείτε όταν δείτε οτι λείπουν χρήματα απο την πιστωτική σας κάρτα χαχαχα

Σταμάτα ρε αγόρι μου να το παίζεις εξυπνάκιας... εντάξει το καταλάβαμε ότι δεν πιστεύεις στον αϊ βασίλη... φτάνει όμως κάθε δεύτερο πόστ να απαντάς εριστικά

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...