Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να αρχίσω σιγά σιγά να ψάχνομαι με την σωστή διατροφή. Για αρχή ας ξεκινήσουμε με αυτό. Αν είναι να πάρω γάλα, γιαούρτι κτλ να προτιμάω με όσο το δυνατόν λιγότερα λυπαρά;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Εξαρτάται. Για γάλα, προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι. Πάρε ένα light ή κατσικίσιο αν το αντέχεις εσύ και η τσέπη σου. 

Για το γιαούρτι, εγώ κατέληξα σε πρόβειο ή κατσικίσιο δημητρίου. Λογική τιμή, ανώτερη ποιότητα, ζωντανό γιαούρτι ρε παιδί μου με την πέτσα του , μύκητες και απόλα.

οχι , παγωτα μονο στις διακοπες αντε και καμμια σοκολατοπιτα !

εχω πολυ καιρο να παρω πρωτεινη  , ειμαι σε φαση πλεον  που με 1κλ την βγαζω κανα 6μηνο ! 

πολυ αραια και οποτε το θυμηθω παιρνω κανα σκουπ !

ρε συ φιλε ο αλλος εφτιαξε 2 ακαουντ για παρτυ σου , εισαι μεγαλη φιρμα μιλαμε   :-) 

(πηγαν για μπανακι και τα δυο βεβαια χαααχαχα)

• Like 2

οχι , παγωτα μονο στις διακοπες αντε και καμμια σοκολατοπιτα !

εχω πολυ καιρο να παρω πρωτεινη  , ειμαι σε φαση πλεον  που με 1κλ την βγαζω κανα 6μηνο ! 

πολυ αραια και οποτε το θυμηθω παιρνω κανα σκουπ !

ρε συ φιλε ο αλλος εφτιαξε 2 ακαουντ για παρτυ σου , εισαι μεγαλη φιρμα μιλαμε   :-)

(πηγαν για μπανακι και τα δυο βεβαια χαααχαχα)

Ρε οκ δεν λεω για τωρα στην φαση που   εισαι ,για πιο παλια δεν παιζει να μην το εκανες .

Καλα  δεν ειναι ο πρωτος  ,ετσι ειναι αν εισαι μηδεν ασχολεισαι με τους αλλους  αφου μου τα εχωνε για να τσιμπησω ...

• Like 2

δεν εχεις αδικο ,   απλα το ειδα και γελασα !

καλα ναι πιο παλια κοιμομουν με την πρωτεινη αγκαλια ειχαμε τρελλη σχεση αγαπης  :)

πρωτεινη και σεικερ και στις διακοπες και στην δουλεια - παντου ..

αφου μου τα εχωνε για να τσιμπησω ...

το ειδα , εισαι ωραιος - ετσι θελει , το πολυ πολυ χαβαλε μονο ακομη και στους πιο προκλητικους ! 

εμενα ο αλλος  , επειδη ειπα σε καποιον να αδυνατησει για την υγεια του , μου ελεγε ειμαι επικινδυνος δημιουργω κομπλεξ και κανω κακο σε οποιον με διαβαζει !

με πμ εχω βοηθησει τουλαχιστον 2-3 ατομα με γραμμενες αναλυτικες  διαιτες  να χασουν κιλα και ειχαν φοβερα αποτελεσματα  , αν θελουν ας βγουν να το πουν μονοι τους αν ειναιετσι η οχι , περα απο τα ατομα που εχω βοηθησει για γυμναστικη με πμ , μου χουν στειλει  ατομα που δεν γραφουν καν εδω γιατι ντρεπονται ~!

χανουμε το χρονο μας επειδη ετσι θελουμε κ γουσταρουμε κ μας λενε και επικινδυνους !

ακομη κ σε αυτην την προκληση  ομως χαβαλε θελει μονο και τιποτε αλλο ...

• Like 1

Ειναι αληθεια οτι ο οργανισμος μπορει να αποροφφησει μεχρι 30γρ πρωτεινης ανα ωρα? Αν φας κατι που εχει περισσοτερα δλδ παει αχρηστη?

την κατουρας συν οτι ταλαιπωρεις ηπαρ και νεφρα.

την κατουρας συν οτι ταλαιπωρεις ηπαρ και νεφρα.

Μα αυτο το γιαουτι που φτιαχνουμε εχει σχεδον τα διπλασια. 25 γρ ειναι μονο το σκοοπ, βαλε και 20 απο το γιαουρτι + 5-10 απο το κουακερ βγαινει 50-60 το κυπελακι...

Ας υποθέσουμε το εξής:

Μεταξύ ποδηλασιών ( :-)) και footsal 5Χ5 μία φορά την εβδομάδα, θέλω να γυμνάσω το σώμα μου από τη μέση και πάνω. Δυνατότητα/χρόνος για γυμναστήριο στην παρούσα χρονική περίοδο, δεν υπάρχει. Το μόνο που υπάρχει είναι λίγος χρόνος στο σπίτι και ένα μονόζυγο σαν αυτό. Οπότε, κατέληξα σε τέσσερις ασκήσεις, τις οποίες θα εκτελώ χρησιμοποιώντας το βάρος μου. Αυτές είναι: pull ups, chin ups, push ups, βυθίσεις τρικέφαλων. Απορίες:

1. Εκ πρώτης όψεως, μένουν εκτός εκγύμνασης κοιλιακοί, ραχιαίοι και ώμοι. Σωστά; Εάν ναι, ΟΚ, θα εντάξω άσκηση κοιλιακών και superman extensions, σε μεταγενέστερο χρονικό σημείο. Για τους ώμους, θα σας ρωτήσω ξανά...
  2. Υπάρχει κάποια προτεινόμενη σειρά με την οποία συστήνετε να εκτελώ τις ασκήσεις; Π.χ. 1. Pull ups, 2. Push ups, 3. Chin ups, 4. Βυθίσεις τρικέφαλων; Εάν υπάρχει, ποια είναι η λογική πίσω από αυτήν;
  3. Η πρώτη μου σκέψη ήταν να κάνω 3 sets από κάθε άσκηση και σε κάθε set να οδηγούμαι σε «αποτυχία» (failure). Είναι προτιμότερο αυτό ή να ξεκινήσω με πιο «κλασσική» μέθοδο, π.χ. 3 sets/άσκηση, θέτω συγκεκριμένο αριθμό επαναλήψεων για κάθε άσκηση (π.χ. push ups 10 επαναλήψεις) και κάθε φορά που θα επιτυγχάνω το στόχο των επαναλήψεων, να αυξάνω τον αριθμό αυτών;

θα σου πουνε αναλυτικα πιστευω για τις ασκησεις , την σειρα που πρεπει να κανεις  κτλ

εγω θα σου πω μονο να δωσεις οποσδηποτε 15 ευρο και να παρεις ενα σκληρο λαστιχο αντιστασης να μπορεις να κανεις αμετρητες και καλες ασκησεις σε ωμους και δικεφαλα και να εισαι κομπλε μαζι με μονοζυγο κ πουσαπς !

• Like 2

Μα αυτο το γιαουτι που φτιαχνουμε εχει σχεδον τα διπλασια. 25 γρ ειναι μονο το σκοοπ, βαλε και 20 απο το γιαουρτι + 5-10 απο το κουακερ βγαινει 50-60 το κυπελακι...

ενα σκουπ θα πινεις μεταπροπονητικα ρε συ.

στις συνταγες απλα θα ενισχυεις την ηδη πρωτεινη με καποια γρμ συμπληρωματος

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...