Fotis13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 ban Φώτη βάλτον στην λίστα με τους κάλυκες αχχα οχι ενταξει ειναι καλοφαγας και αυτος το εχει με το φαγητο τωρα αν παρεκτρεπεται καμμια φορα δεν πειραζει συμβαινει και στους καλυτερους . Κάντο να λυτρωθώ. Δεν είναι ζωή αυτή. ζωαρα κανεις μην μιλας καθολου τρως για 3 ατομα .Τυχερεεε σε ζηλευω . Λοιπον εχω κολησει στα 84 κιλα θελω να ριξω 1-2 βεβαια εχει κατσει το τελευταιο καιρο και εχω πολλες κοινωνικες υποχρεωσεις οπoτε αναγκαζομαι να τρωω εξω . Εχω 2Ο μερες για να τα χασω για να δουμε . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Υπάρχουν πολλά μπαχαρικά με πλούσιες ιδιότητες, πχ αντιοξειδωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αναλγητικές, αντιμικροβιακές, τονωτικές, ρυθμιστικές της ινσουλίνης, προληπτικές της γλυκοζυλίωσης των πρωτεϊνών (το μαύρο πιπέρι ειδικά) κ.α. - κύμινο, γαρύφαλο, σαφράν - κανέλα, κόλιανδρο, μοσχοκάρυδο, κάρδαμο, πιπέρι - κουρκουμάς, κάρι, θυμάρι, ρίγανη, πάπρικα Μεγάλο είναι αυτό το θέμα...στη διατροφή υπάρχουν προτιμήσεις ιδιοσυγκρασιακές, κι επειδή πρέπει να ευχαριστιόμαστε το φαγητό μας, ας το τρώμε όπως μας αρέσει περισσότερο, όντας όμως κατά το δυνατόν πιο υγιεινό, γι αυτό καλό είναι να φροντίζουμε να έχουμε ανοιχτές "πόρτες" στη μετρημένη χρήση διαφόρων διατροφικών στοιχείων που μπορεί να φαίνονται "ξενικά" σε σχέση με ό,τι έχουμε συνηθίσει... ...με μικρές προσθήκες μπορούμε να έχουμε βελτιωμένο αποτέλεσμα. Προσωπικά μεγάλωσα σε σπίτι - με ηπειρώτισσα γιαγιά από τη μια - με κρητικιά γιαγιά από την άλλη κι έχω συνηθίσει σε παραδοσιακές συνταγές με χρήση τροφίμων και μπαχαρικών που τώρα φθίνει αρκετά, καθώς επικρατούν συγκεκριμένα είδη για συγκεκριμένες χρήσεις (στο ψήσιμο κυρίως). Όντως είναι πολλαπλά τα οφέλη από την χρήση των μπαχαρικών στην διατροφή μας. Η υιοθέτηση της ευρωπαϊκής κουζίνας όμως ελαχιστοποίησε σιγά-σιγά την χρήση τους στις μέρες μας.Θέλει εκπαιδευμένα στομάχια και αποχετευτικό για συστηματική και σε ποσότητα χρήση τους. Προσωπικά με χαλάνε και κρίμα. ( είναι λίγο οξύμωρο βέβαια να με χαλάνε τα μπαχαρικά και να τρώω τις μπιφτεκάρες από έξω που ξέρω ότι είναι αλεσμένα κρέατα,δέρματα και νύχια....) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vapir Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 το θέμα με το αλάτι είναι πως χρειάζεται και είναι ζωτικής σημασίας για τον άνθρωπο αλλα η ποσότητα που πραγματικά μας χρειάζεται 1) διαφέρει απο άνθρωπο σε άνθρωπο2) είναι ΠΟΛΥ μικρότερη απ ότι καταναλώνει συνήθως κάποιος3) περιέχεται φυσικά σε τροφές , στο γάλα , στο γιαούρτι , στο κοτόπουλο στήθος που ψήνουμε , παντού τέλος , επειδή όλες οι επεξεργασμένες τροφές του εμπορίου έχουν αρκετό πρόσθετο αλάτι , όποιος τις καταναλώνει καθημερινά αποκτά μεγάλη ανοχή στο αλάτι και η "φυσιολογική" κατανάλωση του είναι εκτός ορίων αφού τρόφιμα με αρκετό φυσικό αλάτι του φαίνονται ανάλατα. Ναι έχω δει άνθρωπο να βάζει αλάτι σε ΦΕΤΑ , που στα 100γρ έχει κάπου 1000mg αλάτι απο μόνη της όποιος θέλει να μάθει περισσότερα ας το googlάρει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 το θέμα με το αλάτι είναι πως χρειάζεται και είναι ζωτικής σημασίας για τον άνθρωπο αλλα η ποσότητα που πραγματικά μας χρειάζεται 1) διαφέρει απο άνθρωπο σε άνθρωπο 2) είναι ΠΟΛΥ μικρότερη απ ότι καταναλώνει συνήθως κάποιος 3) περιέχεται φυσικά σε τροφές , στο γάλα , στο γιαούρτι , στο κοτόπουλο στήθος που ψήνουμε , παντού τέλος , επειδή όλες οι επεξεργασμένες τροφές του εμπορίου έχουν αρκετό πρόσθετο αλάτι , όποιος τις καταναλώνει καθημερινά αποκτά μεγάλη ανοχή στο αλάτι και η "φυσιολογική" κατανάλωση του είναι εκτός ορίων αφού τρόφιμα με αρκετό φυσικό αλάτι του φαίνονται ανάλατα. Ναι έχω δει άνθρωπο να βάζει αλάτι και πιπέρι σε ΦΕΤΑ , που στα 100γρ έχει κάπου 1000mg αλάτι απο μόνη της όποιος θέλει να μάθει περισσότερα ας το googlάρει Ισχυει ,αυτα τα υποχονδρια "δεν θελω καθολου αλατι θα με πεθανει " δεν τα καταλαβαινω . Και ειμαι απο αυτους που θα βαλει ελαχιστο εως καθολου στο φαγητο αλλα που θα παρω αναγκαστικα απο τις ετοιμες τροφες και οταν τρωω εξω . 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Εντάξει, οταν έχω ακεφιες θα βλέπω το ποστ του Μαους με τον σκύλο και θα μου φτιάχνει η μέρα. Έγραψες συνονόματε! Αλεξ, που ειναι εκείνο που είχες ανεβάσει πριν κανα 2 χρονια με τον Σνεηπ να κοιτά στραβά και να αναρωτιέται wtf? Που τα βρίσκετε ομως 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 το θέμα με το αλάτι είναι πως χρειάζεται και είναι ζωτικής σημασίας για τον άνθρωπο αλλα η ποσότητα που πραγματικά μας χρειάζεται 1) διαφέρει απο άνθρωπο σε άνθρωπο 2) είναι ΠΟΛΥ μικρότερη απ ότι καταναλώνει συνήθως κάποιος 3) περιέχεται φυσικά σε τροφές , στο γάλα , στο γιαούρτι , στο κοτόπουλο στήθος που ψήνουμε , παντού τέλος , επειδή όλες οι επεξεργασμένες τροφές του εμπορίου έχουν αρκετό πρόσθετο αλάτι , όποιος τις καταναλώνει καθημερινά αποκτά μεγάλη ανοχή στο αλάτι και η "φυσιολογική" κατανάλωση του είναι εκτός ορίων αφού τρόφιμα με αρκετό φυσικό αλάτι του φαίνονται ανάλατα. Ναι έχω δει άνθρωπο να βάζει αλάτι σε ΦΕΤΑ , που στα 100γρ έχει κάπου 1000mg αλάτι απο μόνη της όποιος θέλει να μάθει περισσότερα ας το googlάρει Kαι το ψωμι που παιρνεις πχ από το φουρνο ή απεξω δεν περιέχει αλατι? αφου παιρνεις από τοσα σημεια γιατι να βάλεις έξτρα στο φαγητο? τεσπα οποιος θελει ας βαλει εγω το ειπα από τη δικη μου πλευρα ότι γευστικα δεν μου λειπει τουλάχιστον. Εντάξει, οταν έχω ακεφιες θα βλέπω το ποστ του Μαους με τον σκύλο και θα μου φτιάχνει η μέρα. Έγραψες συνονόματε! Αλεξ, που ειναι εκείνο που είχες ανεβάσει πριν κανα 2 χρονια με τον Σνεηπ να κοιτά στραβά και να αναρωτιέται wtf? Που τα βρίσκετε ομως Σκέφτομαι να φτιάξω και εγω ένα σαν εκεινα με τον Μπάτμαν και τον Σούπερμαν που πεφτει σφαλιάρα.... από πάνω μακροσκελή αναλυση αλα vgiozo ότι δεν υπάρχουν επιχειρηματα και από την αντιθετη πλευρά σφαλιάρα με ένα απλο "δεν γουστάρω". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Βασικά εγώ εγκρίνω συμπεριφορές και όχι γνώσεις Από γνώσεις τώρα με το γκουγκλ έχετε γίνει όλοι επιστήμονες! ---- Απο μπαχαρικά μόνο ρίγανη και πιπέρι υπάρχει στην κουζίνα μου, ολα τα άλλα δεν μου αρέσουν καθόλου μου χαλάνε το φαγητό δεν τα βάζω! Γλαφυρή απόπειρα, όπως πάντα, να υποτιμήσεις αόριστα τα λεγόμενα των άλλων, αναφερόμενος στο "googlάρισμα" κι όχι - στις παρατιθέμενές πρωτογενείς πηγές, από την εθνική βάση επιστημονικών ιατρικών περιοδικών και μελετών των ΗΠΑ https://www.ncbi.nlm.nih.gov κατά κύριο λόγο, - και στο περιεχόμενό τους. Το να παραθέτεις πρωτογενείς πηγές αποτελεί αναγκαία ορθή πρακτική, όταν συζητάμε (ανεξαρτήτως μέσου) για θέματα - που έχουν επιστημονική βάση και υπόβαθρο - και ταυτόχρονα η "γνώση" γι αυτά είναι μια συνεχή διαδικασία σε εξέλιξη, δεν είναι σταθερή και όταν υπάρχουν αντικρουόμενες έρευνες. ...αυτό είναι σημαντικό για να συγκροτήσει κάποιος μια αλυσίδα γνώσεων, γνώσεων ως προβληματισμών...κι αυτό γίνεται όταν διαβάζει - τη προέλευση του δείγματος της έρευνας - τη μεθοδολογία επεξεργασίας του - τα υπό ερώτηση θέματα - τα όποια συμπεράσματα και το βαθμό γενικότητας που έχουν. Κάποιος μπορεί να αποφεύγει να παραθέσει συνδέσμους για τα γραφόμενά του - όταν δεν ξέρει κι ο ίδιος τη προέλευσή τους...κι αυτό είναι κακό γιατί σημαίνει ότι μπορεί απλώς να αντιγράφει - όταν θέλει να προσποιηθεί "γνώση" (είναι κάτι που το "ξέρει", δεν το διάβασε κάπου...πώς το έμαθε βέβαια μετά γίνεται προβληματικό) Κι είναι κρίσιμο να έχεις την ευχέρεια να ανατρέχεις στις πρωτογενείς πηγές / μελέτες, παρά να ανακυκλώνεις "συμβατική γνώση", γιατί στον χώρο του "fitness" παρατηρείται μεγάλη "κατάχρηση" στη μεταχείριση των όποιων πληροφοριών προκύπτουν από τις έρευνες, με επιλεκτική αναφορά, με παρερμηνείες, αλλά και με ρηχή κατανόηση των γραφομένων... ...κι αυτό γίνεται κυρίως όταν κάποιος δεν έχει τα εργαλεία να επεξεργαστεί τις παρεχόμενες πληροφορίες...διαβάζοντας όμως τις ίδιες τις πρωτογενείς έρευνες, αναπτύσσει τα κριτήρια που του επιτρέπουν το φιλτράρισμα των πληροφοριών και την αξιολόγησή τους. Για παράδειγμα, πριν από κάποιες σελίδες, παρέθεσες (χωρίς πηγή) ένα πίνακα για τη Μέγιστη Καρδιακή Συχνότητα και τις Πηγές Ενέργειας. ...κοιτάζοντας κάποιος τον πίνακα θα μπορούσε να σκεφθεί πως αν θέλει να χάσει λίπος, τότε θα πρέπει να κάνει χαμηλής/σταθερής έντασης αερόβια... ...μια τέτοια όμως βιαστική και άμεση εξαγωγή συμπεράσματος θα ήταν λανθασμένη (αυτό στην επιστημολογία ονομάζεται "αφελής θετικισμός/naïve positivism) Το πρώτο που πρέπει να κάνει κανείς είναι να δει τι μας λένε τα δεδομένα...και μετά να δούμε τι δεν μας λένε...καθώς και ποιες είναι οι μεταβλητές Τι λέει λοιπόν ο πίνακας Α .1) Τη ποσοστιαία κατανομή της προέλευσης των θερμίδων που καίμε, - σε αντιστοιχία με μια ποσοτικοποίηση της "έντασης άσκησης" βάσει του κριτηρίου των καρδιακών παλμών και μιας μεθόδου υπολογισμού μιας "μέσης τιμής". Α. 2) Πάντα κατά την διάρκεια της άσκησης Συνεπώς - ενόσω ασκούμαστε σε χαμηλότερη ένταση, - το μεγαλύτερο ποσοστό από τις θερμίδες που καίμε προέρχεται από το λίπος. - κι όσο ανεβαίνει η ένταση, η πηγή της ενέργειας μετατοπίζεται από το λίπος στους υδατάνθρακες Σωστό...αλλά τι δεν μας λέει ο πίνακας, κι εκεί μπορεί να κρύβονται στραβοπατήματα: Β.1) Πως το συνολικό ποσοστό των θερμίδων που καίμε σε υψηλής έντασης άσκηση είναι πολλαπλάσιο εκείνου που καίμε σε χαμηλής έντασης άσκηση Β. 2) Πως ΑΦΟΥ ασκηθούμε σε υψηλή ένταση, ο μεταβολισμός μας επιταχύνεται και αυξάνονται οι καύσεις τις ώρες ξεκούρασης που έπονται (Resting Energy Expenditure) Β. 3) Πως το σώμα μας είναι "προσαρμοστικό" στον τρόπο ζωής μας, και τα οφέλη της χαμηλής έντασης άσκησης φθίνουν με τη πάροδο του χρόνου καθώς ο οργανισμός μας προσαρμόζει τη λειτουργία του στις σταθερές απαιτήσεις Β. 4) η "cardio" ονομάστηκε έτσι επειδή αποτελεί ΚΥΡΙΩΣ μέσο βελτίωσης της καρδιο-αναπνευστικής λειτουργίας κι όχι πρωτογενώς μέσο απόκτησης "λεπτότερης σιλουέτας" Κατά συνέπεια, - ΕΝΟΣΩ γυμναζόμαστε σε υψηλή ένταση, το συνολικό ποσό του λίπους που καίμε μπορεί να είναι μεγαλύτερο, παρότι αποτελεί μικρότερο ποσοστό της συνολικής ενέργειας που καταναλώσαμε - ΜΕΤΑ πάροδο της άσκησης συνεχίζονται οι καύσεις σε αυξημένο ρυθμό, με συνέπεια ακόμη μεγαλύτερη καύση λίπους. - με την υψηλής έντασης άσκηση βελτιώνουμε την καρδιοαναπνευστική μας λειτουργία, που είναι ο κύριος στόχος, όχι η "απώλεια λίπους" όπως έχει αναχθεί στον μικρόκοσμο του εμπορευματοποιημένου fitness. - Με την υψηλής έντασης άσκηση προλαμβάνουμε την (προσαρμοστική) "στατικότητα" του σώματός μας, την τάση προς τη διατήρηση μιας σταθερής κατάστασης...η λογική είναι παρόμοια με εκείνη της μυϊκής υπερτροφίας... Ακόμη... - Οι χαμηλότερης έντασης ασκήσεις - κατόπιν βελτίωσης της cardio μέσω ασκήσεων υψηλής έντασης - καίνε περισσότερες θερμίδες...(πιο εξειδικευμένα, ίδιας σχετικής έντασης άσκηση, πχ 50% ΜΚΣ, επιφέρει μεγαλύτερες καύσεις σε ασκούμενους με βελτιωμένη καρδιοαναπνευστική λειτουργία) - Η υψηλής έντασης άσκηση συνδέεται με μειωμένη όρεξη μετά την άσκηση Μερικές ανάξιες πηγές πληροφοριών, προϊόν 'γκουγκλ(αρ)ίσματος" - Impact of high-intensity exercise on energy expenditure, lipid oxidation and body fatness (σύνοψη, πλήρες άρθρο εδώ) - High-Intensity Interval Resistance Training (HIRT) influences resting energy expenditure and respiratory ratio in non-dieting individuals - Increased resting energy expenditure after 40 minutes of aerobic but not resistance exercise - Resistance training volume and post exercise energy expenditure. - A role for high intensity exercise on energy balance and weight control - THE DETERMINATION OF TOTAL ENERGY EXPENDITURE DURING AND FOLLOWING REPEATED HIGH-INTENSITY INTERMITTENT SPRINT WORK ...θα μπορούσε, συνεπώς κάποιος να νομίζει ότι- κάνοντας χαμηλής και σταθερής έντασης (low intensity / steady state ) άσκηση,- καταναλώνοντας χαμηλή ποσότητα υδατανθράκωνθα καίει λίπος......αλλά αυτό μπορεί να μην συμβαίνει καθόλου...αντιθέτως μπορεί να χρειάζεται - υψηλής έντασης και διαλειμματική άσκηση (high intensity / interval) αερόβια άσκηση - μικρή αύξηση στο ποσοστό υδατανθράκων που προσλαμβάνει προκειμένου αυξήσει/διατηρήσει μυικό ιστό και να κάψει λίπος....αν κάποιος έχει "κολλήσει" σε κάποια κιλά, μπορεί να χρειάζεται να αλλάξει την άσκησή του σε κάτι πιο απαιτητικό αερόβιο... Μια πιο ενημερωμένη, διαφοροποιημένη, εξειδικεύσιμη και στέρεα/τεκμηριωμένη - βάση μελετών - προσέγγιση, δεν θα έλεγε "μην ασκείσαι άνω του "Χ" % καρδιακής συχνότητας"... ...είναι υπεργενικευτικό, αόριστο και κατά συνέπεια μπορεί να είναι λανθασμένο "blanket statement"... ...η εξατομίκευση των γενικών αρχών στην άσκηση (απαραίτητο απολύτως για τον καθένα μας) απαιτεί - μεθοδική διαφοροποίηση των πληροφοριών - και γνώση των επενεργουσών μεταβλητών και των συσχετισμών τους. ...η "στέρεα γνώση" και επίκληση των πολύ γενικών κανόνων μπορεί να οδηγήσει σε κακές, λανθασμένες ή τουλάχιστον μη βέλτιστες πρακτικές Oτι γουστάρω θα αναδεικνύω vgiozo.Δεν θα μου πεις εσυ. Αμα δεν σ αρεσει μην τα διαβάζεις. Και σχετικά με τις ερευνες.... Ψάχνεσαι με ενα καρο αχρειαστες λεπτομερειες και τα ψυριζεις αλλα στην ουσια κάνεις εσυ μεγαλυτερο λάθος οταν σιτιζεσαι κυριως απο το λίντλ. Μιας και άρχισες πάλι να κρινεις οτι εμεις γράφουμε λάθος πράγματα. Με λιγα λογια ... γράψε εκει τις αποψεις και τις θεωριες σου και σταματα να κρινεις τους γυρω σου. Ο Μάου έχει βαρεθει βασικα και δεν σε εχει ξαναπαραθέσει. Κουραζεις λιγο. Ειμαι και εγω ξερολας κάποιες φορές αλλα οχι και έτσι ρε φιλε. Ψάχνω να βρω ένα μήνυμά μου για τα μπαχαρικά που να ανταποκρίνεται στο ύφος που μου καταλογίζεις. ...δεν το βρίσκω, ούτε εδώ, ούτε εδώ ....εσύ έχεις μια πολύ γενικευτική στάση και καταλήγεις να γίνεσαι αμυντικός στην παράθεση των όποιων πληροφοριών, σαν να συνιστούν "επίθεση" στην ελευθερία της βούλησής σου να κάνεις ό,τι θέλεις. Σε αντίθεση με σένα, που συχνά γράφεις για το τι "δεν πρέπει" να κάνει κάποιος, εγώ - και ως προς το ύφος - και ως προς το περιεχόμενο των σχετικών μηνυμάτων μου, δεν διατύπωσα κανένα κανόνα για το τι πρέπει να κάνει κάποιος, έγραψα μάλιστα ακριβώς πως καλύτερα να τρώμε το φαΐ μας όπως μας αρέσει, γιατί η υπερβολική "πειθαρχία" μπορεί να έχει αντίστροφα αποτελέσματα. Το μόνο που σου είπα ήταν πως καλό είναι κάποιος να είναι "ανοιχτός" στη συμπερίληψη διατροφικών στοιχείων στη διατροφή του... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2016 από vgiozo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 ε φιλε εντάξει όταν μου λές ότι κάνω λάθος που λέω πως τα μπαχαρικά όπως πιπέρια κτλπ κάνουν λιγο πιο βαρυ το φαγητο και ότι αναφερω ιδιοσυγκρασιακες προτιμήσεις και αστηριχτες θέσεις και κάτι αλλα τέτοια Επισης μια και το ψυριζεις τοσο σε φιλικο τονο ..... το έχεις ψάξει ποτε αν αυτό πχ που παιρνεις από το λιντλ δεν είναι μεταλαγμενο? τωρα βεβαια θα μου πεις βρες μου επιχειρηματα και αποδειξε το μου. Δεν θα το κάνω αυτό οποτε απλα σκέψου αυτή την ερωτηση. Το ότι βγάζεις από τη διατροφή σου τα σκουπίδια που τρωει ο κοινος κοσμος (που δεν ξέρει να φάει ή δεν θελει να μαθει να τρώει) είναι ένα πρώτο επιπεδο .... μετα όμως σε δευτερο επιπεδο θα πρέπει να ψάξεις κιολας αν αυτά που παιρνεις είναι βιολογικά ή μεταλλαγμένα πχ εγω κουάκερ από το σουπερ μάρκετ δεν παιρνω. Και ας είναι φτηνο. Και ας γραφει πισω 15γρ πρωτ στα 100γρ μονο από καταστήματα βιολογικών τα ψωνιζω αυτά να ξέρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Votritis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 To μεγαλύτερο σεντόνι ever......το πολύ κουράζουμε το θέμα,αν δεν κάνεις πρωταθλητισμό τα πράγματα στην γυμναστική -διατροφη είναι πολύ πιο απλά από ότι φαίνονται. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 επειδή η εικόνα μιλάει από μόνη της παίρνω στο νου έναν δρομέα μεγάλων αποστάσεων άρα και χαμηλής έντασης και έναν σπρίντερ μέτρων (σπριντ=υψηλή ένταση) ο πρώτος έχει στεγνώσει από μύες και ο δεύτερος έχει στεγνώσει από λίπος κρατώντας ένα ποιοτικό επίπεδο μυών. αυτό βλέπω, αυτό εμπιστεύομαι ... το "καίω αποκλειστικά λίπος σε χαμηλή ένταση" είναι πιο σύνθετο από όσο νομίζεις. εμπλέκονται και άλλοι παράμετροι και σε αυτό μη λησμονούμε τον μυικό ιστό και τώρα μόλις πήρε το μάτι μου αυτό Increase the intensityForget about the treadmill. If you really want to lose weight on a fast and efficient way, you need a high-intensity training routine. Tons of studies have already proven that high-intensity workouts yield far superior results compared to moderate and low intensity workouts, regardless of their duration. Pair the principle of high intensity with strength training and you’ve got the perfect combination for melting fat away, building quality muscle and priming your metabolic rate.πηγή: http://www.fitnessandpower.com/lose-fat/science-based-steps-to-lose-weight-fast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δήμητρα τώρα σοβαρά διάβασες το σεντόνι, κάνα δυο μέρες άρρωστη στο κρεβάτι είσαι και δεν έχεις τι να κάνεις? περαστικά ρε αχαχαχαχαχ Φίλε εγω θα σε συμβούλευα απλά κ μόνο να αναλογιστείς γιατι δεν σε θέλει κανείς στην παρέα εδώ, τίποτε άλλο .. Οσο για το πινακακι που ζητάς την πηγή του, θα σε ενημερώσω οτι ειναι τόσο απλό για κάποιον που στοιχειωδώς ξέρει δυο πράγματα περί φυσικής αγωγής, όσο είναι και το 1συν1=2 για τα παιδιά του δημοτικού! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Δήμητρα τώρα σοβαρά διάβασες το σεντόνι, κάνα δυο μέρες άρρωστη στο κρεβάτι είσαι και δεν έχεις τι να κάνεις? περαστικά ρε αχαχαχαχαχ Φίλε εγω θα σε συμβούλευα απλά κ μόνο να αναλογιστείς γιατι δεν σε θέλει κανείς στην παρέα εδώ, τίποτε άλλο .. Οσο για το πινακακι που ζητάς την πηγή του, θα σε ενημερώσω οτι ειναι τόσο απλό για κάποιον που στοιχειωδώς ξέρει δυο πράγματα περί φυσικής αγωγής, όσο είναι και το 1συν1=2 για τα παιδιά του δημοτικού! διάβασα μέχρι εκεί που αναφέρθηκα, μετά δεν κατάφερα. Πολύ στρυφνό λόγο έχει, δεν μπορεί να διαβαστεί ευχάριστα. κουράζει αρκετά. και συ είχες βάλει ένα κατεβατό σεντόνι περί αεροβίωσης και εντάσεων αλλά ήταν πιο ευχάριστο. εγώ έχω έναν φύλακα άγγελο που μου χάρισε τα λάστιχα αντίστασής του. τώρα θα καταφέρω με αυτά και κάποιες bw βαρετές ποδιών να κάνω μια "υποτυπώδες" προσπάθεια ενδυνάμωσης. τουλάχιστον να μην χαλαρώσει άλλο το σύστημα γιατί άρχισε, πια, να παίρνει τν κατήφορο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mikeasdf Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 επειδή η εικόνα μιλάει από μόνη της παίρνω στο νου έναν δρομέα μεγάλων αποστάσεων άρα και χαμηλής έντασης και έναν σπρίντερ μέτρων (σπριντ=υψηλή ένταση) ο πρώτος έχει στεγνώσει από μύες και ο δεύτερος έχει στεγνώσει από λίπος κρατώντας ένα ποιοτικό επίπεδο μυών. αυτό βλέπω, αυτό εμπιστεύομαι ... το "καίω αποκλειστικά λίπος σε χαμηλή ένταση" είναι πιο σύνθετο από όσο νομίζεις. εμπλέκονται και άλλοι παράμετροι και σε αυτό μη λησμονούμε τον μυικό ιστό και τώρα μόλις πήρε το μάτι μου αυτό Increase the intensityForget about the treadmill. If you really want to lose weight on a fast and efficient way, you need a high-intensity training routine. Tons of studies have already proven that high-intensity workouts yield far superior results compared to moderate and low intensity workouts, regardless of their duration. Pair the principle of high intensity with strength training and you’ve got the perfect combination for melting fat away, building quality muscle and priming your metabolic rate. πηγή: http://www.fitnessandpower.com/lose-fat/science-based-steps-to-lose-weight-fast Ναι ομως κανουν και οι 2 την ιδια διατροφη και γυμναστικη; (εκτος του τρεξιματος) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2016 Ναι ομως κανουν και οι 2 την ιδια διατροφη και γυμναστικη; (εκτος του τρεξιματος) δεν έχω κάνει δειγματοληπτική εξατομικευμένη έρευνα .... η ερμηνεία μου ήταν με βάση την εικόνα του γενικού συνόλου(και μάλιστα του πρόσφατου Rio 2016) όλοι οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων ήταν σαν τα παιδιά της Μπιάφρας. τουναντίον η εικόνα των 4φαλων των δρομέων σπριντ ήταν ονειρική. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις