Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #1

Freakster
Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Spect~

3615

• yannis27gr

3354

• Liverpool89

3202

• bosei

3183

Να κάνω μία ερώτηση. Από Ελλάδα ποια πρωτείνη whey θα προτείνατε; (απλή όχι isolate κλπ)

Δεν εχω να σου προτεινω "απλη" οπως λες ,εγω παιρνω την ΟΝ gold standard

Κι εγω σπιτικά αυγά τρώω απο φίλους που έχουν κότες. Το μόνο μειονεκτημα ειναι οτι εφόσον δεν περνάνε απο λάμπα παστερίωσης, ελλοχεύει ο κίνδυνος σαλμονέλας.

Δεν ξέρω για σας αλλα εγω με τόση ζέστη αλλα και χίλιες άλλες δουλειές που βγήκαν δεν μπορώ να γυμναστω. Τη βγάζω με πολύ και καθημερινό κολύμπι κι αλλα παιχνίδια στη θαλασσα. Για πιο σοβαρά πράγματα, καλό Σεπτέμβρη.

Φωτη, στο σπήλαιο Δηρού έχεις βουτήξει; Οταν το επισκέφτηκα πριν καμία δεκαριά μέρες σε σκέφτηκα να το εξερευνεις.

Kαλα εσυ και αν κανεις ζωαρα  το καλοκαιρι 3 μηνες λιωνεις στην Θαλασσα.

Οχι του Δηρου δεν το εχω βουτηξει ακομα  αλλα να ξερεις πως αυτα που ειναι τουριστικα επισκεψιμα απο πανω με βαρκουλες και τα σχετικα απαιτουν ειδικη αδεια απο τον δημο  για να  κανεις σπηλαιοκαταδυση  εχω ακουσει απο ατομα ομως που εχουν μπει εκει πως ειναι πολυ ομορφο .

Υπαρχουν συγκεκριμενες μερες που πωλούνται τροφιμα σε "εξωσχολικούς" , και ανακοινώνονται. Δεν εχουμε 365 μερες το χορνο απόθεμα :P

Οι τιμες ειναι λογικοτατες και τα έσοδα πανε στη σχολη.

Επισης πωλούνται και φυτα....

Ελα ρε δεν το ηξερα αυτο ,καλα τα φυτα δεν με ενδιαφερουν αχχα εστιαζω στις τροφες.

Δε-Τε-Πα 11-12 για αυγά αλλά όχι τώρα το καλοκαίρι,τον χειμώνα και όχι πάντα και είναι για όλους.

Επίσης κατά περιόδους να πάρεις και να φας φέτα από το γεωπονικό να σου φύγει το καφάσι από νοστιμιά.

Btw το γεωπονικό είναι ίσως το μόνο Ελληνικό ίδρυμα που βγάζει μεγάλο μέρος των εξόδων του από δικές του ενέργειες.

Όχι τόσο από προϊόντα που πουλάει αλλά απο σεμινάρια κ.λ.π που είναι άκρως ανταγωνιστικά σε τιμές και πολύ ουσιώδη και επιστημονικά, σε κατανοητά μαθήματα για επαγγελματίες π.χ μελισσοκομίας

Ναι δεν βολευει αυτο το χρονικο περιθωριο  αλλα σιγουρα ειναι μια αξιεπαινη προσπαθεια που σπανιζει για Ελληνικο δημοσιο εκπαιδευτικο ιδρυμα  ,μπραβο τους .

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγω ακομα ουτε ενα μπανιο δεν εχω κανει. Η θαλασσα απο κει που μενω απεχει με το ποδηλατο πεντε λεπτα το πολυ. Μονο περναω να δω τον κοσμο να κανει μπανιο.

Η κοπελα μου δουλευει σε beachbar και ουτε αυτη ακομα εκανε εστω και ενα μπανιο

α ωραιοι εισαστε εσεις... και γιατι παρακαλω δεν κανετε μπανιο; δεν γουσταρετε/δεν σας αρεσει;

και καλα η κοπελα μπορει να μην προλαβαινει αμα πηζει στην δουλεια τετοια εποχη αναμενομενο, εσυ monsieur;

Αν δοκιμάσεις να κάνεις μπάνιο εκτός καλοκαιριού δε θα σου κάνει αίσθηση το καλοκαίρι η θάλασσα :P

Ε ναι, αφού από το κρύο θα έχουν νεκρώσει όλα τα νεύρα και θα έχει παγώσει ο εγκέφαλος, τι αίσθηση να σου κάνει;

:P

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To καλυτερο ειναι να κανεις κολυμβηση σαν ασκηση σε σταθερη θερμοκρασια  χειμωνα -καλοκαιρι οπως στην Λιμνη της Βουλιαγμενης .Πoλλοι  κανουν προπονηση εκει για αυτο τον λογο και ειδικα για αποθεραπεια σε οσους εχουν τραυματισμους .

Επεξ/σία από Fotis13
  • Like 1

Θυμάστε την ιστορία με τον φίλο/συν-ποδηλάτη που είχε ένα ατύχημα πέρσι το καλοκαίρι;

Βρεθήκαμε το Σάββατο για ποδηλασία! Μετά από 10 μήνες σε indoor trainer, φυσιοθεραπείες κι αποκατάσταση, ξεκίνησε δειλά-δειλά να κάνει ποδηλασίες ξανά. Ήταν μικρή (σε απόσταση και χρονική διάρκεια) αυτή που πήγαμε, χωρίς παρατράγουδα κι είχε ένα bonus: Μου έστειλε τη φωτογραφία των ακτινογραφιών "πριν" και "μετά" της εγχείρησης αποκατάστασης.

post-62403-0-75606500-1468405024_thumb.jpg

(click στη φωτογραφία για να εμφανιστεί κανονικά)

• Like 2

Σκέφτομαι σοβαρά να αρχίσω cardio μιας και νιώθω να περιορίζω τον εαυτό μου μόνο με τα βάρη αλλά βαριέμαι αφόρητα.

Υπάρχει περίπτωση για cardio με bodyweight ασκήσεις?

Δηλαδή pushupps,squats etc σε γρήγορο tempo ή καλύτερα να πάω στο συμβατικό hiit?

• Like 1

Αν δοκιμάσεις να κάνεις μπάνιο εκτός καλοκαιριού δε θα σου κάνει αίσθηση το καλοκαίρι η θάλασσα :P

Έκανα τρία μπάνια Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Τα καλοκαιρινά μπάνια ειναι σαφώς καλυτερα. Και ναι, είμαι απ αυτούς που έχουν κάνει χιλιάδες μπάνια. Πιτσιρικάς εμενα απέναντι απο τη θαλασσα και πηγαίναμε έξι μήνες το χρόνο.

Αλλα δεν ειναι αυτός ο ορισμός της ζωαρας Φώτη. ´η μπορεί και να ναι και να μην το καταλαβαίνω, ποιος ξέρει; Πάντως ενώ είμαι διακοπές, χτες το βραδυ ξύπνησα εκατό φορες απο εφιάλτες που έβλεπα για εργασιακά θέματα. Γαμημενο άγχος.

Το καλό της γυμναστικής ειναι οτι σε βοηθά να διώξεις μέρος απο το καθημερινό άγχος.

@revolver: φυσικά μπορείς αλλα πρόσεχε μη χαλασεις την τεχνική των ασκήσεων λογω της αυξημένης ταχύτητας. Πιο ασφαλής και αποδοτική λύση ειναι ΗΙΙΤ με εναλλαγή σπριντ/περπάτημα. Θα τα δεις ολα, στο εγγυώμαι.

• Like 3

Δεν κανω μπανιο λογο ωραριου δουλειας.

7:00/14:300 18:00/22:30 εκτος κυριακης. Την κυριακη δουλευει η κοπελα και δεν γουστάρω μονος. Εδω ακομα μαγιο δεν πξραα, το περσινο δεν με κανει

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...