Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Αλεξ αν κατεβαινεις σε αγωνες τοτε ναι εχει νοημα να ριξεις τον υδατανθρακα τοσο πολυ τωρα για ολους τους υπολοιπους δεν εχει νοημα. Αποψη μου παντα. Στις διαιτες αναφερομουν σε ατομα που δεν εχουν ιδεα απο γυμναστικη/διατροφη και απλα βλεπουν μια μαλακια στα πρωιναδικα/περιοδικα και την ακολοθουν. Επισης τετοια διαιτα δεν μπορεις να την κανεις μακροχρονια. Το ειδα μαους θα κοιταξω και θα σου απαντησω σημερα-αυριο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 ναι και γω ξέρω αυτό που λέει ο αλεξ... ρίχνεις υδατάνθρακα και αυξάνεις λιπαρά και πρωτεϊνη...ρίχνεις υδατάνθρακα, δεν τον κόβεις εντελώς...έτσι καις από τις λιπαποθήκες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Τα γνωρίζω αυτά σε θεωρητικό επίπεδο αλλά πρακτικά έχει πολύ πλάκα. Δεν είναι μαλακία οι διατροφές χαμηλού υδατάνθρακα / υψηλής πρωτεΐνης ρε, δεν χάνεις μόνο νερά. Για να κρατήσεις μυική μάζα και να χάσεις κυρίως λιπος ο καλύτερος τρόπος είναι να μειώσεις τον υδατάνθρακα στην διατροφή και να αφήσεις πρωτεΐνη όπως είναι. Δεν μιλάω για κετο και μαλακίες, για μείωση λέω Να αφήσεις τη πρωτεΐνη όπως είναι ή να την αυξήσεις; Γιατί λογικά την ενέργεια που χάνεις από τη μείωση του υδατάνθρακα από κάπου θα πρέπει να την αναπληρώσεις κάπως (εκτός αν είναι περιττές θερμίδες που σου προσθέτουν βάρος), ακόμη κι αν στοχεύεις σε χαμηλότερες θερμίδες συνολικά (υδατάνθρακες και πρωτεΐνη δίνουν 4θερμίδες ανά γραμμάριο, αλλά νομίζω είναι πιο εύκολο να υπερκαταναλώσεις υδατάνθρακες στη καθημερινή διατροφή - κι έτσι να πάρεις περισσότερες θερμίδες - παρά πρωτεΐνη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Για να χάσεις βάρος οι θερμίδες που καταναλώνεις πρέπει να μειωθούν. Αυτό είναι νόμος, όποτε στην περίπτωση μου πρωτεΐνη μένει ίδια. Ρίχνοντας υδατάνθρακα (και λίγα λιπαρά φέτος) πήγα από 87 στα 81 κιλά. Αν θες να μείνεις ίδια κιλά και να κάνεις recomp μπορείς να χαμηλώσεις υδατάνθρακα και να ανεβάσεις πρωτεΐνη για να αποβάλεις νερά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Επαθα shin splints στο αριστερο ποδι. Τελος το τρεξιμο μεχρι αρχες Οκτωβρη. Και πανω εκει που ειχα ξαναβρει ρυθμο μετα απο σχεδον ενα χρονο απο την ρηξη συνδεσμων... Τουλαχιστον θα μπω σε κανονικο προβλημα σε ανωμαλο εδαφος με το που θα επουλωθει καπως. Προσοχη στους υπολοιπους! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Επαθα shin splints στο αριστερο ποδι. Τελος το τρεξιμο μεχρι αρχες Οκτωβρη. Και πανω εκει που ειχα ξαναβρει ρυθμο μετα απο σχεδον ενα χρονο απο την ρηξη συνδεσμων... Τουλαχιστον θα μπω σε κανονικο προβλημα σε ανωμαλο εδαφος με το που θα επουλωθει καπως. Προσοχη στους υπολοιπους! Τι πρεπει να προσέξει κάποιος κατά τη γνωμη σου ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Εσείς οι ποδηλάτες, έχετε υπόψη σας οτι βγήκε αερόσακος για ποδηλάτες; Καλη φάση φαινόταν στο βίντεο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Getta Robo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Τι πρεπει να προσέξει κάποιος κατά τη γνωμη σου ? Ειναι αρκετες οι μεταβλητες, στη περιπτωση μου θα επρεπε να εκανα καλυτερο ζεσταμα, και να ειχα καλυτερα παπουτσια. Το δευτερο ειναι ζορικο με τα οικονομικα μου και καπως ετσι την πατησα. Το τραγικο εδω ειναι πως το επαθα σε ασφαλτο/ποδηλατοδρομο, οσα χρονια ετρεχα σε ανωμαλο δρομο γυρω απο την Ακροπολη δεν ειχα παθει ποτε........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 To ζέσταμα παντα το έχω υποψη και το ειχα αναφέρει και εδώ. Εγω πριν ξεκινησω τα μονοζυγα και τις καμψεις πέρα από το 5λεπτο τρεξιματάκι και τις διατασεις στα ποδια .... φοράω τα γάντια και παιζω σαν σάκο με γροθιες στον αέρα οποτε το χέρι τεντώνει μπροστά και γενικα υπάρχει κινηση προθέρμανσης πριν ξεκινήσει η προπονηση. Αλλα και καθως τρέχεις στο ζέσταμα ποδιων μπορεις να ριχνεις μερικές ευθεια ή πλαγια να σκυβεις να πιάνεις εδαφος και ξανα πάνω και τρέξιμο ανα 20 μέτρα κτλπ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vgiozo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ειναι αρκετες οι μεταβλητες, στη περιπτωση μου θα επρεπε να εκανα καλυτερο ζεσταμα, και να ειχα καλυτερα παπουτσια. Το δευτερο ειναι ζορικο με τα οικονομικα μου και καπως ετσι την πατησα. Το τραγικο εδω ειναι πως το επαθα σε ασφαλτο/ποδηλατοδρομο, οσα χρονια ετρεχα σε ανωμαλο δρομο γυρω απο την Ακροπολη δεν ειχα παθει ποτε........ Το 2012 είχα αρχίσει κι εγώ το τρέξιμο / jogging ως άσκηση για να ξαναβρώ τη φόρμα μου....(παλιοτερα το έβρισκα βαρετό, παρόλο που λόγω προπόνησης στην αντισφαίριση μου φαινόταν πιο εύκολο από τα συνεχή ξαφνικά σπριντ που συμβαίνουν στο τένις) ...έτρεχα όμως σε ένα δρόμο που είχε μια συγκεκριμένη κλίση το έδαφος (όχι τόσο μεγάλη, αλλά υπαρκτή) και καθώς διένυα γύρω στα 15χλμ νομίζω αυτό επιβάρυνε το γόνατο στο πόδι που πατούσε από τη πάνω πλευρά, ασκώντας άνιση πλάγια πίεση στο γόνατο... ...και δυστυχώς έτρεχα πάντα από τη δεξιά πλευρά (αλλάζοντας λωρίδα στο πήγαινε-έλα) αλλά διατηρώντας πάντα το αριστερό μου πόδι στη πλευρά με τη μεγαλύτερη κλίση (και νομίζω πιο ευάλωτο είναι το γόνατο όταν πιέζεται από την εξωτέρική πλευρά προς τα μέσα παρά το αντίστροφο) ...μέσα στο μήνα ανέπτυξα ισχυρή φλεγμονή / καταπόνηση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, και έμεινα με πατερίτσες για 1 άλλο μήνα...καθώς έτρεχα άρχισε να με ενοχλεί λίγο, αλ΄λα δεν έδωσα σημασία, ολοκλήρωσα τα υπόλοιπα 5 χιλιόμετρα, και μολις σταμάτησα ένιωθα μεγάλη αστάθεια στο γόνατο και μέχρι το βράδυ δεν μπορούσα καν να πατήσω το πόδι μου. Θέλω να πω δλδ, πως - χειρότερα είναι να ασκείται ΄συστηματική άνιση πίεση σε ένα πόδι/άρθρωση - παρά να είσαι σε ανώμαλο δρόμο, που η πίεση σε αστράγαλο / γόνατο είναι εναλλασσόμενη. Για να χάσεις βάρος οι θερμίδες που καταναλώνεις πρέπει να μειωθούν. Αυτό είναι νόμος, όποτε στην περίπτωση μου πρωτεΐνη μένει ίδια. Ρίχνοντας υδατάνθρακα (και λίγα λιπαρά φέτος) πήγα από 87 στα 81 κιλά. Αν θες να μείνεις ίδια κιλά και να κάνεις recomp μπορείς να χαμηλώσεις υδατάνθρακα και να ανεβάσεις πρωτεΐνη για να αποβάλεις νερά. Εννοείται το πρώτο... Αλλά και σε θερμιδικό έλλειμα να είσαι (ό,τι ειδική διατροφή και να κάνεις / κατανομή των θερμίδων ανά διατροφική πηγή), αν κόψεις από κάποια διατροφική πηγή, θα πρέπει μέρος τουλάχιστον να αναπληρώσεις από αλλού, έστω για το αίσθημα κορεσμού. ...πχ θα αυξήσεις τα λαχανικά ή/και το κρέας / γαλακτομικά κοκ ...εκτός, όπως είπα, αν οι υδατάνθρακες που έπαιρνες σε κρατούσαν σε θερμιδικό πλεόνασμα, ώστε απλώς κόβοντας μέρος τους βρέθηκες σε έλλειμμα, όχι όμως τέτοιο ώστε να χρειάζεται να συμπληρώσεις από αλλού. Επιπλέον, διαβάζω ότι η αύξηση της πρωτεΐνης σχετίζεται με την βελτίωση του μεταβολισμού και κατά συνέπεια με τις μεγαλύτερες καύσεις λίπους και ακολούθως, με τη μείωση του βάρους. ...αυτό είναι σημαντικό, για να αποφύγει κανείς και την επιβράδυνση που μεταβολισμού, που μπορεί να συμβεί όταν ο οργανισμός βρίσκεται (ξαφνικά) σε θερμιδικό έλλειμμα. ...υποθέτω, επίσης, ότι η αύξηση της πρωτεΐνης όταν μειώνεις τους υδατάνθρακες ως πηγή ενέργειας, βοηθάει στη διατήρηση του μυϊκού ιστού...διαφορετικά μπορεί να μειωθεί και η ισχνή μάζα. Σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό να λαμβάνεται υπόψη η αναλογία λίπους/μυϊκής μάζας όταν μιλάμε για απώλεια βάρους...γιατί βάρος μπορεί να χάσει κανείς και μειώνοντας τη μυϊκή του μάζα, όταν βρίσκεται σε θερμιδικό/ενεργειακό έλλειμμα. Τέλος, ως γενικό σχόλιο, νομίζω πως ο περιορισμός των υδατανθράκων βοηθάει περισσότερο στην απώλεια βάρους, γιατί γίνεται πιο εύκολα κατάχρηση στους υδατάνθρακες στη καθημερινή διατροφή, παρά στη πρωτεΐνη (γλυκά, ζάχαρη σε ροφήματα - κι άλλα τρόφιμα - ψωμί, ζυμαρικά, πατάτες κοκ) 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Για να χάσεις βάρος οι θερμίδες που καταναλώνεις πρέπει να μειωθούν. Αυτό είναι νόμος, όποτε στην περίπτωση μου πρωτεΐνη μένει ίδια. Ρίχνοντας υδατάνθρακα (και λίγα λιπαρά φέτος) πήγα από 87 στα 81 κιλά. Αν θες να μείνεις ίδια κιλά και να κάνεις recomp μπορείς να χαμηλώσεις υδατάνθρακα και να ανεβάσεις πρωτεΐνη για να αποβάλεις νερά. Εγω παντα ετσι το κανω και δουλευει αριστα και" γρηγορα" καθε χρονια.Με την υποσημειωση πως συνδυαζω κατα καιρους εντονη αεροβια . Πρωτεινη δεν μειωνω ποτε ας "ψοφησω της πεινας "που ειναι κυριως ψυχολογικο βεβαια, διοτι η διατροφη που κανουμε ειναι στοχευμενη και ισορροπημενη . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Να ρε γυμναστήριο! https://www.facebook.com/ExtremeFitnessLifestyle/videos/722125447883074/ 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Ε ναι με το θερμιδικο ελλειμο κατανεμεις τα μακρος ανα ποσοστοστα πχ προσωπικα σε συντηρισης 1750 με κατανομη 40/30/30 Παω 1600 με κατανομη 30/35/35 (αναλογα με την τσεπη παντα, το λεω αυτο γιατι η πρωτεϊνικη διατροφη στοιχιζει αλλιως θα ημουν με 25/45/30) Vgiozo, τα παιδια για να επιτυχουν το θερμιδικο ελλειμα απλα ριχνους τα γρμ αρα κ τις θερμιδες απο τον υδατανθρακα. Αυτο τους βολευει αυτο κανουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SuicycoMania Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Οι παρακατω φωτο για μενα ειναι γελοιες , απλα για να δειξω (οχι αποδειξω) οτι με σπιτικο φαγητο+junk food , χωρις συμπληρωματα και χωρις γυμναστηρια μπορεις να εχεις αποτελεσματα.Μονοζυγο, pushups και βυθισματα σε παγκο. αυτα τα 3 μεσα στο σπιτι μονο. τιποτα αλλοΤα burger και η ζαχαρη με βοηθησαν αρκετα πιστευω και οχι η φαβα DDevil Στα 23 μου σταματησα, τωρα στα 31 μου ξεκινησα γιατι εχω καποιους στοχους για το τριαθλοΑισιως στα 71 κιλα απο τα 76...στοχος τα 68-69. 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2016 σε παντρεύομαι και σου υπόσχομαι να σε αλλαξοπιστήσω ! χαχα just kidding καλή επιτυχία στους στόχους σου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις