Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 793
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το είδα από άλλο forum και το ανεβάζω και εδώ. Εδώ είναι η ιστορία δημιουργίας του darkfall που ξεκίνησε πίσω το 1997!!

http://www.pcmaster.gr/forum/viewtopic.php?f=10&t=30328

εχεί γέλιο ένα σημείο που περιγράφουν το story της δημιουργίας και την επαφή των Νορβηγών με την Ελλάδα

We quickly learned the greek word “avrio” which means “tomorrow”. Whenever there is a problem that needs to be fixed asap, the natural greek reaction is “avrio… avrio”. Luckily most of the Norwegians quickly adapted and accepted this nuance of greek culture.
Δημοσ.

κολοκύθια

δεν μπήκαν οι meditation points

σιγά μην κάτσω να κάνω ticket , έχω ήδη ένα που εκκρεμεί πριν από τα χριστούγεννα

FAIL

Δημοσ.

Θα μπούνε είπε ο tasos σήμερα λόγο ένα λάθους που είχε γίνει. Χθές βράδι ταξίδεψα νότια να φτάσω sanuinge. Το να ταξιδεύεις στο κόσμο του darfkall νομίζω είναι η καλύτερη εμπειρία από όλα τα mmorpg που έχω παίξει. Ο κόσμος του παιχνιδιού είναι το δυνατό του σήμείο και αυτή η open world φιλοσοφία που έχει. Ασέ που συναντας και διάφορες παράξενες τοποθεσίες

darkfall6111.png

Εφτάσα στην sanguine και έχουν βάλέι ένα stage στην κεντρική πλατεία αν και από τι μου είπαν μόνο για διακόσμηση θα είναι και το event θα γίνει ανοιχτά και μακριά από τα tower λόγο του pvp.

darkfall6231.png

Δημοσ.

Μια και βρέθηκα στην sanguine είπα να συνεχίσω το ταξίδι μου και να κάνω μια περιπλάνηση στον κόσμο του darkfall μέχρι να με βρει κάποιος και να με σκοτώσει και να γυρίσω στην έδρα μου την andruk.

Οπώς έχω πει αρκετές φορές είναι φοβερή εμπειρία να ταξιδεύει κανείς στο ανοιχτό τεράστιο κόσμο του παιχνιδιού. Σε κάθε βήμα σου ανακαλύπτεις νέες περιοχές συν ότι έχεις και τον συνεχή κίνδυνο να σε γκαγκάρουν.

Αφού κατέβηκα πρώτα νότια και επισκέφτηκα το eslingar το hamlet των lux που βρίσκετε σε ένα νησί στην νότια θάλασσα, είπα να συνεχίσω το ταξίδι μου κάνοντας μια περιπλάνηση στην περιοχή των alfar.

Σκοτεινή περιοχή με τεράστια μανιτάρια παντού και αρκετά μέρη για explore. Είναι και αυτή η σκοτεινή μουσική που σε συνοδεύει συνέχεια σε αυτή την περιοχή που ανεβάζει την ένταση όταν ταξιδεύειες εκεί. Είναι από τις περιοχές που δεν έχω κάνει καθόλου explore λόγο ότι οι alfar είναι εχθρική περιοχή για το race μου.

Μια ιδέα για το πως είναι αυτή η περιοχή

darkfall637.png

και φυσικά είναι γεμάτη από παράξενα ruins

darkfall636.png

darkfall640.png

Δημοσ.

μπήκαν οι meditation points !!!

κατά τα άλλα , παίδες το game μάλλον πέθανε και δεν τους έχει ειδοποιήσει κανείς για να το θάψουν .

3 ώρες να ψάχνεις για pvp στο κέντρο του agon και να βρίσκεις μόνο κάναν ξέμπαρκο να φαρμάρει ........... τρίχες .

ή ο server είναι άδειος ή ο κόσμος κάθεται bank και δεν κάνει τπτ .

τι να πεις ? carebears

Δημοσ.

Απλά ο κόσμος κάθετε πλέον στις clan πόλεις γιαυτό δεν βρίσκεις ποτέ στα ανοιχτά κάποιον να κάθετε μονος του. Θα βρείς κόσμο πάντα γύρω και μέσα στις μεγάλες racial town. Κάνω tour αυτό τον καιρό γύρω από τον κόσμο του agon και βλέπω μόνο κόσμο εκεί που σου είπα και πάντα κοντά στις μεγάλες clan cities. Επέσα και σε ένα raid με αρκετά άτομα που μπαφάρονταν αλλά δεν πήραν χαμπάρι και την γλίτωσα.

Νομιζω ότι με τόσο τεράστιο κόσμο ακόμα και τους συνδρομητές του wow να είχε πάλι άδειος θα φαινότανε.

Φυσικά περιμένουμε και το epxansion για να δούμε την ριζική ανανέωση στα γραφικά του.

Δημοσ.

Συνέχισα το ταξίδι μέσα στην χώρα των alfar για ώρα και βρήκα αρκετά εντυπωσιακά ruins. Για μένα σε αυτό το game εκτός από το pvp του εντυπωσιακό στοιχεί είναι η εξερεύνηση του τεράστιου κόσμου του

darkfall6371.png

darkfall63611.png

Μετά από ώρες ταξιδιού και αφού κάλυψα μεγάλο μέρος από την χώρα των alfar έφταση στην χώρα των mirdain την χώρα του race μου και βρέθηκα νύχτα στην race capital. Λόγο του event ανά διαστήματα υπήρχαν εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

darkfall644.png

Την επόμενη μέρα αποφάσισα να κινηθώ βόρεια και να εξερευνήσω τα tribelands την χώρα των mahirims του race που έχει την μορφή λύκου στο παιχνίδι. Η χώρα τους είναι σε μια φθινοπωρινή κατάσταση με πυκνά φθινοπωρινά δάση αρκετές ερημικές περιοχές και φυσικά παντού διάσπαρτα ruins.

darkfall651.png

darkfall655.png

Στο μέσο του ταξιδιού μου σε αυτή την περιοχή ο ήλιος στο game ήταν έτοιμος να δύσει. Ενά εντυπωσιακό γεγονός στο παιχνίδι με τον τεράστιο ήλιο του να χάνετε σιγά σιγά και να καλύπτετε από το τεράστιο φεγγάρι του κόσμου της agon.

darkfall652.png

Αφού κάλυψα όσο μπορούσα από την περιοχή και έκανα explore σε αρκετά σημεία της επέστρεψα στην πόλη του clan μου την Andruk και φυσικά για άλλη μια φορά 3 το βράδι γινόταν χαμός από pvp και κυνηγάγαμε μας κυνήγαγαν οι nocry που για άλλη μια φορά είχαν έρθει έτσι για την περιπέτεια στην πόλη μας.

darkfall659.png

Δημοσ.

H πολιορκία του Skogul No 2

Εδώ και μέρες μας είχε έρθει ένα email σε όλα τα member των lux arcana ότι θα έχουμε ένα σημαντικό siege για χθές στις 7 το απόγευμα και θα έπρεπε όλοι μας να είμαστε online. Δεν έλεγε που και τι θα κάναμε για να μην διαρεύσουν οι στόχοι μας.

Φυσικά όλοι γνωρίζαμε ότι θα ήταν η δεύτερη προσπάθεια να κάνουμε siege το skogul hamlet. Την πρώτη φορά είχαμε πάει την μέρα του βαλεντίνου και είχαμε πάθει σφαγή από τους αναρίθμητους αντιπάλους.

Από τι φαίνετε όμως και αυτή την φορά είχαν διαρρεύσει στον server οι προθέσεις μας. Ενώ είχαμε μαζευτεί στο bank για να προετοιμαστούμε ένα raid με mount ήρθε στην andruk και γύρναγε γύρω από την πόλη μας με έναν από αυτούς να φώναζει στο public να βγει ο leader έξω αν τολμάει για να έχουν μια dual αναμέτρηση οι δυό τους!! :P

Φυσικά τους αγνοήσαμε και μπορέσαμε και φύγαμε από την πόλη χωρίς να μας καταλάβουν και κινηθήκαμε βόρεια προς την κατεύθυνση του hamlet για να ετοιμάσουμε την επίθεση μας.

darkfall6521.png

darkfall665.png

Αυτή την φορά είχαμε αποφασίσει να ετοιμάσουμε την επίθεση μας από ένα κοντινό λόφο που λίγο πιο πάνω από το hamlet. Δυστυχώς για άλλη μια φορά η τακτική μας αποδείχτηκε τελείως λανθασμένη. Καταρχήν οι αντίπαλοι είχαν βάλει κανόνια στο απέναντι βουνό και άρχισαν να μας ρίχνουν συνέχεια από εκεί καταστρέφοντας ότι οχύρωση είχαμε φτιάξει με τα strongbox.

darkfall668.png

Μετά από λίγη ώρα ενώ μας ρίχναν με τα κανόνια άρχισαν και την κύρια επίθεση από τα ανατολικά μας.

Ειλικρινά πρώτη φορά βλέπω τόσο πολυάριθμο zerg και πρώτη φορά είδα τέτοιο απίστευτο lag στο darkfall. Αυτό το alliance πρέπει να είναι από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο server και όχι μόνο είχαν κόσμο αλλά είχαν μαζί τους και clan όπως τους pandora που οι παίχτες τους είναι στην κυριολεξία τούμπανο.

Όταν άρχισε η επίθεση από τα ανατολικά μας μπορέσαμε και τους κρατήσαμε για λίγη ώρα σε κάποια απόσταση αφού τους ρίχναμε όλοι μαζί ένα σύνεφο από βέλη με τα τόξα μας. Κάποια στιγμή όμως όταν αποφασίσαμε να κυνηθούμε προς το μέρος τους κάναμε και το μοιραίο λάθος.

Σπάσανε οι γραμμές μας και δεν είχαμε καταλάβει ότι τόση ώρα που τους ρίχναμε με τα τόξα αυτοί μας περικύκλωναν και τελικά μας κάνανε την τελική επίθεση αφνιδιάζοντας μας από πίσω και τελικά σκοτώνοντας μας όλους..

darkfall670.png

Δεν το βάλαμε κάτω όμως και με το που κάναμε recall στην andruk ο leader μας μοίρασε runestones ώστε να κάνουμε teleport άμεσα στις γραμμές του εχθρου και να προσπαθήσουμε άλλη μια επίθεση.

Αυτή την φορά τους επιτεθήκαμε με τα mount προς τον λόφο που ήδη είχαν καταλάβει οι αντίπαλοι

darkfall674.png

Δώσαμε για ώρα σκληρή μάχη σκοτώσαμε αρκετούς αλλά τελικά η πλάστιγγα έγειρε προς το μέρος του και για άλλη μια φορά μπόρεσαν και μας διάλυσουν και να σβήσουν τελείως ότι όνειρο είχαμε για κατοχή του skogul.

Το μόνο που έμεινε μετά από αυτή την μάχη είναι να κάτσω στα τείχη της andruk και να δω το τεράστιο φεγγάρι του Agon καθώς άλλη μια μέρα στο game τελείωνε..

darkfall676.png

Δημοσ.

Ήμουν από τους πρώτους που έπαιξαν. Στην αρχή με είχε ξετρελάνει γιατί μου φάνηκε διαφορετικό αλλα γρήγορα με κούρασε η κίνηση και το gameplay γιατί μου φαινόταν πολύ κακοφτιαγμένο..βεβαια ήταν στην αρχή και τώρα είμαι σίγουρος ότι έγινε πολύ καλύτερο. Μακάρι μεγάλες εταιρίες να είχαν ανάλογες ιδέες και όχι να έβγαζαν ξαναζεσταμένα φαγητά ξανά και ξανά .. αμάν πια!

Δημοσ.

Ιστορική απόφαση για τους Lux Arcana. Το παιχνίδι καθημερινά αυξάνει τον κόσμο που ασχολείτε μαζί του και ιδίως τα clan και τα alliance έχουν γιγαντωθεί σε member και εμείς σαν ανεξάρτητο clan δεν μπορούμε πλέον να τα συναγωνιστούμε και κατά συνέπεια να πάρουμε μέρος με επιτυχία στα μεγάλα siege και pvp του server. Αν και έχουμε 80 ενεργά μέλη και στα raid μας μπορούμε ανα πάσα στιγμή να μαζεύουμε 60+ άτομα και όμως αυτός ο αριθμός είναι αρκετά μικρός απέναντι στα μεγάλα alliance του server.

Γιαυτό χθές το council του server αποφάσισε να φύγει από την ανεξαρτησία και το μοναχικό δρόμο του clan μας και να πάμε σε συμμαχία με τους wessex. Με αυτό τον τρόπο δημιουργείτε ένα από τα πολυπληθέστερα alliance του server και τις επόμενες βδομάδες πιστεύω θα δω ακρετά ενδιαφέρων massive pvp μάχες και νομίζω αρκετά massive lag και frame drop.. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθές έζησα για πρώτη φορά στο game μια ανοιχτή ναυμαχία με πάνω από 6 καράβια όλοι τους αντίπαλοι με σάλτα στα καταστρώματα και με ανοιχτούς κανονιοβολισμούς μεταξύ των πλοίων. Φοβερές στιγμές αλλά με τόσο χαμό που γινόταν χανόσουν στην κυριολεξία μέσα στο χάος ανήμπορος να αντιδράσεις σωστά.

Αρχικά μαζευτήκαμε με το ally clan τους wessex στo hamlet που έχουμε σε ένα νησάκι στην νότια θάλασσα του κόσμου του agon. Σκοπός μας να καταλάβουμε το νότιο sea tower. Η κατάληψη του όχι μόνο σου δίνει αρκετό gold και item αλλά είναι και θέμα γοήτρου για το clan που θα το κάνει.

darkfall7.png

Εκεί ρίξαμε τα δύο καράβια μας και ξεκινήσαμε το ταξίδι μας για το sea tower.

darkfall15.png

Μετά από μισή ώρα ταξιδιού στο ανοιχτό πέλαγος του agon τελικά φτάσαμε. Φυσικά από τι είδαμε δεν είμαστε μόνοι μας αλλά εκείνη την ώρα υπήρχε ήδη ένα άλλο καράβι από αντίπαλο clan που είχε τον ίδιο σκοπό με εμάς δλδ την κατάληψη του tower. Και όπως θα βλέπαμε και λίγο αργότερα στην περιοχή δεν ήταν μόνο αυτό το καράβι αλλά υπήρχαν άλλα έξι από αντίπαλα clan!

darkfall18.png

Δεν χάσαμε χρόνο τους αγνοήσαμε και επικεντρωθήκαμε στον σκοπό μας και αρχίσαμε να ρίχνουμε με τα κανόνια στο tower. Μετά από λίγη ώρα αυτό καταστράφηκε και η νίκη χρεώθηκε στους wessex

darkfall19.png

Ομώς όση ώρα είχαμε συγκεντρωθεί στο να ρίχνουμε στο tower είχαν πλησιάσει απειλιτικά τα αντίπαλα πλοία και αμέσως αρχίσαμε να ρίχνουμε με τα κανόνια μας ώστε να τα βυθίσουμε. Νομίζω βυθίσαμε ένα αλλά σε λίγη ώρα αντίπαλα πλοία μας πλαγιασαν από τα αριστερά και από τα δεξιά και αμέσως κάνανε σάλτο στο κατάστρωμα μας. Εκείνη την ώρα άρχισε ένα χαος με pvp και στην κυριολεξία σε όλο αυτό τον χαμό δεν ήξερες που να κρυφτείς η που να ρίξεις.

darkfall21.png

Μετά από μια σύντομη μάχη κατάφεραν να μας σκοτώσουν όλους και να πάρουν για λάφυρο το πλοίο μας. Καθώς είχαμε πέσει στο κατάστρωμα στο βάθος μπορούσες να δεις να γίνονται και άλλες μάχες μεταξή καραβιων. Βλέπαμε κάποιους να κάνουν σάλτο σε καταστρώματα και άλλους να ρίχνουν μεταξύ τους με τα κανόνια. Από τι μάθαμε αργότερα εκείνη των ώρα στο πεδίο τις μάχης ήταν όλα τα μεγάλα clan δλδ οι sun, agenda, nocry ο καθένας με το καράβι του και ο καθένας να πολεμάει με αντίπαλους τους υπόλοιπους.

darkfall23.png

Νομίζω αυτή ήταν μια απο τις πιο επικές στιγμές και εμπειρίες που μόνο στο darkfall μπορείς να ζήσεις.

Επεξ/σία από chek2fire
Δημοσ.

Μόνο το Darkfall μπορεί να τα κάνει αυτά. :wub:

Άντε να δούμε τι θα λέει το νέο Expansion, αν είναι καλό θα επιστρέψω με χίλια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...