Προς το περιεχόμενο

Το vaio τα 'έτσουξε'

NikMet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ΚΑλησπέρα παιδιά. Έχω ένα Vaio (Vgn-fs115m) στο οποίο μια μεθυσμένη βραδιά έπεσε στο πληκτρολόγιο μπύρα. Εκέινη τη στιγμή το γύρισα ανάποδα και έβγαλα μπαταρίες και ρεύματα και το άφησα έτσι 4-5 μέρεσ να στεγνώσει. Ευτυχώς άναψε απλά έχει τα εξής προβλήματα: εκεί που έπεσε η μπύρα τα κουμπιά δε λειτουργούν, έχω την αίσθηση οτι ανεβάζει παραπάνω θερμοκρασία τώρα.

Οπότε θα ήθελα να ρωτήσω άτομα με την ίδια εμπειρία στο παρελθόν αν έχουν κάτι να μου προτείνουν.

Υ.Γ. δοκίμασα να καθαρίσω τα κουμπιά αλλα τίποτα. Googlisa αλλά αυτά που βρήκα δε μου γεμίζουν το μάτι να τα κάνω. Μάλλον πρεπει να το ανοίξω αλλα ψιλοφοβάμαι. 'Η στην τελική αλλάζω το πληκτρολόγιο αλλά δε παιζει χρήμα και μιλάμε για τιμές Vaio. 'Οποιος έχει κάτι στι νου να το 'ριξει' ;)

Δημοσ.

Σε έναν φίλο μου είχε πέσει καφές....

Δυστυχώς η μόνη λύση που βρήκε (laptop dell) ήταν να αγοράσει ένα νέο πληκτρολόγιο από το ιντερνετ και να το βάλει μόνος του. Τώρα δουλεύει ξανά full, χωρίς κανένα πρόβλημα..

Δημοσ.
Σε έναν φίλο μου είχε πέσει καφές....

Δυστυχώς η μόνη λύση που βρήκε (laptop dell) ήταν να αγοράσει ένα νέο πληκτρολόγιο από το ιντερνετ και να το βάλει μόνος του. Τώρα δουλεύει ξανά full, χωρίς κανένα πρόβλημα..

Το έχω στα υπόψην αλλά δε θέλω να ρίξω χρήμα ακόμα. Στη τελική θα βρώ κανα φθηνό απο ebay

εναλλακτικα ενα πληκτρολογιο usb

Αυτό είναι το μόνο εύκολο

Δημοσ.

Έχω παρόμοιο πρόβλημα και κατέληξα στην αγορά πληκτρολογίου μέσω ebay και σε αντικατάσταση του. Εδώ και καναδυό εβδομάδες χρησιμοποιώ ένα παλιό ασύρματο που είχα στο desktop και ήδη έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι.

Δημοσ.
Έχω παρόμοιο πρόβλημα και κατέληξα στην αγορά πληκτρολογίου μέσω ebay και σε αντικατάσταση του. Εδώ και καναδυό εβδομάδες χρησιμοποιώ ένα παλιό ασύρματο που είχα στο desktop και ήδη έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι.

Πόσο το πήρες απο το ebay με όλα τα έξοδα?? Τι μάρκα είναι??

Δημοσ.
Πόσο το πήρες απο το ebay με όλα τα έξοδα?? Τι μάρκα είναι??

Acer είναι και για να καταλάβεις τα μεταφορικά κοστίζουν παραπάνω από το ίδιο το πληκτρολόγιο. Κάνε ένα search. Δεν χάνεις κάτι.

Δημοσ.
Acer είναι και για να καταλάβεις τα μεταφορικά κοστίζουν παραπάνω από το ίδιο το πληκτρολόγιο. Κάνε ένα search. Δεν χάνεις κάτι.

Εψαξα αλλά αυτά που βρήκα δεν τα στέλνουν εκτός Αμερικής. Οπότε θα δείξει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...