giorgos147 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα σας! Λοιπόν,σκέφτομαι να αρχίσω κανένα mmorpg..Αλλά πιο;Το wow το βαρέθηκα,το l2 το έκαψα... Το aoc λέει τίποτες;Άκουσα ότι θα κλείσουν οι servers και οτι το παιχνίδι δεν έχει κόσμο. Πιο θα μου προτείνατε; υ.γ.Γενικότερα παιχνίδια στυλ wow τα ψιλοβαριέμαι.............
chek2fire Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Αν σου άρεσε το l2 δες το aoc για κανά τρίμηνο. 1
giorgos147 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Ευχαριστώ Θα το κοιτάξω απλά άκουσα οτι άδειασαν οι διακομιστές..............
ksaplostra Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 warhammer ή EvE online,όλα τα αλλα είναι για παιδάκια 5 χρονων και για (real life)καρπαζοεισπράκτορες.
LuxJaja Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 όχι ότι δεν είναι ωραίο παιχνίδι το WAR αλλά ένα wow-clone πάνω κάτω είναι και αυτό. τώρα για το Eve Online είναι όντως φοβερό!! Αν και με ενοχλεί λίγο αυτή η στασιμότητα των σκαφών. Αν θες να περιμένεις λίγο καιρό θα βγούνε δύο-τρία καινούρια mmo's που ίσως να αξίζουνε κάτι παραπάνω από τα υπάρχοντα, όπως το Darkfall online (ελληνικό και όλας) ή το Jumpgate Evolution. Προσωπικά θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο μιας και τα υπάρχοντα δεν έχουν και κάτι το αξιοσημείωτο.
Dreamcatcher Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 warhammer ή EvE online,όλα τα αλλα είναι για παιδάκια 5 χρονων και για (real life)καρπαζοεισπράκτορες. οτι να'ναι ομως... 1
giorgos147 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Σας ευχαριστώ όλους παιδιά. Θα ακολουθήσω τη συμβουλή του LuxJaja
ksaplostra Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 όχι ότι δεν είναι ωραίο παιχνίδι το WAR αλλά ένα wow-clone πάνω κάτω είναι και αυτό. τώρα για το Eve Online είναι όντως φοβερό!! Αν και με ενοχλεί λίγο αυτή η στασιμότητα των σκαφών. Αν θες να περιμένεις λίγο καιρό θα βγούνε δύο-τρία καινούρια mmo's που ίσως να αξίζουνε κάτι παραπάνω από τα υπάρχοντα, όπως το Darkfall online (ελληνικό και όλας) ή το Jumpgate Evolution. Προσωπικά θα σου έλεγα να περιμένεις λίγο μιας και τα υπάρχοντα δεν έχουν και κάτι το αξιοσημείωτο. όλα κλώνοι κάποιων άλλων είναι οποτε...klein Όσον αφορά το eve,τον μάρτιο έρχονται τα Τ3 modular(λεγε με lego) σκάφη!! Πάει θα ξεφύγει το eve εντελώς.
giorgos147 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δηλαδή ksaplostra τι παραπάνω θα προσθέτουν στο παιχνιδι αυτά τα σκάφη;'Εχω παίξει το trial και το ξέρω πάνω-κάτω-μέσα-έξω
Invader Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2008 http://www.rappelz.gpotato.com/?m=introduction Εύκολο game και περνά ευχάριστα η ώρα.
kounabi22 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 δοκιμασε το runes of magic http://www.runesofmagic.com/en/index.html
giorgos147 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2008 δοκιμασε το runes of magic http://www.runesofmagic.com/en/index.html Φένεται πολύ WoW αντιγραφή... Το Aoc δεν αξίζει;Φένεται πολύ καλό....Απλά άκουσα οτι δεν έχει κόσμο...........
chek2fire Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Εχει κόσμο ακόμα σε μερικούς server και τώρα σε ένα μήνα θα γίνουν και merge οι server του και σίγουρα θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Εντυπωσιακό game αλλά αν καείς μπορεί να το τελειώσεις στην κυριολεξία σχετικά γρήγορα και μετά να μην έχεις κάτι να κάνεις ingame. To warhammer είναι αρκετά βαθύ game και έχει ένα πολύπλοκο pve αλλά και ένα φοβερό pvp με μαζικές πολιορκίες κάστρων. Φοβερό game που σίγουρα θα του αφιερώσεις αρκετούς μήνες. Το μόνο αρνητικό του είναι τα γραφικά του που είναι σαν του wow αλλά στην σκοτεινή τους πλευρά. Τέλος για το eve είναι από τα κορυφαία game που υπάρχουν αυτή την στιγμή αλλά θέλει κυριολεκτικά να αφοσιωθείς. Να αφήσεις δλδ κάθε κοινωνική ζωή, την γκόμενα, τα ενδιαφέροντα σου κτλ για να πεις ότι κάτι έκανες στο παιχνίδι...
giorgos147 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Εχει κόσμο ακόμα σε μερικούς server και τώρα σε ένα μήνα θα γίνουν και merge οι server του και σίγουρα θα ανέβει ακόμα περισσότερο. Εντυπωσιακό game αλλά αν καείς μπορεί να το τελειώσεις στην κυριολεξία σχετικά γρήγορα και μετά να μην έχεις κάτι να κάνεις ingame.To warhammer είναι αρκετά βαθύ game και έχει ένα πολύπλοκο pve αλλά και ένα φοβερό pvp με μαζικές πολιορκίες κάστρων. Φοβερό game που σίγουρα θα του αφιερώσεις αρκετούς μήνες. Το μόνο αρνητικό του είναι τα γραφικά του που είναι σαν του wow αλλά στην σκοτεινή τους πλευρά. Τέλος για το eve είναι από τα κορυφαία game που υπάρχουν αυτή την στιγμή αλλά θέλει κυριολεκτικά να αφοσιωθείς. Να αφήσεις δλδ κάθε κοινωνική ζωή, την γκόμενα, τα ενδιαφέροντα σου κτλ για να πεις ότι κάτι έκανες στο παιχνίδι... Το eve το αππορίπτω,αν και το ξέρω οτι είναι παιχνιδάρα επειδή το έχω δοκιμάσει. Το aoc,θέλω πολύ να το δοκιμάσω,αλλά δε ξέρω αν είναι καλό. To warhammer τώρα,το warhammer δηλαδή πως είναι;Είναι στυλ WoW;Επειδή το wow το βαριέμαι...Για αυτό ρωτάω
Street-Fighter Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2008 Το eve το αππορίπτω,αν και το ξέρω οτι είναι παιχνιδάρα επειδή το έχω δοκιμάσει.Το aoc,θέλω πολύ να το δοκιμάσω,αλλά δε ξέρω αν είναι καλό. To warhammer τώρα,το warhammer δηλαδή πως είναι;Είναι στυλ WoW;Επειδή το wow το βαριέμαι...Για αυτό ρωτάω Εγω παιζω εδω και κανα μηνα σχεδον μια βδομαδα ουσιαστικα Guildwars που ειναι χωρις συνδρομη και ολας παρα πολυ καλο game και ξεχωριζει απο πολλα mmos:-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα