Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δηλαδη η ιδια τεχνική είναι σωστή αμα της αλλάξεις ονομασια? στο πάγκο θα πρέπει όταν κάνεις την άσκηση να σηκώνεται η μέση ή όχι? δεν λεμε να ξεκινήσεις εξαρχής με την μέση πάνω από τον πάγκο. Αφου σου έδειξα βιντεο που δειχνουν τι ακριβως σχολιασα.

Δεν ασχολουμαι άλλο με τους γυμναστες φιλε εγω πιο πολύ αποφευγω εκεινον που δεν θέλει να μου δειξει παρα αυτος εμένα. :cry:

Οσο για αυτόν που λες ότι αφηνε την μάνα του στο ποστο. Εγω σου ειπα οι περισσοτεροι είναι απαράδεκτοι από αυτους. Τεμπέληδες. Ένας γυμναστης που θα ειχε ορεξη για τη δουλεια του θα εκοβε συνεχεια βολτες μέσα στο γυμναστηριο και θα διορθωνε οποιον δεν εκανε καλα την άσκηση ειτε είναι εμπειρος ειτε αρχάριος και οι έμπειροι κάνουν λάθη καμια φορά. Επισης δεν είναι δυσκολο εγω χθες ειδα 2 άτομα που άφησαν τα βάρη στο γυμναστήριο και μπουκάλια πεταμένα. Άσχετα με τις δημοσιες σχέσεις και το χαβαλέ τους πιάνεις σε μια γωνια και τους το λες. Ο χαβαλές είναι χαβαλές και η δουλειά δουλειά.

Αφηνουν μεσα στο γυμναστηριο τους να κάνουν ότι γουστάρουν? σε έναν χώρο που τον ελέγχουν αυτοι θεωρητικά.

Βεβαια για να μπορεις να κάνεις παρατηρήσεις και να επιβάλλεις τάξη θα πρεπει και εσυ να εισαι τυπικος και όχι μαλάκας. Αν ο άλλος φευγει και αφηνει στο ποστο τη μανα του τι παρατηρηση να κανει μετα για την σωστη λειτουργια του γυμναστηριου?!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

• Moderators

Ψάξε για power lifting bench techniques. Είναι διαφορετικές τεχνικές που στοχεύουν σε διαφορετικές κατηγορίες ανάλογα με το λόγο προπόνησης. Για ένα νορμάλ χρήστη η μέση ακούμπαει πάγκο και μερικές φορές σηκώνεται λίγο για έξτρα ώθηση για powder lifters η τεχνική είναι σπάσιμο μέσης γιατί στόχος είναι τα κιλά και έτσι μεγιστοποιουν την απόδοση τους. Και εγώ το θεωρώ χαζό αλλά τι να κάνουμε έτσι είναι.

Τέλος ναι επειδή ξέρω ότι μόνο με περσοναλ θα έχεις άνθρωπο να σε πρόσεχει και μετά από χρόνια στα γυμναστήρια χαίρομαι που δεν χρειάζομαι γυμναστες και πότε δεν το έχω σαν κριτήριο για την επιλογή γυμναστήριου

Η σηκωμένη μέση δε γίνεται από μόνη της. Αν έχεις ενώσει τις ωμοπλάτες σου , σφίξει τους γλουτούς σου και τα πόδια σου είναι φυτεμένα στο έδαφος, η μέση σηκώνεται από μόνη της από τον πάγκο. Δεν είναι ο στόχος να σηκωθεί η μέση . Δε θα ασχοληθώ με αγωνιστές σε διάφορες τυχαίες ομοσπόνδίες που κάνουν ότι γουστάρουν για λίγα κιλά παραπάνω.

Αλλά οι πιέσεις στήθους με μπάρα για αυτούς που θέλουν να ανεβάσουν κιλά είναι full body άσκηση , ενώ για αυτούς που θέλουν να κάνουν bodybuilding προφανώς είναι πιο απομονωτική.

Και τα δύο σωστά εξαρτάται τους στόχους σου

• Like 1

Θα ψάξω αλλα πιο μετά γιατι προς το παρον είμαι αρχάριος για τέτοιες ασκήσεις B)

Γιατι χαιρεσαι που δεν χρειάζονται οι γυμναστες? υπονοεις ότι κάποιοι θα σου πουν λάθος πράγματα?

κατά τα αλλα τι να σου πω εμενα θα με προσεβαλε να είμαι στο γραφειο εκει μπροστα και στην "βαρδια" μου

ο άλλος να πετάει σκουπίδια ή να κανει άλλες μαλακιες μέσα. Θα μου πεις τις κάνει για τον εαυτο του οκ

τα σκουπίδια όμως και τα βάρη δεν θα τα αφηναν εκει. Εδώ χθες ο άλλος σηκωθηκε και πηρε (ο γυμναστης) να βαλει στη θέση τους 80 κιλα βάρη (προς το τέλος της βάρδια βεβαια) ισα για να μην του την πει το αφεντικο φανταζομαι εγω ή μην τον καρφωσουν οι πρωϊνες στο αφεντικο.

• Moderators

Μα και προχωρημενος να εισαι αν δεν σε απασχολει αυτη η κατηγορια δεν θα χρειαστει να την κανεις. Αν δεν βαριεμαι μετα θα σου βαλω βιντεο απο 130 κιλα παγκο χωρις σπασιμο μεσης.

Χαιρομαι που εγω προσωπικα δεν τους χρειαζομαι γιατι ετσι εχω περισσσοτερες επιλογες σε γυμναστηρια μιας και δεν ψαχνω για προπονητη αλλα απλα για χωρο που μπορω να κανω την προπονηση μου!

Σκουπιδια βαρη κτλ ειναι αλλο θεμα και εκει δεν φταιει ο γυμναστης αλλα οι ιδιοι οι πελατες

Ποτε ειναι η καλυτερη ωρα να παιρνουμε πολυβιταμινη?
Την παιρνω 9 το πρωι συνηθως με το πρωινο....και κανω προπονηση αργα μεσημερι προς απογευμα...

Επειδή είμαι σε ένα σημείο θα κάνω εμετό αν ξανά φάω βραστό αυγό, παίζει καμιά άλλη υγιεινή λύση μέχρι να ξεμπλοκάρει ξανά ο εγγέφαλος;

αντικολλητικό και ομελέτα; 

Αν το τρως το μαρούλι φτιάξε μια μεγάλη σαλάτα, ριξε μέσα 6-7 ασπράδια κομμενα σε μικροσκοπικά κομματάκια και ανακάτεψε τα καλά με λίγο ελαιόλαδο και μπόλικο λεμονάκι και ούτε που θα καταλάβεις την γεύση του αυγού, σαν λουκούμι θα κατεβαίνει! επίσης μπορείς να βάλεις μέσα κομματάκια πιπεριάς κ ψιλοκομμένο καρότο!

κρατάνεπερισσότερο απο μια βδομάδα, εξάλλου γραφουν ημερομηνιες ληξης πανω, στο ψυγείο βαλτα !

Teokos πανω-κατω ετσι το εκανα οπως προτεινεις με τη διαφορα οτι εκανα μια ασκηση για καθε μυικη ομαδα. Σημερα θα ξαναπαω και αποφασισα να απομονωσω πλατη και τρικεφαλους. 3 ασκησεις για καθε μυικη ομαδα οι επιλογες για πλατη που εχω στο μυαλο μου ειναι

- μονοζυγο

- ενα μηχανημα που ειναι οπως ο παλιος τροχαλιας με τις εμπρο η οπισθολαιμιες.

