Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Hello, (Μου έλειψε τόσο αυτό το Forum..) Μήνες πέρασαν που είμουν Offline λόγω απίστευτων ιστοριών/ιστοριών πόνου.. (Παραδείγματα: Reconnects ανα λεπτό - HOL, σφηνωμένο ΚΑΦΑΟ - πΟΤΕ, 5 μήνες για ενεργοποίηση και ακόμα περιμένω - Tellas) Γενικά έχω σταθεί πολύ τυχερούλα με τους Providers μου, τέτοια τύχη που πέρασε και η ιδέα μια μέρα απο το μυαλό μου να μετακομίσω μόνο και μόνο για το Internet.. Βέβαια είπα: Μαρία πρέπει να σταθείς στα πόδια σου, υπομονή..Σε 2 χρόνια θα σπουδάζεις Αγγλία και θα νιώσεις Internet για τα καλά.. Και νά'με! Ξαναέκανα αίτηση στον πOTE και την Τετάρτη που μας έρχεται περνάει το Crew να μου βάλει τηλεφωνία..Συντόμως, ευελπιστώ, και Internet.. [Συγνώμη για την τρελή εισαγωγή, απλά ήθελα να μοιραστώ τον πόνο μου με εσάς που θα με καταλάβετε ..τώρα ξεκινάει το θέμα..] Σήμερα άκουσα οτι μια Εκκλησία που είναι 2 σπίτια δίπλα μου, βάζει HotSpot απο Forthnet, και αυτό θα είναι ανοιχτό για όλους και φυσικά Free! Θα ήθελα να σας ρωτήσω, μπορώ με κάποιο τρόπο να μου παρέχεται Internet απο Connex και να παίρνω και απο το HotSpot? Να πάρω και WiFi δεν με ενδιαφέρει..Απλά εαν γίνεται να το Bridgάρω και να βλέπει το PC 2 συνδέσεις και να είναι και ενεργές! (Κάναμε όνειρα? ..) Έχω μείνει ΤΟΣΟ πίσω σε Anime/TvSeries/Games που θα χρειαστώ 2 αντλίες για κατέβασμα! Και ταυτόχρονα θα ήταν καλή "μαγκιά" να τη μάθω ..Εάν φυσικά είναι δυνατόν να συμβεί αυτό που ζητάω.... Περιμένω απαντήσεις! Always yours, Koritsi_Gia_PC!
Vatos_locos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 θες ξεχωριστό pc για να το κάνεις αυτό δεν αξίζει
tsakonas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Αλλιως ενα pc με win2k3 kai 3 Nics (2 αν θες μονο για την παρτυ σου)
Vatos_locos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Αλλιως ενα pc με win2k3 kai 3 Nics (2 αν θες μονο για την παρτυ σου) lol τι διαφορετικό είπα εγώ ? σου φαίνεται να αξίζει για home user τέτοιο πράγμα ?
VasKag Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 ε οπως και να το κανεις δεν ειναι το ιδιο να εχεις 2 pc απο το να εχεις 1 pc με 2 καρτες... χεχε offtopic: και hotspot η εκκλησια...χαχα μαρια, καλως ηρθες (ξανα)
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 guys, sorry που σας ξενερώνω αλλά τα Forthnet Hotspot δεν είναι δωρεάν... μόνο όσοι έχουν Forthnet 2 Play μπορούν να μπουν free...οι άλλοι πληρώνουν netkey http://www.forthnet.gr/templates/corporateProductsDetails2.aspx?c=10010507 άρα τσάμπα "τσακώνεστε"
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 μαρια, καλως ηρθες (ξανα) Thank U! Καλώς σας βρήκα! θες ξεχωριστό pc για να το κάνεις αυτό δεν αξίζει Vatooooooooooooo ΙΜΒΑ Overclocker!!! :p:p Μού'λειψες και εσύ.. Ρε παιδιά δε μπορεί..Αφού μου είχε πει ενας γνωστός οτι γίνεται..Ντάξ καθηγητής πληροφορικής είναι και μερικώς δικτυάς.. Ξενέρα.... guys, sorry που σας ξενερώνω αλλά τα Forthnet Hotspot δεν είναι δωρεάν... μόνο όσοι έχουν Forthnet 2 Play μπορούν να μπουν free...οι άλλοι πληρώνουν netkey άρα τσάμπα "τσακώνεστε" Λυπάμε πολύ που στο λεω Threshoπαιδο (πλάκα κάνω με χαρά στο λεω..), αλλα κάνεις Λάθος..Το πληρώνει η ίδια η εκκλησία για να κάνει ένα μέρος της (άντε να θυμηθώ πως μου το είπαν..) κάτι σαν ψυχαγωγικό μέρος.. (Κάπως αλλιώς λέγεται αλλα δεν μού'ρχεται =/) Δηλαδή ολόκληρο Forum απο Lamerάδες και Pros μου λέει να δανιστώ το Laptop του αδερφού μου εάν θέλω 2 Connections? Λυπητερό.. P.S: http://mybroadband.co.za/vb/showthread.php?t=66319 // http://mybroadband.co.za/vb/showthread.php?t=64649 Αυτά λένε τίποτα? =/ /Koritsi_Gia_PC
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 τι να σου πω, πάντως όλα τα υπόλοιπα hotspots της Forthnet δεν είναι free (testαρισμένο)... μακάρι να είσαι τυχερή και να είναι αυτό...
Vatos_locos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 lol συνεισφορά η εκκλησία στο λαό δεν έχουν άλλο τρόπο να καλύψουν αυτά που τρώνε
100 010 00 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 τσακ.............. καλο το κοριτσι............ λεμε
roybatty Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Φυσικά και γίνεται.Λέγεται ΑDSL bonding με ML-PPP.H HOL το υποστηρίζει. Το μόνο που χρειάζεσαι για να δουλέψει σωστά είναι αυτό: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.614032. Τσάμπα πράμα. Η άλλη επιλογή σου είναι Zyxel και δεήσεις στον Μανιτού για να λειτουργήσει. ...μάλλον τώρα θα σου φαίνεται καλύτερη η λύση με τα 2 pc H δική μου άποψη;Και η μία γραμμή μια χαρά είναι
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 failed link
μανος2 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Σήμερα άκουσα οτι μια Εκκλησία που είναι 2 σπίτια δίπλα μου, βάζει HotSpot απο Forthnet, και αυτό θα είναι ανοιχτό για όλους και φυσικά Free! Να και κάτι καλό από την εκκλησία
johnykim Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Να ρωτήσω,αν μπαίνεις κανονικά με καλώδιο lan κ ταυτόχρονα εχεις κ τη σύνδεση απο το hotspot δεν θα εχεις 2 συνδέσεις? Το είχα κάνει απο περιέργεια κ έμπαινα ενσύρματα κ ασύρματα απο το ιδιο router.Λογικά δεν θα μπορείς να κάνεις scan κ να μπεις με της εκκλησίας,αλλά ταυτόχρονα να είσαι κ με το connex?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.