georgemvg Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Μόλις το έβαλα μαζί με το update του msn για να το δοκιμάσω. Το yahoo.gr στις ρυθμίσεις έγραφε μόνο POP και όχι imap και θέλοντας να διαγράψω τον λογαριασμό από το Windows live mail, έφυγαν και από το web mail. Ευτυχώς τα έβαλα πριν σβήσω το λογαριασμό σε ένα φάκελο, αλλά θέλω να τα "ανεβάσω" όπως ήταν. Γίνεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemvg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Κανα νέο; Είναι που θέλω να το βγάλω και δεν ξέρω τι να κάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μπερδεμένα τα γράφεις. Αν κατάλαβα καλά: 1. Εγκατέστησες το Windows Live Mail για να το δοκιμάσεις 2. Σέταρες ένα λογαριασμό από yahoo.gr στο WLM 3. Το WLM κατέβασε τα e-mails σου από τον server του Yahoo 4. Στο web interface του Yahoo δε βλέπεις πλέον τα e-mails σου 5. Τώρα θέλεις να απεγκαταστήσεις το WLM 6. ...αλλά πριν από αυτό, ψάχνεις έναν τρόπο να επανατοποθετήσεις τα e-mails σου στον server του Yahoo Είναι σωστά τα παραπάνω; Και αν ναι, ο τίτλος του θέματος (πέραν του "+ windows live mail) πού κολλάει... ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemvg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Aυτά που γράφεις σωστά είναι. Για τον τίτλο δεν βρήκα τι άλλο να βάλω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Θα μπορούσες να κάνεις forward τα e-mails στον εαυτό σου ([email protected]). Με το μειονέκτημα ότι οι original headers θα υποστούν αλλοίωση βέβαια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemvg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτό ήθελα να αποφύγω, αλλά μάλλον δεν υπάρχει άλλη λύση. Το θέμα είναι ότι το yahoo δεν γράφει ότι έχει imap και δεν υπάρχουν καθόλου ρυθμίσεις για αυτό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Το Yahoo απ' όσο ξέρω, δε δίνει IMAP, τουλάχιστον στην δωρεάν εκδοχή του. Γι' αυτό που ζητάς, έχω σκεφτεί μία λύση που θα κρατήσει αναλλοίωτους τους headers αλλά είναι κάπως φασαριόζικη και είμαι επιφυλακτικός γιατί ίσως το WLM (το οποίο σημειωτέον δεν έχω δουλέψει) να σου δίνει με κάποιο πρόσθετο τη δυνατότητα να τοποθετήσεις πίσω τα e-mails σου με εύκολο τρόπο. Αν δεν προταθεί κάτι προς αυτήν την κατεύθυνση σε εύλογο χρονικό διάστημα από άλλα μέλη, άφησε ένα post σε αυτό εδώ το thread και θα περιγράψω τη μέθοδο που έχω στο μυαλό μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemvg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν με πειράζει καθόλου αν έχει φασαρία. Το θέμα είναι ότι τα emails μετά το πρώτο sync είναι στο web. Μήπως έκανα εγώ κάτι λάθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Το θέμα είναι ότι τα emails μετά το πρώτο sync είναι στο web. Τί εννοείς; Επανεμφανίστηκαν τα e-mails σου στο Yahoo από το πουθενά; Και πώς έκανες "sync"; Το POP3 δεν υποστηρίζει τέτοιο πράγμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemvg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Οχι...τα emails που είχα στο web εξαφανίστηκαν στο πρώτο sync μετά την εγκατάσταση του προγράμματος. Τα επόμενα που ήρθαν, δεν σβήνονται, παραμένουν στο web. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 ΟΚ, για να δούμε πόσο φασαριόζικα φαίνονται τα παρακάτω: 1. Τρέχεις το WLM 2. Επιλέγεις όλα τα e-mails σου και με drag 'n' drop τα κάνεις export σε έναν κατάλογο στο δίσκο 3. Κλείνεις το WLM 4. Εγκαθιστάς Thunderbird και σετάρεις τον yahoo.gr λογαριασμό σου σύμφωνα με αυτό: [[Thunderbird 2 HOWTO]] 5. Εγκαθιστάς τα add-ons ImportExportTools και mailredirect 6. Κάνεις import τα .eml αρχεία από τον κατάλογο όπου είχαν γίνει export 7. Ακολουθείς τις οδηγίες στο Mozillazine: Putting messages back on a POP3 server για να προωθήσεις τα e-mails σου στο yahoo.gr account σου, χωρίς να πειραχθούν οι headers Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemvg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Eυχαριστώ, το δοκιμάζω αμέσως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemvg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 To importexportTools δεν το βρίσκω στα add-ons του thunderbird... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 http://nic-nac-project.de/~kaosmos/mboximport-en.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgemvg Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2008 Τόσο απλό! Σε υπερευχαριστώ! Και θα κρατήσω και τον Thunderbird! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.