Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 πως και θα μπεις στη φαση του τρεξιματος? ουτε να σκεφτεις να αγορασεις απο κωλονακι! πηγαινε δες νουμερο και παρτα απο ιντερνετ! στο κωλονακι αυτα που πηρα εγω 93 τα εχει 150! και το περσινο μοντελο το εχει στα 100-110 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 πως και θα μπεις στη φαση του τρεξιματος? ουτε να σκεφτεις να αγορασεις απο κωλονακι! πηγαινε δες νουμερο και παρτα απο ιντερνετ! στο κωλονακι αυτα που πηρα εγω 93 τα εχει 150! και το περσινο μοντελο το εχει στα 100-110 Θα κανω ειδικη προπονηση για κανα 3μηνο φευγω τελος Δεκεμβριου σε αποστολη .Ανηφορα ανωμαλος σε βουνο και σακιδιο πισω με βαρος απο 5 κιλα μεχρι 20 μαξ στο τελος . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 που πας παλι ρε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Για ριχτε κι απο δω καμια προταση για running αθλητικο! Κατι σε asics, mizuno ή sausony(αν το γραφω καλα ) για ουδετερο πατημα. Καθαρα για διαδρομο ή δρομο, να παρεχει στηριξη, μην ειναι και τουβλο βεβαια. Απο asics εχω δει τα nimbus 16 , απ τα αλλα δεν εχω ιδεα ποια ειναι αντιστοιχα μοντελα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Παίδες για πείτε. Από κατασκευής, έχω υποανάπτυκτους τραπεζοειδείς. Νομίζω γενικά στην πλάτη στους υπόλοιπους μυς είμαι σε καλούτσικη κατάσταση. Είμαι 36χρονών, 1,74ύψος , 72κιλά και κάνω μονόζυγο εμπροσθολαίμιες και οπισθολαίμιες όπου επιτυγχάνω τα εξής : α. χωρίς βάρος κάνω περίπου 3Χ14 επαναλήψεις μπροστά/πίσω β. πλέον κάνω με βάρος και κάνω ανάποδη πυραμίδα, δλδ 1η επανάληψη με 20-άρα πλάκα πάνω μου κάνω 8, μετά 2η επανάληψη με 10άρα πάλι 8 και μετά 3η χωρίς βάρος πάλι 8. Ποιές ασκήσεις επικεντρώνονται στους τραπεζοειδείς γιατί δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizzy Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 @Spect~ & yannis27gr οσο πιο ανοιχτα μπορεις για να πιασεις φτερα μεχρι να περασει πηγουνι τη μπαρα και μεχρι να φτασεις τερμα κατω ! Αυτό. Έχω μια ελαφριά διαφωνία: Κάπου διάβασα ότι εάν δεν φτάνεις μέχρι τέρμα κάτω (άρα να τεντώνουν οι αγκώνες), αλλά τελειώνεις την άσκηση με ελαφρώς λυγισμένους αγκώνες, διατηρείς τους μύες σε ένταση, άρα γυμνάζονται περισσότερο. Τι λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kuzko21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 πως και θα μπεις στη φαση του τρεξιματος? ουτε να σκεφτεις να αγορασεις απο κωλονακι! πηγαινε δες νουμερο και παρτα απο ιντερνετ! στο κωλονακι αυτα που πηρα εγω 93 τα εχει 150! και το περσινο μοντελο το εχει στα 100-110Spect εχεις κάνα στάνταρντ μαγαζί γενικά για αθλητικά η οπου κάτσει και τα βρεις? Έχω μια ελαφριά διαφωνία: Κάπου διάβασα ότι εάν δεν φτάνεις μέχρι τέρμα κάτω (άρα να τεντώνουν οι αγκώνες), αλλά τελειώνεις την άσκηση με ελαφρώς λυγισμένους αγκώνες, διατηρείς τους μύες σε ένταση, άρα γυμνάζονται περισσότερο. Τι λέτε; Η άσκηση ολοκληρώνεται μέχρι κάτω ΑΛΛΑ οχι μέχρι κάτω εκεί που να κρεμάνε οι ώμοι. Τους θες ενεργοποιημενους. Ίσως γι αυτο να διαβασες οτι δεν πρεπει να τελειώνει μέχρι κάτω , για να μην γίνεται το λάθος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Spect εχεις κάνα στάνταρντ μαγαζί γενικά για αθλητικά η οπου κάτσει και τα βρεις? Η άσκηση ολοκληρώνεται μέχρι κάτω ΑΛΛΑ οχι μέχρι κάτω εκεί που να κρεμάνε οι ώμοι. Τους θες ενεργοποιημενους. Ίσως γι αυτο να διαβασες οτι δεν πρεπει να τελειώνει μέχρι κάτω , για να μην γίνεται το λάθος. Θα ενημερωσω μολις ερθει η η ωρα .Ενα -ενα κατσε να παω Ισλανδια πρωτα Για ριχτε κι απο δω καμια προταση για running αθλητικο! Κατι σε asics, mizuno ή sausony(αν το γραφω καλα ) για ουδετερο πατημα. Καθαρα για διαδρομο ή δρομο, να παρεχει στηριξη, μην ειναι και τουβλο βεβαια. Απο asics εχω δει τα nimbus 16 , απ τα αλλα δεν εχω ιδεα ποια ειναι αντιστοιχα μοντελα... mizuno παρε ειναι πιο ψαγμενα ,αν δεν κανω λαθος τα wave rider ειναι για την χρηση που θες . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλετο Στηθος κοτοπουλο μπορουμε να το κανουμε σε ψησταρια στεγνο και να βγει νοστιμο ή εστω καπως να τρωγεται? Πως να υπολογισω τα μακρους σε ποσοτητα ωμου κρεατος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bosei Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλετο Στηθος κοτοπουλο μπορουμε να το κανουμε σε ψησταρια στεγνο και να βγει νοστιμο ή εστω καπως να τρωγεται? Πως να υπολογισω τα μακρους σε ποσοτητα ωμου κρεατος? Ναι...έτσι το κάνω εγώ και βγαίνει ωραίο...σίγουρα τρώγεται πάντως. Τα macros για 100γρ. ωμού είναι 23γρ. πρωτεΐνη και 1γρ. λιπαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Παίδες για πείτε. Από κατασκευής, έχω υποανάπτυκτους τραπεζοειδείς. Νομίζω γενικά στην πλάτη στους υπόλοιπους μυς είμαι σε καλούτσικη κατάσταση. Είμαι 36χρονών, 1,74ύψος , 72κιλά και κάνω μονόζυγο εμπροσθολαίμιες και οπισθολαίμιες όπου επιτυγχάνω τα εξής : α. χωρίς βάρος κάνω περίπου 3Χ14 επαναλήψεις μπροστά/πίσω β. πλέον κάνω με βάρος και κάνω ανάποδη πυραμίδα, δλδ 1η επανάληψη με 20-άρα πλάκα πάνω μου κάνω 8, μετά 2η επανάληψη με 10άρα πάλι 8 και μετά 3η χωρίς βάρος πάλι 8. Ποιές ασκήσεις επικεντρώνονται στους τραπεζοειδείς γιατί δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Shrugs O λίβε που χάθηκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 mini update: κιλα 54,8 στηθος:82 μεση:65 ποπος :88 με εχει πεθανει η πλατη μ..σκεφτομαι σοβαρα να ανεβασω τις θερμιδες στις 1600-1700 απο 1500 που ειμαι.δεν με ενδιαφερει να ριξω αλλα κιλα μονο κανα 2 ποντους στο ποπο και σμίλευση.παιζει κανενα τιπ απο τις κοπελιες του φορουμ? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Shrugs O λίβε που χάθηκε; RIP? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 μαργαριτα δες wave rider,wave ultima, wave resolute, wave enigma,wave legend + crusader! νομιζω απο αυτα καλυτερα ειναι τα crusader για αυτο που θες!! μακρια απο creation + propphecy που εχουν "σουστες' πισω αυτα ειναι για πολυ βαρια ατομα μαγαζι που καποιος ρωτησε chainreactioncycles,wiggle.co.uk, sportshoes + αμαζον απο εκει παιρνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Φιλετο Στηθος κοτοπουλο μπορουμε να το κανουμε σε ψησταρια στεγνο και να βγει νοστιμο ή εστω καπως να τρωγεται? Πως να υπολογισω τα μακρους σε ποσοτητα ωμου κρεατος? Off topic, αλλά : κόβεις το φιλέτο σε μερίδες 4~5εκ και τους ρίχνεις όσο θες αλάτι, πιπέρι, σκόρδο σκόνη και ρίγανη. Παίρνεις αντικολλητικό τηγάνι και βάζεις μισό δάχτυλο νεράκι (ναι νεράκι) και το βάζεις στο μάτι. Το νερό φυσικά θα βράσει κ πετάς μέσα το κοτόπουλο και γυρνάς μέχρι να εξατμιστεί το νερό. Όταν αυτό γίνει πλέον το κοτόπουλο ψήνεται ενώ πριν έβραζε. Το αφήνεις να ροδοκοκκινήσει από όλες τις πλευρές και λίγο πριν το κλείσεις , κόβεις ένα λεμόνι , κλείνεις το μάτι και το στίβεις μέσα (όλο). Το γυρνάς γύρω γύρω και έχεις τέλειο κοτόπουλο, πεντανόστιμο, βρασμένο δλδ μαλακό από μέσα και ψημένο από έξω και το κυριότερο με μηδενική ποσότητα λαδιού... @yannis27 ευχαριστώ. Είμαι τόσο άσχετος που νόμιζα ότι αυτή η άσκηση είναι για ώμους... 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις