Προς το περιεχόμενο

Σε ποιά ταινία κλάψατε πιο πολύ?

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτο Post στο Section ^^

Είδα μια ταινία πρίν 5 ώρες περίπου..και πλάνταξα στο κλάμα (είχα καιρό να το κάνω :P). Έτσι μου ήρθε να κάνω αυτό το Topic. Για όταν θα θέλω να ξεσπάσω λοιπόν, θα κλέβω καμιά δική σας ταινία που σας "άγκιξε" τόσο που έτρεξε το δάκρυ ποτάμι..

Ας πω τη ταινία που είδα εγω..

The Notebook - 2004

ΤΟΣΟ βγαλμένη απο τη ζωή όμως...... :-(

/Μαρία

• Απαντ. 388
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συμφωνώ για το the notebook πολύ συγκινητική ταινία!

Εγω προσωπικά δεν έχω κλάψει σε ταινία άπλα ήμουν πάρα πολύ σφιγμένος και συγκινημένος όταν τελείωσε σε κατάσταση που δεν μιλιόμουν σε 2 ταινιες το εχω παθει αυτο το Requiem for a dream και το Crash.

Δημοσ.

7 χρονών, lion king, θάνατος μπαμπα σίμπα :cry:

από κει και πέρα τιποτες χωρίς να σημαίνει ότι δεν έχω συγκινηθεί (βλέπε προαναφερθέντα fountain, η ζωή είναι ωραία)

Δημοσ.

Τιτανικος ... Οχι τοσο γιατι ειναι η σουπερ στεναχωρια σαν ταινια... απλα ετυχε εκεινη την περιοδο να ειμαι σε ασχημη φαση (μολις ειχα βγει απο την εντατικη) ... κτλ

Επισης και το requiem for a dream ειναι ... καπως

Δημοσ.
Πρώτο Post στο Section ^^

Είδα μια ταινία πρίν 5 ώρες περίπου..και πλάνταξα στο κλάμα (είχα καιρό να το κάνω :P). Έτσι μου ήρθε να κάνω αυτό το Topic. Για όταν θα θέλω να ξεσπάσω λοιπόν, θα κλέβω καμιά δική σας ταινία που σας "άγκιξε" τόσο που έτρεξε το δάκρυ ποτάμι..

Ας πω τη ταινία που είδα εγω..

The Notebook - 2004

ΤΟΣΟ βγαλμένη απο τη ζωή όμως...... :-(

/Μαρία

Αν πλάνταξες στο κλάμα με το ημερολόγιο το οποίο ομολογουμένως είναι μία πάρα πολύ καλή ταινία (την έχω δει κι εγώ) τότε πρέπει να δεις και τον "κεραυνοβόλο έρωτα".Θα με ευγνωμωνείς για πάντα.Δες το και στείλε μου pm για εντυπώσεις.Θα τη θυμάσαι για πάντα.Δε θα σου μείνει δάκρυ...Στο προτείνω γιατί ανήκει στην ίδια κατηγορία με το ημερολόγιο και επίσης και τα δύο πριν γίνουν ταινίες ήταν βιβλία που προέρχονται απ τον ίδιο συγγραφέα (Nicholas Sparks).Πρέπει να σου πω επίσης ότι ο Κεραυνοβόλος έρωτας είναι πραγματικη ιστορία.Δες το και θα με θυμηθείς.Θα κλαις ασταμάτητα.

Δημοσ.

Στον Ράμπο...

Στο 4 που είναι συγκινητικό, δεν είμαι κανένας αναίσθητος...

Πέρα απο την πλάκα δεν έχω κλάψει σε ταινία (γιατί είμαι και πολύ άντρας), αλλά έχω βουρκώσει μικρός με το Φόρεστ, Φόρεστ Γκάμπ. Ράν Σέλλερς Ραν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...