- κωπηλατικη με αλτηρα

Για τρικεφαλους

- εκτασεις σε τροχαλια

- καμψεις αγκωνων αν θυμαμαι την ονομασια καλα

- βυθισεις

Κοιλιακους-ραχιαιους και διατασεις

Αν το τρως το μαρούλι φτιάξε μια μεγάλη σαλάτα, ριξε μέσα 6-7 ασπράδια κομμενα σε μικροσκοπικά κομματάκια και ανακάτεψε τα καλά με λίγο ελαιόλαδο και μπόλικο λεμονάκι και ούτε που θα καταλάβεις την γεύση του αυγού, σαν λουκούμι θα κατεβαίνει! επίσης μπορείς να βάλεις μέσα κομματάκια πιπεριάς κ ψιλοκομμένο καρότο!

κρατάνεπερισσότερο απο μια βδομάδα, εξάλλου γραφουν ημερομηνιες ληξης πανω, στο ψυγείο βαλτα !

έχω κωλήσει με την υφή του ρε. πήγα να ρίξω ρουκέτα σήμερα το πρωί όχι αστεία..

• Moderators

Ντεβιλ παιξε

μονοζυγο για ζεσταμα

τροχαλια μονο εμπροσθολαιμιες

αυτη

Bent-Over-Row-Solar-Plexus-Barbell.gif

και lat pulldowns

για τρικεφαλους

ειναι κομπλε αυτα που εχεις

• Like 1

Λοιπόν επειδή εισαι καλο παιδάκι και επειδή τον παίζουν στο γυμναστήριο που πηγαίνεις τσίμπα

1. μερα στηθος - ώμοι

3 σετ πιέσεις με μπαρα στον πάγκο 12συν επαναλήψεις ολα τα σετ

3 σετ πιέσεις με μπαρα σε επικλινή πάγκο 12 συν επαναλήψεις ολα τα σετ

effect-chest-workout4.jpg

3 σετ πουλοβερ με αλτήρα όπως σττην φώτο, ζητά να στην δείξουν σωστά 8 συν επαναλήψεις ολα τα σετ

4a.jpg

3 σετ εκτάσεις με αλτήρες σε ημιπρηνή λαβή ολα τα σετ 8 συν επαναληψεις , ζητα να στην δειξουν οπως ακριβως στην φωτο

Και για το τέλος 2 σετ στο δίζυγο σούπερ σετ με πουσαπς όσες επαναλήψεις αντέχεις χωρις ξεκούραση !

ξεμπερδεψες με το στήθος παμε στους ώμους τωρα

3 σετ πλάγιες εκτάσεις ώμων με αλτήρες , λιγα κιλακια να  βγαινει σωστα η ασκηση πανω απο 12 επαναλήψεις το κάθε σετ

lateral_raises.jpg

3 σετ πιέσεις ώμων καθιστός με αλτηρες 10 συν επαναληψεις το καθε σετ , το ξαναλέω μικροι αλτήρες να βγαίνει σωστά η άσκηση , εκπνοή όταν σηκώνουμε το βαρος , αναπνοή   όταν το κατεβάζουμε

pieseis_omon_me%20altires.jpg
3 σετ προτάσεις ώμων ορθιος , επισης 10 συν επαναλήψεις ολα τα σετ 

protaseis_omon.jpg

2 σετ Ανάποδες εκτάσεις αλτήρων για την οπίσθια μοίρα

reverse-dumbell-flys.jpg

Για το τέλος πάρε μια ελαφριά μπάρα και κανε 2 σετ των 8 επαναλήψεων οπως βλέπεις στην φωτο για α δουλέψεις λιγο και τους τραπεζοειδείς μύες
image.ashx?fid=1598895

ξεμπέρδεψες και με τους ώμους κ εισαι κομπλε !
Καλο ζέσταμα πριν τις ασκήσεις ειναι αυτονόητο , κοιλιακοί ραχιαίοι και έφυγες !

Τέλειο προγραμματακι με τις βασικές ασκήσεις για αρχαριους και οχι μόνο ! οταν εχω χρόνο θα σου δείξω δικέφαλα τρικέφαλα πλάτη κ πόδια να μην έχεις ανάγκη τους παλιό τεντιμπόηδες τους γυμναστές!
  • Like 10

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...