Freakster Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Πλάκα πλάκα απαντώντας στον klainmaingr, συνειδητοποίησα ότι με τα χρόνια έχω φτιάξει μια αξιοπρεπέστατη συλλογή iPod Mini 6gb iPod Nano 2g black 8gb iPod Nano 3g black 8gb iPod Classic black 80gb iPod Nano 4g Chromatic black 16gb iPod Touch 2g 16gb ακόμα στο service Τι κομμάτια έχετε εσείς στη συλλογή σας; Φορητά, desktops, mp3 players whatever. ΥΓ. μην το δείτε ως πουλμουρ thread, αλλά σαν μια επίσκεψη στο μουσείο Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2008 από Freakster
iced Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Εχω εναν imac 24" 2.8 Ας μην αναφερω καλυτερα τι αλλα θα ηθελα να εχω
punky Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Πλάκα πλάκα απατώντας στον klainmaingr Δεν μας ενδιαφέρουν τα ερωτικά σας προβλήματα... ipod Classic ipod Photo ipod Nano 1st Gen που χάρισα στην κόρη μου ipod Nano 2nd Gen iPhone 16GB mac mini c2d 1.83 που χάρισα στην αδερφή μου iMac c2d 2.16
haHa Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ρε συ Freakster , δεν μπορουσα παρα να μη σε ρωτησω: Τι τα κανεις τοσα ipod nano ?? 1
Freakster Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 @#%^3 "τελευταία επεξεργασία" tag Haha έχω πέσει θύμα του ύπουλου σχεδίου της apple (ξέρεις που τα κάνει τόσο μικρά και λεπτά και ύπουλα, σα φύλλο σπιτικής πίττας) το mini μου έπεσε και διαλύθηκε, το nano 2g το έχασα και το 3g μου το βούτηξαν. Συνεχίζω όμως ακάθεκτος τον αγώνα για ένα καλύτερο αύριο (στη ζωή του Στιβ Τζομπζ) 2
iced Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Και εγω αυτη την απορια ειχα! Αλλα το καθενα εχει τον χαρακτηρα του αν εισαι γκατζετακιας
klainmaingr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δεν μας ενδιαφέρουν τα ερωτικά σας προβλήματα... Έλα τώρα που δεν σε ενδιαφέρουν... Και συ κατίνα του Μπλα μπλα είσαι
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δυστυχώς ελάχιστα πράγματα. Κατά χρονολογική σειρά απόκτησης: 1. Macintosh Classic Τον απέκτησα το 1996 μεταχειρισμένο, το μοντέλο με 2 MB RAM και 40 MB HDD. 2. PowerBook Duo 230 & Duo Dock Το φορητό Το docking station O πρώτος μου (και, μέχρι τώρα, μοναδικός) φορητός υπολογιστής μου. Τον απέκτησα λίγο μετά το 1998 (πάντα μεταχειρισμένο). Δυστυχώς το docking station δεν είχε οθόνη (ενώ το βύσμα οθόνης τότε δεν ήταν VGA, ήταν ένα custom της Apple και έπρεπε να βρεις Apple οθόνη - στην Ελλάδα αδύνατον!) 3. Power Macintosh G3 Βlue & White Τον απέκτησα το 2002 και υπάρχει ακόμα. Του άλλαξα... τα φώτα: DVD-ROM, του πρόσθεσα μνήμη και δεύτερο σκληρό δίσκο. 4. Power Macintosh G3 All-in-One Desktop Τον αγόρασα το 2004, ως πείραμα και δοκιμή για την μετάβασή μου στο MacOS X. Υπάρχει και λειτουργεί μια χαρά. Με την οθονούλα του (14") και με το πληκτρολόγιό του. 5. Macintosh iMac G5 iSight 17" Αποκτήθηκε τον Ιανουάριο του 2005. Αναβαθμίστηκε αμέσως μετά την αγορά του σε 1,5 GB RAM. Είναι μέχρι σήμερα ο κύριος και μοναδικός μου υπολογιστής. Από αυτόν γράφω τώρα. 6. iPod shuffle 1st gen. 512MB Αγοράστηκε το 2005, μεταχειρισμένο. 7. iPod iPhone 1st gen. 8GB Αποκτήθηκε τον Φεβρουάριο του 2008. Είναι το κινητό μου τηλέφωνο μέχρι και σήμερα. 8. Macintosh Performa 475 Αποκτήθηκε πρόσφατα. Έχει ένα πρόβλημα με τον video adapter. Αυτά.
punky Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 ρε Ταμτάκο, τίποτα καινούριο έχεις αγοράσει ποτέ;
firewalker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 paredwse, σε μια έκθεση που είχαν στο "The Mall" από εσένα τα είχαν πάρει;
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 paredwse, σε μια έκθεση που είχαν στο "The Mall" από εσένα τα είχαν πάρει; Όχι, οι αλήτες δεν είχαν έλθει σε επικοινωνία μαζί μου.
firewalker Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Πάρτε και τα δικά μου. Τα αγόρασα πριν μερικούς μήνες. Έχουν ξεφτίσει λίγο αλλά είναι λειτουργικά. 4
jason_rethymno Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) To μοναδικό apple που έχω ώς τώρα Σε 10 μέρες όμως θα έχω και το iPhone 3G 16GB Black Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2008 από jason_rethymno Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
giorgos_k Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 MBP 2.33GHz, κλείνει 2 χρόνια το Δεκέμβρη το καμάρι μου Iphone 1st gen 16Gb, αγορασμένο αρχές Οκτώβρη μεταχειρισμένο! Περιμένω να μπει στην οικογένεια κ ο 24" Imac όταν με το καλό βγουν οι καινούριοι..
darklordvader77 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Λοιπόν Ξεκινησα με: iPod Nano 1st Gen 4GB Black Σκυλι! μονο μικρη διαρκεια μπαταριας να μην ειχε... το χαρισα σε ενα φιλο που δεν ειχε Mp3.. πλεον δεν το αποχωριζεται! iMac 17" C2D 2.0GHz Κ ειναι εως κ σημερα ο βασικος μου υπολογιστης.. καλυτερος δε θα μπορουσε να μου χε συμβει.. και τελος: iPod Touch 1st Gen (απ τους πρωτους κ περηφανους κατοχους! Εκνευρισμενος που οι μισοι το περναναγαν για το LG Touch, κ οι υπολοιποι για iPhone/τι στο διαολο ειναι αυτο?) ps1 Η πρώτη μου επαφη με mac, ήταν πριν χρόνια, το 1998 νομιζω, όπου είχα επισκεφτεί το ίδρυμα μείζωνος ελληνισμού.. ειχα δει κατι μαυρους υπολογιστες, κ μου φανηκαν περιεργα ωραιοι, αλλα κ γρηγοροι για τα τοτε δεδομενα.. ξερετε ποιο μοντελο να ηταν? ps2 Αν κ θα χω αναγκη για φορητο Mac σε ενα χρονο, σκεφτομαι σοβαρα να παρω το Macbook Pro το παλιοτερο λόγω μη αναγκαιων χαρ/κων κατ' εμε, οθονης glossy, και κυριως,αυτου του iPhone like design που χουν παρει πλεον οι περισσοτεροι Mac..το μισω, το μισω, το μισω!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα