hackertom Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Γεια χαρά σε όλους θέλω τις προτάσεις σας για το καλύτερο αντιγραφικό πρόγραμμα που κυκλοφορεί εκτός του Nero ψάχνω την καλύτερη πρόταση που υπάρχει!!! και παρακαλώ όχι freeware λύσεις…
Tuko Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ashampoo Burning Studio αλλά αν έψαχνες λίγο αντί να φωνάζεις θα βρισκες και άλλες παρόμοιες συζητήσεις.
hackertom Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Φίλε Tuko με την μεγαλύτερη γραμματοσειρά δεν φωνάζω αλλά διευκρινίζω ακριβός τι ψάχνω γιατί σε παρόμοιες αναζητήσεις μου μου έδιναν λάθος προτάσεις. ευχαριστώ για την δικιά σου πρόταση !περιμένω και άλλες ιδέες αν είναι εφικτό. όσο για αυτό που λες δεν έψαξα κανείς λάθος!!! Έψαξα και πολύ μάλιστα και έχω καταλήξει στην παρακάτω πρόταση : Roxio Creator 2009 .. το θέμα είναι ότι πόσταρα εδώ μπας και βρω την καλύτερη λύση για το σύστημα μου!!! τι λέτε για την πρόταση που βγήκα εγώ ?το Roxio το Ashampoo η κάτι άλλο..?
dimitris2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 χρησιμοποιω εδω και 2 χρονια το power2go της cyberlink χωρις κανενα προβλημα. οχι μονο αξιος αντικαταστατης του nero αλλα κατι παραπανω για μενα offtopic 1.θα σε παρακαλουσα να μειωσεις τη γραμματοσειρα. αν ο καθενας εκανε αυτο καθε φορα που ηθελε να τονισει κατι καταλαβαινεις πως θα γινοταν το φορουμ 2.η καταλληλη κατηγορια ειναι το software και οχι windows. θα γινει μεταφορα
hackertom Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Εντάξει News Editor dimitris2006 κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει για την μεταφορά και σορρυ που το πόσταρα εδώ..οσο για την διόρθωση θα την αλλάξω ..ενδιαφέρουσα και η πρόταση σου…βασικά θα ήθελα το πρόγραμμα να μην είναι πολύ βαρύ στην εγκατάσταση του να κάνει σωστά και χωρίς κανένα πρόβλημα την δουλεία του χωρίς να ζηλέψει τπτ από το Nero και πολύ περισσότερο με νοιάζει να μην τρώει πόρους στην εκκίνηση τον windows (την loading μπάρα του)!!!!τα προγράμματα που μου προτείνατε τηρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις…??
varemarious Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ashampoo Burning Studio Και γώ αυτό χρησιμοποιώ και είμαι αρκετά ικανοποιημένος.. αρκετά πιο ελαφρύ απο το Nero και εύχρηστο.
laskos0 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 και παρακαλώ όχι freeware λύσεις… (Offtopic) γιατί τόση εμμονή εναντίον των freeware;;;υπάρχουν προγραμματάκια που με 3 mb σου κάνουν όλες τις δουλειές που θέλεις και είναι και δωρεάν....
Heatspreader Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Ο laskos0 τα λέει πολύ καλά. Έχω σταματήσει να χρησιμοποιώ Nero και το έχω αντικαταστήσει με το CDBurnerXP και με το ImgBurn. Επίσης το DVDFab κάνει την επεξεργασία Video. Βάζοντας προγράμματα σαν το Nero, ο υπολογιστής γίνεται πολύ βαρύς και πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να υπάρχει σε κάποιο σύστημα.
PCharon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δυστυχώς τα περισσότερα freeware είναι για τα μπάζα, με ελάχιστες (λιγότερες από τα δάχτυλα ενός χεριού) εξαιρέσεις, είτε επειδή είναι πολύ φτωχά σε επιλογές, είτε επειδή έχουν αρκετά bugs, είτε επειδή είναι βασισμένα σε κάποια libraries της πλάκας που κυκλοφορούν. Το λέω έχοντας δοκιμάσει αρκετές δεκάδες. Το CDBurnerXP είναι για τα πανηγύρια, αν και φαίνεται ωραίο με την πρώτη ματιά, έχει πολλά προβλήματα (προγραμματισμένο με .ΝΕΤ, τι να περιμένει κανείς, χα). Καλύτερο freeware που έχω βρει είναι το InfraRecorder και μια δωρεάν έκδοση του JetBee (4.0.7) που ήταν μια χαρά επίσης και την έχω κρατήσει. Από την άλλη, το Nero Suite έχει καταντήσει κυριολεκτικά, όμως το Nero Burn παραμένει ένα από τα σπουδαιότερα και πιο ολοκληρωμένα και αξιόπιστα προγράμματα εγγραφής. Για όσους τρελαίνονται βλέποντας τα 100άδες MB του "πακέτου" απλά μπορούν να αναζητήσουν κάποια custom lite έκδοση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Συγκεκριμένα έχω το Nero 8.3.6.0 (μόνο το πρόγραμμα εγγραφής!) σε μικροσκοπικό install που δεν γεμίζει τον τόπο αρχεία και δεν πιάνει πάνω από 30MB. Αυτό χρησιμοποιώ και κάνω τα πάντα μια χαρά, χωρίς "βάρος" και τα τοιαύτα.
Heatspreader Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Το CDBurnerXP είναι για τα πανηγύρια, αν και φαίνεται ωραίο με την πρώτη ματιά, έχει πολλά προβλήματα (προγραμματισμένο με .ΝΕΤ, τι να περιμένει κανείς, χα). Επειδή δεν θέλω να βρεθώ προ εκπλήξεως, τι προβλήματα δηλαδή παρουσιάζει?
gf030 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Θα συμφωνησω κι εγω για το Nero, μακραν το καλυτερο και αξιοπιστο. Αν ψαξεις στο νετ () κυκλοφορει μια εκδοση NeroMicro 8.1.1.4, 18 MB ολα κι ολα στον σκληρο, παναλαφρο, θα μεινεις ευχαριστημενος.
sYn Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Χρησιμοποιώ εδώ και ένα χρόνο το CDBurnerXP και εκτός από την αρχή και κάποια bugs που είχε για τα audio cd σε κάποια έκδοση (δε θυμάμαι ποια), δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Και εγώ περιμένω τη δικαιολόγηση για το "είναι για τα πανηγύρια".
PCharon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δε χρειάζεται καμία δικαιολόγηση, απλά μέχρι πριν κανά μήνα που το δοκίμαζα τουλάχιστον, βρήκα bugs και μου έκανε "νερά" κυρίως σταθερότητας του GUI αλλά και άλλα. Το χειρότερο που μου τύχαινε ήταν να βρίσκομαι σε κατάσταση όπου έχω ξεδιαλέξει ένα κάρο αρχεία για να γράψω σε κάποιο DVD και να μου κλείνει ξαφνικά στα καλά καθούμενα εξαφανίζοντας το project που ήμουν έτοιμος να γράψω. Έχει προβλήμματα, δεν είναι ό,τι καλύτερο από προγραμματιστικής πλευράς για λόγους που ανέφερα και παραπάνω. Αντί αυτού πρότεινα το InfraRecorder που είναι ίσως το καλύτερο freeware (εξάλλου αν αναζητήσετε σχόλια θα δείτε και τί λένε κι άλλοι που τα δοκιμάζουν).
nemos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2008 Γεια χαρά σε όλους θέλω τις προτάσεις σας για το καλύτερο αντιγραφικό πρόγραμμα που κυκλοφορεί εκτός του Nero ψάχνω την καλύτερη πρόταση που υπάρχει!!!και παρακαλώ όχι freeware λύσεις… Δες εδώ: http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2364599&postcount=1043 Το πρόγραμμα το βρίσκεις εδώ: http://www.download.com/Ashampoo-Burning-Studio-Free/3000-2646_4-10776287.html Το παραπάνω είναι το πιο εύκολο και αξιόπιστο που έχω βρει... το οποίο απλά τυγχάνει να διατίθεται και τσάμπα. Το ΑΠΟΛΥΤΑ καλύτερο πρόγραμμα που υπάρχει για εγγραφή οπτικών μέσων είναι το ImgBurn... http://www.imgburn.com/ ...αλλά άν έρχεσαι από Nero + Roxio θα πρέπει να διαβάσεις τα tutorials που υπάρχουν στην σελίδα του... http://forum.imgburn.com/index.php?showforum=4 ...για να μπορέσεις να το δουλέψεις παραγωγικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.