Liverpool89 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Εμενα μου αρεσε η κιμαδοπιτα παρα πολυ. Καποιες φορες την πήρα απεξω, δεν μου αρεσε, ειχε λιγο κιμα, πολλα αλλα. Το φυλο πρεπει να τα τίγκα στο βουτυρο. Ρωτησα γιαγιαδες, εδω ειχα ρωτησει στο νημα της μαγειρικης που η toxo ευστοχα μου εδωσε τα φωτα της. Κανω την δικια μου κιμαδοποτα, απο βοειο κιμα με φυλλο ολικης τελεια. Απεξω αυτα τα αποφευγω(προτειμω κριτσινια αν πειναω παρα πολυ) να τα παιρνω πλεον, ειδικα οταν η κοπελα μου εφαγε μια ζαμπονοκασεροπιτα σφολιατα(σε σκοτωνει αργα) και την πηγα στο νοσοκομειο με προβλημα στο στομαχι, μολις ειπε τι εφαγε την ειπε αυτα ολα κομμενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau/Maus Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Όποιος θέλει να δει διαφορά στο σώμα του ακούει αυτό που λέει ο Νικόλας, κόβει δηλαδή τελείως Τοστακια ψωμακια πιτακια κασέρια κτλ αυτά δεν υπάρχουν όταν θες να πιάσει τόπο ο κόπος σου στο γυμναστήριο!~~Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς από το ταπεινό ξεκουραστιριο μου 11 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Με μια πρόταση βγάλατε οφφ ένα γεύμα μου, ευχαριστώ. Χαχα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Να το εξηγήσω επιστημονικά. Υπάρχει το ένζυμο αμυλαση το οποίο διασπά τον σύνθετο υδατανθρακα. Η ποσότητα που υπάρχει απο άνθρωπο σε άνθρωπο ποικίλει παρά πολύ. Άλλοι έχουν ελάχιστη ποσότητα κι έτσι τρώγοντας άφθονο υδατανθρακα ουσιαστικά δηλητηριάζονται αφού το σωμα δεν μπορεί να διασπάσει την τροφή και να πάρει τα θρεπτικά συστατικά που προσφέρει, κι άλλοι έχουν άφθονη αμυλαση και το σωμα τους ανταποκρίνεται περίφημα στο σύνθετο υδατανθρακα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τις άλλες τροφες (πχ το γονίδιο ApoE το οποίο ρυθμίζει πως το σωμα μας ανταποκρίνεται στα λιπαρά, κτλ). Αυτό που οφείλει να κανει ο καθένας μας ειναι να ψαχτεί διατροφικά ωςτε να βρει ποιες τροφες πραγματικά τον θρέφουν. Μια γνωστή μου που κανει γιόγκα μου έδειξε μερικες κινήσεις κι έμεινα μαλακας. Απίστευτη ευλυγισία κι ισορροπία. Οταν καταφέρω να τα αποκτήσω αυτα τα δυο, μαζί με δύναμη φυσικά, θα εχω φτάσει εκεί που στοχεύω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Να το εξηγήσω επιστημονικά. Υπάρχει το ένζυμο αμυλαση το οποίο διασπά τον σύνθετο υδατανθρακα. Η ποσότητα που υπάρχει απο άνθρωπο σε άνθρωπο ποικίλει παρά πολύ. Άλλοι έχουν ελάχιστη ποσότητα κι έτσι τρώγοντας άφθονο υδατανθρακα ουσιαστικά δηλητηριάζονται αφού το σωμα δεν μπορεί να διασπάσει την τροφή και να πάρει τα θρεπτικά συστατικά που προσφέρει, κι άλλοι έχουν άφθονη αμυλαση και το σωμα τους ανταποκρίνεται περίφημα στο σύνθετο υδατανθρακα. Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τις άλλες τροφες (πχ το γονίδιο ApoE το οποίο ρυθμίζει πως το σωμα μας ανταποκρίνεται στα λιπαρά, κτλ). Αυτό που οφείλει να κανει ο καθένας μας ειναι να ψαχτεί διατροφικά ωςτε να βρει ποιες τροφες πραγματικά τον θρέφουν. Μια γνωστή μου που κανει γιόγκα μου έδειξε μερικες κινήσεις κι έμεινα μαλακας. Απίστευτη ευλυγισία κι ισορροπία. Οταν καταφέρω να τα αποκτήσω αυτα τα δυο, μαζί με δύναμη φυσικά, θα εχω φτάσει εκεί που στοχεύω. Διατροφολόγος έγινες,respect... Kάτι τέτοια μπερδέματα με τα ένζυμα και τα γονίδια καθορίζουν και τον σωματότυπο κάποιου,ενδομορφικός,εκτομορφικός ε? Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς από το ταπεινό ξεκουραστιριο μου 18951085_10155374042446591_1056732826100848743_n.jpg Κουράγιο ρε συ,βάστα γερά.......ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό.... αυτά έχει η ζωή.....κ.λ.π 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Κάποια φορά που θα κατέβεις στα μέρη μας, θα σου δώσω να δοκιμάσεις και θέλω να γράψεις εδώ τη νέα σου άποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Αυριο παλι το τζιμ κλειστο. Για ακομα μια φορα, πρεπει να αλλαξω τις μερες γυμναστικης, ενω το παραδιπλα θα ναι ανοιχτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 μηπως πρεπει να αλλαξεις γυμναστηριο και οχι τις μερες? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Ε και αυτο σκεφτηκα, αλλα το ενα ειναι παρα πολυ μικρο, με πολυ λιγο χωρο για ελευθερα βαρη, το αλλο δεν εχει καν ολυμπιακες μπαρες ειναι οτι να ναι και το τελευταιο που εχουμε εδω,εχει συνδρομη πανω απο 60€ που δεν με περισσεύουν τωρα. Πολλες φορες λεω οτι το homegym που εχω δεν ειχε να ζηλεψει τιποτα, απλά τωρα δεν μενω στο πατρικο μου. Θα αρκεστω στο ποδηλατο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Και σε μενα εδω στη γειτονια ολα θα κλεισουν γαμωτο..παλι θα πρεπει να στριμωξω τις μερες. Δημητρα το δικο σου θα ειναι ανοιχτο αυριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Moderators Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Εγω σημερα πρωτη φορα δεν κανω προπονηση χωρις λογο. Το χερι μου με ενοχλει σε ενα σημειο και πρι λιγες μερες πηδηξα τους κοιλιακους μου και ακομη πονανε και εχω διαβασμα για την διπλωματικη και παρτυ το βραδυ οποτε εχει ολη μερα διαβασμα σημερα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Και σε μενα εδω στη γειτονια ολα θα κλεισουν γαμωτο..παλι θα πρεπει να στριμωξω τις μερες. Δημητρα το δικο σου θα ειναι ανοιχτο αυριο? όχι εννοείται ... ευτυχώς η Δευτέρα για μένα είναι η rest day (η μοναδική πια της εβδομάδας) Κάποια φορά που θα κατέβεις στα μέρη μας, θα σου δώσω να δοκιμάσεις και θέλω να γράψεις εδώ τη νέα σου άποψη. Μπορεί τον Ιανουάρη του 2018 για Λευκωσία (αλλά χλωμό να βρω θέμα για ανακοίνωση σε συνέδριο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 όχι εννοείται ... ευτυχώς η Δευτέρα για μένα είναι η rest day (η μοναδική πια της εβδομάδας) Αα, γιατι αυτα τα μεγαλα κανουν κατι περιεργα και ανοιγουν μερες που τα υπολοιπα ειναι κλειστα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Αα, γιατι αυτα τα μεγαλα κανουν κατι περιεργα και ανοιγουν μερες που τα υπολοιπα ειναι κλειστα.. τις βασικές αργίες τις τηρεί. Δεν κλείνει όποτε γουστάρει πχ τις διακοπές του Πάσχα / Χριστουγέννων. Και το καλοκαίρι μόνο κλείνει τη βδομάδα του 15 αυγουστου. Η μαλακία του είναι πως Ιούλιο /Αύγουστο μήνα κλείνει τις Κυριακές! και ελαττώνει το ωράριό του τα Σάββατα....η τιμή όμως ... η ίδια .... σταδιάλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2017 Κι έχω μια συνταγή για φοβερή μανιταρόπιτα, αλλά πέφτει λίγο βαριά για "cutting" ...είναι όμως δοκιμασμένη και σπέρνει... Την έφτιαξα τη μανιταρόπιτα τελικά, με κομμάτια φιλέτο κοτόπουλου αντί για μπέϊκον, με light κρέμα γάλακτος, 200γρ Mozzarella και 200γρ το ελαφρύ ημίσκληρο τυρί των lidl, κι αντί για φύλλο χτύπησα 4 αυγά και τα έριξα στο μίγμα (και τα 3 θα έφταναν πιστεύω για να "δέσει" η πίτα)...πρόσθεσα επίσης και άνιθο, έδεσε μια χαρά. ..χρησιμοποίησα φρέσκα λευκά μανιτάρια κι όχι συσκευασμένα... ...επίσης σε αυτόν τον φούρνο (μόνο άνω-κάτω αντίσταση) χρειάστηκε να το ψήσω για 35 λεπτά... ...την επομενη φορά θα δοκιμάσω μισό κίτρινο τυρί, μισό μυζήθρα/ανθότυρο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις