Προς το περιεχόμενο

Console Gaming - Off-topic Συζήτηση

klainmaingr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάθε μα κάθε φορά που το ακούω...ρίγος...
Aπο τα "ΑΑΑ cinematic" παιχνιδια (και χωρις να τρέχει στα 24fps) της εποχής του, όλη η τριλογία ηταν απίθανη (5 τιτλοι αμα βάλετε και 2 τα L.O.K), καλλιτεχνική διεύθυνση, ερμηνειάρες, μουσική, ατμόσφαιρα...so good...
Κρίμα που το direct sequel του Defiance δεν ειδε ποτέ το φώς της ημέρας - πάλι καλά απο την άλλη όμως που το Dead Sun (το οποίο προοριζόταν για X360/Ps3) δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ, ο κόσμος δεν νομίζω να χρειαζόταν άλλον έναν collect-athon κλώνο του Assassin's Creed/batman που απλα λάμβανε χώρο στο ίδιο σύμπαν :

Απο ολα τα Hd remakes που βγαίνουν...θα έδινα την ψυχούλα μου για ενα αυτής της σειράς - όπως επίσης και ενα κανονικό sequel, άσε την Lara ρε Crystal Dynamics και πιάσε εναν Raziel και Kain, θα μου πείτε, δεν είναι sexy αυτοί και ούτε βυζιά έχουν οπότε... ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

early δείγμα παράνοιας από From Soft...και το creepy folk ΟST τα σπάει.

https://www.youtube.com/watch?v=jnfdhzA6nwA

Πολύ χαντακωμένο παιχνίδι το Kuon. Τη σήμερον ημέρα δεν βγαίνουν εύκολα τέτοιες παράνοιες. 

Δεν με ενθουσιασε να πω την αληθεια.. 

Εγω εχω τη συλλεκτικη εκδοση ps4 του metal gear solid ( κοκκινο-μαυρο-χρυσο ). 

Και είμαι αναμεσα στα εξης χρωματα για 2ο controller : κοκκινο, συλλεκτικο, χρυσο ( μολις κυκλοφορησε ).

Τα εχει δει κανεις ολα απο κοντα; αν ναι ποιο προτεινει; 

Σιγουρα ειναι θεμα γουστου αλλα μια δευτερη γνωμη παντα μετραει.. για μενα τουλαχιστον!

• 1 μήνα μετά...

ερωτηση

αυτο ειναι διαθεσιμο στην ευρωπη?

http://www.geek.com/games/sony-store-drops-playstation-tv-to-just-19-99-1632272/

αν ναι τοτε πως εχεις access στην λιστα των παιχνιδιων που θες και ποια τιμη πληρωνεις? δλδ εχω access στα games του psvita και psone classics?

ερωτηση

αυτο ειναι διαθεσιμο στην ευρωπη?

http://www.geek.com/games/sony-store-drops-playstation-tv-to-just-19-99-1632272/

αν ναι τοτε πως εχεις access στην λιστα των παιχνιδιων που θες και ποια τιμη πληρωνεις? δλδ εχω access στα games του psvita και psone classics?

Πληρωνεις τιμή ps store του game ανάλογα με την ps1,psv,psn version που θέλεις.. Κυκλοφορεί στην ευρώπη αλλα απο όσο ξέρω δεν παίζουν ΟΛΟΙ οι τίτλοι. Τα games πάνε στο psn σου και τα παίζεις όπου είναι συμβατά.

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

Τελείωσα πριν λίγο καιρό το Mario Sunshine ξανά, στο αγαπημένο GameCube, και λέω να μείνω λίγο ακόμη εκεί και να δώσω χρόνο στο Shadow The Hedgehog.. Ίσως το μόνο παιχνίδι που δεν του έχω δώσει ευκαιρίες στο GC

• 2 εβδομάδες αργότερα...

σκέφτομαι να παιξω καποιο multiplayer παιχνιδι για το καναλι μου. θελει κανεις σας απο δω ;

παιχνιδι δεν εχω βρει, προτείνετε μου καποιο εαν εχετε κανενα κατα νου, απλα θελω κατι που θα προκαλεί γέλιο, οχι lol-cod-fifa κλπ.

Επισκέπτης

Ας γινόταν, λοιπόν, αυτό που γίνεται τώρα με τα XBONE exclusives, να σου έλεγε η Sony, θα γράψω το Uncharted 4 εξ' ολοκλήρου στο PS4 (έτσι ώστε να μην υπάρχει θέμα αν θα τρέχει σωστά στο H/W του PS4) και παράλληλα το κάνω released για Windows 10 και ας το τρέξουν με brute force οι πισάδες, πρόβλημά τους. Είμαι οκ με αυτό εγώ, όπως κι εσύ φαντάζομαι ότι δεν έχεις πρόβλημα.

Μα αυτό λεω, δεν θα γινόταν αυτο που περιγράφεις. Δεν θα δούλευαν ποτε πανω σε αυτή την επιλογή.

Οταν γίνεται ένα παιχνίδι multiplatform στο μυαλό σου ως dev έχεις τις αλλες κονσόλες συν τα 3 πανω κατω ξερω γω , διαφορετικά hardware στο pc. Αυτο για μένα απο μόνο του χαντακώνει το παιχνίδι και το περιορίζει για όλα τα συστήματα(σε αλλα πάρα πολύ ,σε άλλα λιγότερο). Δεν μπορεί να είναι uncharted λοιπόν το multiplatform, θα είναι κατι πολυ περιορισμένο.

Δεν μπορώ ως καταναλωτής να είμαι υπερ των multiplatform, για αυτο και επιλέγω κονσόλες της sony. Γιατι στα exclusives με σέβονται και οκ θα χάσω και στα multiplatform ενα 20-40% αλλά ξέρω οτι η κονσόλα που θα αγοράσω θα είναι το μοναδικό σύστημα(μαζι με αυτό της Ν αλλά σε χειροτερο hardware) που θα πληρώσω Α και θα πάρω σχεδόν Α(με τα exclusives να ειναι στο Α και τα multiplatform να σε σπρωχνουν προς το Β).

Και είναι και λόγος γιατι δεν ασχολούμαι πλεόν με το pc gaming. Γιατί σήμερα θα πληρωσεις για hardware που μπορεί να βγάλει avatar και θα πάρεις, οχι uncharted 4(τα Α console games που περιέγραψα παραπάνω) αλλά καλογυαλισμένα multiplatform(αυτά που σε σπρώχνουν προς το Β επίπεδο των console games).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...