kx5 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Σήμερα ήρθε από το Πλαίσιο - παράδοση στο σπίτι - η παρακάτω cpu (συσκευασία tray): Είναι προφανές ότι έχει χρησιμοποιηθεί, λογικά για δοκιμές overclocking. Θα τη ξεζούμισαν ώστε να δουν αν ανεβάζει ρολόι. Ευτυχώς λειτουργεί χωρίς προβλήματα. Δε θα την επιστρέψω γιατί δεν έχω χρόνο να ασχολούμαι μαζί τους και να προσπαθώ να τους πείσω ότι την παρέλαβα έτσι. Απλά το αναφέρω. Προσοχή τι αγοράζετε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
firewalker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Αν είσαι σίγουρος χαζομάρα θα κάνεις αν δεν τους πεις τίποτε και δεν κάνεις καταγγελία στον ΙΝ.ΚΑ. πριν όμως τους ενημερώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Γιαυτο δε προτιμαμε τα Tray...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Τι να είμαι σίγουρος? Στη φωτογραφία είναι όπως ακριβώς την έβγαλα από τη συσκευασία. Και αυτό που φαίνεται δεν είναι βρωμιά αλλά γρατζουνιά. Δε θα ασχοληθώ παραπάνω, εκτός και αν χαλάσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
npapas1977 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Κακως δεν ασχολεισαι γιατι η δικη μας αδιαφορια δημιουργει τη δικη τους ασυδοσια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Ετσι οπως ειναι η φωτο μου φαινεται οτι ειναι κακο καθαρισμα παστας και οχι γρατζουνια... Ξερεις, αυτο το 'υπολειμα' που μενει και θελει αρκετη πιεση με καποιο χαρτι ποτισμενο με οινοπνευμα για να βγει. Αλλα αυτο δε σημαινει πως δεν ηταν χρησιμοποιημενος... Τι CPU ειναι? Ε1200 ή δε διαβαζω καλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 δεν μου φενεται για παστα.αν και στην αρχη ετσι νομιζα αλλα δεν το βλεπω για παστα.οσο για αυτους που λενε δεν θελω tray εφοσον ειναι σε διαφανης συσκευασια μπορεις να την τσεκαρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Moderators Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Μα πως ειναι δυνατον να γρατζουνιστει ετσι η cpu? Πρεπει να ετριβαν πατωντας με δυναμη τη ψυκτρα απο πανω, στη κυριολεξια! Μπορει το 99% των CPU να μην εχουν σημαδια (τα οποια οντως μπορεις να δεις απο το διαφανες), αλλα να ειναι χρησιμοποιημενα... χαλαρα μαλιστα! PS: Πουλινε, η μητρικη σου δουλευει αψογα ακομα! Υπερωριες εχει βγαλει η καημενη... Χειριζεται καθημερινα 5 δισκους. Απο αυτη γραφω τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 εχω δει cpu γρατζουνισμενη απο cpu block υδροψηξης .δεν θελει πολυ πιστεψε με.και για αυτο που ειπες οτι ειναι μπορει να ειναι χρησιμοποιημενες αυτο εννοειται.αν ο αλλος την εχει βαλει προσεκτικα δεν φαινεται κατι.το καλο ειναι οτι εχει 3 χρονια εγγυση οποτε την γυρνας η την καις και την γυρνας. να θυμομουν και ποια μητρικη.εχω χασει την μπαλα με τοσα πραγματα που περνανε απο τα χερια μου.offtopic.τελικα η αποδειξη που σου ειχα δωσει βρηκα απο ποια καρτα ειναι.και αυτη η καρτα χαλασε αλλα δεν ειχα την αποδειξη και την πεταξα.τωρα θα μου πεις γιατι δεν στην ζητησα.λεω αστο παλια καρτα.τωρα απο την δικια σου θα σε γελασω δεν θυμαμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Γιαυτο δε προτιμαμε τα Tray...! γουάτ δε FAQ ιζ ε tray ... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 tray = σε πλαστικο κουτακι του πλαιισου με ενα χαρτι πλαισιου δηλαδη να στο τυλιξω να το παρεις.box σε κανονικο κουτι της intel σφραγισμενο και με ανεμιστηρακι.στο tray δεν παιρνεις ανεμιστηρακι και ειναι πιο φτηνο.παλια τα tray εδιναν 1 χρονο εγγυηση για αυτο ηταν πιο φτηνα αλλα πλεον δινουν τρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vatos_locos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 όλα τα CPU έχον σημάδια πάνω γιατί δοκιμάζονται απο τα εργοστάσια πριν φύγουν στην αγορά αλλά σε αυτό φαίνεται οτι έχει κάτσει πάνω του ψύκτρα και όχι η μαμά της Intel γιατί αυτή αφείνει στρογυλό σημάδι για εμένα μαλακία σου που δεν το πάς πίσω.... αν ήταν κανένας 45nm και είχε λιώσει στο degrade τι θα έκανες ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 εχει 3 χρονια μπροστα του για να καταλαβει οτι ειναι degraded Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δεν είναι λεκές, είναι γρατζουνιά. Δοκίμασα να το καθαρίσω με ότι πιο δυνατό έχω και δε βγαίνει. Παιδιά δίκιο έχετε, έπρεπε να τον γυρίσω. Αν είμαι καλύτερα αύριο (είμαι με πυρετό - διάρροια, παρόλα αυτά συναρμολογώ pc) θα τον επιστρέψω, διαφορετικά θα μείνει έτσι. Πάνο αν ήταν κάποια ακριβή cpu δε θα το σκεφτόμουν λεπτό. GeorgeMan σωστά μάντεψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vamire666 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Εμενα παντως κατι μου λεει πως δεν ειναι γρατζουνια! Αμα ηταν γρατζουνια δεν θα ειχε χρωμα μαυρο... Και τι να το κανουν το overclock στο plaisio να παιξουν καλυτερα crysis??? lol Τεσπα πιστευω πως επρεπε να την στειλεις αμεσως πισω απο την ωρα που σου την φεραν και ολας! Το θεμα που ανοιξες παντως δεν εχει να μας πει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.